Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα μου πραγματικά δεν είχα εσένα στο μυαλό μου, το έλεγα για όλες μας που έχουν την ευκαιρία του δύωρου (κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία ανήκω!) γιατί σκέφτομαι τη Λιαρένα μας που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και κυρίως ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα και αν χρειαστεί βοήθεια δεν μπορεί να την έχει! Ό,τι και να 'ναι είναι 2 ώρες αν προσθέσεις και τις ώρες που κοιμάται το παιδί βγαίνει σχεδόν 14 ώρες! Εντάξει μένουν 10 ώρες! Εσένα βέβαια κούκλα μου με τόσα μαγειρέματα που κάνεις και 36 ώρες να είχες μέσα στη μέρα πάλι δε θα σου φτάνανε!:lol: Πάντως αν αναλογιστούμε και το χρόνο που μιλάμε εδώ στο ίντερνετ -γιατί είναι κι αυτός ουσιαστικά ελεύθερος χρόνος έστω και σπαστός, αλλά μας ανήκει-εντάξει, δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου πάντα! Εξάλλου είναι πολύ σημαντικό και την ψυχολογία μας να ξέρουμε ότι αν αρρωστήσουμε, αν τέλοσπάντων κάτι έκτακτο συμβεί ξέρουμε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος να νοιαστεί για το παιδί ή ακόμα κι αν θέλουμε να βγούμε ένα βράδυ που είναι κι αυτό απαραίτητο για το ζευγάρι! Άρα δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έχουμε βοήθεια...

mGKop3.png60Jvp3.png

Να' μαι και γω!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας....:D:D:D:D

Μακάρι να μπορώ να μπω στο νετ και απο το μαιευτήριο και να μιλήσω σε όλες...αλλιώς θα στείλω μήνυμα σε Βίκυ και Γιοβάννα που έχω τα τηλέφωνα και θα σας ενημερώσουν εκείνες!!!;)

πάντως απο ό,τι θυμαμαι την προηγούμενη φορά είχαμε ξεκινήσει γύρω στις 9 και στο δωμάτιο ανέβηκα (μετά την ανάνηψη κτλπ) γύρω στις 11.30...σας το λέω για να μην σας φάει η αγωνία νωρίτερα...;););)

Πολλά φιλιά σε όλες και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές και ελπίζω να κοιμηθώ το βράδυ μιας και τα τελευταία βράδια με έχει πιάσει αυπνία....:rolleyes: Καλό βράδυ...:D

Delenaki οι ευχές και οι σκέψεις μας σε συνοδεύουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Απο εκει και περα τη σημερον ημερα και ειδικα στην Αθηνα υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες για να κανεις αμεσως δευτερο παιδι.Δε σας παω πολυ μακρια .Πρωτα απο ολα το οικονομικο.Μια γεννα σου κοστιζει τουλαχιστον 5000 ευρω..για να μην πω παραπανω που εδωσα εγω.Και αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας περνεις πισω..μην πω τι...

--------------------------------------------------------------------

Τι ειναι τα παιδια φασον?Οχι εγω πιστευω οτι και χρονο πρεπει να αφιερωσεις στο παιδι και πολυ κοπο και στην τελικη δεν ειναι απαραιτητο ολοι να θελουν να κανουν 2 παιδια ουτε και να τα κανουν με 2,3 χρονια διαφορα.

Ειναι καθαρα θεμα επιλογων.

Αυτα απο τη δικη μου την οπτικη και μονο.

εγκεφαλικο θα παθω...!!!!τι ποσα ειναι αυτα βρε ριτα???εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και χαλασα ολα μαζι 600ε???

τα δημοσια τι εχουν δηλαδη???συγνωμη αλλα με αυτο που λες ειναι σαν να λες ''μην κανετε δευτερο παιδι γιατι χρειαζεστε 5000ε για να γεννησετε'' σε μια χωρα υπογεννητικοτητας!

στο αλλο θεμα που λες οτι συνεχεια σε πρηζουν για δευτερο,συμφωνω μαζι σου!και σημερα ειχα αυτην την ερωτηση !ουτε εγω θελω ακομα δευτερο παιδακι λογω ασταθειας που εχουμε!αν ειχα σταθερο σπιτι και κοντα γονεις θα εκανα και τριτο!!!

