Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν η σουργελίαση της κόρης μου σήμερα δεν είχε τέλος. Αφού έκανε το σκηνικό με το καπέλο το βαφτηστικό, μετά θυμήθηκε ότι μέσα στην ντουλάπα εχτές εκτος από το καπέλο, ανακάλυψε ότι τα παπούτσια που της πήρε ο αδερφός μου δώρο τα Χριστούγεννα έχουν φωτάκια. Αυτά είναι αθλητικά και της είναι λίγο μεγάλα και δεν της τα είχα βάλει καθολου. Πάω λοιπόν να της βάλω τα δικά της, με τίποτα, μου έλεγε ''παπα φου φου''(παπούτσια με φωτάκια). Ε, λοιπόν όλη μέρα με αυτά! Έχει τρελλαθεί και επειδή αυτά ανάβουν μόνο αν πατάς στη φτέρνα όλη μέρα δεν έχει πατήσει καθόλου στις μύτες! Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό να τις τα φοράω, γιατί ο πάτος είναι απίστευτα σκληρός(έχει αερόσολα) και δεν της κρατάει το πόδι καλά. Από την άλλη όμως πατάει όλο της το πόδι. Αχ! έχω πεθάνει στα γέλια! Τώρα ήρθε η γιαγιά της μετά από 1 1/2 βδομάδα και της έκανε επίδειξη τα παπούτσια και φυσικά δεν παρελειψε το καπέλο! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Δεν διάβασα όλα τα νέα σας αλλά θα ξαναέρθω αργότερα. Για την ώρα σας βάζω και εγώ μια περσινή φωτογραφία της Αλεξάνδρα που την είχα ντύσει πριγκίπισσα της νύχτας.

dsc00075h.jpg

Φέτος και εγώ κάτι σε ζωάκι σκέφτομαι.

Vatraxaki πολύ καλή η δ/νση που μας έδωσες. Νομίζω θα την εκμεταλλευτώ. Μου άρεσε η γκέισα αλλά δεν είδα νούμερα γμτ. Μου αρέσει όμως και η μελισσούλα και η λαμπρίτσα......θα το δε με ηρεμία αργότερα.

Stone και Ρίτα βάλτε και πάλι τις φώτο να τιςδω και εγώ. please.

Θα ξανάρθω να σχολιάσω αυτά που γράψατε. :lol::lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by GiovannaXA

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσάκια και εμείς σκεφτόμαστε για 2ο παιδάκι. Σίγουρα δεν θα μείνουμε με ένα αλλά δεν ξέρω και πότε θα γίνει το δεύτερο. Εγώ με την αδερφή μου έχουμε 3,5 χρόνια διαφορά (εγώ μεγαλύτερη) και τη θεωρώ ιδανική διαφορά. Μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Παίζαμε, βγαίναμε, σπουδάσαμε, έχουμε κοινούς φίλους. Βέβαια βοηθάει και το ότι είμαστε του ίδιου φίλου. Αν ήταν αγόρι σίγουρα τα ενδιαφέροντα δεν θα ήταν κοινά.

Αρμα νομίζω ότι ο καλός σου υπερβάλλει. Δεν είναι τραγικό να έρθει η μητέρα σου να κρατήσει την Εύα ή να την πάρει βόλτα για να κάνεις και εσύ τις δουλειές σου με ηρεμία. Εξάλλου και ο ρόλος των παπουδογιαγιάδων είναι πολύ σημαντικός για την ανάπτυξη των παιδιών. Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί. Όταν θέλετε να βγείτε οι δυο σας, η γιαγιά δεν την κρατάει; Εκεί δεν θίγεται η ανεξαρτησία του;:wink::wink::wink::wink:

Eβαλα το ζυμαρι της κων κων να φουσκωνει να κανω κανα πιτακι στον γρηγορη !!!

Αρμα μου νομιζω οτι οντως πρεπει λιγο να χαλαρωσει ο καλος σου.Δεν τον αδικω βεβαια διοτι και εγω ειμαι ετσι λιγο ..θελω να ειμαστε ανεξαρτητοι και αυτο επιδιωκω γενικοτερα στη ζωη μου και ευτυχως ταιριαξαμε με τον καλο μου διοτι και εκεινος ειναι πολυ ανεξαρτητος απο μικρος απο αναγκη βεβαια διοτι οι γονεις του δεν μπορουσαν να βοηθησουν ουτε οικονομικα ουτε ψυχολογικα (θα ελεγα εγω)και οτι εχουμε κανει το κανουμε μονοι μας και ανεξαρτητοι.Εξαλλου εχω ξαναπει δε μου αρεσουν και οι οικογενειες που κανουν παιδια για να τους τα μεγαλωσουν αλλοι.Προτιμω λοιπον ως ενα σημειο,το τονιζω!την ανεξαρτησια.

