Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψυχολογικα θα ημουν πιο ξεκουραστη διοτι άλλο πχ να σου λενε οτι δεν εφαγε και αλλο να πασχιζεις εσυ να φαει..ελπιζω να με καταλαβαινεις..

Αα καλά όσο γι' αυτό συμφωνώ απόλυτα. Αλλά και εγώ μία αγωνία την έχω μέχρι να πουν αν έφαγε ή όχι. Τελικά από τη στιγμή που κάνεις παιδί δεν ησυχάζεις ποτέ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Μαρινακι να σου ζησει η μπουμπου!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη σε ολη της τη ζωη!

κωνκων μου περαστικα στο παιδι!

Κικο να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Ριτα και Αρμα να περασετε τελεια! Κι εσεις Σουλα και Stone! Αντε ρε κοριτσια να δω ποτε θα γνωριστουμε κι εμεις! Πολυ θελω, να το ξερετε!

GIovanna δεν ξερω τι ειναι πιο ευκολο.. Να δουλευεις ή να μη δουλευεις... Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω τουλαχιστον δε θα μπορουσα να ειμαι ολη μερα σπιτι. Δε θα το αντεχα. Εγω τουλαχιστον... Εχει δικιο η Ριτα σε αυτο που λεει. Οταν εισαι συνεχεια στο σπιτι με το παιδι η κουραση ειναι κυριως ψυχολογικη...

t7fQp3.png

καλησπέρα γλυκιές μου...τί κάνετε;

Εννοείται πως δεν πρόλαβα να σας διαβάσω...εγώ είμαι αρρωστούλα...πάντα όταν αρρωσταίνει ο μικρός μετά από μία βδομάδα αρρωσταίνω εγώ από πίσω. Ελπίζω να μην ξανακολλήσει το μικράκι μου από μένα.

Αχ φιλενάδες...την άλλη βδομάδα μάλλον ο αντρούλης μου θα φύγει για δουλειά στην Καβάλα και θα είμαι μόνη...από τώρα μου ΄ρχεται να κλαίω...τί θα κάνω μόνη;

m57Zp2.png

σαρδελινα μου περαστικα σου!!!

για ποσες μερες θα ερθει στα μερη μου ο καλος σου;

γιατι δεν ερχεσαι κι εσυ ελα να τα πουμε κι απο κοντα επιτελους!!!!

πικουλινακι μου περαστικα και σε σενα πως εισαστε σημερα;

αντε ολο συναντησεις μου εισαστε σημερα αμαν γιατι να μην καμια σας εδω κοντα ε;

γιοβαννα μου μην τα πετας τα παιχνιδια κριμα ειναι σιγουρα υπαρχουν πολλα ιδρυματα που τα χρειαζονται και πολλα παιδακια που δεν εχουν την πολυτελεια να εχουν παιχνιδια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κούκλες το ρίξατε στον καφέ και της συνάντησης εε?? ζηλεύω και εγω:):)

Σαρδελάκι περαστικά σου κούκλα μου, προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω που θα απουσιάσει ο σύζυγος, σε καταλαβαίνω που θα είσαι μόνη αλλά αν πρέπει και είναι για καλό!!! πόσο θα λείπει ?? πως πάει η δίαιτα?

Giovanna τα παιχνίδια σε λίγο θα μας εκτοπίσουν από το σπίτι, και εγώ θα έλεγα όπως η Ρίτα να τα δώσεις σε παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Βατραχακι το σιδερο ενταξη ειναι?

Τι τραγωδία βρε κορίτσια στην Αιτή ακόμα και ο άνδρας μου δάκρυσε βλέποντας τα παιδάκια να κλαίνε

θα έρχεται η πεθερά μου να τον κρατάει...

αχ Φωτεινή μου θα είναι πολύ δύσκολα να είμαι ολη μέρα μόνη με το παιδί και να μην βλέπω εγώ τον αντρούλη μου κι ο Αστέρης τον μπαμπάκα του, αλλά θα το παλέψω τι να κάνω!

m57Zp2.png

Sardelaki πω - πω! Ένας μήνας είναι πολύ! Τέσσερις μέρες θα λείψει ο δικός μου και το σκέφτομαι.

Vatraxaki δεν θέλω να τα πετάξω τα παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω και τι να τα κάνω. Δεν έχω και ανηψάκια γμτ. Και εγώ σκεφτόμουν να τα δώσω σε ίδρυμα. Σε ποιο δεν ξέρω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω, αλλά θα σου πω και κάτι ,,,, δες το από την θετική πλευρά ,,, σίγουρα θα πάει για δουλεία οκ ,,, αρα αυτό είναι καλό ,,,, και τώρα που θα έρθει και η πεθερά σου εκμεταλλέψου την περίπτωση και πάνε και για κανένα καφεδάκι ,,, και το αλλο , θα εχεις και μια βοηθεια στο σπιτι.

μην απελπίζεσαι ,,,,

Πισε και την Βίκυ να φέρει την πεθερά της για να κρατήσει την μικρή και να πάμε για καφέ μαζι ,,,, να δεις για ποτε θα σε φτιαξω το κεφι αντε κουκλα μου μην στεναχωριεσαι να παει και να ερθει με το καλο και ολα θα ειναι καλα

Κοριτσια καλησπέρα!!!!

