Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου σε λίγο σχολάω.

Καλό Σ/κο και αν προλαβω θα τα πούμε και από το σπίτι.Αν δλδ με αφησει η ζουζουνα μου.

Σουλα θα μπορεσετε αυριο να πιουμε καφεδακι;;;Αν δεν δεις το μηνυμα θα σε πάρω τηλ.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι μου πλέον δεν είμαι μονη στο γραφειο..Εδω και 2 εβδομαδες εχω και μια κοπέλα.

Εγω οταν μπαινω στο καφε, πάω στην μπαρα επάνω και επιλέγω κατευθειαν την διευθυνση της ιστοσελιδας οπου με βγαζει κατευθειαν στον πίνακα ελεγχου μου..Το εχω δλδ αποθηκευσει ετσι,μαζι με το username.

αχ πετρουλα να μην το αποθηκευεις γιατι δεν ξερεις ποιος μπορει να ψαξει στι πισι σου.

Λαζαρενια μου μπορει να διαφωνεις με το θεμα των μαιευτηριων που ανεφερα αλλα τι να κανουμε εδω στην Αθηνα αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ας με διαψευσουν οι αλλες κοπελες αν δεν ειναι ετσι.

Σαφως υπαρχει και η επιλογη του δημοσιου νοσοκομειου αλλα με βαση τη λογική σου αν δε πρεπει να σκεφτεσαι να μην κανεις παιδι για τα λεφτα ετσι δε μπορεις να σκεφτεσαι και τον γιατρο που θα επιλεξεις για τα λεφτα.

Εγω μακαρι να ειχα βρει ενα γιατρο που να μου δινει επιλογη και για δημοσιο πριν μεινω εγκυος στο Γρηγορη και να μην του τα εσκαγα(θα στο πει κια η joa που μιλουσαμε απο τοτε και της ελεγα αφου βρηκες γιατρο που να σε ικανοποιει να πας στο δημοσιο).Και δεν ειναι οτι δεν εψαξα γιατρους, δημοσιου ή μη ,πηγα σε διαφορους πριν μεινω εγκυος για αλλους λογους και θα σου πω οτι ειχα πολυ ασχημες εμπειριες απο καποιους και αλλοι απλα δε μου εκαναν σαν ανθρωποι και επιστημονες

Ενας μου ειπε οτι εχω καρκινο για μια απλη τραχηλιτιδα..περασα κατι Χριστουγεννα να κλαιω και να σκεφτομαι πως θα το πω στους γονεις μου και στον ανδρα μου.Ελατε λιγο στη θεση μου.

Επελεξα το γιατρο μου γιατι σε αυτη τη δυσκολη ωρα με χαλαρωσε και μου απεδειξε οτι δεν ηταν ετσι.

Δε με ενοιαξε ποσο θα πληρωνα.Ο γιατρος αυτος (ετυχε να ειναι σε ιδιωτικο μαιευτηριο)ηθελα να φερει στον κοσμο το παιδι μου.Και δεν μετανιωσα ουτε στιγμη τα λεφτα που εδωσα για τον μικρο.

θα μου πεις ωραια θες να κανεις αλλο παιδι και δεν τα εχεις?ε τραβα στο δημοσιο.

Το εχουμε σκεφτει αλλα λεω οχι και ξερεις γιατι ?εγω προσωπικα δε θελω να

.'ριξω''το δευτερο παιδι μου σε τιποτα σε σχεση με το γρηγορη.

Δε θελω να παω καπου αλλου και να τυχει μια στραβη ω μη γεννειτο και να στεναχωριεμαι..ετσι απλα!

Η καθε οικογενεια κινειται αναλογα με την τσεπη της.

Εγω οταν σας γραφω(το λεω γενικοτερα για να μην πιανεστε απο λεξεις οπως δεν το κανω και εγω) δε μιλαω εξ ονοματος ολων των οικογενειων ποσο μαλλον για την τσεπη τους.

Ο καθενας ας πραξει αναλογα τις εμπειριες ,τα βιωματα του,και τις αντοχες του οικονομικες και μη.

