Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες,

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα παιδάκια σας ακόμα καλυτέρα, σήμερα δύσκολη μέρα για μας …. Ο τελευταίος αποχαιρετισμός για έναν πολύ καλό φίλο :-(:sad::-( και μετά έμενα δεν με χωρούσε το σπίτι, κατέβηκα στο κέντρο και έκανα shopping therapy και δεν με έφτανε μια φορά κατέβηκα και δεύτερη το απόγευμα, είχα και έχω τέτοια ένταση που δεν μπορώ να ηρεμίσω.

Δεν σας διάβασα κορίτσια γιατί γράψατε πολλά , μπήκα μόνο να ευχηθώ στην deleni μας ….ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ……σας εύχομαι να έχετε ένα ήρεμο βραδυ και όνειρα γλυκά …με αγωνία θα περιμένουμε τα νέα της Ελένης μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα συμφωνώ με όσα λες. Απλά δεν μπορούμε να ζητάμε βοήθεια από γιαγιάδες και παππούδες όταν θέλουμε εμείς και όταν έχουν αυτοί την ανάγκη να δουν το παιδί να το απαγορεύουμε με τον τρόπο μας. Καλό είναι να γίνονται όλα ύστερα από συννενόηση.

Αυτο εννοειται! Εμεις εχουμε την αμεριστη στηριξη των γονιων μου αλλα τους αφηνουμε να περναει και ο λογος τους κι ας μη συμφωνουμε... Οταν μας δινουν την ψυχη τους δε γινεται κι αλλιως, θα αφησεις και κατι να πεσει κατω.

t7fQp3.png

Deleni μου με το καλο να κρατησεις το αντρακι σου αυριο αγκαλια!!! Ολα θα πανε τελεια!!! Περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια!!! Και σου στελνουμε ολη μας την αγαπη!!!

Ριτα βαλε τη συνταγη στο μασα να την κανουμε!!! Πρωτη μαγειρισσα εχω γινει, εχω κουφανει τους παντες!:lol::lol::lol::lol:

Καλα κοριτσια τι εφαγε λετε ο Σωτηρης το βραδυ??? Καβουρι! Ναι καλα ακουσατε! Το εφαγε και εκστασιαστηκε... Αυτο το παιδι ειναι παμφαγο.. Α, εφαγε και αβοκαντο! Αυτο δεν ειναι η πρωτη φορα που το τρωει... Το καβουρι παντως το φοβηθηκα λιγο. Ειναι και νυχτα, τρωει και πρωτη φορα θαλασσινα, του εδωσα λιγο..:lol::lol::lol::lol: Αν και εσκουζα πανω απο την πιατελα ο ερημος!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Και μια και λεγατε για βιβλια, απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει ποτε ειναι το "Αθηνα, ευτυχως που δε γεννηθηκα ομορφη" και το "Νησι"! Απιστευτα ωραια βιβλια και τα δυο! Το "Τι τραβαμε κι εμεις οι μανες" ειναι πολυ αστειο και αρκετα καλογραμμενο! Το διαβασα πριν καν μεινω εγκυος και μου αρεσε πολυ!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Deleni εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο. Με το καλό να κρατήσεις το γιο σου αγκαλιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κουκου!!!

γυρισα!!εχετε γραψει απιστευτες σελιδες που δεν ξερω αν αυριο στο γραφειο καταφερω να δω!!!ελπιζω να ειναι ολα τα ζουζουνια, οι μαμαδες και οι εγκυουλες μας καλα!!

Deleni μου ,με το καλο ο παιδαρος!!!ολα θα πανε καλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κουκου!!!

γυρισα!!εχετε γραψει απιστευτες σελιδες που δεν ξερω αν αυριο στο γραφειο καταφερω να δω!!!ελπιζω να ειναι ολα τα ζουζουνια, οι μαμαδες και οι εγκυουλες μας καλα!!

Deleni μου ,με το καλο ο παιδαρος!!!ολα θα πανε καλα!!

Ελα ρε Ιωαννα και μας ελειψες! Πως περασατε??? Πες τα μας ολα!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλησπέρα μανούλες,

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα παιδάκια σας ακόμα καλυτέρα, σήμερα δύσκολη μέρα για μας …. Ο τελευταίος αποχαιρετισμός για έναν πολύ καλό φίλο :-(:sad::-( και μετά έμενα δεν με χωρούσε το σπίτι, κατέβηκα στο κέντρο και έκανα shopping therapy και δεν με έφτανε μια φορά κατέβηκα και δεύτερη το απόγευμα, είχα και έχω τέτοια ένταση που δεν μπορώ να ηρεμίσω.

