Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα και εγω και τι διαβαζω?...ολα σχεδον αρρωστα..ουφ περαστικα σας βρε κοριτσια και πολυ υπομονη ειλικρινα χαρα στο κουραγιο σας εγω σας το λεω αν μου αρρωστησει 2 φορες καπακι θα φρικαρω..

Λιγο πριν μιλουσα με την ξαδερφη μου που πηγε τα παιδια της για εμβολιο και της ειπε η παιδιατρος να τα παρει και να φυγει αμεσως διοτι εχει παρα πολλα κρουσματα οπως φαινεται απο τη νεα γριπη και βλεπει παρα πολλα εμπυρετα παιδακι τις βραδινες ωρες..

Εχω παθει..μακρια απο εμας φτου φτου!

Κατα τα αλλα καλα..χαθηκα σημερα μιας και εφτιαχνα γλυκα χριστουγεννιατικα δεντρακια χαχαχα.Η διαθεση μου στα υψη...

Ο καλος μου βεβαια μεσα στη γκρινια με τη μυξα του..ουτε ο Γρηγορης δεν εκανε ετσι οταν ηταν αρρωστος..χαχα

Πολλα φιλια και ενα ηρεμο βραδυ!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και από εμένα. Μπήκα να διαβασω τα νέα σας και να δώσω το παρόν......γιατί δεν είμαι και πολύ καλά.......θα σας τα πω άλλη ώρα.

Joa, Ana και Μαρίνα περαστικά συα αρρωστούλικα. Τι να πω βρε κορίτσια πια; Σας έχουν τσακίσει οι ιώσεις. Μαρίνα μου εσύ φρόντισε και τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.

Σούλα μου η Ανδριάνα 'μέτρησε' 22 σκαλοπάτια ή δεν κατάλαβα εγώ καλά; Θεός φυλάξοι! Εσύ πώς είσαι; Καλύτερα;

Πικουλινάκι δεν ξέρω τι να πω; Ελπίζω μόνο να μην ταλαιπωρήθηκε το αγγελούδι. Ουφ............:-(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εχω ξεχασει να σας πω για το γιογιο τα παμε πολυ καλα!!

Μου λεει παντα κακα και οταν ειμαστε σπιτι τα κανουμε χωρις πανα στο τελος ακολουθουμε συγκεκριμενη διαδικασια ( ας μη σας αηδιασω) και πανηγυριζουμε!

Το θεμα ειναι οτι οταν τα βλεπει λεει μιαμ μιαμ να ανησυχω?χαχαχαχαχαχα

Μαρινα να σε ρωτησω και μετα το γιογιο πλενουμε κανονικα το παιδι ετσι?

Επισης κουρευτηκαμε και ηταν τελειος!του ελεγε η κομμωτρια σκυψε εσκυβε κλεισε τα ματια τα εκλεινε..κουκουβααα

και μια φωτο μας (αμ τι μονο ο Παναγιωτακης θα τρωει σουβλακι?χιχιχι)

IMG_0229.jpg

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η προσπαθεια με το αταραξ απετυχε παντελως! Μια που του το εδωσα, μια που το εβγαλε ολο (ρουκετα κανονικη) στον τοιχο και στη μουρη μου! Και μαζι με ατυο ο,τι του εβαλα με τα χιλια ζορια ολο το απογευμα στο στομα... Λιγο τραχανα, λιγο γιαουρτι, ολα! Για να δουμε πως θα παει η νυχτα μας...

Ιωαννα περαστικα και σ' εσας! Εχετε τρελαθει κι εσεις...

Ριτα καλα δεν εχω λογια, ο Γρηγορης σου ειναι κουκλος και πολυ αντρακι! Να τον χαιρεσαι!!!

Giovanna ευχομαι ο,τι και να εχεις να περασει γρηγορα!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδούλες...

εύχομαι τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα σήμερα!

ριτάκι...τέλειο το μικρό αντράκι σου! Ααααααααααααααααα οι άντρες είναι σαφώς πολύ γκρινιάρηδες όταν αρρωσταίνουν :evil:1744355j3loe1x540.gif

m57Zp2.png

Καλημέρα στα γρήγορα.