Ο δικος μας καφες τελειωσε και πραγματικα χαρηκα πολύ που καταφεραν τα κοριτσια να ερθουν ως εδώ, γιατι δεν είμαστε και τοσο κοντα...

Για ποια να πρωτομιλήσω....Η Ανδρεανα ειναι ενα μωρο για διαφημιση σαν ψευτικη κουκλιτσα, αξιολατρευτη και παρα πολύ καλό παιδι, με τρόπους και υπάκουο. Ακουγε τη μαμα της σε οτι κι αν της ελεγε και ο νους της ήταν μονο στα παιχνιδια και να τσιμπήσει λίγο, καθολου στη ζημια και στην σκανταλια.

Η Σουλα μας είναι μια παρα πολύ τρυφερη μαμα και πολύ ομορφη γυναικα (και εχω να πω οτι η φωτο στο fb την αδικει πολύ, Σουλα να την αλλάξεις!).Ειναι πολύ δεμενη με την Ανδρεανα όπως μας τα λέει και εδώ και το κοριτσακι της, της εκανε πολλά ναζια και γλύκες.Α η μικρη λέει πολλά λογακια!!Μεχρι και το κρυο ήξερε να πει...

Τελος εχω να πω οτι ο δικος μου ο Ταλιμπαν το'κανε πάλι το θαυμα του!!!Πραγματικα με εξεπληξε η συμπεριφορα του καθώς οσες φορες εχει ερθει σε επαφη με παιδακια (ήταν μεγαλύτερα) ήταν συνεργασιμος, ίσως γιατι με μεγαλύτερα παιδακια δεν τον ΄παίρνει να κανει μαγκιες.. σημερα επαιζε στο δικο του γηπεδο και η συμπεριφορα του δεν ήταν αυτη του gentleman... Της επαιρνε τα παιχνιδια και πήγαινε τα'κρυβε, ετρεχε πάνω-κατω σαν τρελαμενο αρνί και γενικα εκανε μονο ταρζανιες, πήγε να της τραβηξει και τα μαλλια της καημενης της Ανδρεανας :oops:...Στο τελος της εβγαλε τις καλτσες της και της εκανε "γκιλι-γκιλι"

Σε γενικες γραμμες ήταν ενα πολύ όμορφο και ενδιαφερον απόγευμα και εγω προσωπικά χαρηκα πολύ που γνωρισα τη Σούλα, ελπίζω και εκεινη να μην το μετανοιωσε...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Giovanna αν τα χαρισεις στον σταθμό που πηγαινει η Αλεξάνδρα;;Εγω αυτο εχω σκοπό να κάνω, να τα χαρισω στον Παιδικο Σταθμό.Καποια επίσης μπορεις να τα δωσεις στο ΚΑΠΗ (αν εχετε) και οι κοινωνικοι λειτουργοί θα τα δωσουν σε οικογενειες που γνωριζουν οτι εχουν παιδακια που τα εχουν αναγκη - ετσι κανω με ρουχα δικα μας και του Ανασταση.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τελειωσε η δικη μας συνατηση!

Τα παιδια, η αρμα και ο καλος της ειναι φοβερα ατομα!Χαρηκα πολυ που τους γνωρισα απο κοντα και εγω θελω πολυ να το επαναλαβουμε !!

Η ευουλα ειναι παιδια μια κουκλα!!!Τετοια ομορφα και εξυπνα ματακια δεν εχω ξαναδει.Πανεξυπνη πραγματικα!Πολυ υπακουη και ηρεμο παιδακι.Τα δοντακια της παιδια ειναι τεραστια σε μεγεθος..2 δοντια της Ευας ειναι 4 του Γρηγορη!!Για αυτο αργησαν να βγουν ειναι σιγουρο!

Απο μεγεθος το κοριτσακι ειναι μια χαρα μην ακουτε την Αρμα ενα λετοκαμωμενο κοριτσακι τιποτα διαφορετικο απο αυτο που σας λεω!Ουτε αδυνατη τη λες ουτε σου κανει καμμια εντυπωση οτι ειναι αδυνατο ειναι μια κουκλιτσα κυριολεκτικα.

Ο Γρηγορης ηταν αστα να πανε...επαθε τετοια κτητικοτητα με τα πραγματα του δεν το συζητω αφηνιασε ...οχι μονο τα ηθελε ολα δικα του αλλα επαιρνε και της Ευας τα κουζινικα που της πηραμε δωρο..της εκανε πολλες αγκαλιες παντως..ε Αρμα?χαχα και φιλακια αλλα την εσπρωξε και μια φορα στο τελος αρκετα ατσαλα..

την ισοπεδωσε την καημενουλα...Σορρυ ρε Μαρακι και παλι.

Κατα τα αλλα τα παιδεψαμε τα παιδια με το παρκαρισμα στη γειτονια μας αλλα θα τα ξαναπουμε σιγουρα !Ε?φιλεναδα?Αυτη τη φορα θα παμε εμεις το υποσχεθηκα.

Α η Ευουλα στη λαιμαργια σας πληροφορω τον εβαλε κατω το Γρηγορη.Τρομερη!!

Φωτο τραβηξε η Μαρια καλυτερες απο μενα οποτε θα σας τις βαλουμε.

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...