Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα μου τι κανεις?Το ζουζουνακι σου κοιμαται?

Κοιμαται Σουλα μου απο τις 2.00.

Εχουμε ωραιο προγραμμα, μολις τον φερνω ίσα που προλαβαινω να τον ταϊσω, τον πάω στο κρεβατι τον αφηνω του λέω η μαμα παει για τσισακια και μεσα σε ενα λεπτο κοιμαται.

Το βραδυ δεν πιανει αυτο το κολπο, δεν ξερω ισως απο το σκοταδι.. εχει αλλη αντιδραση, δεν με αφηνει να φυγω αν πρωτα δεν κοιμηθει.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α το ιδιο συμβαινει και με εμας.

Το μεσημερι και να την πεταξεις θα κοιμηθει.Ουτε παρεα θελει ουτε τιποτα.

Το βραδυ αρχιζει το πανηγυρι.

Πόσες ωρες κοιμαται το μεσημερι;;Και εμενα ετσι ήταν..Πηγαινε 12, εγω προσκυνουσα κι εκεινος ντουρασελ!!

368374hvbaq23d1o.jpg

συγχαρητηρια στην deleni μας!!!να σου ζησει κοριτσι μου και να χαιρεσαι το νεο μελος της οικογενειας σου!!

παντα ευτυχιες σου ευχομαι!!!

2123031m9gdwkqlzu.gif

κοριτσια μου σας κερναω απο ενα γλυκακι γιατι ακομη ενα μελος προστεθηκε στην οικογενεια μου!!!

το 5ο ανηψακι μου!!!!!

σημερα γεννησε η αδερφουλα μου το τριτο της παιδακι!ενα πανεμορφο ,υγιεστατο κοριτσακι 4ων κιλων!!!!

η γεννα της πανευκολη αφου μεσα σε μιση ωρα την ξεπεταξε και χωρις να την κοψουν παρακαλω!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη και τον αλλον μηνα περιμενουμε το 6ο ανηψακι μας!!!634147pybxs3rotb.gif

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου να τη χαιρεστε!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη! 4 κιλα ε??? Τελεια η μπουμπου!!!

Αρμακι να σου ευχηθω να βρειτε την καλυτερη λυση με τον καλο σου και οποτε αισθανθειτε ετοιμοι να κανετε και το δευτερο παιδακι σας!

Κικο συμφωνω σε οσα λες. Σε αυτο που εγω διαφερω ειναι οτι με νοιαζει μια προαγωγη (και δυο και τρεις:lol::lol::lol:) γιατι την εχω αναγκη τοσο ψυχολογικα, οσο και οικονομικα. Για εμενα μια προαγωγη σημαινει οτι αναγνωριζονται οι κοποι μου, πιανουν τοπο οι σπουδες μου κτλ.. Δεν ειναι οτι ειμαι η απολυτη γυναικα καριεριστα (ουτε καν), αλλα μου αρεσει να αναλαμβανω καινουρια καθηκοντα και να τα καταφερνω. Κι εφοσον τα καταφερνω θελω να εχω την εκτιμηση περα απο το μπραβο και μια αυξηση του μισθου μου... Εσενα ας πουμε αν σου προτειναν να αλλαξεις θεση αλλα να δουλευεις ας πουμε λιγο παραπανω, να εχεις περισσοτερες ευθυνες αλλα να εχεις και μια αισθητη αυξηση του μισθου σου ταυτοχρονα δε θα τη δεχοσουν? Δε λεω να ξημεροβραδιαζεσαι στο γραφειο, προς Θεου... Δε με παρεξηγεις ε???

Σουλα κανε λιγο υπομονη ακομα μεχρι να παει το παιδι παιδικο και να ξενοιασεις. Αληθεια σκεφτεσαι να τη στειλεις απο του χρονου?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

[quote name=ana08;110122' date='

Σουλα κανε λιγο υπομονη ακομα μεχρι να παει το παιδι παιδικο και να ξενοιασεις. Αληθεια σκεφτεσαι να τη στειλεις απο του χρονου?

Λεω να τη στείλω αλλα μετά τα Χριστούγεννα.Τωρα θα δειξει και πως θα εξελιχθουν τα πραγματα

Εσενα ας πουμε αν σου προτειναν να αλλαξεις θεση αλλα να δουλευεις ας πουμε λιγο παραπανω, να εχεις περισσοτερες ευθυνες αλλα να εχεις και μια αισθητη αυξηση του μισθου σου ταυτοχρονα δε θα τη δεχοσουν?

Σε όλες μας Νατασούλα θα αρεσε, αν ειναι δυνατόν!!

Εγω δουλεύω απο τα 23, είμαι 7 χρονια τωρα στην ιδια δουλεια η οποία με ευχαριστει και με γεμιζε, γιατι τωρα με γεμιζει πιο πολύ η μητρότητα όπως και ολες μας..Ισως να φταιει και το γεγονος οτι ελειψα 1,5 χρονο απο τη δουλεια οι αλλοι αναβαθμιζονταν και εγω ήμουν σπίτι και χαιρομουν το παιδακι μου..Το ήξερα και με καλεσαν να συνεχισω τη δουλεια και να μη βρεθω εκτος εξελίξεων, δεν πήγα εν γνωσει μου και δεν το μετανοιωσα ποτε γιατι όταν γυρισα μου εδωσαν αντικειμενο υπαλλήλου που ειχε φυγει απο την υπηρεσία..Ενω παλια δούλευα σε θεση με πολύ αυξημενα καθηκοντα και ευθυνες, τωρα είμαι πολύ χαλαρα και γυρναω στο σπίτι πολύ ξεκουραστη..Ουτως ή αλλως ο δικος μου μισθος ειτε δουλευω χωρις να σηκωνω κεφαλι, ειτε δουλευω σερφαροντας στο ιντερνετ δεν επιρρεαζεται..

Απο την άλλη μπορει και να μιλαω εκ του ασφαλους γιατι η δικη μου συμβαση είναι αοριστου και δεν βρεθηκα ποτε σε αυτο το διλημμα, δουλειά ή οικογενεια..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...