Απο τη Κυριακη ο μικρός έχει πυρετο. Χθες ήρθε η γιατρος στο σπίτι. Μας έδωσε αντιβίωση ο λαιμός του έιναι χάλια. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ούτε διαρροια ούτε εμετό, γιατί θα μας έστελνε για εξετάσεις της νέας γρίπης. Με το ντεπον δεν έπεφτε ο πυρετός και έτσι έδωσα πονσταν. Τώρα είναι καλύτερα. Χθες μου έκανε ενα 39,1 και τα είδα όλα, ψηνόταν το μωράκι μου:(.

Θα σας διαβάσω μόλις μπορέσω. Ελπίζω να είσαστε καλά όλοι.

Καλημέρα κορίτσια. Θα αναρωτιέστε βέβαια τι κάνω εγώ τέτοια ώρα εδώ. Έχω άδεια σήμερα. Αυτό που μας έχει συμβεί είναι........ότι την Κυριακή πέθανε ο παππούλης μου. :-(:sad:. Ήταν μεγάλος, 90 χρονών, αλλά ήταν ο καλύτερος παππούς.........έχω και το όνομά του.........και του είχα τρελή αδυναμία. Έχει κάνει πολλά πράγματα και για τα παιδιά του και για εγγόνια του και για τη δισέγγονή του. Τεσπά. Αν αρχίσω να γράφω γι' αυτόν δεν θα τελειώσω ποτέ. Σήμερα είναι η κηδεία και δεν νομίζω να καταφέρω να είμαι ήρεμη. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι ο παππούλης μου 'έφυγε' μεν, αλλά έφυγε 'γεμάτος' από τη ζωή..........

Διαφημίσεις

Κωνκωνάκι περαστικά και σε εσάς.

Ana πώς είναι σήμερα ο Σωτηράκης; Κοιμηθήκατε καλά; Joa και Μαρίνα περιμένουμε και από εσάς να μας πείτε.

Ρίτα αν είναι η ΝΑΣΑ να πάρει ένα από τα παιδιά του cafe, αυτός θα είναι σίγουρα ο Γρηγόρης! :P:p:p:p:p:p Βρε τον άτιμο πώς κρατάει έτσι την πίτα! Η Αλεξάνδρα τα τρώει ακόμα κομματάκι - κομματάκι, και φυσικά δεν μιλάμε για πίτα με γύρο ή σουβλάκι. Σας είπα ότι έχουμε και άλλο δοντάκι; Τα κάναμε 10!!!!!

Καλημέρα φιλεναδούλες! Ελπίζω να είναι καλύτερα και τα πωράκια μας και οι μαμάδες..περιμένουμε απ'όλες νέα..

κωνκωνακι μου περαστικά...ελπίζω τώρα με την αντιβίωση να γίνει γρήγορα καλά ο Κωνσταντινούλης!

giovanna μου συλληπητήρια..Φυσικά και είναι μεγάλος ο πόνος, αλλά όντως είναι πολύ παρηγορητικό που ''έφυγε'' γεμάτος ζωή..Ξέρω ότι είναι δύσκολο, τουλάχιστον όμως μπροστά στην Αλεξάνδρα προσπάθησε να είσαι ήρεμη..

Ξέχασα να σας ρωτήσω... τα μωρά σας κοροιδεύουν καθόλου τα άλλα; Γιατί εμάς μόλις η Αναστασία ακούσει μωρό να κλάψει κατευθείαν το μιμείται!1

Εμένα η Εύα κοροιδεύει εμένα όταν κάνω γκρίνιες στον καλό μου. Και όταν με ακούει κάνει ότι κλαίει με λεπτή φωνή(και γελάει) και μόλις της πεις ''πως γκρινιάζει η μαμά'' το κάνει πάλι. Επίσης αν μας ακούσει να φτερνιζόμαστε ή να βήχουμε βήχει και στις δύο περιπτώσεις ψεύτικα και γελάει :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι ο παππούλης μου 'έφυγε' μεν, αλλά έφυγε 'γεμάτος' από τη ζωή..........
αυτα τα λογια κουκλα μου τα λεει ολα, συλλυπητήρια κορίτσι μου και να είστε όλοι γερή να τον θυμόμαστε, τα χρόνια του να πάρετε και όλοι μας.

Κώκνων περαστικά κορίτσι μου στο παιδάκι σου

καλημερα δεν σας ειπα να ειστε ολες καλα και τα μωρακια καλυτερα1685570z0cwpdk6sm.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...