Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια από τα ίδια Βατραχάκι βήχα, πάαααρα πολύ πηχτή μύξα, πυρετό μέχρι 38,5 και η γνωστή μας πια αφαγία! ΓΙα την ακρίβεια θέλει να φάει αλλά δε μπορεί από το φλέμμα, έφαγε τη φρουτόκρεμα και στην τελευταία μπουκιά τον έπιασε βήχας και έβγαλε τα πάντα! Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν συνεχίσει 4ο 24ωρο με πυρετό δεν της γλιτώνουμε τις γενικές αίματος και ούρων και πάλι! Μακάρι να συνέλθει γρήγορα γιατί έχω καταβληθεί κι εγώ πολύ και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να γεννήσω και να είναι αρρωστούλης μου έρχεται κάτι! Είμαι στο πόδι από τις 6.15 και τώρα κατάφερε ο μικρουλης μου να ησυχάσει λίγο εγώ όμως από την υπερένταση αποκλείεται να κοιμηθώ! Ας περάσει γρήγορα! Σήμερα μίλησα με μία φίλη μου που έχει δύο παιδάκια και το 2ο είναι 4,5 μηνών και πολύ στενοχωρήθηκα γιατί είναι στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη από τη Δευτέρα και ταλαιπωρούνται πολύ, το μωράκι έχει τον ορό στο κεφαλάκι και μόνο σαν εικόνα με κάνει και λυγίζω! Ας είναι τα παιδάκια μας καλά και όλα τα άλλα...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε Μαρινα μου περστικα σας και γρηγορη αναρωση ευχομαι.

μην στεναχωριεσαι θα περασει γρηγορα πριν γεννησεις κι ολα θα πανε καλα!

που κολλησε στο παιδικο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δεν ξέρω γιατί ούτε 3 μέρες δεν πρόφτασε να πάει! Θα τον κρατούσα από Πέμπτη ούτως ή άλλως σπίτι! Νομίζω ότι δεν είχε συνέλθει για τα καλά γιατί και ο άντρας μου έχει ακόμα τα ίδια χάλια (εδώ και 20 μέρες μιλάμε) και ξανακύλησε! Θα έχετε βαρεθεί να διαβάζετε για τις αρρώστιες μας! Ε'ίχα πει να μην το αναφέρω γιατί έχουμε γίνει γραφικοί αλλά δεν άντεξα!:(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον θα ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα ,το αποφασισα. Απο το σπιτι θα ειμαι pikoulinakia και απο τη δουλεια pikoulini. Ετσι τα εφερε η μοιρα ,αφου εχω ξεχασει τον κωδικό.

Καλως ηρθε το νεο μας μωρακι. Και με το καλο τα επομενα. Δηλαδη το κοριτσακι μου δεν ειναι πια το μικρο της παρεας;

Αμαν βρε Μαρινα ..... Περαστικά σας.

Λοιπον μην αγχωνεστε και μη προγραμματιζετε τιποτα για το δευτερο. Να δειτε που η λαχταρα και η χαρα θα ειναι διαφορετική αλλά πολύ πολύ μεγαλη και συτη!!!! Η αγαπη μας, μπορει να μοιραστει ,σε οσα παιδακια μας αξιωσει ο Θεος να κάνουμε. Ολα ειναι κομματι του εαυτού μας και ολα περνουν ζωη απο εμας!! Σας το λεω εγω, που το μονο που δεν ηθελα ηταν μια απανωτη εγκυμοσυνη!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Τι να πρωτοσχολιάσω με τόσα που γράψατε;

Deleni να ευχηθώ πρώτα σε εσένα να σας ζήσει ο μπέμπης. Να είναι πάντα γερός και να τον δείτε να μεγαλώνει με ευτυχία.

Κα Φωτεινή ήθελα να σας το πω και από χτες αλλά το ξέχασα. Συλληπητήρια και κρίμα για τον άνθρωπο που έφυγε.

Lazarenia να σας ζήσει και εσάς κορίτσι μου η μπουμπού και να είναι πάντα υγιής.

Βρε Μαρινάκι τι έπαθε πάλι ο Γώγος; Σταματήσατε την αντιβίωση;

