Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κικο και εγω ωρες ωρες δε ξερω απο που να περασω μεσα στο σπιτι..μιλαμε δεν αφηνει τιποτα ολα εξω..

Yasmine του δινω πιτουλα αλαδωτη απο το καλοκαιρι και την τσακιζει..ειναι να απορω που τις ξερουν αυτες τις νοστιμιες και τις ζητανε..οποτε παω στο ψιλικατζιδικο με σκαει με τα αυγα kinder ηθελα να ηξερα που τα ξερει..ειναι φοβερο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αμάν βρε...μέχρι την τράπεζα πήγα και γράψατε τόσα πολλά...κάνω το ψαράκι του Αστέρη τώρα και φεύγουμε για λαική μετά.

Συμπεθέρα...είσαι σούπερ δασκάλα...περαστικά για το πόδι σου που σε πονάει...έλα καλέ που γέρασες...τί χαζά είναι αυτά;;; Φαντάζεσαι να συμπεθεριάσουμε στ΄αλήθεια;;; Θα είμαστε δυο γριούλες συμπεθέρες από το παρεντς :mrgreen:

αρμάκι μιά χαρά..από τώρα να τα μαθαίνει...θα της είναι χρήσιμα αυτά τα κόλπα χεχε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλυτερα που δεν πηγατε στο mall γινοταν χαμος ..ειχε ουρες χιλιομετρων ...πηγε μια συναδελφος και αφου φαγαν 1 ωρα να προσπαθουν να μπουν τελικα απελπιστηκαν και εφυγαν

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααααα

Περαστικά στα μωρουλινια που ειναι αρρωστα.

Λοιπόν κανω δουλειες και μαγειρευω!!!!!!!!!!!! Τελεια!!!!!!!!!!!! Πόσο τη περιμενα αυτη τη στιγμή!!! Να ασχολουμε με το σπίτι μου και με τα παιδακια μου, μονη μου!!!!!!

Το δευτερο ευχαριστω για σημερα μου εχουν μεινει μονο 2 κιλα απο την εγκυμοσυνη!!!!!

Καλημερα

Giovanna μου πολυ λυπαμαι! Συλληπητηρια κοριτσι μου, να ζησετε να τον θυμαστε... Εχασα κι εγω τη γιαγιακα μου πριν απο 8 χρονια, τοτε ηταν 87 χρονων και σε καταλαβαινω απολυτα. Και για μενα ηταν η καλυτερη γιαγια του κοσμου και τωρα πια νιωθω πως ειναι ο φυλακας αγγελος μου!

Εμεις συνεχιζουμε στα ιδια χαλια... Θα σκασω κοριτσια... Τη νυχτα παλι ειχαμε επεισοδιο λαρυγγιτιδας, παλι ανεβασε πυρετο 38,6, παλι στο μπαλκονι, παλι κλαματα... Ελεος! Σημερα ειναι κακοκεφος, δειχνει να ποναει πολυ και μας εστειλε ο παιδιατρος να κανουμε strep test. Εγω ειμαι στη δουλεια, θα τον παει η μαμα μου με την κοπελα να δουμε τι θα δειξει...

t7fQp3.png

Νατάσα μου ελπίζω να είναι όλα καλά....

Αμάν βρε κορίτσια με τις αρρώστιες...Πολύ στεναχωριέμαι όταν τα διαβάζω γιατί σκέφτομαι ότι αν η Αναστασία ήταν έτσι θα είχα φρικάρει....:-(

Πικουλινάκι μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Πως τα κατάφερες βρε θηρίο να σου μείνουν μόνο 2 κιλά;;;!!!!!

Καλά ειδα τον κόσμο στο Mall και φρίκαρα!!!! Τέτοιος χαμός με το παριζάκι;;;; Τι να πει κανείς....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Περαστικούλια στις άρρωστες μανούλες και τα παιδάκια τους!!!!!

Ριτάκι συλλυπητήρια κούκλα μου να είστε γεροί να τον θυμάστε!!!!

Πικουλινάκι μου πόσα κιλά καλέ έβαλες σε όλη την εγκυμοσύνη ????? Και σου έμειναν μόνο 2???? Γιατί με την καισαρική δεν σου φεύγουν πολλά κιλά!!!!

Βίκυ που χάθηκες??? Δεν μας είπες τα νέα σου!!!!!

Εγώ παιδιά χθες τα έπαιξα με την Ραφαέλα , όλη μέρα κοιμήθηκε σχεδόν 1/2 ώρα και το απόγευμα μετά τις 5,00 κουντουρντισε.....δεν σας λέω τίποτα σκάλιζε τα πάντα και όλο τη μαλλώναμε!!!!! Απ΄τη μια ήταν να γελάς και από την άλλη να κλαις!!!! Εγώ δεν είχα κουράγιο να σηκώνομαι συνέχεια και εκείνη τα πάντα τα πετούσε κάτω.....αυτό το παθαίνει όταν δεν κοιμάται ως συνήθως από την υπερένταση.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

σημερα κατι γινεται με το σιδερο εχθες ξεκινησα κι ενανα μονο 5 ρουχα δεν με αφησε να κανω αλλα!!!!

αχ κοριτσια περαστικα στα μικρακια!!!

joa ο μικρος σου πως ειναι;

πικουλινακια μονο 2 κιλα;;;;;;;;;;;;;;;;τι να πω μπραβο!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α δεν σας είπα η Ραφαελίτσα κορίτσια με φωνάζει πολλές φορές μαμάκα , και τον μπαμπά της μπαμπάκα .... περιτό να σας πώ έχουμε λιώσει.Και αν την ρωτήσεις την μανούλα πως την λένε σου λέει βέβα!!!!!!

Καλά έχει πολύ πλάκα .Εχουμε και ένα φίλο που τον λένε Τέο και τον φωνάζει Τέουυυυυυυυ!!!!! και τονίζει το ουυυυυυ να λύνεσαι!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Πικουλινακι ενα θα σου πω ..εγω απο την εγκυμοσυνη εχω ακομη 3 κιλα να χασω ...Μπραβο κοριτσακι μου!!!

Βατραχακι μου πολυ βηχα ο Χρηστος ..θα του δωσουμε παλι αταραξ να ηρεμησει και θα τον ξαναπαμε στον γιατρο το απογευμα ..κατα τ΄αλλα ειναι καλα πυρετο δεν εχει και απο καταρροη απο ποταμια που ειχαμε εχουμε πλεον ρυακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ Εύα μου κι εμείς όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου ή οταν έχει κοιμηθεί πολύ λίγο αρχίζουμε την κρίση μας...να βγάζουμε τα πάντα από τα συρτάρια , να πεταμε τα πάντα κάτω και πολλά άλλα.

Βικάκι πήγα λαική και πέρασα να πω και μια καλημέρα στην Ειρήνη μιάς και είναι στον δρόμο μας.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...