Και δε χρειαζεται Λαζαρενια μου να παθαινεις εγκεφαλικο αυτες ειναι οι τιμες εδω στην Αθηνα.

ναι το ξερω για τις τιμες εκει στην αθηνα αλλα μη νομιζεις οτι διαφερουν απο ολα τα ιδιωτικα της χωρας.

καταλαβαινω τις ανησυχιες σου και τις φοβιες σου οσο αφορα τον γιατρο .ειναι θεμα εμπιστοσυνης και οχι μονο για γυναικολογο αλλα σε ολους τους γιατρους ειτε ειναι γυναικολογος ,ειτε καρδιολογος.πανω απο ολα να μας εμπνεει εμπιστοσυνη.

σιγουρα ο καθενας επιλεγει με βαση τα βιωματα του και τις συνθηκες τις οποιες ζει απλα εγω καταθετω οτι αν κανω δευτερο παιδακι δεν θα σκασω για το που θα γεννησω τοσο(ιδιωτικο ή δημοσιο) αλλα για το πως θα το αναθρεψω.εκει εγω κοιταζω το οικονομικο!

αρμα ευτυχως που δεν ηταν κατι σοβαρο για την ευουλα μας.

τωρα που λες για τον γιατρο ναι σε καταλαβαινω τι εννοεις.δεν ειναι θεμα νοσοκομειου αλλα γιατρου και εμπιστυσυνης.

απλα εγω γεννησα σε δημοσιο και μεχρι τελευταια στιγμη που εφυγα απο εδω εσπευσμενα, ημουν στον αερα.δεν φοβηθηκα.αν ξερω οτι εχω καλη κυηση πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!

και γιατρος της εφημεριας να μου τυχαινε, που ετσι εγινε στην τελικη απλα ετυχε να ειναι ο γιατρος που με παρακολουθησε και πηγαν ολα καλα!

1654096yn4fep17z7.gif

σουλιτσα μου τι ναπω ...κανε υπομονη λιγακι μεχρι να παει η μικρη παιδικο.

πιστευω να πανε ολα καλυτερα!!!

κικο μου τι ωραια που τα λες.συμφωνω απολυτα μαζι σου.

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου να τη χαιρεστε!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη! 4 κιλα ε??? Τελεια η μπουμπου!!!

σε ευχαριστω κουκλα μου.ναι 4κιλη η μπεμπα μας...αλλα ποτε θα την δω???

ξερετε ποσο με πληγωνει που δεν ειμαι κοντα τους???:cry::cry::cry:

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου να τη χαιρεστε!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη! 4 κιλα ε??? Τελεια η μπουμπου!!!

Αρμακι να σου ευχηθω να βρειτε την καλυτερη λυση με τον καλο σου και οποτε αισθανθειτε ετοιμοι να κανετε και το δευτερο παιδακι σας!

Κικο συμφωνω σε οσα λες. Σε αυτο που εγω διαφερω ειναι οτι με νοιαζει μια προαγωγη (και δυο και τρεις:lol::lol::lol:) γιατι την εχω αναγκη τοσο ψυχολογικα, οσο και οικονομικα. Για εμενα μια προαγωγη σημαινει οτι αναγνωριζονται οι κοποι μου, πιανουν τοπο οι σπουδες μου κτλ.. Δεν ειναι οτι ειμαι η απολυτη γυναικα καριεριστα (ουτε καν), αλλα μου αρεσει να αναλαμβανω καινουρια καθηκοντα και να τα καταφερνω. Κι εφοσον τα καταφερνω θελω να εχω την εκτιμηση περα απο το μπραβο και μια αυξηση του μισθου μου... Εσενα ας πουμε αν σου προτειναν να αλλαξεις θεση αλλα να δουλευεις ας πουμε λιγο παραπανω, να εχεις περισσοτερες ευθυνες αλλα να εχεις και μια αισθητη αυξηση του μισθου σου ταυτοχρονα δε θα τη δεχοσουν? Δε λεω να ξημεροβραδιαζεσαι στο γραφειο, προς Θεου... Δε με παρεξηγεις ε???

