Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια και σημερα αφαντη η ριτα τι εγινε αρχισα να ανυσηχω εχει καμια σας τηλ της;

αρμακι για παρε να δεις τι κανουν;

ευχομαι να ειναι ολα καλα και απλα να ετυχε να μην μπει!

φωτεινη μου δουλειες ε; πω πως βαριεμαι κι εγω λιγο συμαζεψα ο μικρος κοιματε γιατι σηκωθηκε νωρις σημερα και εβαλα και το φαγητο να γινεται!

σημερα εχει πολυ κρυο εξω παγωνια μπρρρρρρρρρρρρρ...........

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι εχεις δικιο, χαθηκε η Ριτα..Μακαρι να είναι για καλό σκοπό

Ας μας πει και η Μαρια που μιλανε στο τηλ.

Που εισαι και εσύ Ιωάννα;;Απολαμβανεις τον Χρηστακο σου ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια πραγματι... Απο χθες εχει να μπει. Μου κανει εντυπωση γιατι η Ριτα παντα εμφανιζεται... Εγω το εχω το τηλ. της αλλα δε θελω να την ενοχλησω. Αν δεν εμφανιστει μεχρι το βραδακι, θα της στειλω ενα μνμ. Στο μεταξυ αν μιλησεις Μαρια πες, ενημερωσε μας!

t7fQp3.png

Nατασσα μου μιλησα με την Μαρια και ειπε οτι θα την παρει τηλ μολις εχει νεα θα μας ενημερωσει.

εσεις τι κανετε;

Καλα ειμαστε βατραχακι μου! Μας εκλεισε μεσα σημερα ο παλιοκαιρος. Μαγειρευω, κανω δουλιτσες και παιζω με τον μικρο! Τα γνωστα δλδ. Το βραδυ θα παμε σινεμα, στο Σερλοκ Χολμς! Εσεις τι νεα???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μαζί μιλούσατε Πετρούλα εεε:?::?::?::):):)

Βατραχάκι μου η τακτική η δικία μου είναι το σπίτι να είναι συμμαζεμένο από την Παρασκευή και το σ/Κυριακό να κάνω πράγματα που δεν κάνω μέσα στην εβδομάδα δηλαδή λίγο βόλτα σε καμιά λαϊκή, λίγο γκουρμε φαγάκι, να κατέβω στις αποθήκες και να αρχίσω να πετώ ότι δεν μου κάνει, και αυτό που μου αρέσει και με ξεκουράζει είναι στην αγαπημένη μου πολυθρόνα βλέπωντας φιλαράκια στο star tv και μετά στο internet ψάχνοντας θέματα που με ενδιαφέρουν……………. δηλαδη να κανω RELAX:lol::lol::lol: ...................μόλις την πηρε η Βίκυ …. Είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

http://www.youtube.com/watch?v=FSBIX6rgJ24

καλα λετε που ειναι η Ριτα:?::?::?:

Καλα ειμαστε βατραχακι μου! Μας εκλεισε μεσα σημερα ο παλιοκαιρος. Μαγειρευω, κανω δουλιτσες και παιζω με τον μικρο! Τα γνωστα δλδ. Το βραδυ θα παμε σινεμα, στο Σερλοκ Χολμς! Εσεις τι νεα???

κι εμας πολυ κρυο σημερα δεν ειναι για πουθενα φυσαει κιολας!

κι εγω μαγειρεψα λιγο συμαζεψα και περιμενουμε τον μπαμπα να φαμε!

ωραια σινεμα ε;εχω να παω πολυ καιρο!!!!!

φωτεινη μου ωραια καλη ξεκουραση σου ευχομαι!!!

Κι εμεις εδώ..θα πάμε τωρα μια βολτιτσα γιατι πιαστηκα με επισκεψεις, θα κοιμηθει και το μικρουλη μου στο αυτοκινητο και θα γυρισουμε το απογευμα γιατι ο μπαμπας μας το βραδακι δουλεύει...

Θα τα πουμε μετα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εδω ειμαι κοριτσια τι εγινε?

Τι παθατε?Με πηρε η Αρμα και δεν ειχα μαζι το κινητο, το ειδα μολις γυρισα.

Καλα ειμαστε μια χαρα απλα εχθες ειχα κοσμο και σημερα απο το πρωι ψωνια κτλ.

Η Μαρινα γενναει?Με το καλο Μαρινακι ολα θα πανε τελεια!

βατραχακι διαβασα το λινκ που εδωσες και ειναι φοβερα κατατοπιστικο !