Παντως εγω οταν με ρωτανε ποτε θα κανω το δευτερο ή ακομα χειροτερα ποτε θα βαλουμε μπρος (ποσο με εκνευριζει αυτη η εκφραση δε λεγεται - λες και ειμαστε μοτερ) απανταω "ΠΟΤΕ" και τους στελνω!:lol::lol::lol: Προς Θεου δεν κατηγορω καμια μανουλα που εκανε διαφορετικη επιλογη στη ζωη της απο αυτη που θα εκανα εγω, απλα αυτος ειναι ο τροπος που σκεφτομαι ΕΓΩ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρίτα συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λες αλλά διαφωνώ εδώ:Αρχικό μήνυμα απο ριτα79 viewpost.gif

Το κυριοτερο ομως για μενα ειναι το πρωτο παιδι.Δε θυμαμαι πια κοπελα το ειπε χθες αλλα σιγουρα και εγω νιωθω οτι με το να κανω συντομα δευτερο στερω απο το πρωτο παιδι την αποκλειστικη προσοχη που πρεπει να εχει σε αυτη την ηλικια.

Πότε δηλαδή το παιδί δε θέλει αποκλειστική προσοχή? Και μήπως έτσι μαθαίνουν ακριβώς στο αντίθετο ότι είναι το επίκεντρο και έτσι είναι πιο δύσκολο να δεχτούν ένα αδερφάκι αργότερα? Εξάλλου εγώ θα σταθώ κυρίως στο ότι τα παιδιά δεν έρχονται πάντα όταν εμείς τα θέλουμε...Μπορεί να προσπαθείς χρόοοονια κι αυτό να μην έρχεται! Έχω κι εγώ ένα συνάδελφο στη δουλειά που μου λέει σιγά μην κάνω 2ο θέλω να παρέχω τα πάντα στην κόρη μου, ιδιωτικό σχολείο, δικό της δωμάτιο κτλ. Συγνώμη αλλά αυτά καθόλου απαραίτητα δεν τα θεωρώ, κάθε άλλο ίσως και περιττά, καθώς μεγαλώνοντας το παιδί όταν ανεξαρτητοποιηθεί κανένας δεν του εγγυάται ότι θα έχει την οικονομική δυνατότητα να σνεχίσει να ζει τη ζωή που πάσχιζαν οι γονείς του να του εξασφαλίσουν!

συμφωνω με το μαρινακι!!!δεν ειναι ο λογος που δεν θελω να κανω δευτερο παιδακι!δεν θα στερησω απο το πρωτο την αποκλειστηκοτητα αλλα απο μενα και απο τον συζυγο μου!!!θελω πρωτα να ειμαστε εμεις καλα!!!

Αρμα μου νομιζω οτι οντως πρεπει λιγο να χαλαρωσει ο καλος σου.Δεν τον αδικω βεβαια διοτι και εγω ειμαι ετσι λιγο ..θελω να ειμαστε ανεξαρτητοι και αυτο επιδιωκω γενικοτερα στη ζωη μου και ευτυχως ταιριαξαμε με τον καλο μου διοτι και εκεινος ειναι πολυ ανεξαρτητος απο μικρος απο αναγκη βεβαια διοτι οι γονεις του δεν μπορουσαν να βοηθησουν ουτε οικονομικα ουτε ψυχολογικα (θα ελεγα εγω)και οτι εχουμε κανει το κανουμε μονοι μας και ανεξαρτητοι.Εξαλλου εχω ξαναπει δε μου αρεσουν και οι οικογενειες που κανουν παιδια για να τους τα μεγαλωσουν αλλοι.Προτιμω λοιπον ως ενα σημειο,το τονιζω!την ανεξαρτησια.

Αλλά πλεον ειδικα στο θεμα του παιδιου εχω αλλαξει.Θεωρω οτι χρειαζεται βοηθεια με μετρο φυσικα (γιατι αν παρα εξαρτηθεις απο τους γυρω σου γυρναει μπουμερανγκ με το παιδι-α,συμπεριφορα,διαπαιδαγωγηση κτλ ).

Στην αρχη δεν ηθελα καθολου βοηθεια και τα καναμε ολα οι δυο μας στην πορεια ειδα οτι αυτο με φορτωνε ψυχολογικα και στη συνεχεια φορτωνα τον καλο μου με γκρινια.Ετσι μπορει να μη ζητησα παραπανω αλλά πηρα οτι βοηθεια μου προσφερθηκε .Δηλαδη περιπου 2 ωρες μεσα στη μερα να τον περνουν οι παππουδες και οποτε θελω να βγουμε.

Νομιζω οτι ως αυτο το σημειο θα ηταν πολυ χρησιμο να το δουλεψετε με τον καλο σου για να εισαι και εσυ πιο χαλαρη και ανετη.

