Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε μωρε κι εσύ σινεμα...

Δεν ξερω αλλά πραγματικά θεωρω χασιμο χρονου να πάω να κλειστώ σε μια σκοτεινή αιθουσα που μυριζει ποπ κορν και να δω μια ταινία που σε 4 μηνες θα τη δειξει στο NOVA και λίγο αργοτερα θα την βρω σε dvd. Ειμαι πολύ ξενερωτη;;;

Εχω να πάω σινεμα απο τον καιρό του Τιτανικού!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ δεν τρελλαίνομαι για σινεμά αλλά παρόλα αυτά που και που πηγαίνουμε τα δυο μας μια βολτίτσα...τα συνδιάζουμε όλα...βλέπουμε ταινία κι έπειτα θα πάμε να φάμε όμορφα ή για κανα ποτάκι...

την άλλη βδομάδα λέμε να πάμε να δουμε I love karditsa

m57Zp2.png

χαχα μου αρεσει το σινεμα καποτε πηγαιναμε πολυ και μετα ακολουθουσε ποτακι αλλα τωρα δεν εχω διαθεση στην κατασταση μου να τρεχω σε μπαρ και καφετεριες δεν ξερω αλλα με κουραζουν γι'αυτο ηθελα να παμε να ξεσκασουμε λιγο και να γελασουμε μιας και οι κριτικες λενε τα καλυτερα για το εργο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αυτο το εχω ακομη απο τον καιρό της σχεσης μας..Δεν ήθελα να πάω σινεμα γιατι θα περνουσε η ωρα ετσι και δεν θα τον εβλεπα οσο ήθελα!!Λοξα...

Ακομη και σημερα, επειδη οι εξοδοι ειναι περιορισμενες προτιμώ να πάω να τσιμπήσουμε κτ και να τα πουμε.Αλλο στην ανεση του σπιτιου σου που θα δεις μια ταινια.

Διαφημίσεις

να σας πω να γελασετε οταν ημουν εγκυος στο τιμο περιπου στον εβδομο μηνα ειχαμε παει σινεμα να δουμε μια ταινια η ταινια ηταν θριλερ και ειχε πολυ δυνατη μουσικη σχεδον σε ολη την διαρκεια του εργου ο τιμος κλωτσουσε συνεχεια πολυ δυνατα εγω ημουν μεσα στη στεναχωρια γιατι πιστευα οτι τον κουφανα χαχαχα ντρεπομουν να ρωτησω τη γιατρο μου να μην γελασει!!!

κοριτσια μπραβο σας που γνωριστηκατε και περασατε ομορφα!

παντως μηπως ειναι η ηλικια που διεκδικουν τα πραγματα τους γιατι κι ο δικος μου ενω εδινε τα παντα τωρα οταν ερχονται αλλα παιδακια δεν θελει να δινει τα παιχνιδια του να φανταστητε προχθες ηταν ο ανιψιος μου που ειναι πεντε μηνων και του εδωσα κατι κουδουνιστρες του Τιμου που δεν τις παιζει πια ε μολις τις ειδε τις ηθελε κι ολο πηγαινε και τις αρπαζε απο το μωρο.

Νια μαλλον η ηλικια τους ειναι αλλά γιατι το εχουν μονο οι ταλιμπαν της παρεας και οχι τα κοριτσακια?Ε?οεο?

Θα το δουλεψω παντως αυτο διοτι δε μου αρεσε καθολου.Και οταν εφυγαν τα παιδια ο πατερας του αυτο του ελεγε και καθοταν και τον παρακολουθουσε πολυ σοβαρος..καταλαβε νομιζω οτι δε φεροταν σωστα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα κι εμεις του μιλήσαμε οτι δεν φερθηκε ομορφα και η Ανδρεανα ισως να μην θελει να ξαναρθει και ελεγε τα δικα του με υφος "ναι μπαμπά αλλά..."

Για αυτο και οταν επινε το γαλα του την φωναζε..Γενικα ο δικος μου ειναι λίγο διχασμενος.Αν του πεις "Θα μου δωσεις ενα φιλάκι;;" θα σου κανει ενα "ααααα" με αντιδραση και μετα χωρις τπτ αλλο θα ερθει απο μονος του και θα σε φιλήσει.Το κανει σε πολλές περιπτωσεις αυτο και σχεδόν πάντα και με προβληματιζει, δεν ξερω πως να το εξηγησω.

Διαφημίσεις

στονε εμενα το κανει οταν τον αλλαζω επιτιδες και γελαει ξεκαρδιζεται ευτυχως το κανει μονο σε μενα κι οχι μπροστα σε κοσμο βεβαια ακομη δεν καταλαβαινουν οτι δεν κανει να το κανουν μπροστα σε κοσμο.

