Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη βιβλιο θα σου προτεινω Ο Κηπος με τις μουριες, ή Το σκουλαρίκι της τύχης, της Κιτης Οικονομου και τα δυο..Δεν ειναι βαρια βιβλία, σου βγαζουν ωραια συναισθηματα με συγχρονη γραφη και πλοκή.Δεν ξερω αν κτ τετοιο είχες στα υπόψιν

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α καιτη οικονομου θα τα παρω και εγω..

εγω διαβασα της ιδια αυτπ

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4567.0

πολυ καλο!!

Το ''μου το ειπε ενας αγγελος'' δε μου αρεσε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Στο θέμα μας τώρα..από που ν'αρχίσω δεν ξέρω.

Λοιπόν, εμείς 4 αδέρφια(εγώ η μικρότερη) σε μικρή ηλικία σχέση για παιχνίδι κλπ είχα μόνο με την αδερφή μου που έχουμε 4 χρόνια διαφορά. Με τον αδερφό μου και με τη μεγάλη μου την αδερφή βρεθήκαμε όταν εγώ ήμουν 18. Να σας πω ότι με εμένα ουσ/κα ασχοληθηκε μόνο η αδερφή μου, η μαμά μου το λέει ακόμα και τώρα ότι εγώ μεγάλωσα μόνη μου. Σε μενα δεν είχε καμία επίπτωση, στην αδερφή μου όμως είχε πολλές..τεσπα αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Εκνευρίζομαι κι εγώ αφόρητα όταν μου λένε πότε θα κάνεις 2ο λες και είναι παιχνίδι το παιδί..ο καθένας για να μπει στη διαδικασία των παιδιών θέλει να έχει κάποια στάνταρ. Είμαι παντελώς αντίθετη με το ''πρέπει'' να κάνεις παιδί γιατί σε πήραν τα χρόνια, ή ''πρέπει να κάνεις 2ο'' για να μην έχεις μόνο ένα παιδί. Εγώ θέλω πολύ αλλά όχι τώρα και να σας πω δεν ξέρω πραγματικά αν τελικά θα κανω και ακούστε κάτι που σίγουρα δεν θα το έχετε ξανακούσει:

Ο καλός μου έχει ΜΕΓΑΛΟ κόλλημα να είμαστε ανεξάρτητοι. Θεωρεί πολλές φορές και έχουμε τσακωθεί γι'αυτό ότι ακόμα και το να έρθει η μαμά μου 2-3 φορές την εβδομάδα να παίξει με την Εύα κι εγώ να κάνω δουλειές ότι είναι λάθος και δεν ταιριάζει με την ''ανεξαρτησία μας..'' Αυτό λοιπόν μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ μας γιατί μας κάνει να διαφωνούμε και έχοντας συνηθίσει να είμαστε το ''τέλειο'' ζευγάρι χωρίς καυγάδες κλπ τώρα μας φαίνεται ότι είμαστε χάλια. Τώρα λοιπόν επειδή και η εγκυμοσύνη μου η πρώτη ήταν στο κρεβάτι μία εγκυμοσύνη θα σήμαινε ότι η μαμά μου θα ερχόταν πολύ συχνότερα σπίτι και όχι μόνο για να παίξει με την Εύα, αλλά και για να βοηθήσει σε δουλειές κλπ. Αυτός λοιπόν ο λόγος κάνει τον καλό μου να μην θέλει 2ο παιδί...τουλάχιστον προς το παρόν.

Θα ήταν λάθος μου να επιμείνω για 2ο και να μην σεβαστώ τα θέλω του, αυτό θα μας έκανε ακόμα χειρότερα, οπότε τι να το κάνω να φτάσω να χωρίσω και να έχω 2 παιδία? Τι είναι καλύτερο για ένα παιδί? Δύο ευτυχισμένοι γονείς ή ένα παιδί με αδερφάκι...?

Η αδερφή μου μόλις έκανε το 1ο της παιδάκι έγινε χάλια με τον άντρα της. Εκείνη πραγματικά κολλημένη πάνω στο παιδί, εκείνος σχετικά αδιάφορος, περνάνε κρίση, δεν τα βρίσκουν για τα καλά και κάνουν 2ο. Ε, τι να σας πω, έγιναν τρεις χιρότερα και το καλοκαίρι χώρισαν και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο...

