Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικος μου εφαγε λιγη κοτοσουπα και κοιμηθηκε κατα τις 2.30.Συμμαζεψα πάλι παιχνιδια, επλυνα κατσαρολικά και τωρα εβαλα να ψησω μια πιτουλα..

Πίνω λίγο καφεδακι και είπα να αραξω κανενα εισοσαλεπτο στο pc

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα ευχαριστώ για τις συνταγες..Τελικα τις εκανα απλές στο φουρνο με αλατοπιπερο και μουσταρδιτσα μιας και ο καλος μου, ζητησε τηγανιτες πατατες αντι φουρνου και ετσι του τηγανισα και πατατουλες, εκανα και μια κοτοσουπίτσα για τον μικρό, ειχα και λίγο συμμαζεμα..Περασε η μιση μερα.

Διαφημίσεις

ωραια εγω σημερα μονο την κουζινα εκανα τιποτε αλλο βαρεθηκα φυγαμε και μετα ισως το απογευμα να κανω καμια δουλιτσα να σιδερωσω ηθελα αλλο ο μκρος μου εριξε το σιδερο και ανοιξε σχεδον στη μεση μακαρι να φτιαχνεται γιατι δεν ειμαστε για τετοια τωρα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σωπα βρε , σου 'κανε τετοια ζημια ο Τιμος ε;;;Δεν επιδιορθωνεται;;

Και εγω εχω σιδερο..Ευτυχως πάντως μετο στεγνωτηριο μειωθηκε κατα παρα πολύ ο χρονος σιδερώματος.Φουτερ των "αντρων" (χαχα) και πετσετες δεν υπαρχουν πια στο καλαθι με τα ασιδερωτα..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Το ξέρω ότι δεν είναι καμιά εδώ αλλά είπα να σας πω εγώ τα νέα μας.

Κατ' αρχάς να πω στην Κωνκων περαστικά για τον Κωνσταντίνο. Είμαι γαϊδούρα που το ξέχασα το πρωί. :(:(:(:(:(:( Περαστικά και σε εσένα για τη μέση σου. Και εγώ υποφέρω από πόνους στη μέση και γνωρίζω το ζόρι.

Πικουλινάκι περαστικά και σε εσένα. Πρόσεχε να μην κολλήσετε και την μπέμπα. Ο Παναγιώτης συνήλθε;

Vatraxaki ελπίζω το σίδερό σου να φτιάχνεται γιατί πραγματικά το σιδέρωμα είναι μεγάλο θέμα.

Ρίτα αλήθεια το λέω. Εσύ με όλα αυτά που κάνεις πρέπει να ξεθεώνεσαι. Γι' αυτό οι 2 ώρες που σου κρατάνε το Γρηγόρη δεν σου φαίνονται. Που να δούλευες κιόλας. Κουρέλι θα ήσουν.

Εμείς σήμερα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο. Να σημειώσω ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγα την Αλεξάνδρα σε παιδότοπο και το καταχάρηκε η καρδούλα μου. Τα φουσκωτά παιχνίδια της άρεσαν πολύ. Φυσικά δεν την άφησα μόνη της, ήμουν από κοντά, αλλά έδειχνε να διασκεδάζει. Αφού κάποια στιγμή που βγήκαμε για να κόψουμε την τούρτα, αυτή φώναζε 'μέσα - μέσα'. Ήθελα να ξαναμπεί στα παιχνίδια. :lol::lol::lol::lol::lol: Επίσης, έφαγε τα πάντα, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Μέχρι και σαλάτα του σεφ ήθελε να δοκιμάσει.:lol::lol::lol::lol:

Σήμερα γεννάει και μια φίλη μου. Περιμένω από ώρα σε ώρα να ακούσω τα ευχάριστα.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι. Έχουν μαζευτεί αρκετά παιχνίδια της Αλεξάνδρας, ή που δεν μου αρέσουν (μία κούκλα και ένας αρκούδος που ανατριχιάζω να τα βλέπω μπρρρρ), ή που τα έχει βαρεθεί, ή που έχει άλλα παρόμοια (κυβάκια κλπ). Τι να τα κάνω; Λυπάμαι να τα πετάξω αλλά μου πιάνουν και χώρο στις ντουλάπες. Σκέφτηκα το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Λέτε να τα θέλουν; Είναι τα περισσότερα λίγο βρεφικά και φοβάμαι πώς θα τους είναι άχρηστα. Εσείς τι τα έχετε κάνει; Τα κρατήσατε όλα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τσα!

Περιμενω την Αρμα με την οικογενεια για καφε και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Βρε γιοβαννα δεν τα κανω καθε μερα αυτα.Ενα φαι κανω οπως ολος ο κοσμος.Τα εξτρα τα κανω ή το σκ ή κανα απογευμα αν λειπει ο μικρος.

