Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ρε Πετρουλα μαζι γραφαμε...τα ιδια και ο δικος μου..σα να περιεγραφες το Γρηγορη σημερα..μα τι τα επιασε?Μαγκεψαν ή μου φαινεται?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ρίτα, πριν ξεκινησω να γραφω, διαβασα και για τη δικη σας συναντηση και λέω τωρα πως να γραψω για τον Ταλιμπαν μου;;; Ο Γρηγορης θα ήταν υπόδειγμα παιδιου.Ανακουφίστηκα λίγο να σου πω την αλήθεια...

Ενταξει τι να κανουμε, εχουμε ζορικα αντρακια....αμ πώς!!!

Σημασια εχει οτι το χαρηακν τα παιδια και πιστευω την άλλη φορα θα εχουν αποκτησει οικειοτητα.

Ο δικος μου τωρα που επινε το γαλα του εκανε διακοπές και φωναζε "νάαανα".

Απο χτες τον προετοίμαζα, πούλησε μαγκια και τωρα μου την φωναζει....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια καλησπέρα!!!!

Ο δικος μας καφες τελειωσε και πραγματικα χαρηκα πολύ που καταφεραν τα κοριτσια να ερθουν ως εδώ, γιατι δεν είμαστε και τοσο κοντα...

Για ποια να πρωτομιλήσω....Η Ανδρεανα ειναι ενα μωρο για διαφημιση σαν ψευτικη κουκλιτσα, αξιολατρευτη και παρα πολύ καλό παιδι, με τρόπους και υπάκουο. Ακουγε τη μαμα της σε οτι κι αν της ελεγε και ο νους της ήταν μονο στα παιχνιδια και να τσιμπήσει λίγο, καθολου στη ζημια και στην σκανταλια.

Η Σουλα μας είναι μια παρα πολύ τρυφερη μαμα και πολύ ομορφη γυναικα (και εχω να πω οτι η φωτο στο fb την αδικει πολύ, Σουλα να την αλλάξεις!).Ειναι πολύ δεμενη με την Ανδρεανα όπως μας τα λέει και εδώ και το κοριτσακι της, της εκανε πολλά ναζια και γλύκες.Α η μικρη λέει πολλά λογακια!!Μεχρι και το κρυο ήξερε να πει...

Τελος εχω να πω οτι ο δικος μου ο Ταλιμπαν το'κανε πάλι το θαυμα του!!!Πραγματικα με εξεπληξε η συμπεριφορα του καθώς οσες φορες εχει ερθει σε επαφη με παιδακια (ήταν μεγαλύτερα) ήταν συνεργασιμος, ίσως γιατι με μεγαλύτερα παιδακια δεν τον ΄παίρνει να κανει μαγκιες.. σημερα επαιζε στο δικο του γηπεδο και η συμπεριφορα του δεν ήταν αυτη του gentleman... Της επαιρνε τα παιχνιδια και πήγαινε τα'κρυβε, ετρεχε πάνω-κατω σαν τρελαμενο αρνί και γενικα εκανε μονο ταρζανιες, πήγε να της τραβηξει και τα μαλλια της καημενης της Ανδρεανας :oops:...Στο τελος της εβγαλε τις καλτσες της και της εκανε "γκιλι-γκιλι"

Σε γενικες γραμμες ήταν ενα πολύ όμορφο και ενδιαφερον απόγευμα και εγω προσωπικά χαρηκα πολύ που γνωρισα τη Σούλα, ελπίζω και εκεινη να μην το μετανοιωσε...χαχα

Πετρούλα μου με κάνεις και ντρεπομαι.

Εχω και τη μικρη αγκαλια πως να γραψω???

Λοιπόν ο Αναστάσης είναι πανεμορφος .Ενα μικρο ξανθο αγγελάκι.

Φυσιολογικα ηθελε τα παιχνιδακια του μια και ηταν στην εδρα του.

Η Πετρούλα είναι κουκλίτσα και τοσο φιλικη και εξυπηρετική .Χαρηκα παρα πολυ που τη γνωρισα.Ο αντρας της ενας πολυ γλυκο παλικαρι.

Εχουν ενα κουκλιστικο σπιτακι.