Ειδικα στο θεμα του γιο γιο ειναι σα να περιγραφει το Γρηγορη.Ακριβως μα ακριβως ετσι εγιναν τα πραγματα εως σημερα οπως τα λεει οποτε φανταζομαι γιο ολα τα παιδακια θα ειναι λιγο πολυ το ιδιο.

Σα να τα εγραψα εγω ενα πραγμα..χαχα

Παω να ταισω το παιδι

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω ...δηλωνω παρουσια χιχι!!!

Πρωτα απο ολα Ελενη μου να σου ζησει ο αγοραρος!!!και τα κιλα του σουπερ!!!θα ευχηθω και στο σχετικο θρεντ..

Μαρινακι με το καλο να κρατησεις την πριφκηπισσα σου αγκαλια ..ολα θα πανε καλα ..

Εγω εχθες ελπιζα οτι θα μπω απο το γραφειο αλλα την εβδομαδα που ελειπε προεκυψαν οτι θεματα δεν εχουν προκυψει τους τελευταιους 6 μηνες ..δεν σηκωσα κεφαλι μεχρι τις 5 παρα 10 που εφυγα ..και λογικα και ολη την αλλη εβδομαδα θα πηζω αγριως ..πφφφ θα μου βγαλουν ξυνο το ταξιδακι μου..

Εχετε πει τοοοοσα πολλα που δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω ...

θεμα γιαγιας...εγω εχω πολυ βοηθεια οποτε και αν την χρειαστω ειτε απο την μαμα ,ειτε απο την πεθερα ..Εχουμε ορισει κανονες ,ξερουν τι πρεπει να τρωει και τι οχι το παιδι ,τι πρεπει να κανει και τι οχι ο Χρηστος και τα περναμε ζαχαρη ..η μανουλα μου ειχε προσφερθει να κατσει με τον Χρηστο αλλα την εβλεπα οτι δεν αντεχε μιας και ο μικρος ειναι ιδιατερος ζωηρος και το σπιτι μας δυσκολο για την μαμα (εσωτερικες σκαλες..)οποτε πηγε ο μικρος παιδικο και πιστευω πραξαμε καλα ..Τωρα μια εβδομαδα που λειπαμε την εβγαλε off kai τωρα ειναι σπιτι με την μεση της (σαν γαμα ειναι η ερμη)

Για δευτερο παιδι ,εμεις σαφως και θα κανουμε δευτερο (να μας ευλογησει ο θεος)και το κανω πανω απο ολα για το παιδι .Γιατι πιο στενο συγγενη απο τον αδελφο/η σου μετα τους γονεις σου(που με την λογικη σειρα πρωτοι φευγουν)δεν εχεις, γιατι το παιδι μαθαινει να μοιραζεται ,γιατι εχει παρεα και συντροφια γιατι γιατι γιατι ..ειναι πολλα τα θετικα που υπερτερουν..οσο για διαφορα ,με τον μεγαλο μου αδελφο τωρα ξεκιναμε και εχουμε στενες σχεσεις (9 χρονια),με τον μικρο ομως (2 1/2 χρονια )εχουμε κανει τα παντα μαζι !!!ξυλο ,παιχνιδι , σκανταλιες ..Εγω παντως το εχω ξαναπει οτι μετα το πασχα αναβω μηχανες χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα!

Το νινί μου είναι μια χαρά! Την καρδούλα την είχαμε ακούσει απο την προηγούμενη φορα!

Και ο Κωνσταντίνος μου καλά είναι αν και τον βλέπω ψιλομπουκωμένο, ελπίζω να μη τον τριγυρνάει τίποτα. Πήραμε και εισητήρια για την επόμενη Κυριακή για τους Mazoo and the zoo. Για αυριο είχε στη 15η σειρά μόνο και επειδή ήταν αρκετα πίσω ειπαμε να κλείσουμε για αλλη Κυριακή(2η σειρα). Χαμός γινόταν.

Βικάκι μου περαστικά.

Αχ ηθελα να πω κ' αλλα ξύπνησε ο αρχηγος και κλαίει.

ελα βρε ριτα και μας ανυσηχησες δεν μας εχεις συνηθησεις σε τοσες ωρες απουσιας!

αφου εισαστε καλα χαλαλι σου!

οσο για το σαιτ που εδωσα κι εμενα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον τα οσα λεει και πολυ κατατοπιστικο σε αρκετα θεματα.

γι'αυτο σας το προτεινα.

Ιωαννα μου πηγες κιολας στη δουλεια;νομιζα απο Δευτερα.

