Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑι ερχομαι εγω τωρα και ρωταω...Μήπως βαρεθηκε τις γιαγιαδες???Μηπως δεν παει κατι καλά??

Προβληματιστηκα παρα πολυ ρε κοριτσια.

Σουλα ειναι παρα πολύ πιθανο αυτο που λες!!Τωρα που τα παιδακια μας αντιλαμβανονται καλύτερα τις καταστασεις μπορει να νοιωθει πίεση απο τις γιαγιαδες..Η μικρη ειναι προσκολλημενη σε σενα και το δειχνει ξεκαθαρα.

Σουλα γιατι δεν την κραταει μονο μια γιαγια καθε φορα, δλδ εκ περιτροπής, μια εβδομαδα η μια και μια η άλλη..Μηπως την κουραζουν ή την πιεζουν στο θεμα φαγητου;;Ασχολουνται μαζι της με παιχνιδακια;;

Και εκεινες μεταξυ τους απο οτι μας εχεις πει δεν εχουν και τις καλύτερες σχεσεις..

Αν θυμαμαι καλά..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Μεγάλο θέμα ανοίξατε... Το μόνο που θα πώ είναι οτι είμαι πολύ ευτυχισμένη που με αξίωσε ο Θεός να μείνω έγκυος και πάλι. Όση λαχτάρα είχαμε για να αποκτησουμε το 1ο μας παιδάκι έχουμε και τώρα. Οτι έκανα πριν με τον Κωνσταντίνο τα κάνω και τώρα, απλά δεν τον κρατάω αγκαλιά όρθια. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα, αν υπάρχει θέληση όμως όλα ξεπερνιούνται. Δεν θέλω να μειώσω καμιά σας, η κάθεμια έχει την δική της άποψη και τη σέβομαι.

Ριτάκι μου χαίρομαι που σου άρεσαν τα μερεντοπιτάκια!

Ελενάκι μου με το καλό!

Sorry δεν θυμάμαι τίποτα...:oops:

Χθες κορίτσια σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιαγιαδων η μικρή ηταν νευρικη και γκρινιάρα και δεν εφαγε και το μεσημεριανό της.

Περίμενα και εγω να ξυπνήσει για να δω πως είναι.

Ε λοιπον το παιδάκι μου ειχε τρελα κεφια είπε ενα σωρό λογακια και καινουρια παρακαλώ!

Από φαγητό ??

Εφαγε ενα γιαουρτι , δυο κουλουρακια ,ηπιε γυρω στα 220 ml χυμό μετα εφαγε οτι δεν της ειχαν αλεσει οι γιαγιαδες απο το φαγητο της καροτα πατατες κοτοπουλο.

Μετα εφαγε κεηκ ηπιε δυο μπουκαλακια νερο και εφαγε και λιγο ψωμακι.

Στο τελος ηπιε και 300 Ml γαλα.

χαχαχαχα Σουλίτσα μου η Ανδριάνα μάλλον τις έχει βαρεθεί! Αν μπορούσε να τις πετάξει έξω απο το σπίτι, θα το έκανε:lol::lol::lol:.

Να σε ρωτήσω, έχεις σκεφτεί να βρεις καμιά κοπέλα να την κρατάει? Δεν ξέρω πόσο ευκολο είναι να βρεις στο χωριό ή κατα πόσο σας βολευει το οικονομικο αλλά μήπως να έκανες μία ερενα?

καλημερα!!!

deleni μου ευχομαι να πανε ολα καλα και σε λιγη ωρα να κρατας αγκαλια τον μικρο σας πριγκιπα!!!!

192330w69jt3a3vk.gif

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σουλα ειναι παρα πολύ πιθανο αυτο που λες!!Τωρα που τα παιδακια μας αντιλαμβανονται καλύτερα τις καταστασεις μπορει να νοιωθει πίεση απο τις γιαγιαδες..Η μικρη ειναι προσκολλημενη σε σενα και το δειχνει ξεκαθαρα.