αρμα μου και υπολοιπα κοριτσια ακουστε με κι εμενα την μικρη κι ανοητη!!!

εκμεταλευτειτε οτι σας προσφερουν!απο την καρδια τους το κανουν!!!

εκμεταλευτειτε το και ζηστε οσο μπορειτε!!!

αναθεωρησα πολλα...κι εγω υπερ της ανεξαρτησιας αλλα παραειμαι και πιστεψτε με θα θελα λιγακι πρηξιμο!!!

αρμακι οσο για το θεμα των γιαγιαδων καλο ειναι να την βλεπει και η πεθερα σου την μικρη και αν δεν της εχεις εμπιστοσυνη τουλαχιστον να την καλεις εσυ στο σπιτι!

Όσο για το θέμα των παπουδογιαγιάδων, να πω ότι θεωρώ ότι 1-2 ώρες την ημέρα για μένα είναι τεράαααστια βοήθεια γιατί μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα, αλλά και το παιδί αλλάζει παραστάσεις και έρχεται με άλλη όρεξη σπίτι! Αν κάποιος έχει τουλάχιστον αυτό το χρόνο κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει βοήθεια! Θεωρώ πολύ σημαντικό το ρόλο των παπουδογιαγιάδων και μακάρι όλοι να καταφέρναμε να τους είχαμε κοντά και να είχαμε τέτοιες σχέσεις ώστε η επαφή με τα εγγόνια τους να είναι καθημερινή! Νομίζω ότι και στην ψυχολογία των παιδιών κάνει πολύ καλό, με τη γιαγιά μου έχω πολύ τρυφερές αναμνήσεις και ήταν το καλύτερό μου να έρχεται να κοιμάται σπίτι μας ή εμείς στο δικό της όταν οι γονείς μου έβγαιναν και μαζευόμασταν σαν τα σπουργιτάκια γύρω της όλα τα εγγονάκια για να μας πει κανένα παραμύθι και επειδή δεν υπήρχαν αρκετά κρεβάτια, τσακωνόμασταν για το ποιός θα κοιμηθεί στο ίδιο με εκείνη, να του ζεσταίνει τα πόδια με τα δικά της ή να μας χαϊδεύει τα μαλλιά μέχρι να μας πάρει ο ύπνος! Το καλύτερό μας βέβαια ήταν το πρωί που μας έφτιαχνε το γάλα και πάντα έβαζε 1-2 κουταλιές παραπάνω ζάχαρη ή λίγο κακάο χωρίς να την καταλάβουν και καλά οι γονείς μας, ή μας ετοίμαζε λιχουδιές αν δε μας άρεσε το μεσημεριανό! Είμαι τελείως εκτός θέματος, όμως γιαγιούλα μου μου λείπεις τόοοοοσο πολύ, μακάρι να σου μοιάσουμε μεγαλώνοντας! Ωχ, συγνώμη με έπιασαν τα συγκινησιακά μου, δυο λεπτά να συνέλθω και τα ξαναλέμε!

συμφωνω πολυ μαζι σου!!!εστω για μιση για μενα θα ηταν πολυ σημαντικο!!!

αχ!!και εμενα με συγκινησες μαρινακι!!!

λοιπον ας ευχηθω πρωτα απο ολα στην deleni μας ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ (και χωρις πονο ακομη καλυτερα)να μας λες νεα σου και να μας πεις την εμπειρια σου!!!

να ευχηθω στην κα φωτεινη τα θερμα μου συλληπητηρια.δεν ξερω τι εγινε αλλα στεναωρηθηκα που σας διαβασα ετσι!!!

κουραγιο!

στις γλυκες μας εγγυουλες τις καλυτερες ευχες μου να εχουν...

γενναει καποια αλλη τωρα και μου διαφευγει?

στην πετρουλα μας περαστικα στον μικρουλη σου.

κωνκων μας εισαι καλυτερα με την μεση σου??

γιοβανανα η αλεξανδρα ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ !!!να την χαιρεσαι!

σουλιτσα μην σκεφτεσαι καθολου το θεμα ηλικιας αλλα το ποτε θα αισθανθεις ετοιμη!μην μπλοκαρεσαι!!!

σαρδελινα καλα να περασετε στο χωριο!

joa καλως ηρθες πισω!περασατε καλα??

κικο τρωει τα παντα το μικρο σου ε???μπραβο πως τα καταφερες???

εμεις εχουμε αφαγια ακομη...να ειναι τα δοντια?

