Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στην Ανδριαννα, βατραχακι και ας με διορθωσει η Σουλα αν κανω λαθος (επειδη το εχουμε ξανασυζητησει) δε δινουν αλεσμενο οι γιαγιαδες επειδη δε μπορει να μασησει.Απο οτι θυμαμαι η Σουλα τα δινει κανονικα στη μικρη.Απλα το κανουν γιατι ετσι τις βολευει.

για αυτο και απαντησα ετσι στη Σουλα συγκεκριμενα για την Ανδριαννα οχι γενικα.Γενικοτερα ισως ο γιατρος σου να εχει δικιο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινάκι μου αν το κανω αυτο πρέπει να βρω και ενα καραβι να την κοπανησω για μερη μακρινα..................

Αχ πρεπει να κανω υπομονη μεχρι να παει παιδικο!!!!

Τότε κουράγιο Σουλίτσα μου! Φυσικά δεν πρότεινα την κοπέλα επειδη δεν την προσέχουν καλά οι γιαγιάδες (το λέω και για τη Πετρούλα) το είπα απλά επειδή δεν ακολουθούν τις οδηγίες σου και επειδή μια κοπέλα θα έχει ίσως άλλες αντοχες με την μικρή και στο παιχνίδι αλλά και σε άλλες δραστηριότητες για να την απασχολεί. Τέλος πάντων αφού δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει λόγος και να το συζητάμε. Σουλίτσα μου απο το πολύ πες πες στις γιαγιάδες ίσως κάτι να τους μείνει και να αλλάξουν λίγο. Υπομονη!

Σουλα δεν υπαρχει κανενα παιδικος ιδιωτικος να στειλεις την μικρη;

Γλυκειά μου μενω σε χωριό και εχει μόνο δημόσιο.

Ιδιωτικό εχει στα 15 χλμ αλλα ειναι δύσκολα ποιος θα την πηγαινει και ποιος θα την παιρνει.

Εξαλλου μου τη δίνει να υπαρχουν ατομα και εγω να στειλω το παιδι μου παιδικο.Οχι οτι δεν το εχω σκεφτεί παντως με τοσα που γινονται.,

Στην Ανδριαννα, βατραχακι και ας με διορθωσει η Σουλα αν κανω λαθος (επειδη το εχουμε ξανασυζητησει) δε δινουν αλεσμενο οι γιαγιαδες επειδη δε μπορει να μασησει.Απο οτι θυμαμαι η Σουλα τα δινει κανονικα στη μικρη.Απλα το κανουν γιατι ετσι τις βολευει.

για αυτο και απαντησα ετσι στη Σουλα συγκεκριμενα για την Ανδριαννα οχι γενικα.Γενικοτερα ισως ο γιατρος σου να εχει δικιο.

Ετσι ειναι Μαργαρίτα.Η μικρη τρωει τα παντα και οχι αλεσμενα .Εγώ ετσι της τα δίνω τουλάχιστον.Δεν φοβαμαι μηπως συνηθίσει τα αλεσμενα γιατι μασαει χωρις προβλημα και δυσκολια.

Μαλιστα υπαρχουν και καποια φαγητα που και η ιδια τα προτιμαει αλεσμενα περισσοτερο.

Απλά οι γιαγιάδες της δινουν κουλουρακια σαλαμακι ψωμακι αλλα οταν ερχεται η ωρα για μεσημεριανο της αλεθουν τα παντα.

Οταν τους ειπα να μην το κανουν η απαντηση ηταν "ε κανει μια ωρα να φαει και δεν τρωει και πολύ" και φυσικα αντε να τους το βγαλεις απο το μυαλο.

Διαφημίσεις

Α κων κων

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4242&Itemid=49

Και παλι ευχαριστω!Ο γρηγορης τρελαθιηκε!

πω πω πω πω!!!!!!!!!!!!!Δεν έχω πλάστη γμτ! Θα προμυθευτώ άμεσα και θα τα φτιάξω! Μπράβο κωνκωνακι και Ριτα που τα εκτελεσες με επιτυχία. Δεν μπορούσα με τίποτα να καταλάβω πως τυλίγεις σε σχήμα κρουασάν αλλά τώρα που το είδα το κατάλαβα!

