Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχουυυυυυυυυυ!!!καλα ριτα και αρμα ειναι πολυ ταιριαστο ζευγαρακι!!!

ειναι πανεμορφα παιδακια!!!

ειχα την εντυπωση οτι ο γρηγορης ειναι πιο μελαχρινος!!και δεν του φαινεται καθολου για 14 κιλα!!!φτου φτου

η ευουλα πανεμορφη!!!!!και πραγματικα δεν ειναι πολυ αδυνατη οσο περιγραφεις αρμα.δεν διαφερει πολυ απο την δκια μου που ειναι 11 κιλα.

ευα ραφαελα σε ευχαριστω πολυ.εγω δινω νουλακ εβαπορε η φρεσκο απο τον οκτωβρη.φρεσκο πινει με κορνφλεικς η ολυμπος ή και δελτα.δεν εχει δειξει να δυσανασχετει αλλα οταν της το εδωσα σκετο δεν το ηπιε.εχει καιρο βεβαια.θα ξαναπροσπαθησω.αλλα κι εγω κοντα στα δυο θα το αρχισω και πριν το καλοκαιρι και θα κανω αυτο που ειπε η στονε και η ριτα.ποικιλια γιατι εδω δεν εχω και επιλογες!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσια, η Σουλα εχει κανει πολύ νοστιμο προφιτερολ και μας καλεί να κεραστούμε!!!!

Βρε γαιδουρίτσα!!!!!

Να ερθετε βρε αλλα προφυτερόλ γιοκ!!!!

Θα σας κανω αλλο γλυκο!!!!!

3855 γεννηθηκε και 55 ποντους... το πιο ψηλο μωρο στο Ιασω ηταν εκεινες τις μερες.Ετσι μου ελεγαν.

Το ειχε απο τοτε.. :lol:

γιγαντακι...η φωτεινη 2580 και 46 ολοκληρα εκατ.

χρονια πολλα στην αδελφη της λαζαρενιας.πολυχρονη και ευτυχισμενη να ειναι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

το κοκκαλο διπλα στον γρηγορη ειναι η αρμα φανταζομαι ετσι?να σου στειλω μαρακι μου κανα κιλο η θα μου το γυρισεις πισω διπλο?

για να γελασετε.ρωταω την φωτεινη "τι εισαι εσυ αγαπη μου?"και μου λεει κουκλα και την λεω "και τι αλλο εισαι?" και απανταει κοκολο(=κοκκαλο δηλαδη!!!)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ευχαριστουμε Λαζαρενια μου εχει και αλλες βαλεΙ η Αρμα στη σελιδα 261

ναι δεν μου τις εμφανιζει!!!

βατραχουλινα κι εγω εχω την ιδια ανυσηχια με εσενα!

επισης ανησυχω για τα ποδαρακια της γιατι ακομη οι πατουσιτσες της γυρνανε ακομη προς τα μεσα.εσας πως ειναι?

επισης δεν εχει ακομη ισσοροπησει καλα !ολο πεφτει!

1654096yn4fep17z7.gif

το κοκκαλο διπλα στον γρηγορη ειναι η αρμα φανταζομαι ετσι?να σου στειλω μαρακι μου κανα κιλο η θα μου το γυρισεις πισω διπλο?

για να γελασετε.ρωταω την φωτεινη "τι εισαι εσυ αγαπη μου?"και μου λεει κουκλα και την λεω "και τι αλλο εισαι?" και απανταει κοκολο(=κοκκαλο δηλαδη!!!)

:lol::lol::lol:

1654096yn4fep17z7.gif

lazarenia μου γι'αυτο θελω να κανουμε εξετασεις να δουμε τι γινεται την προηγουμενη φορα μου ειπε η γιατρος οχι αλλα αυτη την φορα θα επιμεινω θελω να εχω το κεφαλι μου υσηχο να μου φυγει η ιδεα.

την μικρη δεν την ξαναπηγατε σε ορθοπαιδικο απο τοτε;ποτε περπατησε;

ΒΙΚΗ μου ναι δεν φαινετε ποιον μοιαζει η Ευα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

η ευα μοιαζει στη μαρια,η φωτεινη απο μενα ειπαμε μονο τα χοντροδαχτυλα μου πηρε!!!!

Διαφημίσεις

γιγαντακι...η φωτεινη 2580 και 46 ολοκληρα εκατ.

χρονια πολλα στην αδελφη της λαζαρενιας.πολυχρονη και ευτυχισμενη να ειναι

:tongue::tongue: κι ο Αστέρης 2500 και 47 εκατ...τόσο γεννήθηκε...3 εβδομάδες νωρίτερα από ότι τον περιμέναμε βέβαια, αλλιώς πιστεύω θα έπαιρνε ακόμη λίγο!

m57Zp2.png

ετοιμο και το φαγητο μας τελικα τα φασολακια εγιναν αρακας με πατατουλες και καροτακια :tongue:

ουφ μαλλον αρχισα να βαραινω λιγες δουλειες εκανα και κουραστηκα μια σκουπα εβαλα και συμαζεψα και μαγειρεψα σιγα τις δουλειες δηλαδη που να κανω και γενικη θα βγω νοκ αουτ :lol::lol:

ο τιμος γεννηθηκε 3250 και 50 εκ. αλλα στη 38 εβδομαδα.

σαρδελινα μου μικρουλης βγηκε ο Αστερης σου ε;κι εγινε φτου ολοκληρο παλικαρι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Η Ανδρεάννα γεννήθηκε 2500 kgr και 48 cm.Και αυτή βέβαια γεννήθηκε 2,5 εβδομάδες νωρίτερα.

συμπεθερα και σε αυτο μοιαζουν τα παιδακια μας.

όντως γλυκιά μου...τελικά τα παιδάκια μας μοιάζουν σε πολλά.

βατραχουλίνα μου δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη :tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...