αρμα μου η ευα ειναι καλα?τιειχε κι εκανες εξετασεις?ειδες αιμα???ολο θελω να σε ρωτησω...ευχομαι να μην ηταν σημαντικο!!

ριτα σεφ του παρεντς εισαι φοβερη!θελω κι εγω την συνταγη με την μερεντα!!!

αχ με συγχωρειτε αν ξεχασα καμια σας!!!

επανελχομαι....

1654096yn4fep17z7.gif

επανηλθαααα...

εγω ή που θα τα γραφω ολα μαζι ή που θα λειπω για μερες!!

παντως σας σκεφτομαι συνεχως!!

ας ξαναπω για το θεμα που ανοιξατε και θα αρχισω με μια ερωτηση!

''τι θεωρειτε εσεις βοηθεια??''

απαντω:

εγω θεωρω βοηθεια απο γονεις ή συγγενεις ή και απο φιλους οταν σε μια δυσκολη στιγμη μου θα ερθουν να με βοηθησουν με οποιν δηποτε τροπο μπορουν!

εξαλλου γι αυτο ειναι οι γονεις και οι συγγενεις και οι φιλοι!το ιδιο κανω κι εγω!

οποτε δεν θα ηθελα την μητερα μου ολη μερα στο σπιτι μου να με βοηθα (αν εγω δεν δουλευα,γιατι αν δουλευεις αλλαζει το θεμα)

αλλα μονο οτι θα ξερα οτι σε μια δυσκολη στιγμη θα ειναι κοντα μου ,εμενα αυτο μου φτανει!!

οι πιο δυσκολες ωρες μου ,τις περασα σε ενα νοσκομειο μονη ,κατατρυπημενη απο ορους και να μην μπορω ουτε να φαω...

εκεινη την στιγμη κοιταζα το ταβανι και σκεφτομουν μονο την μητερα μου!!!

αλλα δεν ηταν εκει κοντα μου να με βοηθησει!!

γι αυτο σας λεω κοριτσια μην απαρνιεστε οποιαδηποτε βοηθεια σας χαριζεται απλοχερα!

να την εκμεταλευεστε με την καλη εννοια.

οσο για την διαφορα ηλικιας των παιδιων ,σιγουρα ολοι λενε να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα αλλα τιποτα δεν ειναι δεδομενο!

εγω πχ δεν επαιζα με την συνομιληκη αδερφη μου αλλα με τον αδερφο μου που με περναει 6 χρονια!

να σας πω και για το σεμιναριο!

ριτακι δεν σε ξεχασα απλα ηταν κλειστα ολες τις μερες των γιορτων.σημερα καναμε το πρωτο μαθημα μετα τα χριστουγεννα.ξεχασα να την ρωτησω αλλα θα την παρω αυριο τηλ να μαθω αν κανουν και στην αθηνα!

λοιπον σημερα ειχαμε θεμα ''σχεσεις ζευγαριων''

μας εβγαλε καποια χαρτακια .αποκομματα βιβλιων, και μας ειπε να διαλεξουμε οποιο θελουμε!

μετα το διαβαζαμε και το συζηταγαμε.

σε εμενα επεσε

''η σχεση μου με τον συζυγο μου ειναι η πιο σημαντικη στην ζωη μου''

η απαντηση μου ηταν ''ναι ειναι''

ειναι γιατι με αυτον τον ανθρωπο μεγαλωσα ,με αυτον δημιουργησα,με αυτον πονεσα,εκλαψα ,γελασα,νευριασα,θυμωσα και με αυτον εκανα οικογενεια!

που ειναι και το πιο σημαντικο στην ζωη μου!!

αλλες κοπελες δεν συμφωνησαν.

και ενα ασχετο να σας πω.

μας ειπε γιατι δεν κανει τα παιδια κατω των δυο ναβλεπουν τηλεοραση.γιατι μπερδευονται και μετα βλεπουν εφιαλτες.δεν μπορουν να ξεχωρισουν τι ειναι πραγματικοτητα.αυτα και αλλα πολλα!να μην σας πρηζω.καληνυχτα και φιλια γλυκα

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου μπορει να διαφωνεις με το θεμα των μαιευτηριων που ανεφερα αλλα τι να κανουμε εδω στην Αθηνα αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ας με διαψευσουν οι αλλες κοπελες αν δεν ειναι ετσι.

Σαφως υπαρχει και η επιλογη του δημοσιου νοσοκομειου αλλα με βαση τη λογική σου αν δε πρεπει να σκεφτεσαι να μην κανεις παιδι για τα λεφτα ετσι δε μπορεις να σκεφτεσαι και τον γιατρο που θα επιλεξεις για τα λεφτα.