Αν δουλευα κιολας εννοειται δε θα εκανα τιποτα εξτρα ουτε στην εγκυμοσυνη εκανα... ημουν σε νιρβανα χαχα

Οι ωρες που τον περνουν δεν ειναι στανταρ παντως ειναι εως 2 την ημερα και συνηθως σπαστες λιγο το πρωι η μαμα μου και λιγο το απογευμα με τον παππου εξω αν εχει καλο καιρο.Καποιες μερες και καθολου αν προκυψει κατι ή αν καποιος στους γονεις μου ειναι αρρωστος(συχνο φαινομενο τωρα τελευταια)και δεν τον εχω κοιμησει ποτε εκει με εξαιρεση την βδομαδα της γριπης του καλου μου.

Η κουραση στο σπιτι δεν ειναι μονο σωματικη ειναι και ψυχολογικη δε ξερω αν με καταλαβαινετε αλλα οταν εισαι ολη μερα με το παιδι απο το πρωι που ξυπνας μεχρι το βραδυ εισαι στην τσιτα,αν εφαγε ,αν τα εκανε,να κοιμηθει στην ωρα του να ξυπνησει οταν πρεπει και πολλα αλλα.γενικως ειμαι σε εγρηγορση συνεχως ουτε στο τηλ δε με αφηνει να μιλησω.Ακομα και οταν γραφω εδω παω και ερχομαι χιλιες φορες παραδεχομαι ομως οτι απο το καλοκαιρι και μετα ειμαι πιο χαλαρη διοτι ειναι πιο προσεχτικος μεσα στο σπιτι και τον αφηνω να κινειται μονος του ενω πριν εκαν και βδομαδα να γραψω...Απλα αν ημουν στο γραφειο σιγουρα το μυαλο μου καπως θα ξεκολλουσε αλλα θα εχανα άλλα σημαντικα.Εχουμε ξαναπει το καθε ενα εχει τις δυσκολιες του.

κων κων μου σορρυ ειπαμε για το νινι και ξεχασαμε τον μικρο!Περαστικα πως ειναι σημερα?

Κικο να χαιρεσαι τον αντρουλη σου !!Και καλη επιτυχια στο τραπεζι.

Φιλια παω να ετοιμαστω να συναντησω την Ευουλα χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α τα σπασμενα παιχνιδια τα πεταξα.Καποια καλα τα χαρισα και καποια αλλα τα αφησα διπλα στον καδο σε σακουλα περιποιημενη και τα πηραν σε χρονο ρεκορ.

Ο ανδρας μου πολυ στεναχωριεται να πεταμε παιχνδια ..ειδε μια φορα ενα παιδακι στη γειτονια να ψαχνει και να βρισκει κατι παιχνιδια στα σκουπιδια και πανηγυριζε...απο τοτε του δινουμε.Πολυ κριμα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλια παω να ετοιμαστω να συναντησω την Ευουλα χαχα

Καλά πολύ ζηλεύω!!!!! Εσύ με την Άρμα, η Πετρούλα με τη Σούλα. Θέλω και εγώ να σα γνωρίσω!!!!!!

Σε καταλαβαίνω όταν λες ότι είσαι στην τσίτα. Για 11 μήνες τα ίδια περνούσα......μετά αναγκαστικά γύρισα στη δουλειά. Είναι δύσκολο να είσαι 24 το 24ωρο με το παιδί. Είναι όμως εξίσου δύσκολο να είσαι στη δουλειά, να πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και αυτό να είναι αρρωστούλι. :-(:-(:-(:-(:-(

Πίστεψέ με, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο τελικά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ναι εχεις δικιο δε ξερω να σου απαντησω..ειμαι σιγουρη ομως οτι αν ημουν στη δουλεια θα ημουν φρικαρισμενη χειροτερα ,θα μου ελειπε θα αγωνιουσα κτλ(σε σχεση με το παιδι εννοω )απλα ισως(δεν το λεω με βεβαιοτητα) ψυχολογικα θα ημουν πιο ξεκουραστη διοτι άλλο πχ να σου λενε οτι δεν εφαγε και αλλο να πασχιζεις εσυ να φαει..ελπιζω να με καταλαβαινεις..

Ασχετο αλλα παλι δεν πολυτρωμε αντε να βγουν οι τελευταιοι τραπεζιτες διοτι περι αυτου προκειται να τελειωνουμε..

Τωρα με πηραν τα κοριτσια ερχονται!!!

Αντε να βρεθουμε και οι υπολοιπες καποια στιγμη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...