Κωνκων μου χαιρομαι που ειναι ολα καλα ευχομαι κι ο μικρος να μην εχει κατι!

τι εγινε αραγε με την Μαρινα;λετε να γεννησε;

Βατραχακι οντως..εμενα μου εκαναν φοβερη εντυπωση τα χαραχτηριστικα που αναφερει στο θεμα του γιογιο αναλογα με την ηλικια.

Επειδη τον ξεκινησα ακριβως 18 μηνων με τις αντιδρασεις που ειχαμε(να το πηγαινοφερνει ,να μην καθεται κτλ και σημερα σχεδον 21 μηνων κανει τον πανηγυρισμο που σας ελεγα τις προαλλες και θελει να πηγαινει συνεχεια(θυμαστε που σας ειπα οτι πηγαινοερχομασταν 45 λεπτα περα δωθε και ηθελε να καθεται συνεχως) κτλ ειδα οτι αυτα που λεει ειναι γραμμενα και μελετημενα επακριβως.

Με ενθουσιασε.

Για οσες δεν το διαβασατε εκτος των αλλων αναφερει:

15 μηνών: το παιδάκι σας καταλαβαίνει πότε αδειάζει το έντερο και την κύστη του. Δεν μπορεί όμως ακόμη να συγκρατηθεί. Κάντε μια πρώτη αρχή, ρωτώντας το αν θέλει να χρησιμοποιήσει το γιο-γιο. Το πιθανότερο είναι ότι θα σας απαντήσει με ένα αμήχανο "όχι".

18 μηνών: το παιδάκι θα αρχίσει να σας δίνει τα πρώτα σημάδια. Δοκιμάστε να το βάλετε να καθήσει στο γιο-γιο, κατά προτίμηση μετά το γεύμα. Οι περισσότερες προσπάθειες θα καταλήξουν σε αποτυχία.

21 μηνών: το παιδάκι σας ενθουσιάζεται, όταν χρησιμοποιεί το γιο-γιο. Το ζητά μάλιστα διαρκώς. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει μια τρομερή περιέργεια σε ό,τι αφορά το σωματάκι του, αλλά και γιατί θέλει να σας αποδείξει ότι μεγάλωσε πια. Ενθαρρύνετέ το και δώστε του συγχαρητήρια για κάθε επιτυχία.

2 χρόνων: το παιδί κάθεται στο γιο-γιο με μεγάλη ευχαρίστηση. Είναι ανεξάρτητο και προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνο του.

Επισης εδωσα μεγαλη σημασια στο κομματι που λεει για τα ονειρα και τις φοβιες δεν ηξερα οτι ειναι διαφορετικο πραγμα και πραγματι αυτα τα ξυπνηματα με κλαμματα ωρες ωρες πρεπει να ειναι εφιαλτες οπως τα εξηγει.

Κων κων μπραβο στο νινι!!!Α μαζου...και εγω το αμελησα θα κανονισω να τον παω.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σημερα ειχαμε να τον παμε σε παρτυ αλλα τελικα δε θα παω..εχουμε εμβολιο την Τεταρτη ανεμοβλογιας και δε θελω να το καθυστερησουμε αν κολλησει κατι.

Πηρα λοιπον τη φιλη μου και μου ειπε οτι την προλαβα και οτι θα μου το ελεγε και εκεινη να μην παμε διοτι ο μικρος που εχει γενεθλια ειναι με αντιβιωση και λαρυγγιτιδα και ενημερωνε τους γονεις αν καποιος εχει προβλημα.

Οποτε θα κατσουμε εδω και θα ερθει σημερα μια φιλη μου να τα πουμε

Ααα και κατι αλλο ρε κορτισια γιαιτ πληρωνουμε πανες παμπερς τοσο καιρο?????

Θυμαστε που ειχαμ συζητησει για τις πανες του lidl και καποιες κοπελες ελεγαν οτι ειναι πολυ καλες και εγω ελεγα οτι το ειχα ακουσει αλλα ημουν αρνητικη και δισταζα...

Ε εχθες επειδη πλεον κακα δεν κανουμε στην πανα πηγα λιντλ και λεω ας παρω να δοκιμσουμε.

50 πανες 6,50 ευρω και ειναι ολοιδιες με τις παμπερς..καμμια διαφορα δεν ειδα.

Πραγματικα να τις δοκιμασετε.Θα επανελθω και με σιγουρες εντυπωσεις σε λιγες μερες αλλα νομιζω οτι εδω στην Ελλαδα πιανομαστε κοτσοι.Μια χαρα ιδιες ειναι τελικα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...