Εγω μακαρι να ειχα βρει ενα γιατρο που να μου δινει επιλογη και για δημοσιο πριν μεινω εγκυος στο Γρηγορη και να μην του τα εσκαγα(θα στο πει κια η joa που μιλουσαμε απο τοτε και της ελεγα αφου βρηκες γιατρο που να σε ικανοποιει να πας στο δημοσιο).Και δεν ειναι οτι δεν εψαξα γιατρους, δημοσιου ή μη ,πηγα σε διαφορους πριν μεινω εγκυος για αλλους λογους και θα σου πω οτι ειχα πολυ ασχημες εμπειριες απο καποιους και αλλοι απλα δε μου εκαναν σαν ανθρωποι και επιστημονες

Ενας μου ειπε οτι εχω καρκινο για μια απλη τραχηλιτιδα..περασα κατι Χριστουγεννα να κλαιω και να σκεφτομαι πως θα το πω στους γονεις μου και στον ανδρα μου.Ελατε λιγο στη θεση μου.

Επελεξα το γιατρο μου γιατι σε αυτη τη δυσκολη ωρα με χαλαρωσε και μου απεδειξε οτι δεν ηταν ετσι.

Δε με ενοιαξε ποσο θα πληρωνα.Ο γιατρος αυτος (ετυχε να ειναι σε ιδιωτικο μαιευτηριο)ηθελα να φερει στον κοσμο το παιδι μου.Και δεν μετανιωσα ουτε στιγμη τα λεφτα που εδωσα για τον μικρο.

θα μου πεις ωραια θες να κανεις αλλο παιδι και δεν τα εχεις?ε τραβα στο δημοσιο.

Το εχουμε σκεφτει αλλα λεω οχι και ξερεις γιατι ?εγω προσωπικα δε θελω να

.'ριξω''το δευτερο παιδι μου σε τιποτα σε σχεση με το γρηγορη.

Δε θελω να παω καπου αλλου και να τυχει μια στραβη ω μη γεννειτο και να στεναχωριεμαι..ετσι απλα!

Η καθε οικογενεια κινειται αναλογα με την τσεπη της.

Εγω οταν σας γραφω(το λεω γενικοτερα για να μην πιανεστε απο λεξεις οπως δεν το κανω και εγω) δε μιλαω εξ ονοματος ολων των οικογενειων ποσο μαλλον για την τσεπη τους.

Ο καθενας ας πραξει αναλογα τις εμπειριες ,τα βιωματα του,και τις αντοχες του οικονομικες και μη.

Και δε χρειαζεται Λαζαρενια μου να παθαινεις εγκεφαλικο αυτες ειναι οι τιμες εδω στην Αθηνα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εντάξει μένουν 10 ώρες! Εσένα βέβαια κούκλα μου με τόσα μαγειρέματα που κάνεις και 36 ώρες να είχες μέσα στη μέρα πάλι δε θα σου φτάνανε!:lol:

Και ετσι να το παρεις συμφωνα με τους υπολογισμους σου αν πηγαινα για δουλεια και αφαιρουσα 8 ωρες θα εμενα 2 ωρες με το παιδι.Αλλο 10 αλλο 2 .

Βαλε και τα μαγειρεματα μου και το σερφαρισμα :lol:δε θα το εβλεπα καθολου :tongue::tongue:μαλλον για αυτο δεν παω τελικα με εφαγε η κουζινα και το ιντερνετ..χιχιχιχι

Καληνυχτα!!

Ντελενι μου σε εχω στο νου μου περιμενουμε νεα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα Μανουλες!!!!!

Σας εχασα χτες και δεν πρόλαβα να ευχηθω στην Ελένη μας...Με πήρε ο υπνος στην τηλεοραση απο τις 10 με σηκωσε ο καλος μου κατα τις 12 πήγα στο κρεβατι (δεν εβλεπα μπροστα μου) και σηκωθηκα το πρωί απο το κιν. του συζ. Οταν ειδα το ρολόι 8.15 επαθα εγω το εγκεφαλικο Λαζαρενια μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελενακι μου ευχομαι αυτη την ώρα που όλες σε σκεφτομαστε και σου ευχομαστε τα καλύτερα μεσα απο την καρδια μας να είσαι πολύ χαλαρη και να εξελιχθει ο τοκετος γρηγορα και ανώδυνα! Σε λίγο θα είσαι μια τρισευτυχισμενη μανουλα δυο μωρων, της Αναστασιας και του μπεμπακου.

