Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΑΧ!Να μας ζήσει το αγοράκι μας το καινούριο! Μια χαρά και το βάρος! είδες Ελενάκι μου που αγχωνόσουν ??? Πάω να ευχηθώ και στο τόπικ!

μ'αρεσει που ρωτας

είδες Ελενάκι μου που αγχωνόσουν ???
που να το δει καλε?μεχρι να μπει και να δει οτι ρωτας θα εχετε γραψει 10 σελιδες και δεν θα προλαβαινει να τα διαβασει.

αχ ολο σε δουλευω σημερα,χαχαχαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εχω να πω για την πετρουλα και για τον αντρα της οτι ειναι εξυπηρετικοτατοι.

σας ευχαριστω παιδια!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εχω να πω για την πετρουλα και για τον αντρα της οτι ειναι εξυπηρετικοτατοι.

σας ευχαριστω παιδια!!!!!

Αντε βρε!!!Μην το ξαναπεις..αν μας γνωρισεις θα αλλάξεις γνωμη, χαχαχα!!!

Δεν σχολασες μικρο;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μηπως με παρακολουθουν;;;;;χαχα

ποιος καλε;

εκτος κι αν μπαινει κανενας αλλος στο λογαριασμο σου :lol:

αλλαξε κωδικο αν νομιζεις κατι τετοιο η αν δεν θες να φαινεσαι πανε στον πινακα ελεγχου και γινε αορατος χρηστης δεν θα φαινετε ποτε εισαι online.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι μου πλέον δεν είμαι μονη στο γραφειο..Εδω και 2 εβδομαδες εχω και μια κοπέλα.

Εγω οταν μπαινω στο καφε, πάω στην μπαρα επάνω και επιλέγω κατευθειαν την διευθυνση της ιστοσελιδας οπου με βγαζει κατευθειαν στον πίνακα ελεγχου μου..Το εχω δλδ αποθηκευσει ετσι,μαζι με το username.

Διαφημίσεις

D5-4042_330x370.jpg

Μανούλες - Γιαγιούλες γειά σας και απο'μένα.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά δεν μπορώ να μπω στο link για να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στην Ελενίτσα.

Ελενίτσα μου συγχαρητήρια για το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένειά σας και εύχομαι και ο 2ος πρίγκηπας της ζωής σου να είναι εξίσου γερός και καλότυχος.

Κορίτσια έχω πήξει τρελά εδω πέρα , αφού δεν υπέβαλλα την παραίτηση μου εχθές νομίζω ότι θα αντέξω πολλά εδω πέρα. Έχω κουραστεί τρομερά και δυστυχώς δεν βλέπω καμία βελτίωση. Τεσπα δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα, προτιμώ χίλιες φορές να σχολιάσω το ωραίο θεματάκι που αναπτύξατε σχετικά με το 2ο παιδί και να τα αφήσω όλα τ'άλλα.

Εν συντομία να πω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κα Φωτεινή γιατί από το μήνυμά της κατάλαβα ότι έχασε κάποιον δικό της άνθρωπο.

Δυστυχώς η ζωή έχει και αυτή την πλευρά , την μαύρη , μία νέα ζωούλα είδε το φως της ημέρας και μια άλλη ζωή χάνεται.

Ιωαννούλα καλως ήρθες από τα ξένα , ελπίζω να τα περάσατε και εσείς όμορφα και να ξαναπάτε σύντομα και σε άλλα μέρη.

Giovanna μου είχα ξεχάσει να σχολιάσω και την προηγούμενη φορά την φώτο της κορούλας σου η οποία είναι αξιολάτρευτη και γεμάτη τσαχπινιά. Να σας ζήσει.

Κων κωνάκι εύχομαι η μέση μέρα με την ημέρα να είναι πολύ καλύτερα και να ηρεμήσεις τελείως.

Soulιτσα το ξέρω ότι όσο και να σου λέμε για το θέμα της ηλικίας είναι άσκοπο αν δεν το αποβάλλεις απο μόνη σου.

Αρμάκι καλό είναι το παιδί να ζει και στιγμές με την άλλη τη γιαγιά του εφόσον είναι άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστείς μαζί του.

Λοιπόν να πω και εγώ κορίτσια την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα μιας και βρήκα λίγο χρόνο και θα ήθελα πολύ να καταθέσω και εγώ την άποψη μου πάνω σε αυτό.

Λοιπόν όπως έχετε όλες καταλάβει η νοοτροπία του Έλληνα και ειδικά της γενιάς των γονιών μου έχουν την τάση να πιέζουν τα ζευγάρια όσον αφορά το πότε θα αρραβωνιαστούν (όταν είναι σε μία σχέση), πότε θα παντρευτούν (εφόσον είναι αρραβωνιασμένοι) , πότε θα κάνουν παιδί (όταν πλέον προχώρησε το ζευγάρι και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου) και αφού πλέον αποκτήσουν και διάδοχο δεν αρκούνται στον ένα παιδί αλλά ρωτάνε πότε θα έρθει η σειρά του 2ου. Να πω την αλήθεια μου μέχρι να αποκτήσω και εγώ τον Αναστασούλη μπήκα και εγώ σε αυτό το τρυπάκι (άθελά μου) και όταν γνώριζα ζεύγαρια νιόπαντρα είχα πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές που τα ρώταγα "κανένα παιδάκι θα κάνετε;", δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω αν η ερώτηση είναι καλοπροαίρετη ή κουτσομπολίστικη γιατί θεωρώ ότι μπορεί να τεθεί και στις 2 περιπτώσεις. Αφότου όμως έμεινα έγκυος την πρώτη φορά και μετά απο λίγο καιρό απέβαλλα και γενικά ταλαιπωρήθηκα (μιλάω πάντα σε σχέση με τα ζευγάρια που το παιδί τους προέκυψε εύκολα , μετά δηλ. από 2 - 3 μήνες) αποφάσισα να μην ξαναβγεί αυτή η κουβέντα από το στόμα μου ποτέ.Έκανα αυτό τον πρόλογο για να δώσω έμφαση στις ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος σχετικά με το πότε θα κάνουμε παιδί ή όχι και αν το θεωρώ σωστό.

