Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Να σου ζησει Μαρινα!!!!!!!!!Με το καλο στο σπιτακι σας!!

Πετρουλα δε ξερω ποιες μπριζολες ψαχνεις εγω εχω δωσει αυτες

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4117&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=886&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3381&Itemid=49

Αρμα ξεκινησατε το γιο γιο?Με τα ρουχα δεν την εβαλες αρχικα?

Ε τι περιμενες? να τα κανει απο την πρωτη μερα?ααα οχι κυρια μου να πεδευτεις οπως και εγω :lol::lol: πλακα κανω υπομονη φιλεναδα!!!Μια χαρα θα συνεργαστει η Ευουλα ειμαι σιγουρη!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κούκλες κ μωράκια,

Τι κρίμα χτες που έκλεισα γρήγορα το λαπτοπ, θα το έβλεπα Πετρούλα που εγραψες για την Μαρίνα. να της ζήσει η μπουμπούκα, και εύχομαι να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ για να γεννηθεί.

Κώνκων περαστικά στον Κωνσταντίνο ευχαριστώ για το πρωινό, πολύ νωρίς ξύπνησες ,,,, και Πικουλινακι περαστικά και σ σένα

Άρμα γέλασα με την Εύα και την φώτο που είπε γιαγιά

Ριτα δεν θυμαμαι ακριβώς..Με λαχανικα ήταν αλλα οχι στο τηγανι σε γάστρα νομιζω.Μου αρεσε πολύ αυτη με τα μανοταρια και την μπυρα αλλά δεν θελω τηγανητα..Γινεται πολύ λιπαρη;;

Αρμα ναι θελει υπομονη, εγω τωρα τον ειχα 10 λεπτα γυμνο στο γιογιο και μολις του εβαλα παμπερς σφιχτηκε και τα'κανε. Χρειαζονται πολλές ..εργατοωρες, χαχα!

Οσο για τη φωτο μην ανησυχεις, κι ο δικος μου οταν βλέπει τη μαμα μου σε μια συγκεκριμενη κορνιζα λέει "μαμα".Χαρες η μαμα μου, άλλο πραγμα!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Μαρινάκι μου να σας ζήσει η κούκλα. Να τη χαίρεστε.

Ρίτα τι κάνεις; Ήθελα να σου πω ότι εσένα δεν σου τρώει μόνο χρόνο το μαγείρεμα και το ιντερνετ, αλλά και η φωτογράφιση των συνταγών.:lol::lol::lol::lol: Είδα και τα κρουασανάκια. Καταπληκτικά φαίνονται.

Άρμα καλή επιτυχία με το γιογιό. Και εγώ θα ξεκινήσω σιγά - σιγά τη διαδικασία.

Stone ζηλεύω που θα βρεθείς με τη Σούλα για καφέ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!

Μακριά σας πέφτει το ΚΟΣΜΟΣ. Διάβαζα που πηγαίνετε συνέχεια και έλεγα κοντά τους θα είναι.........αλλά 40 χλμ; Αυτό είναι ταξίδι.

Κορίτσια πάω να ετοιμαστώ να πάμε σε πάρτυ. Καλή Κυριακή σε όλες μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά, αυτό με τη φωτογραφία που σας έγραψα χτες, δεν το χωράει ο νους μου. Δεν με αναγνωρίζει το παιδί μου.:lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα .

Αγκαλια με το κοριτσακι μου ειμαι.

Χθες βγήκαμε και η κορη μου ξενυχτησε με τους παπουδες.Στις 2 κοιμηθηκε και το πρωι την ξυπνησα στις 11 με το ζορι.

Μαρινακι να σου ζησει η κουκλιτσα σου και να ειναι παντα γερη

Πετρούλα εκτος απροοπτου θα τα πουμε το απογευματακι

Σούλιτσα θα περιμενω!

Giovanna πολύ θα ήθελα να μπορουσες να μας ερθεις κι εσύ!Ελπίζω να τα πουμε συντομα!

Σημερα νομιζω εχουμε εναν Αντωνη στην παρεα, ειναι ο αντρας της Κικο ετσι;;

Κικιτσα να τον χαίρεσαι, να είναι πάντα γερος και ευτυχισμενος μεσα στην ομορφη οικογενεια σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

Μαρινακι μου να σας ζησει η μπεμπα!!!!

αντε τωρα εγω μαλλον ειμαι η επομενη ε;

αρμακι σ'ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες εχθες εισαι γλυκα!!!