όσο για τα αλεσμένα και εμάς η παιδίατρος μας άφησε και προτεινε να τα συνεχίσουμε μιας και η Εύα μασάει από πολύ νωρίς,(οπότε δεν τίθετι θέμα ότι πρεπει τώρα να μάθει να μασάει) απλά σίγουρα θα έτρωγε πολύ λιγότερο και εμείς θέλουμε πολύ φαί λόγω βάρους, συνεχίζουμε με λιωμένα και μιά φορά την εβδομάδα κανονικό λαδερό. Εχτές της έδωσα σπανακόριζο, δεν έφαγε καμιά τρομερή ποσότητα(την πρώτη φορά που της είχα δώσει έφαγε μια πιατάρα γεμάτη!), αλλά οκ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μου αρέσει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ αυτό που έγραψες! Που περιμένετε με την ίδια λαχτάρα και το 2ο μωράκι! Μπράβο κωνκωνακι μου!Κι εγώ έτσι θέλω να νιώθω όταν και αν αξιωθώ να μείνω έγκυος! Εμείς όμως προς το παρόν πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας...:rolleyes:

Μπορεί να μην ασχολούμαστε τόσο έντονα με "εμένα" (του στυλ έφαγες? κουραστηκες? ζαλίστηκες, πήγες τουαλέτα? ή μη κάνεις αυτό μή κάνεις το άλλο....) όλα γίνονται σε πιο χαμηλούς τόνους και η μόνη ασχολία μας είναι ο μικρός αλλά η αναμονή, οι κουβέντες που κάνουμε το βράδυ τα δυό μας, η αγωνία μας και η λαχτάρα μας είναι το ίδιο και περισσότερο γιατί έχουμε ξαναζήσει! Ευχομαι να σου έρθει η 2η εγκυμοσύνη όταν θα το θέλετε πολύ και οι δύο!

Και εμενα το μονιμο αγχος μου απο οταν εμεινα εγκυος στο Γρηγορη ηταν να εχω την ιδια χαρα και λαχταρα για το δευτερο..

Μαλιστα ρωτουσα τον καλο μου ''αραγε θα ειμαστε το ιδιο και στο δευτερο?''

Μπραβο Κων κων!

Μη φοβάσαι Ριτάκι μου, όταν θα είστε έτοιμοι η χαρά σας θα είναι διπλή γιατί θα ξέρεις ήδη τί ευτυχία σου φέρνει ενα μωράκι.

Κοριτσια επι της ουσιας ομως το παιδι δεν τρωει με τις γιαγιαδες Αυτο ειναι γεγονος.Μας το εχει πει η Σουλα πολλες φορες αρα προφανως της κανουν κακο οπως ειπα παραπανω.

Το παιδι θελει να τρωει κανονικα και δεν την αφηνουν.Εδω ο δικος μου δεν τρωει αν δε φαει μονος του με το πηρουνι και θα του εδινα αλεσμενα και θα τα ετρωγε αν δεν ηθελε?

Δεν ειπα οτι θα της κανουν κακο επειδη θα συνηθισει και δε θα μαθει να μασαει αφου ξερει ηδη.Αλλα σιγουρα την εκνευριζουν με το να τις δινουν κατι που δεν της αρεσει.Αν δε κανω λαθος μας ελεγε τις ποραλλες η Σουλα οτι της τα αραιωνουν με νερο..ε μετα θα φαει το παιδι?Οχι πειτε μου..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπόν, έφτιαξα κάτι κεφτέδες άλλο πράγμα! Εχει μοσχοβολήσει το σπίτι. Δεν ξέρω αν θα μείνουν μέχρι το μεσημέρι γιατι τους μισούς τους εφαγα σκέτους:oops:.

Αυριο πάω στον γιατρό μου να δούμε το νινί!:D

Διαφημίσεις

Τότε κουράγιο Σουλίτσα μου! Φυσικά δεν πρότεινα την κοπέλα επειδη δεν την προσέχουν καλά οι γιαγιάδες (το λέω και για τη Πετρούλα) το είπα απλά επειδή δεν ακολουθούν τις οδηγίες σου και επειδή μια κοπέλα θα έχει ίσως άλλες αντοχες με την μικρή και στο παιχνίδι αλλά και σε άλλες δραστηριότητες για να την απασχολεί. Τέλος πάντων αφού δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει λόγος και να το συζητάμε. Σουλίτσα μου απο το πολύ πες πες στις γιαγιάδες ίσως κάτι να τους μείνει και να αλλάξουν λίγο. Υπομονη!

