Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποτε πρόλαβες βρε θηριο;;;

Ιωαννα ποια πήρες, τη μπεμπε ή την παιδικη;;

Η μια μου φαινεται μικρη και η άλλη μεγαλη...Και στα αγορακια ίδια ειναι τα νουμερα..

Ο Ναπολέων μου αρεσε και ο Σωματοφυλακας..

Τις είχα δει από χτες και ήμουν ανάμεσα σε ποντικούλα και μελισσούλα. Την μπεμπέ πήρα, 18 μηνών. Η Αλεξάνδρα έτσι και αλλιώς είναι μινιόν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου λεει δεν εχεις ιδεα τι θα γινει το 2010 στην Ελλαδα.. Ο κοσμος θα εχει τεραστια προβληματα, τα νεα απο την Ευρωπη ειναι απιστευτα δυσοιωνα κι εμεις δεν εχουμε παρει χαμπαρι ακομα. Η κριση ειναι μπροστα μας, τωρα μπαινουμε... Να μην τα πολυλογω, μου ειπε οικονομια και παλι οικονομια. Κανενα περιττο εξοδο, τιποτα. Πολυ με προβληματισε... Οχι οτι ξοδευουμε αβερτα, αλλα και παλι...

Τώρα μας έκανε την καρδιά περιβόλι......όχι ότι δεν τα ξέρουμε και δεν τα βλέπυμε βέβαια. Πάντως δεν νομίζω ότι είναι και σωστό να τρομοκραούμε τον κόσμο έτσι. Στο τέλος θα πάθουμε όλοι κατάθλιψη.:-(:-(:-(:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσάκια μου τελικά πρώτα ο Θεός μία μέρα θα έχει διαφορά το μωράκι μου από αυτό της Deleni! Μπαίνουμε αύριο το μεσημέρι για πρόκληση, καθώς έκανα μία εξέταση αίματος σήμερα και κάτι δεν πάει καλά με το ρέζους! Ας πάνε όλα καλά Παναγίτσα μου, γιατί κάπως μου ήρθε τώρα που μπαίνω προγραμματισμένα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι μου με το καλό!!!Αντε θα τελειώσει η αγωνια σου συντομα!

Μην αγχωνεσαι καθολου, τα ξαφνικα είναι και τα πιο καλά, κι εγω με πρόκληση γέννησα στις 37 εβδομαδες..

Εσυ εισαι πιο προχωρημενη και δευτεροτοκη, θα την ξεπεταξεις την κουκλίτσα στο αψε-σβησε!

Μπραβο!Κοιτα να κοιμηθεις απόψε καλά και να μην σε πιασει η αγωνία..

Κοιτα να δεις που πριν διπλωνα τα ρουχα απο το στεγνωτηριο και βρηκα το αγαπημενο πουλοβερακι που φοραω στον Ανασταση να είναι ..μινιον και σε θυμηθηκα και το ανεφερα στον συζ. και μου λέει " κρατησε το, στον άλλο μας γιο με το καλό, όταν τον πάρουμε απο την κλινική αυτο θα του βάλουμε" και πεθαναμε στο γελιο..

Όλα θα πάνε καλά και να μαθουμε πολύ συντομα τις ευχαριστες λεπτομερειες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Φυσιολογικά, φυσιολογικότατα!!!! Ο γιατρος μου είναι κατα των καισαρικών και το παλέψαμε μεχρι τελευταια στιγμή..όλα καλά θα πάνε, εμπιστευσου τον γιατρό σου, ξερει τον λόγο και τον τρόπο!

Για το πουλοβερακι λες ε;;Ναι μωρε το πήρα αμπαριζα μαζι με τα σκουρα και πάει το πουλοβερακι, πρωτη φορα το επλενα..Ηταν αμανικο μπλε σκουρο με ρομβους μπροστα, το πήρα και ακριβο ..γμτ!

Πάντως πλάκα είχε, εγινε πολύ μικρούλη...

Μπράβο βρε Stone μου τέλεια! Κι εμένα μου είπε ότι φυσιολογικά θα γεννήσω, αλλά έχω και τις αγωνίες μου! Σας καληνυχτίζω σιγά-σιγά κι ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ! Τα νέα μου θα τα μάθετε λογικά από την Πικουλίνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μπει να μας τα πεί η Ντινα!Θα περιμενουμε...

Και πάλι με το καλό και οι καλύτερες ευχες μας σε συνοδευουν ως το μαιευτηριο!!!

Είμαι και εγώ Σαββατογεννημενη, σαν τη μπεμπουλα σου!Αντε Μαρινακι, να μην καταλάβεις τπτ και να ακουσεις πολύ συντομα το κλάμα της μικρης σου

Φιλια Πολλά!

Διαφημίσεις

Μετα το μεσημερι κανεις εισαγωγη;;

Που ξερεις τότε, μπορει να σας προλάβει και η μικρη ..χαχα

Οτι και να΄ναι τελειωσαν οι αγωνίες!

Αντε καλή ξεκουραση τώρα και ονειρεψου...ροζ!

Τι διαβάζω !!!! Μαρινακι μου αύριο πας εε?? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ , ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, περαστικά στον γιόκα σου, θα είναι σε καλά χεριά μην ανησυχείς φέτος είναι η χρονιά του, ο καημενούλης ταλαιπωρείτε

Μαρίνα να σου πω ένα μυστικό……στην Κάλλη θα πήγαινε για πρόκληση αλλά τα ξημερώματα με έπιασαν η πόνοι και εγώ νόμιζα ότι ήταν πιάσιμο από τον ανεμιστήρα που είχα όλο το βραδύ να με δροσίζει γιατί είχε φοβερή ζεστή.

Γέννησα μέσα σε 1 ώρα τέτοια γεννα μακάρι όλες η εγκύουλες να έχουν, το ίδιο εύχομαι και για σένα κούκλα μου

marinaki

ολα θα πανε τελεια κοριτσι μου!!!!

καλη λευτερια με εναν πονο!με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου και μην φοβασαι τιποτα!!!

εμεις μαζι σου εδω θα προσευχομαστε....

φιλακια και περαστικα στους αντρες σου!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...