αν δεν βρω θα σου πω οκ;

Σουλα μου καλα κανατε και βγηκατε περασατε καλα;

αχ μονο εγω δεν παιρνω αποφαση να βγω τι κολλημα εχω φαει δεν ξερω ειναι κι εγκυμοσυνη που δεν εχω διαθεση για εξω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

πω πω τι κρυο ειναι αυτο..

Βγηκαμε να παιξει στην πλατεια και πουντιασα..

Αρμα οπως τα λεει η πετρουλα..εργατοωρες.. :lol:

Καλα να περασετε Σουλα και Πετρουλα σημερα!

Βατραχακι για το γιογιο αυτακινητο με την πρωτη ευκαιρια θα στο φωτογραφισω και θα στο στειλω να το δεις.Αν δε βρεις μπορω να σου στειλω ενα.

Γιοβαννα εχεις δικιο,πρεπει να τα κοψω ολα για να προλαβαινω να σιδερωνω πριν τις 12 :lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α πετρουλα οχι δεν ειναι πολυ λιπαρες οι μπριζολες αυτες εγω βεβαια περνω σπαλομπριολες που δεν εχουν λιπος εσωτερικα τωρα τι να σου πω?οτι σου αρεσει.

Στο φουρνο εχω τις σκεπαστες μονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Ο Κωνσταντίνος είναι καλύτερα. Δεν έχει πυρετό, ούτε βήχα αλλά έβηχε πολύ όλη τη νύχτα. Να δούμε απόψε πώς θα πάει.

Γιατι βρε κοριτσι μου σηκώνεσαι απο τ'αγρια χαραματα;;;

Πετρούλα μου απο τους πόνους στη μέση σηκώνωμαι νωρίς. Οχι το πιάσιμο που είχα, το άλλο με τους 2 σπόνδυλους. Μόλις χαλαρώσω κανα 4ωρο μετά ξυπνάω και ξανακοιμάμαι με χίλια ζόρια, μια στο κρεβάτι μια στον καναπε όπου με πάρει ο ύπνος.

pikoulinaki περαστικά σου.

Μόλις είδε φώτο μου από την εγκυμοσύνη και της λέω ''ποια είναι αυτή?'' η απάντηση ήταν ''ΓΙΑΓΙΑ''! :shock::shock::shock: Μοιάζουμε παρα πολύ με τη μαμά μου και στην εγκυμοσύνη που τα 17 κιλά που πήρα είχαν πάει στα μάγουλα είμασταν όντως ολόιδιες! :lol: :lol: :lol:

Μαράκι μου ακόμα γελάω:lol::lol::lol:

Χθες βγήκαμε και η κορη μου ξενυχτησε με τους παπουδες.Στις 2 κοιμηθηκε και το πρωι την ξυπνησα στις 11 με το ζορι.

Πω πω ρε Σούλα! Πώς αντέχει η μικρή τόσο ξενύχτι?

Καλέ κορίτσια το ξέρω ότι χρειάζονται εργατοώρες για το γιο γιο! Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό! Είπαμε έχω τον κλώνο του Αινστάιν παιδί μου, αλλά για το γιο γιο πρέπει να το παλέψω λίγο! χαχαχαχαχαχα!!!!! :lol: :lol: :lol: Λοιπόν, τώρα το μεσημέρι όχι μόνο δεν κάθησε αλλά στράβωσε κιόλας. Μόλις της είπα ''αν θες κακά να πας στο γιο γιο'' έβαλε τα κλάματα..δεν την πίεσα καθόλου και δεν επέμεινα. Τις τελευταίες μέρες έχει και τρομερή δυσκοιλιότητα και γενικά όταν κάνει κακά ψιλοπαραπονιέται, οπότε ίσως να της φταίει κι αυτό. Θα δείξει η πορεία...

Σούλα και Πετρούλα καλά να περάσετε σήμερα!

Βατραχάκι μου τι ευχαριστείς καλέ? Σιγά το πράγμα! Αν δεν το βρεις πες μου!

giovanna μου καλή αρχή και σε εσάς με το γιο γιο!

Να κουκουβαγίσω και λίγο? Το κοριτσάκι μου προχτές έκανε την δασκάλα! Έβαλε τα αρκουδάκια της στη σειρά και αφού της εξήγησα τι είναι η δασκάλα(ότι μαθαίνει στα παιδάκια να μετράνε, τους μαθαίνει τραγούδια κλπ) πήγε μπροστά τους, πήρε σοβαρό ύφος και άρχισε να τους μετράει με τα δαχτυλάκια της! Αφού λοιπόν τους έμαθε αριθμητική, τους έμαθε και το σουξέ της ''ντει ντει'' και μάλιστα έκανε και τα χέρια της σαν τον μαέστρο! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...