Αλλά πλεον ειδικα στο θεμα του παιδιου εχω αλλαξει.Θεωρω οτι χρειαζεται βοηθεια με μετρο φυσικα (γιατι αν παρα εξαρτηθεις απο τους γυρω σου γυρναει μπουμερανγκ με το παιδι-α,συμπεριφορα,διαπαιδαγωγηση κτλ ).

Στην αρχη δεν ηθελα καθολου βοηθεια και τα καναμε ολα οι δυο μας στην πορεια ειδα οτι αυτο με φορτωνε ψυχολογικα και στη συνεχεια φορτωνα τον καλο μου με γκρινια.Ετσι μπορει να μη ζητησα παραπανω αλλά πηρα οτι βοηθεια μου προσφερθηκε .Δηλαδη περιπου 2 ωρες μεσα στη μερα να τον περνουν οι παππουδες και οποτε θελω να βγουμε.

Νομιζω οτι ως αυτο το σημειο θα ηταν πολυ χρησιμο να το δουλεψετε με τον καλο σου για να εισαι και εσυ πιο χαλαρη και ανετη.

Γιοβαννα και εγω 3-3μιση χροναι θεωρω την ιδανικη διαφορα..Παντα το πιστευα αυτο και πριν αποκτησουμε το Γρηγορη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα νομίζω ότι ο καλός σου υπερβάλλει. Δεν είναι τραγικό να έρθει η μητέρα σου να κρατήσει την Εύα ή να την πάρει βόλτα για να κάνεις και εσύ τις δουλειές σου με ηρεμία. Εξάλλου και ο ρόλος των παπουδογιαγιάδων είναι πολύ σημαντικός για την ανάπτυξη των παιδιών. Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί. Όταν θέλετε να βγείτε οι δυο σας, η γιαγιά δεν την κρατάει; Εκεί δεν θίγεται η ανεξαρτησία του;:wink::wink::wink::wink:

giovanna μου καταρχήν η Αλεξάνδρα ήταν τέλεια!!! Μια γλύκα με την στολή!

Λοιπόν όντως ακούγεται υπερβολικό, αλλά κι εγώ δεν τα έγραψα όλα(το είπα κιόλας στο ποστ ότι ήθελα να γράψω κι άλλα). Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η μαμά μου είναι μόνη της. Η μόνη της ασχολία είναι η Εύα μιας και τα άλλα εγγόνια τα 2 είναι στην Κρήτη και ο άλλος πάει πια δημοτικό και δεν τον βλέπει στιγμής. Έτσι δημιουργεί μία ''άισθηση'' εξάρτησης και αυτό είναι που φοβάται πιο πολύ ο καλός μου. Δεν θέλει δλδ να βάζει πρόγραμμα η μαμά μου ότι μέρα παρά μέρα θα έρχεται και αν πχ της πούμε εμείς μια μέρα να μην έρθει εκείνη να κατεβάζει μουτρα. Αυτό προσπαθεί να αποφύγει(που εν μέρει έχει δικιο) και έτσι γι'αυτό γίνεται τόσο υπερβολικός. Δεν ξέρω αν το καταλαβένετε έτσι όπως το γράφω..επίσης επειδή μία φορά την έχω αφήσει στην πεθερά μου και η Εύα έκλαιγε(9 μηνών) και από τότε δεν την ξαναφησα ποτέ(φανταστείτε ότι δεν την έχει ταίσει ποτέ), τον πιάνει και λίγο το παράπονο ότι δεν γίνεται να την έχει η μαμά μου συνέχεια και καθόλου η δικιά του( θέλει να είναι απόλυτα δίκαιος σε όλα, αλλά δυστυχώς με το παιδί δεν γίνεται αυτό..). Φυσικά και εκτιμά ότι έχουμε έναν άνθρωπο, οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστούμε και για τις εξόδους μας κλπ, αλλά θέλει να έχει εκίνος την επιλογη. Όοσν αφορά το αν θα με βοηθήσει σε δουλειές και τέτοια, συμφωνώ μαζί του και ούτε και εγώ θέλω να μπερδεύονται στα πόδια μου. Αυτά πάνω κάτω, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, γιατί είναι μεγάλο θέμα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Χμμ τωρα το καταλαβα ακομα καλυτερα..

Ε κοιτα ειναι και η πεθερα του..εχει και τα δικια του εδω που τα λεμε.

Και εγω οταν λεω βοηθεια εννοω τη μαμα μου και τον μπαμπα μου.Δεν εννοω την πεθερα μου..χαχαχα.