Οι παράγοντες είναι πολλοι και ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά, εγώ θέλω πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στην Εύα, τώρα δεν θα μπορούσαμε έτσι κι αλλιώς λόγω του οικονομικού και 2ον γιατί θα ήθελα η Εύα να ήταν λίγο πιο ανεξάρτητη και ελπίζω κάποια στιγμή να βρούμε μία μέση λύση με τον καλό μου να λύσουμε αυτή μας την διαφωνία και να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε με τον ίδιο ενθουσιασμό που δεχτήκαμε την Εύα και ένα 2ο παιδί...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ριτα τωρα ειδα τα οσα προτεινεις..βιβλιοφαγος και εσυ ε;;

Απο αυτα που προτεινεις Το παιδι της αγαπής μου αρεσε πολύ και το ΗΛΕΚΤΡΑ, μαλλον θα ειναι τα επομενα αναγνωσματα..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Α τωρα σε ειδα αρμα..καλα φανταστηκα..θα σχολιασω αργοτερα.

Μεγαλη βιβλιοφαγος πετρουλα εκτος των αλλων εδεσματων χαχα

Εχω κολλημα..αυτα που εδωσα ειναι τα πιο προσφατα.

Το ηλεκτρα και η σφραγιδα του Ροδου της ιδιας ειναι πολυ καλα αναλαφρα με πολυ σασπενς.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στονε τι εγινε τελικα βρηκες τιποτα;

σημερα ειπα μηπως πηγαιναμε κι εμεις καπου κοντα αλλα τζιφος στη 14 εχει δουλεια ο αντρας μου :(

Δεν με ξεχνας πάντως..Εγω ειπα να μην αναφερθω άλλο και σας πριζω..

Απο το clickhere βρηκα 1-2 αλλά μου το δινουν για 3 διαν/σεις.Σημερα βρηκα και αυτο www.mirtali.gr και εκανα κρατηση τελικά εδώ γιατι μου αρεσε πολύ , είναι πιο κοντα στην πόλη απο το προηγουμενο και η τιμη του 3κλινου στα 125 ευρω (στο άλλο 2κλινο 150 ευρω)

Διαφημίσεις

Σηκώθηκε και το ποντικι μου!!Ευτυχως δεν υπάρχει καποιο σημαδακι στα δαχτυλακια του και επειδη πριν κοιμηθει του εταξα απογευματινη βολτα στον μπαμπα πάμε να ετοιμαστουμε για τη βολτιτσα μας..

Να κανω και τη δουλεια της Βικυς γιατι θα αρχισω να ντρεπομαι σε λίγο..Βικακι δεν σε ξεχασα!!!!

Δεν με ξεχνας πάντως..Εγω ειπα να μην αναφερθω άλλο και σας πριζω..

Απο το clickhere βρηκα 1-2 αλλά μου το δινουν για 3 διαν/σεις.Σημερα βρηκα και αυτο www.mirtali.gr και εκανα κρατηση τελικά εδώ γιατι μου αρεσε πολύ , είναι πιο κοντα στην πόλη απο το προηγουμενο και η τιμη του 3κλινου στα 125 ευρω (στο άλλο 2κλινο 150 ευρω)

καλε τι να μας πριζεις;

σουπερ πολυ ωραιο φιανετε αντε καλα να περασετε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Παω να τον ξυπνησω σιγα σιγα..

Αρμα που εισαι?Αρθρογραφεις?χαχα

Μέχρι να τελειώσω την αρθρογραφία γεμίσατε μια σελίδα ακόμα!χαχαχαχαχα!!!

delenaki μου πολύ χαίρομαι που θα μας γράψεις από το μαιευτήριο! Καλά ε, νιώθω λες και γεννάει η αδερφή μου. Εσενα και την Μαρίνα σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Ανυπομονώ να ακούσω τα ευχάριστα αύριο από εσένα και φυσικά να διαβάσω από την Μαρίνα το ''φεύγω για μαιευτήριο!'' :lol: :lol:

Βιβλία ε? Πω πω στην εγκυμοσύνη είχα διαβάσει πααααααααρα πολλά, αλλά τώρα ξεκινάω ένα και το τελειώνω μετά από κανα μήνα..και εγώ όπως και το βατραχάκι στην τουαλέτα...:lol:

Πικουλινάκι μου τι έγινε με τον Παναγιωτάκη? Στενοχωρήθηκα ρε γμτ..πάλι χάλια?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βιβλία ε? Πω πω στην εγκυμοσύνη είχα διαβάσει πααααααααρα πολλά, αλλά τώρα ξεκινάω ένα και το τελειώνω μετά από κανα μήνα..και εγώ όπως και το βατραχάκι στην τουαλέτα...:lol:

αχ ασε κι εγω μια απο τα ιδια στη εγκυμοσυνη και προ εγκυμοσυνης διαβαζα πολυ αλλα τωρα μονο στο μερος :lol::lol::lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...