Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ψάχνω κάτι κατασκευές στο internet για να πάρω ιδέες να φτιάξω ένα καθρέφτη και κουράστηκαν τα ματιά μου ,,,,, άσε που τα δάχτυλα δεν τα νοιώθω ,,,, γέρασα:)

Βατραχάκι πήγατε σινεμα:?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε φωτεινη πλακα κανω πειτε δεν πειραζει εγω καλου κακου αγορασα και μια σοκολατα για διαβητικους αν φτασω στα ορια θα την φαω :lol::lol::lol::lol:

στονε μου μια χαρα ο μικρος.μονη πηγες για καφε;εμενα παλι γινεται μουσκεμα στον ιδρωτα οταν κοιματε μετα πρεπει να τον αλλαξω ωποεδηποτε εσενα δεν ιδρωνει;

αληθεια εσυ μενεις εκτος πολης ετσι;που πατε για ψωνια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευτυχως Βατραχακι γιατι αρχισα να ανησυχω...χαχα

Με το συζ. πήγαμε βολτιτσα, αν και ήθελε να ξεκουραστει για το βραδυ, ωστοσο μας εκανε το χατηρι...

Πήγαμε στο Cosmos γυρω στα 40 χλμ απο εδω που είμαστε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ευτυχως Βατραχακι γιατι αρχισα να ανησυχω...χαχα

Με το συζ. πήγαμε βολτιτσα, αν και ήθελε να ξεκουραστει για το βραδυ, ωστοσο μας εκανε το χατηρι...

Πήγαμε στο Cosmos γυρω στα 40 χλμ απο εδω που είμαστε..

αργω λιγο γιατι μιλαω στο fb με 3 ατομα

μακριουτσικα ειναι ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μακρια ειναι δλδ το κανουμε σε 35 λεπτά αλλά πηγαίνουμε απο περιφερειακό και δεν μπλέκουμε καθολου..Ο δρομος απο εκει είναι πολύ καλός.

Φωτεινη τι μαγειρευεις αυριο;;

Διαφημίσεις

Δεν εισαι μακρια Πετρουλα

Εκεί κάπου στην περιοχή σου πριν περίπου 15 και βαλε χρόνια στην ημέρα της γυναίκας πήγαμε σε ένα μαγαζί με μουσική και στο γυρισμό ήταν αδύνατο να βρούμε μεταφορικό μεσων καθώς καμιά μας δεν οδηγούσε και ένας κύριος με την γυναίκα του μας έβαλε και της 4ης στο αυτοκίνητο του και μας γύρισε σπιτάκι μας και μάλιστα στην πόρτα, το τι γέλια ρίξαμε δεν λέγετε

χαχαχα!!!!Α ρε Φωτεινή, εχεις να θυμασαι πολύ ομορφες ιστοριες..και εμεις μπορω να πώ οτι προλαβαμε λίγο-πολύ να ζησουμε παρομοιες καταστασεις γιατι ακομη δεν υπήρχαν οι σημερινοι κινδυνοι που απειλούν τα νεα παιδια..

Τα παιδια μας σκεφτομαι που - γερα να είναι- θα αναγκαστουν να μεγαλώσουν σε γυαλα, τοσο δυσκολες και επικινδυνες εποχες ερχονται..

Ναι Πετρούλα η Βίκυ είναι ανδράκι,:) αύριο θα κάνω κεφτεδάκια με πατάτες.

Μόνη θα είμαι η Κάλλη δουλεύει το μεσημέρι στη ταβέρνα την παραλιακή και ο σύζυγος έρχεται φαγωμένος, μονο για μενα και την μανουλα μου θα μαγειρεψω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...