Θα περιμενουμε συντομα και λεπτομερειες...Με το καλό!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

deleni μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

Συνεχίζω με τα χτεσινά...όπως πολύ σωστά είπατε, δεν γίνεται να περιγραφεί η κατάσταση όπως έχει πραγματικά γιατί όντως σαν πρόταση έτσι όπως τα περιέγραψα ακούγεται πολύ ''κάφρος'' ο καλός μου :lol: Φυσικά έχουν γίνει διάφορα σκηνικά, άλλωτε απλά,άλλωτε πιο χοντρά κυρίως με τα αδέρφια μου και δεν θέλαμε να φτάσουμε σε σημείο να ακούσουμε πράγματα τα οποία έχει πει η μαμά μου κατά καιρούς για τα αδέρφια μου, να τα πει και για εμάς. Είναι πααααρα πολλά και πραγματικά πρέπει να γράψω την ιστορία της ζωής μου! :lol: Συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε μία λύση ώστε να έρθουν όλα σε μία ισσορροπία. Δηλαδή μη φανταστείτε ότι μου είπε ο καλός μου ''δεν θα έρχεται η μάνα σου να σε βοηθάει γιατί θέλω να είμαι ανεξάρτητος''. Ακόμα και η λέξη ''ανεξάρτητος'' ίσως δεν είναι η κατάλληλη για να περιγράψει αυτό που θέλει εκείνος και εγώ κατ'επέκταση.

Χμμ τωρα το καταλαβα ακομα καλυτερα..

Ε κοιτα ειναι και η πεθερα του..εχει και τα δικια του εδω που τα λεμε.

Και εγω οταν λεω βοηθεια εννοω τη μαμα μου και τον μπαμπα μου.Δεν εννοω την πεθερα μου..χαχαχα.

Δε ξερω αν με καταλαβαινεις..ειναι λιγο εγωιστικο αλλά τον καταλαβαινω.Θελει αν αρχισει αυτο να μοιραζεται εξισου το παιδι και στους δικους του (ισως να ξερει οτι θα αντιμετωπισει και λιγη γκρινια απο τους δικους του που ξερεις?) και επειδη η Ευα μπορει να μην προσαρμοστει το ιδιο καλα να μη θελει να ανοιξει τετοιες ιστοριες..

ελπιζω να με καταλαβαινεις...

Είσαι αρκετά κοντά στο να καταλάβεις τι γίνεται. Με την διαφορά ότι και η μαμά του να ήταν στη θέση της δικιάς μου, πάλι το ίδιο θα έλεγε. Γκρίνια δεν έχει αντιμετωπίσει γιατί εκ των πραγματων δεν γίνεται να είναι με την Εύα όσο η μαμά μου. Οι άνθρωποι δουλεύουν όσες ωρες δουλέυει κι εκείνος(δουλεύουν μαζί) και τα σαβ/κα έχουν κι εκίνοι τις δουλειές τους και επίσης άλλα δυο εγγόνια που πρέπει κι αυτά να τα δουν ή να τα κρατήσουν γιατί οι αδερφές του άντρα μου και οι δυο δεν έχουν κανέναν άλλο εκτός από τα πεθερικά μου για βοήθεια. Το θέμα του είναι να μην γίνεται τρόπος ζωής το ότι θα έρθει σπίτι μας. Πράγμα που η μαμά μου το κάνει γιατί όπως σας είπα δεν έχει κάτι άλλο.