λοιπόν Νατασούλα πάνω σε αυτό που με ρωτάς έχω να πω τό εξής:

Μου αρέσει η δουλειά μου για αυτόν ακριβώς το λόγο , ότι δηλαδή έχω ανάγκη ψυχολογικά να αναγνωρίζονται οι κόποι μου και στο χώρο που εργάζομαι εδώ και 10 χρόνια δόξα το θεό το έχω επιτύχει αυτό σε σημείο που όπως είπε και η Πετρούλα από τότε που προέκυψε η μητρότητα (δεν σου κρύβω ότι και απο τότε που παντρεύτηκα το είχα αυτό διότι ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα παιδάκι) απελπίζομαι όταν με φωνάζουν για αύξηση μισθού και ανάθεση νέων καθηκόντων. Μη γελάς, όντως μόλις με φωνάζουν για να μου διορθώσουν το μισθό απελπίζομαι γιατί ξέρω ότι μαζί με το μισθό συνεπάγεται και αύξηση των καθηκόντων και ειλικρινά σου μιλάω ο λόγος για τον οποίο ανέφερα προηγουμένως ότι έχω φτάσει στο σημείο να δηλώσω παραίτηση είναι αυτός ακριβώς, μου ανέθεσαν για άλλη μια φορά νέα καθήκοντα μαζί με αύξηση μισθού και εγώ είχα δηλώσει εξαρχής ότι σέβομαι το γεγονός που με κράτησαν μετά την άδεια μου αλλά με ενδιαφέρει να κάνω το 8ωρο μου και να φεύγω. Δεν θέλω βρε παιδί μου πολλά πράγματα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω ότι αύξηση καθηκόντων συνεπάγεται και περισσότερη ώρα στο γραφείο (τουλάχιστον εμένα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου) θέλω δηλαδή προκειμένου να τα φέρω εις πέρας να κάτσω και 2 ώρες παραπάνω παρά να πάω σπίτι μου και να δώσω το δικαίωμα να σχολιαστώ αρνητικά για τη δουλειά μου. Εμένα όμως δεν με ευχαριστεί πλέον αυτό , εγώ κοιτάζω το ρολόι μου πότε θα πάει η ώρα 430 για να γυρίσω σπίτι να δω τον μικρό.Αλήθεια σου λέω , αν γινόταν να έκανα και μια πιο απλή δουλειά και όχι γραφείου προκειμένου να είχα σταθερό 8ωρο και μετά να έφευγα ξέγνοιαστη να πήγαινα στο σπιτάκι μου θα ήταν ότι πιο ειδυλλιακό αλλά και πάλι σου τονίζω αυτή είναι η δική μου άποψη και μόνο.

Lazarenia να σου ζήσει το ανηψάκι σου και με το καλό να δεχτείτε και το άλλο.Να είναι πάντα γερά τα νέα μωράκια που έρχονται στη ζωή εύχομαι.

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες γλύκες, μόλις κοιμήθηκε η πεταλουδίτσα μου και κάθισα να σας διαβάσω…… σήμερα όλο ευχαρίστα νέα έχουμε και πολύ χαίρομαι γιαυτο.

Λαζαρενια μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ και με το καλό και το έκτο ανιψάκι, τι ωραία η κουκλιτσα σου θα έχει πολλά πρώτα ξαδέλφια, σου εύχομαι πολύ σύντομα να την δεις και από κοντά την μπουμπούκα,

Αναπτύξατε μεγάλο θέμα για τα δεύτερα παιδάκια, δεν θα το αναλύσω γιατί πιστεύω ότι το κάθε ζευγάρι θα πράξει όπως εκείνο πιστεύει καλυτέρα, δεν υπάρχει σωστή η λάθος διάφορα ηλικίας ανάμεσα στα αδελφάκια. Η Βίκυ με την Κάλλη έχουν 9 χρόνια διαφορα, ο σύζυγος μου με τον αδελφό του έχουν 7 χρόνια, και στις 2 περίπτωσης τα πράγματα είναι τέλεια αναμεταξύ τους ειδικά στα παιδιά μου που έχουν μια ωραία σχέση και πολλές φορές δεν ξεχωρίζεις πια είναι ποιο ώριμη. Το χάσμα της ηλικίας μικραίνει καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά ειδικά όταν είναι το ίδιο φύλο.

