Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μενα.

Σας διάβασα πολύ γρήγορα αλλα στεναχωρέθηκα με τα αρρωστούλικα.

Joa, Ana ,Μαρίνα και Κωνκων περαστικά σας.Πως είναι σήμερα τα μικρούλια μας??

Giovanna μου τα σκαλιά τα μέτρησα εγώ όχι η μικρή.Το κοριτσάκι μου ηταν με τον μπαμπα της και επεσε.Συληπητηρια και για τον παππουλη σου κοριτσι μου!

Μαργαρίτα τελειος ο μικρός σου.Βεβαια με τη μαμα του να μαγειρευει δεν ειχε καμμια ελπίδα να μην τρωει!!!

Μήπως να σου στείλουμε για λιγο και τα δικά μας να μας τα παχύνεις λίγο??(σαν την κατασκήνωση).

Η μικρή μου είναι καλά .Εγώ όχι και τόσο.Σημερα ξυπνησα με ένα πονο στο ισχιο και σερνω το ποδι μου.Τελικά πρεπει να το παρω αποφαση ΓΕΡΑΣΑ.

Πολλές καλημερες κι απο εμένα...

Ιωάννα, συλληπητήρια για τον παππού σου..Γεροι να είστε να τον θυμάστε κορίτσι μου..

Για αλλη μια μερα περαστικα σε όλα τα παιδακια και τις μανούλες και ελπίζω σιγα σιγα να συνερχεστε..Εμείς ακόμα κραταμε γερα (να μη λέω και μεγαλα λόγια)..

Ρίτα τέλειος ο Γρηγοράκης.. Σαν μεγαλο παιδακι είναι..

Σούλα, σε ταλαιπωρεί το ποδι ε;;Εβγαλες καμια ακτινογραφία ή είναι παροδικό;;Περαστικά σου...

Φευγω τώρα, πάμε για βαπτιστικά..Θα τα πουμε το απόγευμα..Φιλακια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλίτσα μου παρεα θα πάμε στα ΚΑΠΗ! Μη στενοχωριέσαι, δεν θα είσαι μόνη! :lol: Κι εγώ όταν ξύπνησα το πρωί δεν μπορούσα να ισιώσω το κορμί μου από τους πόνους στη μέση. Μάλλον φταίει η πολύ υγρασία..(ή που όντως μας πήραν τα γεράματα..:lol:)

Σαρδελάκι μου η Εύα μαθαίνει από τώρα τα γυναικεία κόλπα. Έχει καταλάβει πως οι γκριίτσες πάντα ρίχνουν τον μπαμπά! χαχαχαχα!!!

Λοιπόν μόλις μπήκε η μαμά μου και η Εύα βλέπει τις 12 βασιλοπούλες. Με το που την είδε άρχισε να της χορεύει μπαλέτο(όπως οι βασιλοπούλες) και της έδειχνε την τηλεοραση! :lol: Α, έχουμε καινούρια λέξη. Τα κακά πλέον τα λέει ''κακάκια'' και το όνομά της από ''έια'' έγινε ''έγια''. Το δικό μου ούτε που προσπαθεί να το πει, του μπαμπά της το λέει ''γιγι''(αργύρη). Μα καλά της φαίνεται πιο εύκολο το Αργύρης από το Μαρία??? Τι να πω?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι μου χαίρομαι που εχω παρέα (πλακα κανω).

Εσύ βρε είσαι μικρή ακόμα εγώ παλι αστα!!!!!!

Ελα στην Ανδρεάννα να ακούσεις το ονομά σου.Της πήρα μια κούκλα και της είπα να τη φωνάζουμε Μαρία και από εκείνη την ώρα φωνάζει συνεχεια "Μαϊα" και όταν βιάζεται τη λεει "Μια".

Δεν σας είπα και το καλύτερο.Η μικρή τη μπάλα τη λεει μπαουα οπότε και εγώ της λεεω Πες "λα" μου λεει "λα" ωραια της λεεω τώρα πες μπαλα και μου λεει "μπαουα λα"

Τι καλή δασκαλα που είμαι ε?

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου η ηλικία μου δεν συμβαδίζει καθόλου με αυτά που έχει το σώμα μου..αφού ορισμενες φορές απορώ, πως θα είμαι στα 50..αστα! δράμα! τεσπα! Αντέχω ακόμα! :lol:

Όντως πάντως είσαι φοβερή δασκάλα! Αλλά και η Ανριάννα φοβερή μαθήτρια!!! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σούλα μήπως το ισχίο είναι από το χτύπημα; Μήπως να έβγαζες καμιά ακτινογραφία;

Arma έ όχι και να παραπονιέσαι και εσύ για γεράματα! Ε ποτέ! Δεν στο επιτρέπω. :):):):):):)