Αρμακι μου κι εγω χωρις να θελω να σε στενοχωρησω τον βρισκω λιγο υπερβολικο τον αντρουλη σου... Βεβαια καμια απο εμας δεν ειναι μεσα στο σπιτι σας για να κρινει, απλως με ξενιζει λιγο αυτη η συμπεριφορα. Ισως επειδη ο αντρας μου δεν ειναι ετσι.. Το να αναπτυξει το παιδι μια σχεση με τη γιαγια του παραπανω απο την τυπικη μονο καλο κανει στην αναπτυξη του και στην ψυχολογια του.. Καλη η ανεξαρτησια του ζευγαριου δε λεω, αλλα και οι γιαγιαδες ειναι απαραιτητες τοσο για το ζευγαρι οταν το βοηθανε οσο και για το ιδιο το παιδι.. Ισως μια λυση θα ηταν να αρχισετε να αναπτυσεται τη σχεση με την αλλη τη γιαγια, να τη δεχτει και η Ευα και ετσι σιγα σιγα να μπει κι αυτη στο παιχνιδι. Παντως για μενα τουλαχιστον το να μην κανεις δευτερο παιδακι στην ιδεα οτι θα εχεις κακη εγκυμοσυνη (ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι πολυ ευκολη) και οτι θα χρειαστει η μαμα σου να ειναι σπιτι ολη μερα να βοηθαει δεν ειναι λογος... Μπορεις απλα να περιμενεις λιγο να παει και το Ευακι σταθμο, να φτιαξουν και τα οικονομικα σας και ετσι να μπορεις κι εσυ να παρεις μια γυναικα μια φορα την εβδομαδα να σε βοηθαει στα πολλα, θα λειπει και το Ευακι τα πρωινα και ετσι δε θα χρειαζεσαι τη μαμα σου καθε μερα ολη μερα... Ολα αυτα στην περιπτωση που θα εχεις δυσκολη εγκυμοσυνη... Μην απογοητευεσαι λοιπον! Θα ερθει και το δευτερο παιδακι οταν θα ειναι η ωρα!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες και πιστεύω κι εγώ ότι έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα τελικά...και εμένα θα με ξένιζε αν άκουγα κάτι τέτοιο σαν αυτό που έγραψα αλλά απ'ότι είδα και εσύ κατάλαβες ότι δεν γίνεται να περιγραφεί αλλιώς.Όπως έγραψα και παραπάνω είναι ολόκληρη ιστορία...Πάντως επειδή το θέμα παιδί εμείς το είδαμε πολύ ρομαντικα, δλδ το κάναμε για να ολοκληρώσουμε το έρωτά μας, έτσι θέλω να γίνει και με το 2ο και με το 3ο που λέει ο λόγος. Δεν θέλω να κάνω 2ο για να έχει αδερφάκι η Εύα, ούτε γιατί με πήραν τα χρόνια. Θέλω να έρθει και το 2ο παιδί με τον ίδιο έρωτα, ενθουσιασμό και αγάπη που ήρθε και η Εύα.

Νατάσα συμφωνώ με όσα λες. Απλά δεν μπορούμε να ζητάμε βοήθεια από γιαγιάδες και παππούδες όταν θέλουμε εμείς και όταν έχουν αυτοί την ανάγκη να δουν το παιδί να το απαγορεύουμε με τον τρόπο μας. Καλό είναι να γίνονται όλα ύστερα από συννενόηση.

Εχουμε την ίδια ακριβώς άποψη, γι'αυτό και το ''παλεύουμε''. Δεν γίνεται (στην δική μας περίπτωση) να έχουμε βοήθεια όποτε θέλουμε γιατί όπως σας είπα η μαμά μου δημιουργεί σχέση εξάρτησης. Και αυτό ήταν που θελαμε να αποφύγουμε πιο πολυ για δικό της καλό. Δεν γίνεται η ζωή της να εξαρτηθεί από την Εύα γιατι σε 1-2 χρόνια που η Εύα θα πάει σταθμό αν της γίνει βίωμα ότι πχ μέρα παρά μέρα θα έρχεται σπίτι μας, μετά θα πέσει σε κατάθλιψη αν δεν το κάνει. όπως έγινε και με τον ανηψιό μου τον μεγάλο. Πήγε το παιδί σταθμό, σταμάτησαν να της το πηγαίνουν κάθε μέρα, γιατί ήθελαν κι εκείνοι να βλέπουν το παιδί τους(τι πιο λογικό) και η μαμά μου έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά, μέχρι που γέννησε το πρώτο της παιδί η άλλη μου η αδερφή οπότε ξαναβρήκε ασχολία.Και μέχρι τότε να φανταστείς ότι δούλευε ταυτόχρονα(κρατούσε άλλα παιδάκια). Σκέψου τώρα τι θα γινόταν που δεν δουλέυει... Και όλα αυτά από την άλλη θα αναιρεθούν αν εγώ βγω για δουλειά, γιατί τότε όχι μόνο θα την κρατάει αλλά πλέον θα έχει και λόγο μέσα στο σπίτι γιατί όπως έχω πει πολλές φορές και το λέτε και όλες σχεδόν, όταν πια σου κρατούν το παιδί για να δουλέψεις δεν μπορεί να γίνεται παντα αυτό που θες εσύ ούτε και μπορείς να το επιβάλλεις...Αυτό θα ήταν αχαριστία...

