Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

lazarenia μου γι'αυτο θελω να κανουμε εξετασεις να δουμε τι γινεται την προηγουμενη φορα μου ειπε η γιατρος οχι αλλα αυτη την φορα θα επιμεινω θελω να εχω το κεφαλι μου υσηχο να μου φυγει η ιδεα.

την μικρη δεν την ξαναπηγατε σε ορθοπαιδικο απο τοτε;ποτε περπατησε;

ΒΙΚΗ μου ναι δεν φαινετε ποιον μοιαζει η Ευα;

ναι να κανεις προοληπτικα κι εγω θελω...

την πηγα στον χρονο πανω και μου ειχε πει οτι μαλλον εχει πλατυποδια κι αυτο θα δειξει δυο χρονω.

μαλλον για ειδικα παπουτσακια μας βλεπω.

περπατησε 14 μηνων βατραχουλινα.

η δικια μου γεννηθηκε 3,450 και 51εκ στις 40+3 εβδομαδες.

1654096yn4fep17z7.gif

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=48776&selcat=bgpty

εγω εχω αυτο σε μπλε ομως..

γινεται και σκαμνακι και ανεβαινει για να πλυνει τα χερακια της.κανει και ηχους.

1654096yn4fep17z7.gif

Τραβηξα βατραχακι μολις κοιμηθει θα κατσω να τις βαλω.

Λαζαρενια μου για τα ποδαρακια το εχει και της φιλης κου το κοριτσακι να γερνουν προς τα μεσα και τις ειπε η παιδιατρος της να της φοραει για λιγο μεσα στο σπιτι τα παπουτσακια αναποδα.Ρωτησε η κοπελα και παιδοορθοπεδικο και της ειπε οτι αυτο κανουν για αρχη και μετα βλεπουν για ειδικα παπουτσακια.Ρωτα να σου πουν.

ΟΓρηγορης καποια στιγμη το εκανε ελαχιστα αλλα εφταιγαν τα πουμα ...

Ειναι ομως σταθεροτατος δε χανει βημα ουτε πεφτει απο το Καλοκαιρι και μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρένια μου, τα δίδυμα της αδελφής μου στην αρχή είχαν τέτοιο πρόβλημα και ο αναπτυξιολόγος μας μας είχε πεί να φοράνε πάντα ανατομικά παπουτσάκια και πάντα μποτάκια να πιάνουν τον αστράγαλο για να είναι σταθερά τα ποδαράκια τους.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μίλησα πριν λίγο και μου είπε οτι η μικρή δεν εφγε το σπανακόρυζο που είχε γιατι ζη΄τούσε "κεας" (κρέας)

Ακου το τερατάκι !!!!!!

Μαργαριτάκι μου καποια στιγμή ρώτησες τι θα κανω σήμερα.Δεν θα γιορτάσω οι πολύ δικοί μας θα ερθουν απλά.

Και μια και λέτε για στεθερότητα στο περπάτημα.Η μικρή μου δεν εχει πρόβλημα στα ποδαράκια αλλα εχει μια ασταθεια αλλο πραγμα.Πεφτει στη μέση του πουθενά.

Παντως και εγω εχω μια ταση να σκονταφτω και λεω μηπως της το κληρονόμησα???

αααααααααααααααα ξέχασα να σας πω...τον Αύγουστο παντρεύεται η κολλητή μου και μάλλον θα αναλάβω λαμπάδες και στολισμό!

Αντε συμπεθέρα μου καλή αρχή.Είμαι σίγουρη οτι θα τα κανεις ολα τελεια

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Ρε Βίκυ πέθανα στα γέλια με το ''κόκαλο'' :lol: :lol: :lol:

Βατραχάκι μου να τις κάνεις τις εξετάσεις να σου φύγει το άγχος. Στην Εύα τις έκανα στον χρόνο, η παιδίατρος έλεγε πως δεν είναι και απαραίτητες αλλά να τις κάνουμε για σιγουριά. Μια χαρά ήταν οπότε από τότε γενικά ηρέμησα πολύ.

Σαρδελάκι μου υπομονή που θα φύγει ο καλός σου, φρόντισε να έχεις πράγματα να κάνεις εκείνες τις μέρες. Καλή ευκαιρία να βρεθείς και με τα κορίτσια! Α! Και καλή αρχή με τους στολισμούς!!!