Κικο και Stone και εμένα το μόνο που με προβληματίζει στο 2ο παιδί είναι τα ξενύχτια. Και η Αλεξάνδρα πέρασε κολικούς και αυτό με γονάτισε. Η ιδέα τώρα να έχω ένα νήπιο και ένα βρέφος με κολικούς με τρομάζει. Βέβαια τίποτα δεν είναι δεδομένο αλλά για εμένα είναι ο μεγάλος μου φόβος. Τώρα όσον αφορά την ερώτηση 'πότε θα κάνετε παιδάκι κλπ;', πιστέψτε με ούτε μια φορά δεν την έχω κάνει. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ζευγάρια γύρω μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θεωρώ το σύζυγό μου και εμένα πολύ τυχερούς που έμεινα έγκυος τόσο γρήγορα. Αν και η αγαπούλα μου δεν θα έλεγε όχι σε μερικούς μήνες ακόμα ελεύθερου σεξ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μια γνωστή μας προσπαθούσε χρόνια να κάνει παιδί και χάλασε του κόσμου τα χρήματα σε γιατρούς και εξωσωματικές. Τελικά κάποια εξωσωματική πέτυχε και κάνει ένα κοριτσάκι. Όλα καλά και όλα ωραία, και όταν το παιδί ήταν περίπου 1 χρονό, η κοπελιά μας είχε καθυστέρηση. Πάει στο γιατρό και ήταν 3 μηνών έγκυος. Και να φανταστείτε ότι είχε αρχίσει να στρογγυλεύει η κοιλιά της και έκανε κοιλιακούς. Τώρα έχει δύο πανέμορφες κοπελάρες.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Vatraxaki αν μπορείς βάλε πάλι τη δ/νση που έβαλε χτες με τις καρναβαλίτικες στολές.

Σούλα σχετικά με αυτό που σε απασχολεί να σου πω ότι και εγώ με την αδερφή μου με τη γιαγια και τον παππού μεγαλώσαμε. Μόνο που αυτοί μας έπαιρναν καθημερινά βόλτα στις κούνιες και παίζαμε κλπ. Οι γιαγιάδες πώς απασχολούν την Ανδριάννα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια καλησπέρα. Τι να πρωτοσχολιάσω με τόσα που γράψατε;

Κικο και Stone και εμένα το μόνο που με προβληματίζει στο 2ο παιδί είναι τα ξενύχτια. Και η Αλεξάνδρα πέρασε κολικούς και αυτό με γονάτισε. Η ιδέα τώρα να έχω ένα νήπιο και ένα βρέφος με κολικούς με τρομάζει. Βέβαια τίποτα δεν είναι δεδομένο αλλά για εμένα είναι ο μεγάλος μου φόβος. Τώρα όσον αφορά την ερώτηση 'πότε θα κάνετε παιδάκι κλπ;', πιστέψτε με ούτε μια φορά δεν την έχω κάνει. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ζευγάρια γύρω μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θεωρώ το σύζυγό μου και εμένα πολύ τυχερούς που έμεινα έγκυος τόσο γρήγορα. Αν και η αγαπούλα μου δεν θα έλεγε όχι σε μερικούς μήνες ακόμα ελεύθερου σεξ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Giovanna μου δε μπορεις να φανταστεις τι περασαμε εμεις με τον Παναγιωτη μεχρι εξι μηνων. Το παιδι ειχε παλλινδρομηση ,ο ηλιθιος ο γιατρος, ελεγε οτι δεν εχει. Εκανε 2 ωρε να φαει 180 γρ γαλα και αυτο κλαιγοντας με λυγμους. Επρεπε να ειμαστε δυο να τον ταϊζουμε. Δε θελω ουτε να τα θυμαμαι. Και εγω το φοβομουνα πολυ με τη μπεμπα αυτο. Αλλα καθε παιδι ειναι διαφορετικό.Το οτι ετυχε στο ενα δε σημαινει οτι θα τυχει στο αλλο.

Διαφημίσεις

lazarenia μου να σας ζήσει η μπεμπούλα! Ολόκληρο παιδί 4.000 κιλά! Για τα εισιτήρια θα πάμε αυριο απο εκεί για να είμαστε σίγουροι.

Μαρίνα μου πάλι την άρπαξε? Κρίμα ρε γμτ έχει ταλαιπωρηθει πολύ το παιδί. Περαστικά σας! Ασε βλέπω και τον δικό μου σήμερα 37.1 έχει και έχω αρχίσει να ανησυχώ μή ξεκινάει καμιά ίωση.

Λοιπον μην αγχωνεστε και μη προγραμματιζετε τιποτα για το δευτερο. Να δειτε που η λαχταρα και η χαρα θα ειναι διαφορετική αλλά πολύ πολύ μεγαλη και συτη!!!! Η αγαπη μας, μπορει να μοιραστει ,σε οσα παιδακια μας αξιωσει ο Θεος να κάνουμε. Ολα ειναι κομματι του εαυτού μας και ολα περνουν ζωη απο εμας!! Σας το λεω εγω, που το μονο που δεν ηθελα ηταν μια απανωτη εγκυμοσυνη!!!

Πες τα pikoulinaki μου! Ετσι είναι!

α ξεχασα να σας πω οτι παλι εκανε κακα στο αυτοκινητακι που θα βρω ενα τετοιο γιογιο οεο;

χαχαχα vatraxaki μου βάλτο στο μπάνιο και πες οτι είναι γιογιο! Όπου βολευται κανείς!:lol::lol::lol:

Ηρθαμε!!!Πολύ κρυο εξω και ο καιρος μυριζει ..χιονακι!!!!Λετε;;Τι καλά...

