Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα εσεις εχετε κανει ανεμοβλογιας νομιζω ε?

Ναι εχουμε κανει. Καμια παρενεργεια, μην ανησυχεις.. Τιποτα δεν εκανε! Εμεις παλι για καποιο λογο δεν εχουμε κανει το μαντου... Εσεις Ριτα ποτε το κανατε? Θα τον παω την Πεμπτη μαλλον για εμβολιο, θα κανει το επαναληπτικο της ηπατιτιδας. Ηταν να το κανει λιγο πριν τις γιορτες αλλα το αμελησα...

t7fQp3.png

Μαντου καναμε μαζι με το priorix αλλα επειδη εγω επεμενα.Δεν ειναι εμβολιο ενα δερματικ οτεστ ειναι που ετσι και αλλιως μου ειπε οτι επαναλαμβανεται πριν παει σχολειο.Οποτε θες το κανεις αλλα δεν ειναι επειγον.

Για της ανεμοβλογιας θυμασαι σε ποσες μερες θα εκανε παρενεργεια αν εκανε?Θελω να πω ειναι σαν το prioriχ που αργει ή κανει αμεσως?Ρωταω διοτι θελω να τον παω σε κατι παιδακια που δεν το εχουν κανει και θελω να ειμαι σιγουρη.Θα ρωτησω και την παιδιατρο βεβαια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω ρε Ριτα για το μαντου! Μου ανοιξες τα ματια! Θα ρωτησω και τον παιδιατρο...

Για της ανεμοβλογιας μου ειχε πει οτι κανει σπανιοτατα παρενεργειες. Να μην το φοβαμαι καθολου μου ειχε πει. Δεν ειχε μπει καν σε λεπτομερειες του τυπου ποτε ξεκινανε οι παρενεργειες κτλ, οπως στο priorix. αρα κανενα αγχος!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αχου τα καλε!!!

Κουκλια!!!Και ποσο μοιζουν στα χρωματα..

Αχ βρε Σουλα τι κουκλα που ειναι ?καλα ελεγα εγω!Και τι μαλλι ...σαν το δικο μου χαχαχα!

Ο γιος σου Πετρουλα ειναι αγγελουδι τα εχουμε ξαναπει πολυ λαμπερο μουτρακι!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ ναι όντος είναι ταιριαστό ζευγάρι, :):) πολύ κουκλιά και τα δύο, και τι ωραίο μαλλάκι έχει η Ανδριάνα. φτου φτου του παιδάκια, γερά να είναι Θεέ μου τα δικά μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Λαζαρενια να τα εκατοστίσει η αδελφούλα σου, να την χαιρεστε, καλη τυχη να εχει και πανω απο ολα υγεια να εχει

Σαρδελάκι πως πας με την δίαιτα? Πόσα έχασες? Συνεχίζεις ακόμα ?

Πωπω βρε κοριτσια τι παιδια ειναι αυτα! Τι κουλια! και τι ζευγαρι! Πολυ ταιριαστο!

Σουλα η κορη σου ειναι κουκλα, δεν εχω λογια!

Stone και ο δικος σου, αγγελος πραγματικα! Εχει και την ιδια κουπ με τον Σωτηρη!:lol::lol: Απλα ο Σωτηρης ειναι λιγο πιο σκουρος. Του τα μακραινεις?

t7fQp3.png

Ευχαριστουμε βρε κοριτσια!!!Πολύ τα καμαρωνω όλα τα παιδακια μας οταν τα βλέπω στις φωτογραφιες...Ναι Νατασα μου τα εχουμε κουρεψει 3 φορες και μονο μπροστα και στις φαβοριτουλες του τα κουρευουμε, πίσω τα αφηνουμε γιατι σπάνε λίγο και είναι πολύ χαριτωμενος ετσι..

Χτες το μεσημερι τον εκανε ο μπαμπας του μπανιο και οταν του τα στεγνωσε δεν του τα εκανε λιγο με το χερι του να κατεβουν με αποτελεσμα οταν ξυπνησε το μαλλί πετούσε..Για αυτο ειναι ετσι λίγο ανεμελο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ειδατε ποσο ομορφη ειναι η Ανδρεανα;;;Δεν υπάρχει....

Θα καψει πολλές καρδιες..Χτες δεν τη χορταινα, όλο την εφτυνα!!

Είπα και το Πατερ Ημων Σούλα μου οταν φυγατε..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...