Λοιπόν λέτε για σταθερότητα και η Εύα είναι ασταθής και φταίει βέβαια ότι πατάει και στις μύτες. Αν δείτε το πόσο σταθερός είναι ο Γρηγόρης θα παθετε πλάκα! Τρέχει, σκαρφαλώνει με απίστευτη ευκολία και δεν σου κάνει καμία εντύπωση, ούτε σε τρομάζει ότι πχ, θα πέσει. Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό! Βέβαια τι να περιμένεις από ένα παιδί που 9 μηνών σκαρφάλωνε στο τραπεζάκι με άνεση και μπουσουλούσε με απίστευτη ταχύτητα! Είδα βίντεο, κορίτσια πραγματικά, αλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις! Φτου φτου το παιδί μη το ματιάσω!

Λαζαρένια μου αν έχεις την υποψία πλατυποδίας το καλύτερο που μπορείς να κάνεις μέχρι να σου συστήσουν κάποιο παπούτσι (αν και τελευταία πολλοί δεν το κάνουν) είναι να την αφήνεις να περπατάει ξυπόλυτη.

Εμείς γεννηθήκαμε 39 εβδομάδων 2800 κ 51 πόντους.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Α η Αρμα ειχε παθει πλακα με το βιντεο..χαχα

Που να τον δεις σε καμμια τσουληθρα γιγαντια εν δραση..θα μου μεινεις :lol::lol:

Εγω νομιζω η σταθεροτητα ερχεται με τον καιρο απλα αυτο που μου εκανε εντυπωση στο Γρηγορη ηταν οτι με το που εκανε 2 βηματα μετα εφυγε κανινικα και στο μηνα επανω ετρεχε ενταξει επεφτε μεχρι το καλοκαιρι αλλά ετρεχε..οποτε εχει περασει πολυυςς καιρος.Μην αγχεστε!

(39+2 γεννησα εγω)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Nα και το γιογιο φρεσκοπλυμμενο χαχα

Σορρυ ειναι και μεσημερι..χιχιχι

.....................

.........................

Το λευκο κουμπακι παιζει μουσικη,το καθικακι χαχα βγαινει φυσικα και απο πισω εχει θηκη για χαρτι.

Αλλα μη σκατε ας τον μαθουν σε οποιο να ειναι και μετα πανε οπουδηποτε.Ο δικος μου πλεον τα κανει και στης μαμα μου που ειναι απλο και στην τουαλετα αν τον κρατας( διοτι δεν εχουμε καλυμμα ακομα).

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι καλη αρχη! Και καλη σταδιοδρομια!!!:D

Γαλα εγω του δινω ακομα σκονη. Και μεχρι το καλοκαιρι λεω να το κρατησω. Μετα τα δυο θα τον παω σε φρεσκο κατευθειαν. Στο μεταξυ ειναι τωρα λιγες μερες που επειδη με εχει δει εμενα να πινω γαλα με κορν φλεικς θελει κι αυτος... Ε, του εδωσα και ενθουσιαστηκε! Και μη φανταστειτε τιποτα ωραια δημητριακα.. Fitness διαιτητικα. Το τρελο ειναι οτι απο πανω πινει και 350 μλ γαλα δικο του!:lol::lol::lol:

Ριτακι συμφωνω κι εγω για τη συναντηση! Να το οργανωσουμε! Οποτε θελετε!

Λαζαρενια να το κοιταξεις αυτο λιγο με την πλατυποδια. Το εχει δει παιδορθοπεδικος?

Για το περπατημα, ο Σωτηρης παρολο που περπαταει ακομα στις μυτες (εχει βελτιωση βεβαια μεγαλη, αλλα καμια φορα του ξεφευγει), εχει αρκετα σταθερο περπατημα. Τρωει βεβαια καμια τουμπα στη βιασυνη του...

t7fQp3.png

Μην φευγετε, ανεβαζω φωτο!!!!

Κι εμεις εχουμε πολύ σταθερο και γρηγορο περπατημα, τρεχει σαν τρελλαμενο αρνι (όπως είπα) και κατεβαινει 4 σκαλοπατια χωρις να κρατιεται απο πουθενα...

Γεννήθηκε ( 37 εβδ.+4 ημ) 3360 γρμ και 51 ποντους

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...