Λοιπόν τώρα σχετικά αν θα ήθελα να κάνω 2ο παιδάκι θα ήθελα να πω , πως θέλω πολύ να κάνω 2ο παιδάκι όχι τόσο για 'μένα αλλά για συμπληρωθεί και η ευτυχία του Αναστάση μιας και τον βλέπω ότι όσο μεγαλώνει τόσο έχει ανάγκη την παρουσία των άλλων παιδιών. Σίγουρα θα ζοριστώ πάλι στην αρχή μιας και ήμουν καλομαθημένο παιδάκι και το γεγονός ότι θα αρχίσουμε τη διαδικασία του ξενυχτιού ( ο Αναστάσης υπέφερε από κολικούς και πριν τους 6 μήνες δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε πριν τι 5) γιατί εμένα μόνο αυτό με προβλημάτισε , όλα τα άλλα ήρθαν απο μόνα τους και θεωρώ ότι στο 2ο είσαι πολύ πιο χαλαρός και κατασταλαγμένος και συνηδειτοποιημένος και εμφανώς αυτό αντικατοπρίζεται και στο παιδί σου.

Εφόσον το ζευγάρι λοιπόν έχουν την απαραίτηση συνεννόηση και γαλήνη που χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει τότε θεωρώ εγωιστικό απο μέρους μου αν μπορώ γιατί να μη του χαρίσω ένα αδερφάκι.

όπως είπα όμως όλα αυτά είναι δική μου σκέψη και επειδή έγω πέρασα μια δύσκολη φάση στη ζωή μου και θεωρώ ότι τα παιδία δεν έρχονται κατα παραγγελία , το σκέφτομαι πιο θετικά το ενδεχόμενο μιας νέας εγκυμοσύνης αλλά αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει το αντίστοιχο άγχος την πρώτης μιας και ήδη υπάρχει ένα παιδάκι.

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να με κάνει να το σκεφτώ περισσότερο το 2ο παιδί είναι δεν σας κρύβω η δουλειά. Θα ήθελα πολύ ναι μεν τα παιδία να περνάνε αρκετό χρόνο με τους παππουδογιαγιάδες γιατί από αυτή τη σχέση θα πάρουνε πολλά πράγματα που θα τα θυμούνται για όλη τους τη ζωή μιας και είναι σχέση σταθμός (γιαγιά και παππούς) αλλά από την άλλη θα ήθελα τα πρώτα βήματά τους να είναι οι γονείς παρών αν γίνεται και όχι να πηγαίνω στη δουλειά και αναλόγως τη μέρα θα έχω περάσει εκεί να γυρνάω σπίτι και να μη δίνω την απαραίτητη προσοχή που θα ήθελα και στο παιδί μου, γιατί η ζωή μην ξεχνάμε είναι στιγμές.

Τώρα όσο για τη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχουν τα παιδιά αυτό εξαρτάται καθαρά από την κάθε οικογένεια και τις αντοχές που έχουν οι γονείς , Εγώ ας πούμε νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία που είναι ο δικός μου και που έχω ηρεμήσει από πολλά πράγματα είμαι έτοιμη να ξαναμπώ σε αυτή την διαδικασία.

αλλά είπαμε είναι και η δουλειά στη μέση και όπως προανάφερε και η Νατάσα μην ξεχνάμε ότι το να λείπεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη δουλειά σου δεν είναι και ότι καλύτερο για τον εργοδότη , ασχέτως προαγωγής η όχι γιατί εγώ συγκεκριμένα δεν εργάζομαι για να ανέβω ιεαρχικά απλά έχω περάσει ότι η προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια και στη δουλειά δεν μπορώ να αφιερώσω παραπάνω από 8 ώρες.

αυτά εν ολίγοις , ελπίζω να μη σας ζάλισα αλλά μου άρεσε αυτό το θεματάκι και γι'αυτό το λόγο πήρα τόση φόρα.

φιλιά σε όλες

Γεια σου Κική με το γκρειντερ!!!χαχαχα τα σαρωσες όλα..

Ωραια τα ειπες, ταιριαζουν οι απόψεις μας.Και εγω αν εχω εναν μικρο ενδοιασμό είναι το ξενυχτι που εφαγα για 10 μηνες με ξυπνήματα καθε 3ωρο και θηλασμους, τους μεχρι 6 μηνων κολικους του συνονοματου και πιο πολύ το να να εχω μια καλή εγκυμοσυνη.Αλλιως η ορεξη μου και η επιθυμια μου είναι μεγαλη. Θα παρω παλι (με το καλό ) το εξαμηνο του ΟΑΕΔ και ολες οσες δουλευουμε το δικαιούμαστε (πλην των δημοσιων που παιρνουν το 9μηνο) και να ειμαστε καλά.Το βλέπω σαν μια πρόκληση εγώ, αρκει να μην εχω προβλήματα στην κυηση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...