Το μόνο που θα πω είναι ότι το να ειναι μοναχοπαίδι …και μόνο την δίκια μου άποψη καταθέτω … όσο και να είσαι ευτυχισμένος με την οικογένεια σου και τα παιδιά σου υπαρχή ένα κενό.

Δεν ξέρω πως θα αισθανόμουν αν είχα μια αδελφούλα να μοιραστώ την έγνοια που έχω για την μανούλα μου η τον πόνο που ένοιωσα όταν έχασα τον πατερά μου, ,,,, είναι κάτι άγνωστο για μένα. …..αρκετά είπα και σας ζάλισα ένα πράγμα μόνο ξέρω ….. το ότι δοξάζω Τον Θεό που έχω πλέων 3 κούκλες να με γεμίζουν χαρά το σπιτικό μου το αντρούλη μου που νοιάζεται για όλους μας έναν ¨γιο¨-γαμπρό που αγαπήσει την οικογένεια του και σέβεται εμάς και τη μανούλα μου που είναι πάνω από όλους μας……. Σας ζάλισα ……:):):) ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια σας

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Ήρθε η ώρα μου να την κάνω .

Φιλιά σε όλες, επειδή μάλλον δεν θα μπορέσω το ΣΚ να ξαναμπώ λόγω τραπεζιού εύχομαι καλά να περάσετε και να δώσετε τις ευχές μου στο Ελενάκι.

bye bye

Θέλω να μπω από το πρωί αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί ο Γωγούλης μου είναι και πάλι αρρωστούλης! Ω, τι πρωτότυπο!!!:mad:

Γέννησε η Ελενίτσα μας και διαβάζω έκανε παίδαρο 2.900?Πάω να της ευχηθώ στο αντίστοιχο topic!

Lazarenia να σου ζήσει η ανυψούλα, 4 κιλά παιδί και δε δυσκολεύτηκε και καθόλου?Φτού, φτού τέτοιες γέννες να έχουμε όλες και σε αυτή την περίπτωση ούτε ο γιατρός ούτε το μαιευτήριο παίζουν ρόλο! Με το καλό τον άλλο μήνα να υποδεχτείτε και το άλλο ανηψάκι!

Όσο για τα 2α παιδιά, τελικά δε μπορούμε να γενικεύουμε! Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και όταν και αν νιώσει έτοιμη θα φέρει στον κόσμο και άλλο ένα μέλος!

mGKop3.png60Jvp3.png

βρηκα ενα ωραιο κειμενο με αρκετες ενδιαφερουσες πληροφοριες ξεκινηστε απο εκει που λεει Τα παιχνίδια του δεύτερου χρόνου

http://health.in.gr/baby/printa.asp?ArticleId=18979&CurrentTopId=18928&IssueTitle=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9&CurrentArticle=18979

οποια θελει ας το διαβασει λεει για τον υπνο για το γιογιο για την ομιλια κι αλλα πολλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Stone και Κικο εγω σας καταλαβαινω απολυτα.. Απλα εγω δε σκεφτομαι ετσι... Εγω ας πουμε ελειψα συνολικα 7 μηνες απο τη δουλεια και το θεωρησα πολυ! Και για τη δουλεια, που την ειχα φορτωσει στους συναδελφους μου και για εμενα την ιδια που ντρεπομαι που το λεω αλλα ειχα πηξει λιγο μεσα στο σπιτι.. Επισης το εισοδημα το δικο μου ειναι η σταθερα μας στο σπιτι. Η δουλεια του αντρα μου ειναι πιο ασταθης. Βγαζει πολυ καλυτερα λεφτα απο εμενα, αλλα ειναι με τους μηνες. Αλλο μηνα απογειωνεται, αλλο μηνα προσγειωνεται... Οποτε με ενδιαφερει ο δικος μου ο μισθος να ειναι καλος και να γινεται καλυτερος ετσι ωστε καποιους μηνες να μπορουμε να ζουμε εστω και μονο με τα δικα μου αξιοπρεπως. Αυτα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...