Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια και εγω παρακολουθώ τις συζητησεις σας περι παρενεργειων των εμβολίων και πραγματικα ο δικος μου ποτε δεν παρουσιασε κτ μετα απο εμβόλιο.Ουτε πυρετό, ούτε εξανθηματα, τπτ απολύτως..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το pentavαc ποιο ειναι?

Εμεις εχουμε ανεμοβλογιας μεθαυριο να ρωτησω οποια το εχει κανει μετα απο ποσες μερες εχει αυτο παρενεργειες αν εχει?Ειναι σαν το mmr ή κανει αμεσως παρενεργεις ?

ριτακι της ανεμοβλογιας καμια περενεργεια δεν μου εκανε!ουτε δεκατα ουτε ανορεξια .τιποτα!!!

μονο της ιλαρας μου εκανε οπως σε ολες σας!

τωρα να διαφερει απο παιδι σε παιδι?δεν νομιζω ομως γατι η παιδιατρος μου χε πει οτι δεν εχει παρενεργειες!

να πω μια καλημερα σε ολες σας και τα χρονια πολλα στην σουλιτσα μας!πολυχροη να εισαι!!!

χρονια πολλα για χθες στους αντωνηδες και αντωνιες και σημερα στους θανασηδες και αθανασιες!!!

χρονια πολλα και στην μικρη μου αδερφουλα που σημερα 20αριζει!!!

να τα εκατοστησεις μικρακι μου!!!

να πω μπραβο σε ριτα-αρμα,σουλα-στονε για την συναντηση σας !!να το καθιερωσετε!!!

εγω φωτο δεν ειδα αρμα!αν την βαλεις στο φεις τωρα θα την δω!

πολυ ωραια που περασατε τελεια και να σας πω την αληθεια ετσι ενιωσα κι εγω οταν συναντησα τα κοριτσια.σαν να τις ξερω χρονια...ειναι απιστευτο αυτο ετσι δεν ειναι?ποτε δεν θα το φανταζομουν ....

επισης να πω οτι ναι ειναι η φαση τωρα σε αυτην την ηλικια να μην μοιραζονται αλλα η δικια μου τα δινει η καημενουλα....

σαρδελακι κουραγιο κοριτσι μου...και καλυτερα μην ερθει η πεθερα να μεινει αλλα να πηγαινοερχεται!!!να σε ζαλισει θες?

τι αλο ηθελα να πω???

οτι εχω τρομερο πονοκεφαλο απο χθες...κοντευει να σπασει το κεφαλι μου!!!

να δωσω την καλημερα μου στην κα φωτεινη,στην βικουλα και σε ευχαριστω για τις ευχες ,στην γιοβανα μας και σε ολες σας!!!

1654096yn4fep17z7.gif

stone μου μπραβο στον μικρο σου που ειναι καλοβολος.

αληθεια ποιες δινουμε ακομη σκονη;

εγω λεω να ξαναδοκιμασω φρεσκο αλλα την προηγουμενη φορα του ειχε ερθει βαρυ και ειχε πολλα αερια στη κοιλια του οπως οταν ειχε κολικους.

εμεις καναμε προχθες την μηνιγκιτιδας και τωρα θα κανουμε την τελευταια δοση του prevenar.

εμας το infarix μας εκανε λιγα δεκατα μονο.

και μολις γεννησω θα κανουμε το mmr και της ανεμοβλογιας.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κωνκωνάκι και συμπεθέρα ευχαριστώ για την συμπαράσταση....όσες γυναίκες μένουν συχνά μόνες με τα μωρά τους τις θεωρώ ηρωίδες...εγώ γιατί κοντεύω να φρικάρω;;;;;;;;;;;

μην στεναχωριεσαι σαρδελινα μου....οι 3 πρωτες μερες ειναι δυσκολες ...μετα καπως συνηθιζεις!!!

6 χρονια τωρα συνηθισα....

Αντε μωρε κι εσύ σινεμα...

Δεν ξερω αλλά πραγματικά θεωρω χασιμο χρονου να πάω να κλειστώ σε μια σκοτεινή αιθουσα που μυριζει ποπ κορν και να δω μια ταινία που σε 4 μηνες θα τη δειξει στο NOVA και λίγο αργοτερα θα την βρω σε dvd. Ειμαι πολύ ξενερωτη;;;

Εχω να πάω σινεμα απο τον καιρό του Τιτανικού!

χαχαχαχα αρε στονε συμφωνω μαζι σου!!!δικιο εχεις αλλα να ειναι η ατμοσφαιρα το κατι αλλο ...

αλλα να κανεις γυμναστικη στο σπιτι σου και αλλο στο γυμναστηριο ετσι δεν ειναι???

1654096yn4fep17z7.gif

Και μεις κορίτισια πίνουμε ακόμη σκόνη , αλλά λόγω της αλλεργίας που είχαμε μας είπε φρέσκο γάλα να πιεί μετά τα 2.Οπότε συνεχίζουμε ακόμη με σκόνη. Και μάλιστα τελευταία μου κάνει νούμερα και δεν το πίνει όλο.Υπάρχουν φορές που το ζητάει από μόνη της αλλά δεν το πίνει ....λέτε να το βαρέθηκε????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Nα και οι δικες μας φωτο

............................

Οπως καταλαβαινεται ο Γρηγορης αφησε το φαι και η Ευα συνεχιζε ακαθεκτη!!χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω δινω ακομη noulac και καποια πρωινα φρσκο νουνου κιντ.

Η παιδιατρος μου συστηνει φρεσκο μετα τα 2 οποτε σε κανα διμηνο θα του το αρχισω.

Εχει δοκιμασει παντως και δεν εδειξε να ενοχλειται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά κορίτσια τα παιδάκια σας είναι τέλεια!!!!! Καλά ο Γρηγοράκης πρώτος σερβιτόρος!!!!!!! Και η Ευούλα με το κρουασάν έχει πολύ πλάκα!!!!

Κορίτσια να τα χαίρεστε!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

κι εμείς δεν είχαμε κάτι ποτέ πυρετό κτλ. από εμβόλιο μέχρι το μμρ...σε εκείνο κάναμε. Όσο για τις ανεμοβλογιάς μου εξήγησε ο γιατρός ότι είναι ίδιο σε παρενέργειες με της ιλαράς διότι και στα δυο βάζουνε ζωντανό ιό κι έτσι μπορεί να κάνει πυρετό αλλά μπορεί και όχι...εξαρτάται από τον οργανισμό.

Όσο για την μικρή της φίλης μου όταν την είδε η γιατρός με τα σπυράκια της είπε ότι είναι τώρα σαν να νοσεί η μικρή...δε ξέρω!

m57Zp2.png

κουκλακια τα ζουζουνια.παντως ο γρηγορης οντως ειναι μεγαλος ρε παιδι μου,αληθεια ποσο γεννηθηκε?

3855 γεννηθηκε και 55 ποντους... το πιο ψηλο μωρο στο Ιασω ηταν εκεινες τις μερες.Ετσι μου ελεγαν.

Το ειχε απο τοτε.. :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

θελω να κανουμε και μια γενικη αιματος δεν εχει κανει ποτε θελω να δω που βρισκομαστε.

Μετα τα 2 μου ειπε αφου δε συντρεχει καποιος λογος.Εξαλλου βλεπουν οι γιατροι και το χρωμα τους και κρινουν.Μην αγχωνεσαι γιατι να τον ταλαιπωρησεις τζαμπα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...