Φωτεινη μου λυπαμαι πολυ... Δυσκολες ωρες...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα μου τελεια!!!η Πραγα απιστευτα ομορφη και απιστευτα χιονισμενη ..εχω δει χιονι για τα επομενα 10 χρονια ..και θερμοκρασιες κατω απο το μηδεν ολες τις μερες ..Ξεκουραστηκα , περιηγηθηκα,ξεσκιστηκα στο περπατημα ,χορτασα τον αντρουλη μου και αυτος εμενα και γυρισαμε ..

Ο μικρος μας υποδεχτηκε με χαρες και πανηγυρια !!!ολες τις μερες ηταν πολυ καλο παιδακι και δεν κουρασε καθολου τις γιαγιαδες..ρε μια εβδομαδα ελειψα και το βρηκα αλλαγμενο και πολυ πιο ομιλητικο ...γλωσσα δεν βαζει μεσα του το ζιζανιο...Μου ελειψε πολυ ο σκατουλης μου..

Αλλα αυτο το ταξιδακι με ανεβασε παρα πολυ ...μου εφυγε πολυ κουραση ,κοιμηθηκα ,χαλαρωσα .Για το παιδι υπηρχε αγχος αλλα ξεραμε και οι δυο οτι ηταν σε καλα χερια!!

Να μαστε καλα να παμε και του χρονου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Delenaki όλα να πάνε καλά κοριτσάκι αύριο και θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου (μπράβο στη σωστή απόφαση του συζύγου για το κατάλληλο δώρο)! Καλά έκανες νομίζω και έβαλες διάφορες ασχολίες το απόγευμα για να μη σκέφτεσαι διαρκώς το αύριο! Εύχομαι να κοιμηθείς καλά για να είσαι ξεκούραστη! Πάντως τελικά δε νομίζω ότι θα γεννήσουμε μαζί αφού σήμερα που πήγα στο γιατρό και κάναμε καρδιοτοκογράφημα δεν είδαμε να έχω ιδιαίτερες συσπάσεις, οπότε φέεεεταααα! Πόσα κιλά θα πάρω ακόμα!!!

Joa καλωσήρθατε! Ακούγεσαι τόσο χαρούμενη και "γεμάτη" από το ταξίδι σας! Πραγματικά χάρηκα πολύ που περάσατε τόσο ωραία, είναι απαραίτητα αυτά τα διαλειμματάκια για να κατορθώνεις να ανταπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα και στις δυσκολίες της χωρίς να βαρυγκομάς!

Γιοβάννα τέλεια η μικρή σου! Εγώ τελικά δεν κατάφερα να βάλω φώο (βαρέθηκα για να είμαι ειλικρινής) αλλά θα ήταν τέλειο ζεύγος ο Γώγος μου με τη μικρή σου αφού φοράνε παρόμοιες στολές!!!

Όσο για το θέμα των παπουδογιαγιάδων, να πω ότι θεωρώ ότι 1-2 ώρες την ημέρα για μένα είναι τεράαααστια βοήθεια γιατί μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα, αλλά και το παιδί αλλάζει παραστάσεις και έρχεται με άλλη όρεξη σπίτι! Αν κάποιος έχει τουλάχιστον αυτό το χρόνο κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει βοήθεια! Θεωρώ πολύ σημαντικό το ρόλο των παπουδογιαγιάδων και μακάρι όλοι να καταφέρναμε να τους είχαμε κοντά και να είχαμε τέτοιες σχέσεις ώστε η επαφή με τα εγγόνια τους να είναι καθημερινή! Νομίζω ότι και στην ψυχολογία των παιδιών κάνει πολύ καλό, με τη γιαγιά μου έχω πολύ τρυφερές αναμνήσεις και ήταν το καλύτερό μου να έρχεται να κοιμάται σπίτι μας ή εμείς στο δικό της όταν οι γονείς μου έβγαιναν και μαζευόμασταν σαν τα σπουργιτάκια γύρω της όλα τα εγγονάκια για να μας πει κανένα παραμύθι και επειδή δεν υπήρχαν αρκετά κρεβάτια, τσακωνόμασταν για το ποιός θα κοιμηθεί στο ίδιο με εκείνη, να του ζεσταίνει τα πόδια με τα δικά της ή να μας χαϊδεύει τα μαλλιά μέχρι να μας πάρει ο ύπνος! Το καλύτερό μας βέβαια ήταν το πρωί που μας έφτιαχνε το γάλα και πάντα έβαζε 1-2 κουταλιές παραπάνω ζάχαρη ή λίγο κακάο χωρίς να την καταλάβουν και καλά οι γονείς μας, ή μας ετοίμαζε λιχουδιές αν δε μας άρεσε το μεσημεριανό! Είμαι τελείως εκτός θέματος, όμως γιαγιούλα μου μου λείπεις τόοοοοσο πολύ, μακάρι να σου μοιάσουμε μεγαλώνοντας! Ωχ, συγνώμη με έπιασαν τα συγκινησιακά μου, δυο λεπτά να συνέλθω και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να' μαι και γω!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας....:D:D:D:D