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

να σας πω να γελασετε οταν ημουν εγκυος στο τιμο περιπου στον εβδομο μηνα ειχαμε παει σινεμα να δουμε μια ταινια η ταινια ηταν θριλερ και ειχε πολυ δυνατη μουσικη σχεδον σε ολη την διαρκεια του εργου ο τιμος κλωτσουσε συνεχεια πολυ δυνατα εγω ημουν μεσα στη στεναχωρια γιατι πιστευα οτι τον κουφανα χαχαχα ντρεπομουν να ρωτησω τη γιατρο μου να μην γελασει!!!

χαχα Τωρα θυμηθηκα κι εγω που μολις μπηκα στο μηνα μου πήγαμε στο γλέντι του γαμου ενος φιλικου ζευγαριου , ξερετε πως είναι στα γλέντια, τα κλαρινα και τα νταουλια πήραν φωτια..Ενοιωθα μεσα μου να γινεται πόλεμος..απο τη μια ήθελα να φυγω μηπως του κανω κακό και απο την άλλη τι να΄λεγα.Εκ των υστερων καταλαβα γιατι το παιδι εχει τετοια υπερενταση!!!Χορεψε πολύ εκεινο το βραδυ..χαχα

Γεια σας! Καλά βρε Ρίτα έτσι όπως τα έγραψες φαίνεται σαν να μη θέλουμε να ξαναβρεθούμε! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι θελω πάρα πολύ να ξαναβρεθούμε και να έρθετε και να έρθουμε. Το θέμα ήταν να βρούμε το σπίτι, στο πακάρισμα μια χαρά ήταν τελικά, δίπλα στο σπίτι σου παρκάραμε!

Λοιπόν κοριτσια τόσες φορές που έχουμε μιλήσει με την Ρίτα ήταν σαν να την ξέρω χρόνια. Είναι φοβερή όπως το περίμενα, όπως και ο άντρας της! Πολύ ζεστό το σπίτι τους και πραγματικά το χαρήκαμε πολύ και εγώ και ο καλός μου!

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ!!!!!!Καλά δεν υπάρχει, είναι παιδί, και όταν λέω παιδί το εννοώ. Είναι σαν να βλέπεις ένα παιδί 2 1/2 χρονών. Σε όλα του! Σκαρφαλώνει παντού, τρέχει, μιλάει, σαν μεγάλο παιδί. Αν θαύμαζα μία φορά τη Ρίτα τώρα την θαυμάζω ακόμα πιο πολύ, έλεγα ότι είναι δύσκολο 24 ώρες με ένα παιδί, αλλά με ένα τόσο υπερδραστήριο παιδί όπως ο Γρηγόρης εγώ θα είχα πέσει κάτω ΣΙΓΟΥΡΑ! Και ζημιές καθόλου έτσι? Δεν άγγιζε τίποτα εκτός από τα παιχνίδια του! Μπράβο Ριτάκι πάντως! Όσο για τα παιχνίδια και εγώ όπως και η Σούλα το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικο. Πλέον περνάνε στη φάση που δεν θέλουν να μοιράζονται τα δικά τους πράγματα. Δεν σας είπε όμως η Ρίτα πως το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γρηγόρης μόλις είδε την Εύα,(αφού την αγκάλιασε και την φίλησε) ήταν να την πάει να την ξεμοναχιάσει στο δωμάτιό του! Τον πονηρούλη!χαχαχαχα!!! όντως πάντως της έδωσε πολλά φιλιά και πολλές αγκαλιές! Η Εύα δε, με το που είδε τα κρουασανάκια της Ρίτας καθόταν στο τραπεζάκι και είχε γουρλώσει τα μάτια! Ούτε και ξέρω πόσα πήρε, έτρωγε λίγο και μετά το υπολοιπο το έτρωγε ο καλός μου ή εγώ(καλά περριτό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!!). Το έχω ξαναπεί, μόλις δει ξένο φαί κάνει λες και δεν έχει φάει τίποτα. Θα στην φέρνω συχνά Ρίτα!χαχαχα!!! Και παρόλο που τσιμπολόγησε πάρα πολύ για απόγευμα τώρα ήπιε 340γρ γάλα! Φαίνεται θα έβαλε σκοπό να φτάσει τον Γρηγόρη! :lol: :lol:

Αύριο θα σας βάλω και φώτο να δείτε και θα διαβάσω και τα υπόλοιπα.

Καληνύχτα σας!

Ριτάκι σ'ευχαριστούμε και πάλι! Περάσαμε πολύ όμορφα και σας περιμένουμε κι εμείς!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ριτα και Αρμα πρωτη φορα βρεθηκατε;;Ειχα την εντυπωση οτι τα ειχατε ξανασυναντηθεί!!΄Να μας βαλετε φωτο να δουμε, εχω και εγω με τα πιτσιρικια (οσο πρόλαβα γιατι αποφορτιστηκε και η μηχανη) αλλά να μου δωσει και η Σουλα το ΟΚ.Ισως να τις βαλω στο fb.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...