Σουλα γιατι δεν την κραταει μονο μια γιαγια καθε φορα, δλδ εκ περιτροπής, μια εβδομαδα η μια και μια η άλλη..Μηπως την κουραζουν ή την πιεζουν στο θεμα φαγητου;;Ασχολουνται μαζι της με παιχνιδακια;;

Και εκεινες μεταξυ τους απο οτι μας εχεις πει δεν εχουν και τις καλύτερες σχεσεις..

Αν θυμαμαι καλά..

Πετρούλα μου το θεμα με το να την κρατανε εκ περιτροπης ειναι το εξής.

Η πεθερά μου σίγουρα μπορεί να την κρατήσει μόνη της και το εχει κανει και επισης το κανει και αρκετα απογευματα που χρειάστηκε να παμε καπου ή και βραδυ για να βγουμε(τουλαχιστον παλιοτερα γιατι τωρα η μικρη δεν κοιμαται).

Το κακο ειναι ομως οτι η μαμα μου δεν μπορει να την εχει μονη της (ή τουλαχιστον ετσι υποστηρίζει) και φυσικά δεν την εχει κρατησει ΠΟΤΕ για να κανω κατι εγω ή για να βγούμε.

ΜΑλιστα ειναι και ο μονιμος φοβος της μην τυχον της αφησουμε δλδ τη μικρη για να βγουμε ασχετα που δεν το εχω κανει ποτε.

Οπότε αν πω να την κραταει καθεμια μονη της ακυρωνω την μανα μου και δεν το θελω.

Τωρα πιστευω οτι παιζουν μαζι της απλα ειναι πιεστικες.το εχω παρατηρησει οταν κανω καποια δουλεια και την κραταει η πεθερα μου.Δεν την αφηνει ουτε μισο μετρο να παει μονη της τρεχει απο πισω της .ακομα και καποια παιχνιδια δεν την αφηνει να παρει.

Εχω μιλησει απειρες φορες αλλα δεν με ακουνε !!

Φανταζομαι να καταλαβαινεις οτι η θεση μου ειναι αρκετα λεπτη

Διαφημίσεις

χαχαχαχα Σουλίτσα μου η Ανδριάνα μάλλον τις έχει βαρεθεί! Αν μπορούσε να τις πετάξει έξω απο το σπίτι, θα το έκανε:lol::lol::lol:.

Να σε ρωτήσω, έχεις σκεφτεί να βρεις καμιά κοπέλα να την κρατάει? Δεν ξέρω πόσο ευκολο είναι να βρεις στο χωριό ή κατα πόσο σας βολευει το οικονομικο αλλά μήπως να έκανες μία ερενα?

Ντινάκι μου αν το κανω αυτο πρέπει να βρω και ενα καραβι να την κοπανησω για μερη μακρινα..................

Αχ πρεπει να κανω υπομονη μεχρι να παει παιδικο!!!!

σας εχασα εχθες και ειπατε πολλα εκανε ο αντρας μου φορματ το pc και περασε τα κανουρια windows 7.

αν προλαβω να σας διαβασω καλως αλλιως θα συνεχισω με τα καινουρια :D

Καλημερα!!

Deleni περιμενουμε νεα!!!Με το καλο!

Σουλιτσα νομιζω τις βαρεθηκε ειδικα αν δεν την αφηνουν να κινηθει οπως θελει.Δεν τους αρεσει σε αυτη την ηλικια να τα ακολουθουμε κατα ποδας νομιζουν οτι μεγαλωσαν χαχα και μπορουν να τα κανουν μονα τους ολα.Πρπει να τους δειχνουμε οτι τα αφηνουμε να κινηθουν οπως θελουν και ας ειμαστε απο πισω.Βοηθαει την αυτοπεποιθηση τους.

Ενας ακομα σημαντικο θεμα ειναι το αλεσμενο φαγητο.Πρεπει,επιβαλλεται να της το σταματησουν.Πολυ φοβαμαι οτι οσο το συνεχιζουν κανουν κακο στο παιδι.

Προσεξε μην παθει αρνηση εξαιτιας αυτου.

Αρμα απο αυτα που λες εγω δεν του ριχνω αδικο του καλου σου.Θα τα πουμε καποια στιγμη και τηλεφωνικως διοτι μαλλον με τον γραπτο λογο εχω ενα θεμα.