Μακάρι να μπορώ να μπω στο νετ και απο το μαιευτήριο και να μιλήσω σε όλες...αλλιώς θα στείλω μήνυμα σε Βίκυ και Γιοβάννα που έχω τα τηλέφωνα και θα σας ενημερώσουν εκείνες!!!;)

πάντως απο ό,τι θυμαμαι την προηγούμενη φορά είχαμε ξεκινήσει γύρω στις 9 και στο δωμάτιο ανέβηκα (μετά την ανάνηψη κτλπ) γύρω στις 11.30...σας το λέω για να μην σας φάει η αγωνία νωρίτερα...;););)

Πολλά φιλιά σε όλες και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές και ελπίζω να κοιμηθώ το βράδυ μιας και τα τελευταία βράδια με έχει πιάσει αυπνία....:rolleyes: Καλό βράδυ...:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αν κάποιος έχει τουλάχιστον αυτό το χρόνο κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει βοήθεια!

μαρινακι μου οχι μην το μεγαλοποιεις διοτι δεν ειναι τοσο πολυς ο χρονος οσο νομιζεις.

Επειδη εγω ειπα τα παραπανω νωριτερα

δεδομενου οτι δεν εχω κανεναν να μου τον κρατησει και να με βοηθησει ιδιατερα
Δηλαδη περιπου 2 ωρες μεσα στη μερα να τον περνουν οι παππουδες

Θα σου πω οτι ειμαι με το παιδι 22ωρες το 24ωρο και ο καλος μου γυριζει μετα τις 8 και ξαναφευγει το βραδυ καποιες μερες διοτι εχουμε και μια εξτρα δραστηριοτητα.

Σαφεστατα δεν ειμαι αγνωμονας και ξερω πολυ καλα οτι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν ουτε αυτη τη βοηθεια.Επισης ξερω οτι θα ειχα και περισσοτερη βοηθεια αν η μαμα μου δεν ειχε καποια θεματα ή αν τελοσπαντων το ζητουσα εγω(απλα δε θελω να την επιβαρυνω),

Ομως σε αυτες τις 2 ωρες εγω ξερεις τι κανω?Γιατι παντως φτανω να κοιμαμαι καθε μερα στις 2(ισως ειμαι και αργη..χαχα)

Κανω δουλειες(μαγειρεμα κτλ),ή μισες εξωτερικες δουλειες,ή χαλαρωνω βρε αδερφε.

Αν δουλευα θα ελειπα απο 4 εως 8 ωρες..σιγουρα λοιπον δεν ειναι το ιδιο και σιγουρα αν καποιος δεν εχει κατσει σπιτι σχεδον 2 χρονια οπως καθομαι εγω τωρα με ενα πολυ ζωηρο παιδι δεν θα καταλαβαινε ευκολα αυτο που λεω και δεν υπερβαλω καθολου.

Ξερω οτι ειναι θεμα επιλογων και εγω προσωπικα καθολου δε βαρυγκομαω το αντιθετο θα ελεγα.Και σταθμοι υπαρχουν αν ηθελα να τον εστελνα,και ντανταδες ενα σωρο και δουλεια εχω να γυρνουσα.

Τα παιδακι μας ειναι το παν και ολα τα υπολοιπα γινονται!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να' μαι και γω!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας....:D:D:D:D

Μακάρι να μπορώ να μπω στο νετ και απο το μαιευτήριο και να μιλήσω σε όλες...αλλιώς θα στείλω μήνυμα σε Βίκυ και Γιοβάννα που έχω τα τηλέφωνα και θα σας ενημερώσουν εκείνες!!!;)

πάντως απο ό,τι θυμαμαι την προηγούμενη φορά είχαμε ξεκινήσει γύρω στις 9 και στο δωμάτιο ανέβηκα (μετά την ανάνηψη κτλπ) γύρω στις 11.30...σας το λέω για να μην σας φάει η αγωνία νωρίτερα...;););)

Πολλά φιλιά σε όλες και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές και ελπίζω να κοιμηθώ το βράδυ μιας και τα τελευταία βράδια με έχει πιάσει αυπνία....:rolleyes: Καλό βράδυ...:D

Με το καλο Ελενακι!Να μας φιλησεις τον κουκλο το γιο σου αυριο και την Αναστασια απο σημερα!

Καλη επιτυχια και με το καλο!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...