Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τα σχόλια.

Οσο για το μαλλι μας εμενα δεν μου πολυαρεσει τοσο φουντωτο αλλα δεν θελω και να της τα κοψω.

Πετρούλα μου δε λεω ομορφη κορη εχω αλλα και ο Αναστάσης δεν παει πίσω σκετο κουκλι ειναι.

Αν και δεν υπάρχει ασχημο μωρακι στην παρεα μας τουλάχιστον !!!!!!!

Κοριτσάκια μου σχολασα.Παω σπιτακι μου να αγκαλιασω την κορούλα μου.

Οσο για το μαλλι μας εμενα δεν μου πολυαρεσει τοσο φουντωτο αλλα δεν θελω και να της τα κοψω.

Αααααααααα σε παρακαλω δε θελω τετοια..πολυ μου αρεσει το μαλλακι της!μη τυχον και τα κοψεις!

Καλα κατσε πετρουλα να σε διαβασει η σαρδελοσυμπεθερα και θα σου πω εγω ...:lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρένια μου αν έχεις την υποψία πλατυποδίας το καλύτερο που μπορείς να κάνεις μέχρι να σου συστήσουν κάποιο παπούτσι (αν και τελευταία πολλοί δεν το κάνουν) είναι να την αφήνεις να περπατάει ξυπόλυτη.

ξυπολυτη τωρα τον χειμωνα την φοβαμαι μην κρυωσει αλλα και το καλοκαιρι που την αφηνα το ιδιο.εχω διχαστει δεν ξερω τι πρεπει.παπουτσι ή οχι?

Σαρδελακι καλη αρχη! Και καλη σταδιοδρομια!!!:D

Γαλα εγω του δινω ακομα σκονη. Και μεχρι το καλοκαιρι λεω να το κρατησω. Μετα τα δυο θα τον παω σε φρεσκο κατευθειαν. Στο μεταξυ ειναι τωρα λιγες μερες που επειδη με εχει δει εμενα να πινω γαλα με κορν φλεικς θελει κι αυτος... Ε, του εδωσα και ενθουσιαστηκε! Και μη φανταστειτε τιποτα ωραια δημητριακα.. Fitness διαιτητικα. Το τρελο ειναι οτι απο πανω πινει και 350 μλ γαλα δικο του!:lol::lol::lol:

Λαζαρενια να το κοιταξεις αυτο λιγο με την πλατυποδια. Το εχει δει παιδορθοπεδικος?

νατασα μου καλα κανεις και του δινεις.τα φιτνες ειναι τα καλυτερα για την λειτουργια του εντερου.κι εγω αυτα της δινω και τα τσοκο τσοπς ολικης επειδη τα τρωει ο μπαμπας της!!!

οσο για την πλατυποδια ναι την ειχε δει οταν ηταν 13 μηνων και μου το χε πει οτι μαλλον θα εχει πλατυποδια γιατι γερνουν προς τα μεσα.τωρα τι να πω?θα το πω στην παιδιατρο να το κοιταξουμε!

Μην φευγετε, ανεβαζω φωτο!!!!

Κι εμεις εχουμε πολύ σταθερο και γρηγορο περπατημα, τρεχει σαν τρελλαμενο αρνι (όπως είπα) και κατεβαινει 4 σκαλοπατια χωρις να κρατιεται απο πουθενα...

Γεννήθηκε ( 37 εβδ.+4 ημ) 3360 γρμ και 51 ποντους

:shock::shock::shock: 4 σκαλοπατια???μονος του?μπραβο βρε!!!

και τωρα που το εθεσες στονε να σας πω τι διαβασα.

λενε οτι οταν το παιδι φτασει σε σημειο να αναιβοκατεβαινει μονο του τα σκαλια χωρις βοηθεια σημαινει οτι ειναι ετοιμο να κοψει πανα .δηλ οτι η αντιληψη του εχει δημιουργηθει τελειως και μπορει να καταλαβαει ποτε ειναι γεματη η κυστη και ποτε αδεια.

οποτε στονε βουρ για γιογιο!!!

Ναι εχουμε κανει. Καμια παρενεργεια, μην ανησυχεις.. Τιποτα δεν εκανε! Εμεις παλι για καποιο λογο δεν εχουμε κανει το μαντου... Εσεις Ριτα ποτε το κανατε? Θα τον παω την Πεμπτη μαλλον για εμβολιο, θα κανει το επαναληπτικο της ηπατιτιδας. Ηταν να το κανει λιγο πριν τις γιορτες αλλα το αμελησα...