Νατασα, για το θεμα της δουλειας εχω ξαναπεί πολλές φορες οτι εμενα προσωπικά με χαλαρώνει (πλέον, εφοσον δουλευω απο τις 8 μεχρι τις 12.30μεχρι το Μάιο και το αντικειμενο ειναι ξεκουραστο και ενδιαφερον), γεμιζω μπαταριες, με ανανεώνει ψυχολογικά - καθως εκτος των άλλων ειναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για καλλωπισμο- και με κάνει να νοιώθω δραστηρια σε εναν ακομη τομεα. Οταν μιλησα για διλημμα μεταξυ οικογενειας και δουλειας σιγουρα δεν εννοουσα μονο το ενα ή μονο το άλλο. Μιλουσα παλι μονο για μενα και αναφερομουν στο γεγονος οτι εκμεταλλευτηκα όλες τις δυνατοτητες που μου παρεχει ο νομος και με πολύ λιγοτερα χρήματα (τον βασικο μισθο ) πήρα την αδεια του ΟΑΕΔ για να κατσω με το μωρο.Το ηθελα για μενα..Αυτο που λες για τη σταθεροτητα του εισοδηματος ισχυει και στην δικη μας περιπτωση μιας και ο συζυγος είναι ελ.επαγγελματιας. Κατανοω τη διαφορετικότητα της καθε περιπτωσης και αναλύω για να μην παρεξηγηθώ.Σεβαστη κάθε άποψη..Για αυτο είμαστε εδω άλλωστε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

α ξεχασα να σας πω οτι παλι εκανε κακα στο αυτοκινητακι που θα βρω ενα τετοιο γιογιο οεο;

Αυτο που σου ειπε η Κωνκων, κανε το αυτοκινητακι γιογιο..χαχα

Το μόνο που θα πω είναι ότι το να ειναι μοναχοπαίδι …και μόνο την δίκια μου άποψη καταθέτω … όσο και να είσαι ευτυχισμένος με την οικογένεια σου και τα παιδιά σου υπαρχή ένα κενό.

Δεν ξέρω πως θα αισθανόμουν αν είχα μια αδελφούλα να μοιραστώ την έγνοια που έχω για την μανούλα μου η τον πόνο που ένοιωσα όταν έχασα τον πατερά μου, ,,,, είναι κάτι άγνωστο για μένα. …..αρκετά είπα και σας ζάλισα ένα πράγμα μόνο ξέρω ….. το ότι δοξάζω Τον Θεό που έχω πλέων 3 κούκλες να με γεμίζουν χαρά το σπιτικό μου το αντρούλη μου που νοιάζεται για όλους μας έναν ¨γιο¨-γαμπρό που αγαπήσει την οικογένεια του και σέβεται εμάς και τη μανούλα μου που είναι πάνω από όλους μας……. Σας ζάλισα ……:):):) ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια σας

Φωτεινη τα συλληπητηρια κι απο εμενα για τον φιλο σας.

Εχεις δικιο να σε στενοχωρεί το γεγονος οτι δεν ειχες εναν αδερφό/-ή να μοιραστεις πόνους και χαρες, ειδικα για σενα που μεγαλωσες σε μια ξενη χωρα..Ο Θεος όμως σε αποζημιωσε με το παραπάνω και το εχεις αναγνωρισει..και επεται συνεχεια!!

Μακάρι να συνέλθει γρήγορα γιατί έχω καταβληθεί κι εγώ πολύ και όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να γεννήσω και να είναι αρρωστούλης μου έρχεται κάτι!

Θα γινει καλά ο Γιωργος Μαρίνα..Τον εχεις στο σπίτι αυτες τις μερες;;Αν θελεις τη γνωμη μου κρατα τον λίγες μερες στο σπίτι μεχρι να γεννησεις και να αναρρώσει κι εκεινος.

Τώρα όσον αφορά την ερώτηση 'πότε θα κάνετε παιδάκι κλπ;', πιστέψτε με ούτε μια φορά δεν την έχω κάνει. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ζευγάρια γύρω μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θεωρώ το σύζυγό μου και εμένα πολύ τυχερούς που έμεινα έγκυος τόσο γρήγορα. Αν και η αγαπούλα μου δεν θα έλεγε όχι σε μερικούς μήνες ακόμα ελεύθερου σεξ ::lol::

Κι εγω δεν εχω ρωτησει ποτε Ιωάννα μου, ειμαι πολύ διακριτική σε αυτο το θεμα..δεν θελω να θιξω κανεναν και να τον κάνω να αισθανθει ασχημα..Εχω φιλες που αν και παντρεμενες χρονια δεν εχουν ακομη παιδακι και δεν τολμώ να ανοιξω το θεμα, αποφευγω να μιλώ και για τον Ανασταση ακομη..

Πάντως γενικότερα βλέπω στα σημερινα ζευγαρια δυσκολίες στην τεκνοποίηση και όταν αυτο συμβαίνει γρηγορα και χωρις ιδιατερα προβλήματα, ελλοχεύει ο κινδυνος της δυσκολης εγκυμοσύνης..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...