Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

.Εγω παντως το εχω ξαναπει οτι μετα το πασχα αναβω μηχανες χαχαχα

joa αντε με το καλο το θαυμα!!!!!

Καλησπέρα!

Το νινί μου είναι μια χαρά! Την καρδούλα την είχαμε ακούσει απο την προηγούμενη φορα!

Και ο Κωνσταντίνος μου καλά είναι αν και τον βλέπω ψιλομπουκωμένο, ελπίζω να μη τον τριγυρνάει τίποτα. Πήραμε και εισητήρια για την επόμενη Κυριακή για τους Mazoo and the zoo. Για αυριο είχε στη 15η σειρά μόνο και επειδή ήταν αρκετα πίσω ειπαμε να κλείσουμε για αλλη Κυριακή(2η σειρα). Χαμός γινόταν.

Βικάκι μου περαστικά.

Αχ ηθελα να πω κ' αλλα ξύπνησε ο αρχηγος και κλαίει.

μπραβο κωνκων μου!!χαρηκα πολυ για το νινακι...

ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο το μπουκωμα....περαστικα παντως!

καλα κανατε και το καθυστερησατε για το μαζοο!κι εγω στην δευτερη θεση ημουν και το χαρηκαμε καλυτερα!!!

Σημερα ειχαμε να τον παμε σε παρτυ αλλα τελικα δε θα παω..εχουμε εμβολιο την Τεταρτη ανεμοβλογιας και δε θελω να το καθυστερησουμε αν κολλησει κατι.

Πηρα λοιπον τη φιλη μου και μου ειπε οτι την προλαβα και οτι θα μου το ελεγε και εκεινη να μην παμε διοτι ο μικρος που εχει γενεθλια ειναι με αντιβιωση και λαρυγγιτιδα και ενημερωνε τους γονεις αν καποιος εχει προβλημα.

Οποτε θα κατσουμε εδω και θα ερθει σημερα μια φιλη μου να τα πουμε

Ααα και κατι αλλο ρε κορτισια γιαιτ πληρωνουμε πανες παμπερς τοσο καιρο?????

Θυμαστε που ειχαμ συζητησει για τις πανες του lidl και καποιες κοπελες ελεγαν οτι ειναι πολυ καλες και εγω ελεγα οτι το ειχα ακουσει αλλα ημουν αρνητικη και δισταζα...

Ε εχθες επειδη πλεον κακα δεν κανουμε στην πανα πηγα λιντλ και λεω ας παρω να δοκιμσουμε.

50 πανες 6,50 ευρω και ειναι ολοιδιες με τις παμπερς..καμμια διαφορα δεν ειδα.

Πραγματικα να τις δοκιμασετε.Θα επανελθω και με σιγουρες εντυπωσεις σε λιγες μερες αλλα νομιζω οτι εδω στην Ελλαδα πιανομαστε κοτσοι.Μια χαρα ιδιες ειναι τελικα.

ναι βρε ριτακι!!κοτσοι πιανομαστε!!εγω παντως lidl περνω αλλα και ναννυς και μπειμπιλινο δοκιμασα!μια χαρα!με τις παμπερς βρεχοταν η δικια μου και πανακριβες!

αλλα εγω τις λιντλ της περνω 10ε 50 πανες!μηπως ειναι καινουριες αυτες που λες?cien λεγονται?

και να σου πω οτι το λιντλ ειναι απο τα καλυτερα σουπερ της γερμανιας.γιατι εδω να το σνομπαρουμε?νοοτροπια ελληνα....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι μου εγώ τις πάνες του lidl τις παίρνω απο 4 μηνών (αν θυμάμαι καλά) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δοκίμαασα και αυτές τις καινούριες των pampers τις πορτοκαλί αλλά είναι πολύ λεπτές και γέμιζαν αμέσως, ειδικά τα βράδια.

vatraxaki μου κ εγώ διάβασα το κειμενάκι που έβαλες. Εχεις ενδιαφέροντα πραγματάκια, βέβαια για εμάς που δεν μιλάμε ακόμα πάμε λίγο πίσω σε όλα.

joa μου μετά απο διακοπες η επιστροφή στη δουλειά είναι πάντα χάλια!

Απαπαπα κρυο! Επιτέλους χειμώνιασε!:D

αλλα εγω τις λιντλ της περνω 10ε 50 πανες!μηπως ειναι καινουριες αυτες που λες?cien λεγονται?

Το Νο4 τόσο κάνει στα 10 ευρώ, μήπως η Ρίτα παίρνει το Νο5 και είναι πιο φθηνές?

joa αντε με το καλο το θαυμα!!!!

ναι βρε ριτακι!!κοτσοι πιανομαστε!!εγω παντως lidl περνω αλλα και ναννυς και μπειμπιλινο δοκιμασα!μια χαρα!με τις παμπερς βρεχοταν η δικια μου και πανακριβες!

και να σου πω οτι το λιντλ ειναι απο τα καλυτερα σουπερ της γερμανιας.γιατι εδω να το σνομπαρουμε?νοοτροπια ελληνα....

Οχι toujours πηρα. απο οτι ειδα ειναι σε προσφορα 50 πανες 6,50 ή 6,90 αν δε κανω λαθος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το Νο4 τόσο κάνει στα 10 ευρώ, μήπως η Ρίτα παίρνει το Νο5 και είναι πιο φθηνές?