Κωνκων δεν ειπα βρε οτι προτεινες την γυναικα γιατι θεωρησες οτι το παιδι δεν περναει καλά με τις γιαγιαδες..Απλα ειπα οτι για μενα μονο ενας τετοιος ακραιος λογος θα με ωθουσε στο να πάρω γυναικα για να προσεχει τον μικρό απο την στιγμή που υπάρχουν οι γιαγιαδες.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

όσο για τα αλεσμένα και εμάς η παιδίατρος μας άφησε και προτεινε να τα συνεχίσουμε μιας και η Εύα μασάει από πολύ νωρίς,(οπότε δεν τίθετι θέμα ότι πρεπει τώρα να μάθει να μασάει) απλά σίγουρα θα έτρωγε πολύ λιγότερο και εμείς θέλουμε πολύ φαί λόγω βάρους, συνεχίζουμε με λιωμένα και μιά φορά την εβδομάδα κανονικό λαδερό. Εχτές της έδωσα σπανακόριζο, δεν έφαγε καμιά τρομερή ποσότητα(την πρώτη φορά που της είχα δώσει έφαγε μια πιατάρα γεμάτη!), αλλά οκ.

Μαρία μου και εμείς όταν κόψαμε τα αλεσμένα ή πηρουνιασμένα έτρωγε μικρή ποσότητα, αλλά σιγά σιγά που συνηθησε το μάσημα ετρωγε πιο πολύ. Να φανταστείς απο το μεσημεριανό του έδινα και το απόγευμα γιατί έτρωγε λίγο. Τώρα τρώει καλά αλλά γραμμάριο δεν βάζει (αφού δεν βάζει κώλο κάτω...):lol:

Κοριτσια επι της ουσιας ομως το παιδι δεν τρωει με τις γιαγιαδες Αυτο ειναι γεγονος.Μας το εχει πει η Σουλα πολλες φορες αρα προφανως της κανουν κακο οπως ειπα παραπανω.

Το παιδι θελει να τρωει κανονικα και δεν την αφηνουν.Εδω ο δικος μου δεν τρωει αν δε φαει μονος του με το πηρουνι και θα του εδινα αλεσμενα και θα τα ετρωγε αν δεν ηθελε?

Δεν ειπα οτι θα της κανουν κακο επειδη θα συνηθισει και δε θα μαθει να μασαει αφου ξερει ηδη.Αλλα σιγουρα την εκνευριζουν με το να τις δινουν κατι που δεν της αρεσει.Αν δε κανω λαθος μας ελεγε τις ποραλλες η Σουλα οτι της τα αραιωνουν με νερο..ε μετα θα φαει το παιδι?Οχι πειτε μου..

οχι μονο τα αραιωνουν αλλα εκτος απο λαδι δεν μπαινει τιποτα αλλο στο φαγακι μας!!!!!

Τελος παντων για να μην μακρυγορουμε ευτυχως εχω πολυ χρονο το απογευμα και της δινω ολα οσα πρεπει .

Με τις γιαγιαδες οπως καταλαβαινετε δεν βγαινει ακρη.

Από του χρόνου θα την στειλω παιδικο και ελπιζω να μπει μια ταξη.

Κωνκων δεν ειπα βρε οτι προτεινες την γυναικα γιατι θεωρησες οτι το παιδι δεν περναει καλά με τις γιαγιαδες..Απλα ειπα οτι για μενα μονο ενας τετοιος ακραιος λογος θα με ωθουσε στο να πάρω γυναικα για να προσεχει τον μικρό απο την στιγμή που υπάρχουν οι γιαγιαδες.

Ναι Πετρούλα μου, απλά οι γιαγιάδες αντι να βοηθάνε το παιδί να προχωρήσει το κρατάνε ακομα μωρό. Τεσπα! Θα κάνει υπομονή η Σουλίτσα μας 1 χρόνο για να πάει η μικρή παιδικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...