Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον είδα στο κέντρο σε ένα μαγαζί 400 ευρώ και ξέρω ότι με τα υλικά θα μου στοιχίσει περίπου 150 =. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ μπορώ να τα καταφέρω, θα το κάνω και σαν ψυχοθεραπεία, αρκεί να βρω το καταληλο ξύλο και στην διασταση που θελω

Νομίζω ασύρματη είναι η σύνδεση μας.δεν ξυπνάει από τον θόρυβο η φωτεινή, ο λουκάς θα ξυπνήσει είναι δίπλα τα δωμάτια.εγώ μόνη μου έρχομαι δεν εχω πρόβλημα αν κ νομίζω θα πάμε στη πεθερά μου.

Αν δεν απαντάω σημαίνει ότι δεν δέχεται την απάντηση μου να ξέρετε.το σχεδίασε πετρουλά έκανε το ίδιο σχεδόν γραφείο με αυτό που μου έστειλες αλλά πιο μεγάλο με σκοπό να βάλουμε μόνο αυτό.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εδω είμαι..Εψαχνα στο μασα κτ μπριζολες με λαχανικα στο φουρνο της Ρίτας νομιζω..Μου βγηκαν τα ματια αλλά δεν τις βρηκα..

Βικυ πως θα γινει να το στειλεις, με e-mail ή θες φαξ;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

μανουλες γλυκες αφιερωμενο με αγαπη :):)

Δεν θέλω να φανω αγενής αλλά τα δάχτυλα μου είναι μουδιασμένα και δεν κουνιούνται πλέων, πάω να τα τρίψω με πέθαιναν. Η παρέα σας είναι πολυτιμη σας ευχαριστώ Πετρούλα 1-1 είμαστε;);)

Σας φερνω νεα!!!!!Γεννησε η Μαρίνα μας!!!

Απο εδω το ειδα:http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=790&page=3

Να σου ζησει η μπουμπου Μαρινακι!!!!

Εχει ανοιχτεί και θεμα για τις ευχες: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=112840&posted=1#post112840

Καλο Βραδυ σε όλους!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Καλημέρα! Πρωινή πρωινή!

Καλα τί σας έπιασε χθες βράδυ! Καμιά δεν νύσταζε?

Ας μαγειρέψω και κάτι για τους ξενυχτηδες....

2150204c12a9e4c6l.gif

Ο Κωνσταντίνος μου απόψε έβηχε. Ετρεχε η μυτούλα του λίγο και ακουγόταν μπουκωμένος. Μάλλον καμιά ιωση απο το σχολείο... θα δείξει!:(

Χθες του πήραμε μια τσουληθρα και μια τραμπάλα-αλογάκι και ενα πατίνι, που δεν το άφηνε με τίποτα! Τρελλάθηκε ο μικρός! Αν ήξερα οτι θα έκανε τέτοια χαρά θα τα είχα πάρει νωρίτερα. Με παιχνίδια δεν παιζει και έτσι αποφασισαμε να πάρουμε κάτι πιο μεγάλο που να μπορεί να σκαρφαλώνει.

Μαρινάκι μου ας σου ευχηθώ και απο εδώ, να σου ζήσει η μπεμπούλα, να είναι καλοτυχη κ' ευτυχισμένη!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!Η 1η ξενύχτισσα παρουσα!

Κωνκων περαστικά στον Κων/νο, εκανε και πυρετο ή εχει ήπια συμπτώματα;;

Ειδες χαρα με τα οργανα;;;Και το καλοκαιρι θα τα βγαλεις εξω στο μπαλκονι ή στην αυλή και εκει θα περναει τον χρονο του..Με γεια του!

Γιατι βρε κοριτσι μου σηκώνεσαι απο τ'αγρια χαραματα;;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

Καλημερα,

και οπως μου εγραψε η μανουλα της στις 22:00 γεννηθηκε μια πανεμορφη, μικροσκοπική μπεμπουλα!!!! Ολα πηγαν καλα!!

Να σου ζησει Μαρινακι!!!!!!

Μου εσετιλε χθες το βραδυ στις 12 μηνυμα αλλα κοιμομουνα. Και τωρα μολις ξυπνησαμε η πρωτη μου δουλεια ηταν να σας ενημερωσω!!!!

Εγω χαλια την ιωση του Παναγιωτη κολλησα.

Καλημέρα φιλενάδες! Τι κάνετε? Να μας ζήσει και το νέο κοριτσάκι της παρέας! Χάρηκα που όλα πήγαν καλά!

Εμείς εχτές βολτάραμε σε παιχνιδάδικα και σ/μ..:lol: Πήραμε και γιο γιο

18 μηνών: το παιδάκι θα αρχίσει να σας δίνει τα πρώτα σημάδια. Δοκιμάστε να το βάλετε να καθήσει στο γιο-γιο, κατά προτίμηση μετά το γεύμα. Οι περισσότερες προσπάθειες θα καταλήξουν σε αποτυχία.

[/i]

...Και συναίβει ακριβώς αυτό! χαχαχαχα! Της λέγαμε πριν το παρουμε, ''τι κάνουμε στο γιο γιο''? ''κακά'' έλεγε η Εύα. Με το που έφαγε μεσημεριανό πήγε κατευθείαν και μάλιστα ήθελε να είναι συνέχεια στην τουαλέτα, αλλά καθόταν 3-4 δευτερόλεπτα σηκωνόταν, πατούσε το καζανάκι(κουμπί που κάνει μουσική) και αυτό ήταν. όταν πια τα έκανε(όχι μέσα στο γιο γιο), δεν ήθελε πλέον να παει. Οπότε, πρώτη προσπάθεια, πλήρης αποτυχία! χαχαχαχαχα!!!!

α!κοριτσια ξεχασα!!

χαμονηλι ή τσαγακι δινετε στα παιδακια σας?

και αν ναι ποιο?

βοηθαει στην δυσκοιλιοτητα?

Λαζαρένια μου εγώ δεν της δίνω τίποτα από αυτά. Και τώρα που το θυμήθηκα, μιας και είπες για τη δυσκοιλιότητα, τι έγινε τελικά με τον παιδοχειρουργό? Πήγατε? Τι σας είπε? Από την ημέρα που γύρισες όλο θέλω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω..

giovanna και Φωτεινή μη στενοχωριέστε καθόλου με τις φώτο! Γέλασα πολύ και θυμήθηκα και το ''θεικό'' της Εύας. Μόλις είδε φώτο μου από την εγκυμοσύνη και της λέω ''ποια είναι αυτή?'' η απάντηση ήταν ''ΓΙΑΓΙΑ''! :shock::shock::shock: Μοιάζουμε παρα πολύ με τη μαμά μου και στην εγκυμοσύνη που τα 17 κιλά που πήρα είχαν πάει στα μάγουλα είμασταν όντως ολόιδιες! :lol: :lol: :lol:

Πετρούλα μου μπράβο που τα κατάφερες με τον ύπνο του Αναστασούλη! Και εσύ αλλά και εκείνος θα είστε τώρα πιο ήρεμοι :wink:

Κωνκωνάκι περαστικά στον Κωνσταντινούλη. Ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ. Μεγειά και τα παιχνίδια σας! Και το νινάκι μια χαρά διάβασα ε? Μπράβο!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...