Αρμα εσυ βαζεις μια αλλη παραμετρο και επειδη εσεις ζειτε μεσα στην κατασταση που περιγραφεις αυτη σιγουρα δεν μπορει να αποτυπωθει μεσα σε εικοσι γραμμες..Δεν νομιζω οτι ειναι μια απλή παραξενια και υπερβολη του συζ. Σιγουρα απο καπου προερχεται, ωστοσο πιστευω πως οτι και να εχει συμβει σιγουρα δεν μπορει να σταθει εμποδιο για μια δευτερη εγκυμοσύνη.

Ακριβώς μα ακριβώς όμως! Και εγώ δεν το βρίσκω λόγο ως μεμονομένο γεγονός να μην κάνουμε 2ο παιδί, αλλά όπως διαβάζετε δεν είναι από μόνος του ο λόγος αυτός αλλά όλα αυτά που συνεπάγονται από αυτό.

εγκεφαλικο θα παθω...!!!!τι ποσα ειναι αυτα βρε ριτα???εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και χαλασα ολα μαζι 600ε???

τα δημοσια τι εχουν δηλαδη???συγνωμη αλλα με αυτο που λες ειναι σαν να λες ''μην κανετε δευτερο παιδι γιατι χρειαζεστε 5000ε για να γεννησετε'' σε μια χωρα υπογεννητικοτητας!

Λαζαρένια μου και για μένα δεν είναι θέμα νοσοκομείου, αλλά θέμα γιατρού. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ καποιον άλλο γυναικολόγο, ο δικός μου όπως και της Ρίτας είναι σε ιδιωτικό οπότε δεν έχω άλλη επιλογή. Αν ήταν σε δημόσιο νοσοκομείο ο γιατρός μου εννοείται ότι θα γεννούσα στο δημόσιο!

αρμα μου και υπολοιπα κοριτσια ακουστε με κι εμενα την μικρη κι ανοητη!!!

εκμεταλευτειτε οτι σας προσφερουν!απο την καρδια τους το κανουν!!!

Εννοείτε ότι το κάνουν από την καρδιά τους και εννοείτε ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ατού να έχεις κάποιον κοντά σου και δεν παύουμε στιγμή να το εκτιμάμαι. όμως πολλές φορές δημιουργούνται και προβλήματα που δεν τα περίμενες ποτέ...

αρμα μου η ευα ειναι καλα?τιειχε κι εκανες εξετασεις?ειδες αιμα???ολο θελω να σε ρωτησω...ευχομαι να μην ηταν σημαντικο!!

Είχα δει λίγο αίμα στην πάνα της, κάναμε εξετάσεις και όλα ήταν καθαρά. Μάλλον ένα τυχαίο γεγονός..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μαρια γλωσσα δεν βαζεις μεσα.απαπαπαπα!!!

καλημερα κουκλες.

η ελενιτσα μαλλον θα εχει γεννησει μεχρι τωρα.περιμενω νεα της και θα σας πω.

πετρουλα ανοιξε το κιν σου καλεεεεε

τι αλλο?δεν θυμαμαι. θα ξανα ερθω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα ,

Ελενάκι μου ευχομαι να ειναι ολα τελεια και να φερεις στον κοσμο ενα γερο μωρακι.

Περιμένουμε νεα σου κουκλιτσα μου.

Χθες κορίτσια σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιαγιαδων η μικρή ηταν νευρικη και γκρινιάρα και δεν εφαγε και το μεσημεριανό της.

Περίμενα και εγω να ξυπνήσει για να δω πως είναι.

Ε λοιπον το παιδάκι μου ειχε τρελα κεφια είπε ενα σωρό λογακια και καινουρια παρακαλώ!

Από φαγητό ??

Εφαγε ενα γιαουρτι , δυο κουλουρακια ,ηπιε γυρω στα 220 ml χυμό μετα εφαγε οτι δεν της ειχαν αλεσει οι γιαγιαδες απο το φαγητο της καροτα πατατες κοτοπουλο.

Μετα εφαγε κεηκ ηπιε δυο μπουκαλακια νερο και εφαγε και λιγο ψωμακι.

Στο τελος ηπιε και 300 Ml γαλα.

Βεβαια κοιμηθηκε γυρω στις 1 το βραδυ αλλα ηταν πολυ χαρουμενη.Ερχόταν συνεχεια και με αγκαλιαζε με ενα καταπληκτικο χαμογελο και με φιλουσε.

ΚΑι ερχομαι εγω τωρα και ρωταω...Μήπως βαρεθηκε τις γιαγιαδες???Μηπως δεν παει κατι καλά??

Προβληματιστηκα παρα πολυ ρε κοριτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...