Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Πετρούλα μου, απλά οι γιαγιάδες αντι να βοηθάνε το παιδί να προχωρήσει το κρατάνε ακομα μωρό. Τεσπα! Θα κάνει υπομονή η Σουλίτσα μας 1 χρόνο για να πάει η μικρή παιδικό.

Αφου δεν παίρνουν απο λογια Ντίνα δεν μπορει να κανει κατι άλλο, θα κανει λίγη υπομονη μεχρι να πάει στον παιδικο το παιδι.

Σουλα τουλάχιστον τις εχεις εξηγησει οτι το παιδι το απογευμα μεταμορφωνεται και τρωει απο τα φαγητα που τρωτε και εσεις και οχι αλεσμενα, οτι δλδ ειναι ενα αλλο παιδι μηπως και αποφασισουν να αλλαξουν τακτική;; Φανταζομαι δεν παραδεχονται οτι η συμπεριφορα της Αντριαννας οφειλεται σε αυτες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΤΣ

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ 2900 ΚΑΙ 50 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.

ειναι ακομα στην ανανηψη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ναι τους εχω πει οτι τρωει κανονικα.

Και με εχουν δει και μενα να την ταιζω.

Το μεγάλο πρόβλημα παντως δεν ειναι το φαγητο ετσι και αλλιως η μικρη τρωει απλα τελευαταια εμφανιζει μια περιεργη συμπεριφορα .Κατι σαν αρνηση προς τις γιαγιαδες και αυτος ειναι και ο μεγαλος προβληματισμος μου.

Εδώ ρε κορίτσια υπαρχουν παιδια που μεγαλωσαν σχεδον μονο με γιαγιαδες και η δικια μου βαρεθηκε σε ενα χρόνο περιπου?

Γιατι αν σκεφτεις οτι ηταν 5 μηνων οταν αρχισα τη δουλεια και οτι μεσα στο διαστημα αυτο ειχα γυρω στους 3.,5 μηνες αδεια (καλοκαιρι -Χριστουγεννα -Πασχα) τι μενει?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Για ευχές για την Ελένη μας, άνοιξε θεματάκι η Βίκυ εδω

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=109453&posted=1#post109453

μπραβο ρε συμπεθερα,πλακωσε δουλεια και δεν προλαβα να βαλω το λινκ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχακι σπίτι είμαι..Γιατι ρωτας;;

Τελικα δεν αλλαξε ο Προεδρος..παραιτηθηκε απο το αξιωμα ο καινουριος και παρεμεινε ο τελέυταιος στη θεση.

Επεξεργάστηκαν by Stone

καλε εχει μια ωρα που σε ρωτησα :lol::lol:

επειδη ησουν online και νομιζα οτι ειχες φυγει.

πω εχει μια ωρα ξεκαθαριζω τα παιχνιδια του Τιμου και πεταω αυτα που εχει ριμαξει εγω συμαζευω κι αυτο τα ξαναδιαλαει :mad:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλε εχει μια ωρα που σε ρωτησα :lol::lol:

επειδη ησουν online και νομιζα οτι ειχες φυγει.

Αυτο δεν μου αρεσει...:mad::-x

Για αυτο σε ρωταω..Δλδ την ωρα που με ρωτησες φαινομουν online;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...