Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας! Καλά βρε Ρίτα έτσι όπως τα έγραψες φαίνεται σαν να μη θέλουμε να ξαναβρεθούμε! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι θελω πάρα πολύ να ξαναβρεθούμε και να έρθετε και να έρθουμε. Το θέμα ήταν να βρούμε το σπίτι, στο πακάρισμα μια χαρά ήταν τελικά, δίπλα στο σπίτι σου παρκάραμε!

Οχι βρε γιατι να μη θελετε αλλωστε?...Προς Θεου δε θελετε μια ανακαινιση στο σπιτι σας?Εδω ειμαστε εμεις να σας το βολεψουμε :lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλή εβδομαδα σε όλους!!!

Χρονια Πολλά στις Αθανασιες και στους Θανασηδες!

Να χαιρομαστε κι εμεις τη Σουλίτσα μας, να ειναι πάντα γερή!!! Ας της ευχηθουμε εδώ:http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=114088#post114088

2371288q2ryd7lhbm.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

χαχα Τωρα θυμηθηκα κι εγω που μολις μπηκα στο μηνα μου πήγαμε στο γλέντι του γαμου ενος φιλικου ζευγαριου , ξερετε πως είναι στα γλέντια, τα κλαρινα και τα νταουλια πήραν φωτια..Ενοιωθα μεσα μου να γινεται πόλεμος..απο τη μια ήθελα να φυγω μηπως του κανω κακό και απο την άλλη τι να΄λεγα.Εκ των υστερων καταλαβα γιατι το παιδι εχει τετοια υπερενταση!!!Χορεψε πολύ εκεινο το βραδυ..χαχα

εγω ειχα παει του αγιου βαλεντινου στο παριο.λιγες φορες κουνιοταν,μαλλον θα απολαμβανε την τελεια φωνη του...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερααααααα

χρονια πολλα στον αντρα της κικο για χθες και στην σουλιτσα μας σημερα.

λαζαρενια να σας ζησει το ανηψακι και με το καλο και το επομενο.

γιοβαννα να σας ζησει το μωρακι σας.

χαρηκα που περασατε ωραια χθες στις συναντησεις σας.ελπιζω να βρεθω και εγω με καμια σας...νομιζω μονο σαρδελακι και φαστ γνωρισα!α και την λιαρενα!

οταν βαλετε φωτο καντε καμια αναπ να τις δω γιατι ποτε δεν τις προλαβαινω.

η φωτεινη το βραδυ ξυπναει και αν δεν δει το φως ανοιχτο γκρινιαζει,τι θα κανω που εγω δεν θελω καθολου φως τη νυχτα με τις φοβιες που εχω?ειχα ενα φωτιστικο που δεν το φοβαμαι αλλα χαλασε.

μαμα να θυμηθω να σου φερω την παπια να την πας για σερβις παλι.

σας αφηνω να κανω καμια δουλεια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ναι καλα λες Βικυ γιορταζε και της κικο ο ανδρουλης χτες χρονια του πολλα κουκλα μου να τον χαιρεσε και giovanna να σας ζησει το μωρακι.

βικυ χαλασε η παπια? τα λεφτα που θα δοσεις για επισκευη θα σε παρω αλλη

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Καλημέρα φιλενάδες!

Σουλίτσα μου Χρόνια Πολλά με υγεία! Να χαίρεσαι την οικογενεια σου!

Συμπεθέρα μου φοβάσαι οταν έχει φως? Αν βάλεις κάποιο φωτάκι στο δωμάτιο της Φωτεινούλας?

Sardelaki μου τα 2 σας θα είστε? Για ΣΚ δεν θα μπορεί να έρχετε? Κουράγιο και εγώ μένω μόνη με τον μικρό συχνά.

κωνκων η βικυ φοβαται να μην παρει τιποτα φωτια γιαυτο δεν αναβει φως το βραδυ, ετσι καταλαβα, το αν θα γκρεμοτσακιστει επανω στον Μπετ .... που ολο χωνεται στα ποδια ...δεν φοβαται??? χα χα χα χαλκομανια θα το κανει το σκυλι

Διαφημίσεις

κωνκων η βικυ φοβαται να μην παρει τιποτα φωτια γιαυτο δεν αναβει φως το βραδυ, ετσι καταλαβα, το αν θα γκρεμοτσακιστει επανω στον Μπετ .... που ολο χωνεται στα ποδια ...δεν φοβαται??? χα χα χα χαλκομανια θα το κανει το σκυλι

ακριβως ετσι.τωρα θα ρωτησω τον ηλεκτρολογο αν πειραζει να κατεβαζω καθε μερα τις ασφαλειες οταν φευγω απο το σπιτι.κλειστα αιρκοντισιον και πηραν φωτια ρε παιδια πως να μη φοβαμαι.οσο ειχα την απομονωση στο σπιτι την κατεβαζα και λειτουργουσε μονο το ψυγειο και με αφηνε και 2-3 λεπτα να βγω απο το σπιτι με φως στον διαδρομο χαλασε ομως και το προλαβαμε στο παρα πεντα να μην ανατιναχτει ο πινακας.τι καλα να ζουσα υπο το φως των κεριων.τα φυσας και σβηνουν,τωρα τοσα ρευματα δεν τα μπορω.και δεν με νοιαζει για το σπιτι,ο μπετ μου θα ειναι μεσα,γι'αυτο μαμα θα στον φερνω καθε μερα.μη χωριζω και τα αδελφια κριμα ειναι.

Ρε Βικυ εχω ακουσει πολλές περιπτωσεις να πάρουν σπιτια φωτια απο κερια, απο βραχυκυκλωμα κανενα..ή μαλλον απο βραχυκλωμα ξερω, το μαγαζι μας..

Ναι αν εχεις αγχος, να κατεβαζεις το γενικό!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχαχα:lol: ε το καημένο το σκυλάκι!

Βικάκι μου έχετε πρόβλημα με τον πίκνακα και τις συνδέσεις και φοβάσαι?

ναι κωνκωνάκι μου τα 2 μας θα είμαστε...πιστεύω πως ΣΚ θα μπορεί να έρχεται. Μου φαίνεται βουνό όλο αυτό

Αχ sardelaki μου μη στεναχωριέσαι, ανα μια βδομάδα και εγώ μένω μόνη. Θα κάνεις τα πολύ βασικά στο σπίτι και θα ασχολείσαι με τον μικρό. Αφου θα έρχετε και η πεθερά σου που και που, θα πηγαίνετε καμιά βόλτα και θα περνάνε οι μέρες μέχρι το ΣΚ. Μη σε πάρει απο κάτω, θα τα καταφέρετε!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Συμπεθερούλα μου γλυκεια και εγώ εχω μεινει μονη με την νυφη σου.Για λίγο ειναι μωρε θα περασει μην αγχωνεσαι.

Κοριτσια τη χαρηκα την συναντηση μας με την Πετρούλα και ευχομαι να μπορεσω να σας γνωρισω ολες.

Η μικρή οταν φυγαμε απο εκει κοιμηθηκε λιγο στο αυτοκινητο και μετα χοροπηδουσε παλι μεχρι τις 1 το πρωι!!!!!

Πετρούλα βαλε τις φωτο δεν με πειραζει!!

α και ευχαριστούμε για το δωράκι σου .φυσικα οταν γυρισαμε σπιτι τα ανοιξε και τα δοκιμασε ολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...