Παω βολτα με το γιο μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλίτσα πολύ πιθανό η μικρή να βαρέθηκε, από την άλλη μήπως έχουν βαρεθεί η γιαγιάδες να ασχολούνται και είναι υπερβολικές??? Τι να κάνεις βρε κορίτσι μου κι εσύ! Όπως είπες, υπομονή μέχρι να πάει σταθμό..Αν θες να την κοπανήσεις πάντως, εμείς χώρο έχουμε να σε φιλοξενήσουμε! :-)

Μεγάλο θέμα ανοίξατε... Το μόνο που θα πώ είναι οτι είμαι πολύ ευτυχισμένη που με αξίωσε ο Θεός να μείνω έγκυος και πάλι. Όση λαχτάρα είχαμε για να αποκτησουμε το 1ο μας παιδάκι έχουμε και τώρα. Οτι έκανα πριν με τον Κωνσταντίνο τα κάνω και τώρα, απλά δεν τον κρατάω αγκαλιά όρθια. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα, αν υπάρχει θέληση όμως όλα ξεπερνιούνται.

Μου αρέσει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ αυτό που έγραψες! Που περιμένετε με την ίδια λαχτάρα και το 2ο μωράκι! Μπράβο κωνκωνακι μου!Κι εγώ έτσι θέλω να νιώθω όταν και αν αξιωθώ να μείνω έγκυος! Εμείς όμως προς το παρόν πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας...:rolleyes:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και εμενα το μονιμο αγχος μου απο οταν εμεινα εγκυος στο Γρηγορη ηταν να εχω την ιδια χαρα και λαχταρα για το δευτερο..

Μαλιστα ρωτουσα τον καλο μου ''αραγε θα ειμαστε το ιδιο και στο δευτερο?''

Μπραβο Κων κων!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σουλα θυμομουν οτι ειχες με τη μαμα σου ενα θεματακι αλλα οχι οτι δεν μπορει μονη της να την κρατησει..

Η διαθεση της πως ειναι οταν ειναι με τις γιαγιαδες;;Εσενα σε προβληματιζει το θεμα φαγητου περισσοτερο αν καταλαβα, τις ωρες που λειπεις κι οχι οτι δεν τις εχεις εμπιστοσυνη για την φυλαξη του παιδιού..

Κωνκωνακι μου, εγω θα κατεφευγα σε αυτη τη λύση που προτεινεις μονο αν εβλεπα οτι το παιδι κακοπερνουσε πραγματικά, δλδ το μαλωναν, δεν το εδιναν σημασια κλπ, αφου τετοιο θεμα δεν τιθεται μαλλον είναι οτι η Ανδριαννα προτιμαει την μαμα απο τις γιαγιαδες, εκεινες πάλι επειδη ισως τις παιδευει λίγο, την πιεζουν στο θεμα φαγητου και αυτο εχει τα αντιθετα αποτελέσματα.

Η μονη λύση να ησυχασετε όλοι Σουλα είναι να αρχισεις σιγα-σιγα να της μαθαινεις το γιογιο να καθαρισει το καλοκαιρακι και απο φθινοπωρο παιδικό..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ενας ακομα σημαντικο θεμα ειναι το αλεσμενο φαγητο.Πρεπει,επιβαλλεται να της το σταματησουν.Πολυ φοβαμαι οτι οσο το συνεχιζουν κανουν κακο στο παιδι.

Προσεξε μην παθει αρνηση εξαιτιας αυτου.

ριτα το εχω συζητησει με τη γιατρο γιατι κι εμεις καποια τα τρωμε αλεσμενα και μου ειπε πως αυτο που λες δεν ισχυει το θεμα ειναι να μαθει το παιδι να μασαει αν μπορει να μασαει τοτε δεν υπαρχει προβλημα και πολλα παιδακια λεει οτι ακομη κουραζονται και δεν μπορουν να φανε μεγαλη ποσοτητα μη αλεσμενη.

Α κων κων

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4242&Itemid=49

Και παλι ευχαριστω!Ο γρηγορης τρελαθιηκε!

Ριτάκι μου τέλεια! Φυσικά τα έκανες καλύτερα απο μένα που τα φτιάχνω τόσα χρόνια:oops:. Αμα έχεις ταλέντο....;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...