ναι κων κων μου το 5 πηρα αλλα και το 4 τοσο ειχε.Ειναι σε προσφορα αυτη τη βδομαδα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα κι εγω οσες φορες εχω παρει ειναι πολυ καλες του λιντλ!

καλα σημερα εκανα μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο εγιναν τελεια τοσο αφρατα και ζουμερα πεντανοστιμα :D!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Τι είναι αυτά που διαβάζω; Γεννάει το Μαρινάκι μας; Άντε με το καλό; Μίλησε καμιά σας μαζί της;

Εμείς σήμερα κατεβήκαμε για ψώνια και καφέ αλλά χωρίς την Αλεξάνδρα γιατί για άλλο ένα Σαββατοκύριακο βρέχει. Αγόρασα μπότες και τσάντα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αύριο το πρωί έχουμε να πάμε σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να σας πω και αυτό. Έχω μια φωτογραφία στο σαλόνι από το γάμο μου που είμαστε η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και εγώ. Αυτή τη φωτογραφία την έχει άχτι η Αλεξάνδρα. Την πάιρνει συνέχεια και λέει 'Παππούλης, γιαγιά, θεία'. Κάθε φορά της λέω 'αγάπη μου δεν είναι η θεία στη φωτογραφία, η μαμά είναι', αλλά η Αλεξάνδρα τα ίδια. Αγνώριστη έγινα από το γάμο και μετά. :-(:-(:-(:-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και η Κάτια σε μερικές φωτογραφίες που είμαι με τον μπαμπά της λέει η "θεία" !! μοιάζουμε φαίνεται στα μάτια της πολύ...

Μαρινάκι με το καλό! Με έναν πόνο!

Πάνες και εγώ παμπερς, αλλα πιστεύω σύντομα θα ξεμπερδέψουμε γιατί τα λέει πολλές φορές πριν τα κάνει. Πολύ καλή προσφορά πάντως και τα 10 ευρώ καλά είναι. όοοοταν αξιωθώ να πάω στο λιντλ θα τις πάρω σίγουρα.

Γιαγιάδες βοηθάνε 3 μέρες η πεθερά και 2 μέρες η μητέρα μου.. πολύτιμη βοήθεια, δεν το συζητάω.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες.

Μήπως κανένα νέο για την Μαρίνα??? μακάρι να έχει γεννήσει !!!

Giovanna μεγια τα ψώνια καλοφορεμένα να είναι

Λαζαρενια ρώτησες αν δίνουμε τσάι στα μικρά μας,

Το χαμομήλι είναι πολύ καλό και ενεργητικό, το άλλο με τα διάφορα είναι χωνευτικό γιατί έχει το γλυκάνισο, για τα kinder μιλάς εε??

Εγώ ρώτησα την παιδίατρο αν μπορώ να της δίνω και φρέσκο χαμομήλι και μου είπε μόνο αν είναι βιολογικό

Η Φωτεινη δεν πινει πολυ kinder και δεν την δινω

Να σας πω και αυτό. Έχω μια φωτογραφία στο σαλόνι από το γάμο μου που είμαστε η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και εγώ. Αυτή τη φωτογραφία την έχει άχτι η Αλεξάνδρα. Την πάιρνει συνέχεια και λέει 'Παππούλης, γιαγιά, θεία'. Κάθε φορά της λέω 'αγάπη μου δεν είναι η θεία στη φωτογραφία, η μαμά είναι', αλλά η Αλεξάνδρα τα ίδια. Αγνώριστη έγινα από το γάμο και μετά. :-(:-(:-(:-(:-(:-(

1319583pc04mc1df5.gif1319583pc04mc1df5.gif

Sunsun τι κάνετε κούκλα μου ?? καλά είναι η Κατια??

Να σας πω και εγώ με την σειρά μου για την μετάλλαξη που έπαθα εδω και 10 χρόνια:lol::lol::lol:

Στα 9μερα της πεθεράς μου πήγαμε όλοι στο σπίτι της για καφέ και έτσι πως ο άνδρας της ανιψιάς μου βλέπει την φωτογραφία του γάμου μου με τον σύζυγο, με μεγάλη απορία ρωτάει τον δικό μου γαμπρό…… τον άνδρα της Βίκυς….¨ρε Λουκά κοίτα τον πεθερό σου με την πρώτη του γυναίκα δεν ήξερα ότι είναι δευτεροπαντρεμενος με την πεθερά σου¨

Το τι γέλια ρίξαμε δεν λέγετε, ακόμα και αυτό δεν με έκανε να χάσω λίγα κιλά έτσι από εγωισμό βρε παιδί μου :lol::lol::lol:

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!Πως ειστε;;

Εμεις γυρισαμε απο τη βολτα μας κατα τις 7, πήγα κατευθεια Σ/Μ, εφυγε ο καλος μου για δουλεια και μετα πήγα στη μαμα μου, τσιμπήσαμε κατι και γυρισαμε πριν μιση ωριτσα..Τον εκανα ενα μπανακι και μπήκα να τα πουμε λίγο..Θα ειναι καμια εδώ;;Πάω να τακτοποίησω ψωνια και σε κανενα 20λεπτο θα ειμαι πάλι εδώ...

Ρίτα μας ανησυχησες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια σήμερα η Βίκυ πήγε και είδε την Ελένη στην κλινική, είναι πολύ καλά και η μπουμπούκα της και μας στέλνει τους χαιρετισμούς και την αγάπη της, δεν έχει πρόσβαση σε internet,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...