οπως σου ειπε η ριτα και εγω δεν το εχω κανει.δεν χρειαζεται και θα το κανει στο σχολειο.

Ειδατε ποσο ομορφη ειναι η Ανδρεανα;;;Δεν υπάρχει....

Θα καψει πολλές καρδιες..Χτες δεν τη χορταινα, όλο την εφτυνα!!

Είπα και το Πατερ Ημων Σούλα μου οταν φυγατε..χαχα

πραγματικα η ανδρεαννα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!

και ο δικος σου στονε ΕΝΑς ΞΑΝΘΟς ΑΓΓΕΛΟς!!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!

μωρε και το πιστευω επρεπε να πεις!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: 4 σκαλοπατια???μονος του?μπραβο βρε!!!

και τωρα που το εθεσες στονε να σας πω τι διαβασα.

λενε οτι οταν το παιδι φτασει σε σημειο να αναιβοκατεβαινει μονο του τα σκαλια χωρις βοηθεια σημαινει οτι ειναι ετοιμο να κοψει πανα .δηλ οτι η αντιληψη του εχει δημιουργηθει τελειως και μπορει να καταλαβαει ποτε ειναι γεματη η κυστη και ποτε αδεια.

οποτε στονε βουρ για γιογιο!!!

Ναι ε?? δεν το ειχα ακουσει αυτο..και εμεις ανεβοκατεβαινουμε εδω και κανα τριμηνο..στην τσουληθρα ας πουμε ανεβαινει μονος του τα σκαλια και χωρις να πιανεται συνηθως.

Α πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια.

Λαζαρενια διαβασες τι σου εγραψα για τα αναποδα παπουτσακια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α, Λαζαρενια μου εβαλες φωτιες τωρα! Ο Σωτηρης τα ανεβοκατεβαινει τα σκαλοπατια χωρις να πιανεται τουλαχιστον ενα διμηνο τωρα... Λες να ειναι η ωρα να παω να αγορασω γιογιο κι ας μην τα λεει??? Με εβαλες σε σκεψεις...

t7fQp3.png

Ναι ε?? δεν το ειχα ακουσει αυτο..και εμεις ανεβοκατεβαινουμε εδω και κανα τριμηνο..στην τσουληθρα ας πουμε ανεβαινει μονος του τα σκαλια και χωρις να πιανεται συνηθως.

Α πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια.

Τι να ακουσεις βρε Ρίτα, αφου εσεις εχετε περασει ήδη στην εφαρμογη....χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Α, Λαζαρενια μου εβαλες φωτιες τωρα! Ο Σωτηρης τα ανεβοκατεβαινει τα σκαλοπατια χωρις να πιανεται τουλαχιστον ενα διμηνο τωρα... Λες να ειναι η ωρα να παω να αγορασω γιογιο κι ας μην τα λεει??? Με εβαλες σε σκεψεις...

Βρε Νατασαα στο εχω ξαναπει δε παιζει ρολο αν τα λεει..φτανει να το δειχνει με καποιον τροπο δλδ να τα καταλαβαινει.

Η λεξη θα ερθει με την επαναληψη.Τι εκανες Σωτηρη?Κακα?κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Nατασσα ουτε κι εμεις κανα το μαντου δεν ειναι υποχρεοτικο μας ειπε η γιατρος και πλεον λεει δεν το κανουν εκτος αν υπαρχει στην οικογενεια φυματικος.

οσο για το περπατημα ο τιμος δεν πατησε ποτε στις μυτες κατευθειαν περπατησε κανονικα και μετα απο λιγο ετρεχε τωρα παει σφαιρα ειναι πολυ σταθερος απλα οταν πεφτει κοιταει πισω και σκουντουφλαει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τι να ακουσεις βρε Ρίτα, αφου εσεις εχετε περασει ήδη στην εφαρμογη....χαχα

καλε ναι αλλα ειναι που με τρωει να καθαριζω χαλια οπου να ειναι..χαχα

Απλα μωρε σκεφτομαι ποτε να τον αφηνσω με βρακι αλλά κρατιεμαι ακομα να ανοιξει ο καιρος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...