Εγώ πάλι κορίτσια έχω χρόνιο πρόβλημα με τη μέση και άμα με πιάσει ΥΠΟΦΕΡΩ. Έχω ένα σπόνδυλο παραπάνω και πιέζει τους άλλους. Κάνω κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο που με βοηθάνε αλλά άμα φτάσουν τα πάρα στενά καταφεύγω στα NORGESIC και στο BREXIN (αντιβίωση είναι αυτό και το παίρνω άμα δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι και μόνο τότε). Ρε Arma μήπως έχεις να μου προτείνεις εσύ κάτι άλλο; Θα με βοηθούσαν οι φυσιοθεραπείες;

Stone ήθελα από μέρες να σε ρωτήσω. Γιατί το βαφτίζετε το μωράκι τόσο μικρό; 2,5 μηνών δεν είπες ότι είναι; Γιατί δεν περιμένατε μέχρι το Πάσχα για να έχει ζεστάνει και λίγο ο καιρός και να είναι και το μικρούλι λίγο μεγαλύτερο;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα, καλημέρα και απο 'μένα.

Ευχαριστώ πολύ Yasmine & Λαζαρένια για το καλωσόρισμα, δεν είμαι τελείως καινούργια απλά σαν άσχετη δεν μπορούσα να μπω στο καινούργιο cafe.

Giovanna μου , τα συλληπητήρια μου για τον παππούλη σου , να ζήσεις να τον θυμάσαι . Το ίδιο και για το pikoulinaki για την μικρή ψυχούλα. Εύχομαι τέτοια τραγικά περιστατικά να μη ξανασυμβούν.

Soulitsa & Νατάσα περαστικά στα παιδάκια σας.

Εμείς επιχειρήσαμε να πάμε εχθές στο γιατρό αλλά είχε μέσα γύρω στα 10 παιδάκια με τρελό βήχα και έτσι φύγαμε άρων άρων.

Σήμερα που τον ακούω έχει φύγει το βράχνιασμα και έχει βήχα με φλέγματα. Θα τον πάω όμως οπωσδήποτε σήμερα για να μου φύγει και εμένα το άγχος.

Εχθές είχε πολύ γέλιο γιατί γυρίζωντας εγώ από τη δουλειά , ήμουν τελείως κομμάτια με φοβερή ημικρανία. Του λέω λοιπόν Αναστάση μου η μανούλα θα ξαπλώσει λίγο στον καναπέ γιατί πονάει το κεφαλάκι της. Κορίτσια μιλάμε οργίασε έκλεισα τα μάτια μου για 5 λεπτά:idea::idea::idea: (δεν κοιμόμουν απλά τα είχα κλειστά για να ηρεμήσω λίγο) και μετακόμισε όλη την κουζίνα μέσα στο σαλόνι μας. Είχε φέρει κατσαρόλες , λεκάνες , μίξερ , κουτάλες όλα γύρω γύρω από το κεφάλι μου , ήμουν σαν τη μούμια της Αιγύπτου που τη στολίζουν γύρω γύρω με χρυσά και άφού ανοίγω τα μάτια μου και παθαίνω το εγκεφαλικό άρχισε να τρέχει και να φωνάζει σε όλο το σπίτι ΝΤΑ ΝΤΑ , ΝΤΑΝΤΑ. αφασία είναι ο σκατούλης μου δεν παίζετα.

Ριτάκι φοβερό αντράκι ο γιός σου με τη σουβλακιά στο χέρι είναι όλα τα λεφτά.

Κυρία Φωτεινή και εγώ έχασα 2 κιλά αλλά το έκανα επίτηδες για να τα πάρω διπλά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και τα γλυκάκια , χιχιχιχι.

φιλάκια πολλά.:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Καλημερα...

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας ...εμας ο Χρηστακης επειτα απο τρελο βηχα του δωσαμε αταραξ (του εχωσα ανυποπτα την συριγγα στο στομα και το ηπιε ο ερμος ..δεν καταλαβε απο που του ηρθε..)και κοιμηθηκε μεχρι τις 4.30 σερι αλλα μεχρι τις 5.30 εβηχε συνεχεια, τον εβγαλα στο μπαλκονι και του εδωσα soldesanil και κοιμηθηκε στις 6 ..μαυρη πικρα...

Σήμερα τον κρατησα σπιτι να δουμε πως θα τα παμε..

Ιωαννα μου συλληπητηρια...

Μαργαριτα κουκλακι ο Γρηγορης!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να σας πω και τις καινούριες λεξούλες της Αλεξάνδρας για να γελάσουμε και λίγο.

Λοιπόν, λέει 'Μαγιού' = Μαριλού, 'Πύο' = Σπύρος (ο μπαμπάς είναι αυτός), 'Νήνη' = Ρήνη, 'Νίνο' = Κωνσταντίνος, 'Μίτο' = Μίλτος, 'Κώτα' = Κώστας, 'εία' = Θεία, 'κάλε' = κάλτσες ,'τυλιλιλιλιλί' = τυρί και ζαμπόν, 'άκι' = καλαμάκι, 'μαμί' = ψωμί, 'λίλι' = παραμύθι, 'λαλά' = τραγούδια, 'μάμου' = φαγητό, 'λο' = νερό, 'κακόλι' = κασκόλ, 'λα' = γάλα, επίσης λέει ναι, όχι, άντε, κακά, πάμε, έλα, γιαγιά, παππού, και τη ρωτάς 'τι είσαι εσύ;' και απαντάει 'μωό & κουκλί' και μετράει (με βοήθεια βέβαια) ως το πέντε - Ένα, γίο, τία, τέα, πέντε! Όαταν φτάσει στο πέντε φων'αζει ΖΗΤΩ και κάνει παλαμάκια.