Δε ξερω αν με καταλαβαινεις..ειναι λιγο εγωιστικο αλλά τον καταλαβαινω.Θελει αν αρχισει αυτο να μοιραζεται εξισου το παιδι και στους δικους του (ισως να ξερει οτι θα αντιμετωπισει και λιγη γκρινια απο τους δικους του που ξερεις?) και επειδη η Ευα μπορει να μην προσαρμοστει το ιδιο καλα να μη θελει να ανοιξει τετοιες ιστοριες..

ελπιζω να με καταλαβαινεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Giovanna καμια σχεση η μικρη απο περσι σε φετος! Φετος ειναι δεσποινιδουλα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρμακι μου κι εγω χωρις να θελω να σε στενοχωρησω τον βρισκω λιγο υπερβολικο τον αντρουλη σου... Βεβαια καμια απο εμας δεν ειναι μεσα στο σπιτι σας για να κρινει, απλως με ξενιζει λιγο αυτη η συμπεριφορα. Ισως επειδη ο αντρας μου δεν ειναι ετσι.. Το να αναπτυξει το παιδι μια σχεση με τη γιαγια του παραπανω απο την τυπικη μονο καλο κανει στην αναπτυξη του και στην ψυχολογια του.. Καλη η ανεξαρτησια του ζευγαριου δε λεω, αλλα και οι γιαγιαδες ειναι απαραιτητες τοσο για το ζευγαρι οταν το βοηθανε οσο και για το ιδιο το παιδι.. Ισως μια λυση θα ηταν να αρχισετε να αναπτυσεται τη σχεση με την αλλη τη γιαγια, να τη δεχτει και η Ευα και ετσι σιγα σιγα να μπει κι αυτη στο παιχνιδι. Παντως για μενα τουλαχιστον το να μην κανεις δευτερο παιδακι στην ιδεα οτι θα εχεις κακη εγκυμοσυνη (ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι πολυ ευκολη) και οτι θα χρειαστει η μαμα σου να ειναι σπιτι ολη μερα να βοηθαει δεν ειναι λογος... Μπορεις απλα να περιμενεις λιγο να παει και το Ευακι σταθμο, να φτιαξουν και τα οικονομικα σας και ετσι να μπορεις κι εσυ να παρεις μια γυναικα μια φορα την εβδομαδα να σε βοηθαει στα πολλα, θα λειπει και το Ευακι τα πρωινα και ετσι δε θα χρειαζεσαι τη μαμα σου καθε μερα ολη μερα... Ολα αυτα στην περιπτωση που θα εχεις δυσκολη εγκυμοσυνη... Μην απογοητευεσαι λοιπον! Θα ερθει και το δευτερο παιδακι οταν θα ειναι η ωρα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατάσα συμφωνώ με όσα λες. Απλά δεν μπορούμε να ζητάμε βοήθεια από γιαγιάδες και παππούδες όταν θέλουμε εμείς και όταν έχουν αυτοί την ανάγκη να δουν το παιδί να το απαγορεύουμε με τον τρόπο μας. Καλό είναι να γίνονται όλα ύστερα από συννενόηση.

Αρμα εσυ βαζεις μια αλλη παραμετρο και επειδη εσεις ζειτε μεσα στην κατασταση που περιγραφεις αυτη σιγουρα δεν μπορει να αποτυπωθει μεσα σε εικοσι γραμμες..Δεν νομιζω οτι ειναι μια απλή παραξενια και υπερβολη του συζ. Σιγουρα απο καπου προερχεται, ωστοσο πιστευω πως οτι και να εχει συμβει σιγουρα δεν μπορει να σταθει εμποδιο για μια δευτερη εγκυμοσύνη.

Μιλώντας πιο γενικα θα συμφωνησω με την Ιωάννα σε αυτο που λεει οτι οι παππουδες και οι γιαγιαδες δεν ειναι καλοί μονο οταν τους χρειαζομαστε και σε μια πιο ειδικη εκδοχή (στη δικη σου δλδ) θα συμφωνησω και με τη Νατασα που λεει οτι θελει λίγο δουλειά απο σενα..όλοι μας χρειαζομαστε μικρες δοσεις ανεξαρτησιας , όλοι ομως εχουμε αναγκη να συναναστρεφομαστε ατομα που μονο καλό μπορουν να προσφερουν..Συζητησε το μαζί του και συζητηστε και το ενδεχομενο να βλεπει πιο πολύ και την άλλη γιαγια (η οποια αν θυμαμαι καλά ειναι εκτος του τοπου κατοικιας σας ε;;) διοργανωνοντας ακομη και ημερησιες εξορμησεις..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλααααα τελεια τα κρουασανακια της κων κων!!

Μισα με μερεντα και αλλα μισα με λουκανικο και λιγα με τυρι εκανα.

Να τα φτιαξετε !!Το χαβα μου εγω..χαχα

Θα τα βαλω και στο μασα ασυζητητι!

Μπραβο Κων κων!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...