Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Μαρίνα μου με το καλό! Καλή λευτεριά! Ολα θα πάνε καλα! Να κρατησεις ακόμα ενα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!

Τί σου είπαν για το ρέζους?

Σημερα πρωί παω στον γιατρό μου να δούμε το νινι:D!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρίνα μου καλή λευτεριά! Όλα θα πάνε τέλεια! Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Άλλωστε μπορεί η μπεμπα μέχρι το μεσημέρι να αποφασίσει να βγει μόνη της! Κι εγώ για πρόκληση θα πήγαινα 7 το πρωί και τελικά 11 το βράδυ με έπιασαν η πόνοι και δεν έκανα πρόκληση! Αλλά και να κάνεις, τίποτα δεν είναι! Θα το δεις! Πολλά φιλιά και περιμένουμε νέα σου!

Περαστικά και στον Γωγούλη σου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κωνκωνακι μου περιμένυμε και τα δικά σου τα νέα! Σήμερα θα ακούσετε καρδούλα? Ο μικρός πως είναι?

stone εχτές το μεσημέρι ενώ δεν ήμουν online με πήρε το Βικάκι να μου πει ότι με κορόιδεψε πάλι και μου είπε ότι έβλεπε ότι ήμουν μέσα. Εγώ είχα μπει, και μετά χωρίς να κλείσω το παράθυρο μπήκα σε άλλη σελίδα και το άφησα εκεί. Καλό βέβαια για σένα στη δουλειά να κάνεις πάντα αποσύνδεση πριν φύγεις. Το ίδιο επίσης πολλές φορές συμβαίνει και με το fb, μπορεί να φαίνεσαι μέσα αλλά να μην είσαι.

Βίκυ ντροπή σου να με κοροιδεύεις! :lol: Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι είχες δίκιο, που να το διαβάσει η κοπέλα...χαχαχαχαχα!!!! Μίλησες καθόλου μαζί της? Είναι καλά?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!!

Μαρινα μου με το καλο ευχομαι ολα να πανε καλα και μ'εναν πονο να ερθει στον κοσμο η μπουμπουκα σας!!!!

κι εγω με προκληση γεννησα στη 38 εβδομαδα φυσιολογικοτατα και γρηγορα μην αγχονεσαι ολα θα πανε καλα!!!

κωνκων μου περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο!

οι εξαφανισμενες ριτα και joa σας περιμενουμε σημερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου,ξύπνησα πάλι με πόνο στη πλάτη επειδή δεν μπορώ να συνηθίσω το στρώμα κ θέλω καμία ώρα να συνέλθω.

Μίλησα με την ελένη,είναι πολύ καλά δεν τα περίμενε έτσι.αύριο θα παω να την δω.είμαστε όλοι πολύ καλά κ γι'αυτό θα παω.

Γιοβάννα όλο το ξεχνάω βρε αγάπη μου μόνο τις δίκες σου φωτό προλαβαίνω να δω τέλεια είναι η κουκλίτσα σου,εγώ δεν ξέρω αν θα την ντύσω.δεν είμαι κ πολύ φαν.

Μαρίνα μου με το καλό να έρθει το νίνακι σου κ όταν γυρίσεις σπιτάκι να είναι εντελώς καλά κ ο γιωργάκης κ να είστε όλοι ευτυχισμένοι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!!!

Μαρινακι μου με το καλο! Με εναν πονο!!! Ολα θα πανε καλα! Περιμενουμε νεα με αγωνια!

κωνκων αντε με το καλο να ακουσετε και καρδουλα!

Giovanna η κουμπαρα μου ειλικρινα δεν το εκανε για να με τρομοκρατησει, αλλα για να με προειδοποιησει. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα..

Χθες κοιμηθηκα στις 11 μαζι με τον Σωτηρη! Και ξυπνησαμε στις 8:30! Το τι το χαρηκα δε λεγεται! Πιαστηκε το σωμα μου απο τις ξαπλες!!!:lol:

t7fQp3.png

Καλημέρα φιλενάδες μου,ξύπνησα πάλι με πόνο στη πλάτη επειδή δεν μπορώ να συνηθίσω το στρώμα κ θέλω καμία ώρα να συνέλθω.

Μίλησα με την ελένη,είναι πολύ καλά δεν τα περίμενε έτσι.αύριο θα παω να την δω.είμαστε όλοι πολύ καλά κ γι'αυτό θα παω.

Γιοβάννα όλο το ξεχνάω βρε αγάπη μου μόνο τις δίκες σου φωτό προλαβαίνω να δω τέλεια είναι η κουκλίτσα σου,εγώ δεν ξέρω αν θα την ντύσω.δεν είμαι κ πολύ φαν.

Μαρίνα μου με το καλό να έρθει το νίνακι σου κ όταν γυρίσεις σπιτάκι να είναι εντελώς καλά κ ο γιωργάκης κ να είστε όλοι ευτυχισμένοι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ περαστικα σου και να δωσεις τα φιλια μας στην Ελένη.

Ρε Βικακι, θα σε παρω και τηλ., αλλά τα συρταρακια ετσι τα βγαζει ο κατασκευαστης, δεν μπορει να αλλάξει την παραγωγή..

Βατραχακι σημερα το προγραμμα μας θα είναι ξεκούραστο μιας και το σπίτι είναι καθαρό και τα πλυντηριακια δουλεύουν.Μια βολτα στην αγορα και σκεφτομουν για καφεδακι το απόγευμα να καλέσω τη Σούλα με την Αντριαννα εφόσον μπορουν, να γνωριστουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι πως σου φαινονται τα καινουρια windows;;Ειναι λειτουργικό πρόγραμμα;;

stone μου προς το παρον μου φαινονται πολυ καλα και σαφως πολυ πιο γρηγορα!!!!

ολα πανε σφαιρα!

καλα να περασετε στη βολτα τι καλα που θα ερθει η Σουλα να ξερες πως ζηλευω θελω κι εγω καφε μαζι σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια

Μαρίνα μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!!! ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟΟΟΟ!!!!!

Βίκυ με τα 3 ποστ που έβαλες με το ίδιο μήνυμα το έχουμε πλέων εμπεδώσει που ξύπνησες νωρίς:tongue::tongue::tongue:…..για να έρθεις και από μένα να κάνεις την παραλαβή σου, να σε παραδώσω την γλυκύτατη και τρισχαριτωμένη θυγατέρα, γιατί το δικό μου σπιτάκι δεν είναι καθαρό όπως της Πετρούλας :lol::lol::lol::wink:;-)

Βίκυ με τα 3 ποστ που έβαλες με το ίδιο μήνυμα το έχουμε πλέων εμπεδώσει που ξύπνησες νωρίς:tongue::tongue::tongue:…..για να έρθεις και από μένα να κάνεις την παραλαβή σου, να σε παραδώσω την γλυκύτατη και τρισχαριτωμένη θυγατέρα, γιατί το δικό μου σπιτάκι δεν είναι καθαρό όπως της Πετρούλας :lol::lol::lol::wink:;-)

Βικυ αν καταλαβες σου την "είπε" η μανουλα σου!!!!χαχα

Τωρα κλείσαμε το τηλέφωνο Φωτεινή μου, 50' μιλούσαμε μιας που δεν είναι και εκεινη καθολου πολυλογού σαν και εμενα...

Μου ειπε να μεταφερω οτι καταλάθος δημοσιευτηκαν και τα τρια post μιας και τα εστειλε απο το κιν.αφου ο υπολογιστης εχει καταληφθεί πάλι απο τον συζυγο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...