Τελευταία κάνει και κάτι αρκετά αστείο. Όταν ο αντρούλης μου κάθεται να βάλει τα παππούτσια του, η Αλεξάνδρα τον περιμένει για να πάρει τις παντόφλες και να τις βάλει στην άκρη.

Διαφημίσεις

Εχθές είχε πολύ γέλιο γιατί γυρίζωντας εγώ από τη δουλειά , ήμουν τελείως κομμάτια με φοβερή ημικρανία. Του λέω λοιπόν Αναστάση μου η μανούλα θα ξαπλώσει λίγο στον καναπέ γιατί πονάει το κεφαλάκι της. Κορίτσια μιλάμε οργίασε έκλεισα τα μάτια μου για 5 λεπτά:idea::idea::idea: (δεν κοιμόμουν απλά τα είχα κλειστά για να ηρεμήσω λίγο) και μετακόμισε όλη την κουζίνα μέσα στο σαλόνι μας. Είχε φέρει κατσαρόλες , λεκάνες , μίξερ , κουτάλες όλα γύρω γύρω από το κεφάλι μου , ήμουν σαν τη μούμια της Αιγύπτου που τη στολίζουν γύρω γύρω με χρυσά και άφού ανοίγω τα μάτια μου και παθαίνω το εγκεφαλικό άρχισε να τρέχει και να φωνάζει σε όλο το σπίτι ΝΤΑ ΝΤΑ , ΝΤΑΝΤΑ. αφασία είναι ο σκατούλης μου δεν παίζετα.

[

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ο μικρός είναι καλύτερα, πιστευω. Μόλις ξυπνησει θα του πάρω πάλι θερμοκρασια γιατί μου φάνηκε ζεστουλης. Δεν έχει φάει τίποτα 2 μέρες τώρα. Μόνο νεράκι πίνει:(.

Και ενα ευχάριστο νέο. Γέννησε η ξαδέρφη μου αγοράκι 4.600. Είχαν κάνει λάθος στην ημερομηνία και έτσι βγήκε μεγάλο το παιδί. Της έκανε ζημιά μέσα και της κάναν πολλά ράμματα. Αλλά τώρα είναι και οι 2 τους καλά!

Σούλα μου έπεσες? Δεν πρόλαβα να διαβάσω. Μήπως γι αυτό πονάει το πόδι σου? Καλά η μικρή αστέρι! Ελα κ απο εδώ να κάνεις κανα μάθημα στον Κωνσταντίνο.

giovanna και pikoulinaki συλληπητήρια:(.

arma στο καπη θα ερθω κ εγώ, η μέση μου δε λέει να περάσει με τίποτα!

Ρίτα μου φοβερός ο Γρηγόρης με τη πίτα!:D

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!

Καλημέρα κορίτσια,

Καταρχήν πικουλινακι συλλυπητήρια καταλαβαίνω πως νιώθεις και εμείς τον χάσαμε τον παππού μας ανήμερα πρωτοχρονιάς 01/01/08 και ήταν μεγάλο σοκ γιατί το πρωί ήταν μια χαρά και το απόγευμα μέσα σε μισή ώρα ʽʼέφυγεʼʼ. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Κρίμα γιατί δεν πρόλαβε να δει και την δισέγγονη του….

Eva μου το ζουμπουλάκι μου είναι 18 μηνών

Rita ο γιος σου είναι κούκλος και με σουβλάκι δεν το συζητώ!!!!

Προχθές δώσαμε στην μικρή πίτσα πρώτη φορά και την ʽτσάκισεʼ

G0kqp2.png

Καλημερα κουκλες!

Διαβασα για τα μωρουλακια τα αρρωστα..ευχομαι γρηογρα να αναρρωσουν παιδια !

Ειναι και αυτος ο καιρος που δε λεει να κρυωσει για τα καλα μπας και κοψουν οι ιωσεις..

Eυχαριστουμε για τα κοπλιμεντα !!!

Giovanna μου και παλι συλληπητηρια να ειστε καλα να τον θυμαστε τον παππουλη με αγαπη.Οσο για τη μικρη συτο ισχυει για ολα τα ακοριτσακια της παρεας τελικα!Αρμα τσαχπινα η ευουλα εεε?Το πιο χρησιμο πραγμα της εμαθες ατιμη..χιχιχιιχ

Σουλα εγω μπερδευτηκα εσυ δεν επεσες απλα κατεβηκες γρηγορα τα σκσαλαι ετσι δεν ειναι?

Του ανδρα μου μαλλον του περασε..με εσκασε κοριτσια ολο αχ και βαχ ηταν..

Να και τα δεντρακια μου!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4034&Itemid=49

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...