ΠΑιδια να ειστε γεροί να χαιρεστε το παιδακι σας,

Ελπίζω να βρισκόμαστε πιο συχνα !!

Δεν με αφηνει το ζουζουνι να γραψω αλλα ....

Καλε τι υποδειγμα παιδιου ο Γρηγορης? καλε τι εντυπωση λανθασμενη εχεις χαχαχαχα

Ο Γρηγορης παντα μα παντα λυσσαει..απλα αυτο που δεν περιμενα ηταν με τα πραγματα του..προφανως το επαθε επειδη ηξερε οτι ειναι δικα του διοτι το Καλοκαιρι ειχα να λεω και εγω αλλα και οι αλλοι που τον εβλεπαν οτι κυνηγουσε τα παιδακια στις πλατειες και στην παραλια να δωσει τα παιχνιδια του ολο νινι φωναζε και ετρεχε να τους τα δωσει..τωρα δε ξερω τι επαθε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα και πάλι χαρηκα πολύ που ήρθατε και την άλλη φορα να το κανονισουμε και με τους συζυγους..

Απλά σημερα -όπως πολύ καλά θα κατάλαβες- ήταν η μερα του Αρη και τετοιες μερες δεν τολμαμε να βγουμε εκτος προγραμματος!!:mad:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα. Έχω στείλει τη μικρή μου να κοιμηθεί με τον μπαμπά της και εγώ χαλαρώνω λίγο. Τώρα βέβαια δεν ξέρω ποιος θα κοιμηθεί πρώτος. Τεσπά.

Stone όντως τον παιδικό Σταθμό δεν τον είχα σκεφτεί. Θα τους ρωτήσω. ΚΑΠΗ λέγοντας εννοείς τα κέντρα ηλικιωμένων ή το έχω χάσει; Τι να τα κάνουν εκεί τα παιχνίδια;

Ρίτα, Άρμα, Πετρούλα και Σούλα χάρηκα που περάσατε καλά και εύχομαι να το επαναλάβετε πάλι. Άντε και στα δικά μας.

Γέννησε και η φίλη μου στις 6.00 μ.μ. έναν μπέμπη 3060. :):):):):):):)

Κορίτσια μπορεί αύριο να μην καταφέρω να μπω γιατί ο υπολογιστής θα πάει για ένα ρεκτιφιέ. Φιλιά σε όλες και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια μπραβο σας που γνωριστηκατε και περασατε ομορφα!

παντως μηπως ειναι η ηλικια που διεκδικουν τα πραγματα τους γιατι κι ο δικος μου ενω εδινε τα παντα τωρα οταν ερχονται αλλα παιδακια δεν θελει να δινει τα παιχνιδια του να φανταστητε προχθες ηταν ο ανιψιος μου που ειναι πεντε μηνων και του εδωσα κατι κουδουνιστρες του Τιμου που δεν τις παιζει πια ε μολις τις ειδε τις ηθελε κι ολο πηγαινε και τις αρπαζε απο το μωρο.

σαρδελινα μου για ενα μηνα ε; σε ποια περιοχη θα δουλευει;αντε να κανονισεις να ερθεις κι εσυ καμια βολτα να γνωριστουμε.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

γιαβαννα μου κανενα συλλογο φιλοπτωχων δεν εχει εκει;

εγω σημερα εδωσα κατι ρουχα μου σε ενα συλογο τετοιο λυπαμαι να τα πεταξω ολοκαινουρια ηταν και καλα ρουχα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Stone όντως τον παιδικό Σταθμό δεν τον είχα σκεφτεί. Θα τους ρωτήσω. ΚΑΠΗ λέγοντας εννοείς τα κέντρα ηλικιωμένων ή το έχω χάσει; Τι να τα κάνουν εκεί τα παιχνίδια;

:lol::lol: Ρε Ιωάννα σε καλό σου!!!!Ακομη γελάω....

Εννοουσα να βρεις τους κοινωνικους λειτουργους που βοηθούν τις οικογενειες. Αυτοι δουλευουν στα ΚΑΠΗ και γνωριζουν ποιες οικογενειες εχουν αναγκη απο στηριξη, καθως οι οικογενειες και οι μητερες απευθυνονται εκει για τροφιμα και ρουχα.

Να σας ζησει και το μωρακι!Και εις άλλα με υγεια!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...