Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας γραφω τα νεα μας εν ταχει για να παω να ξαπλωσω λιγο. Θα σας διαβασω αργοτερα...

Λοιπον ο Σωτηρης εχει ερεθισμενο αυτι, πολυ φλεμα, μυξα, χθες εκανε λαρυγγικο βηχα οπως μου ειπε ο παιδιατρος ενα βημα πριν τη λαρυγγιτιδα. Ακροαστικα οχι προς το παρον. Εκανε κι εναν εμετο, και μια διαρροια. Α, και κατακοκκινο λαιμο. Τα εχουμε ολα, παραπονο δεν εχω. Αν ειναι η νεα γριπη? Ναι, ειναι πιθανο. Ο,τι και να ειναι θα το αντιμετωπισουμε σαν μια κοινη ιωση και θα δουμε. Αντιβιωση δε μας εδωσε, μονο σταγονες για το αυτι. Ο βηχας θα κατεβει πιο χαμηλα απο το λαρυγγα, αν και μεχρι να γινει αυτο ειναι πιθανο να ξαναεχουμε επεισοδιο τη νυχτα. Οταν κατεβει ο βηχας, θα γινει πολυ εντονος (με προετοιμασε γι'αυτο) και τοτε θα τον ξαναεξετασει και θα δουμε τι θα του κανουμε... Μας εκανε την καρδια περιβολι με τα πολλα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Πικουλινάκι μου συλληπητήρια..:-( :-( :-( Δεν έχω λόγια...

Εύα περαστικά στον αντρούλη σου, φαντάζομαι τι τρομάρα θα πήρατε..όσο για τον ύπνο εγώ επειδή την ξυπνούσα μέχρι 6 μηνών για να φάει το βράδυ μου είχε μείνει το συνήθειο να μην ανοίγω καθόλου φώτα, να μη μιλάω πολύ, να της δίνω γάλα και να ξανακοιμάται. Έτσι και όταν ξυπνούσε στις 7 έκανα πάλι το ίδιο και έτσι ξανακοιμάται μέχρι τις 9.30. Αν την κρατήσω ξύπνια θα ξυπνήσει σίγουρα( τώρα που πήγαμε στο χωριό ήταν ξύπνια από τις 7 χωρίς πρόβλημα αλλά κατά τις 1 κουτουλούσε). Το μεσημέρι κοιμάται συνήθως 2.30-4.30 και το βράδυ γύρω στις 10.30.

Σουλίτσα μου, ανατρίχιασα κι εγώ! Την καημενούλα! Πάντως όντως οι πληγές στο στόμα πρέπει να κλίνουν πολύ γρήγορα. Η Εύα στο χωριό χτύπησε στη γωνία του καναπέ που είχε ξύλο ανάμεσα στα χειλάκια και στο πιγούνι. Μάτωσε πολύ και μέχρι να την ηρεμήσω και να της βάλω λίγο νεράκι είχε κλείσει τελείως και δεν είχε καν σημάδι!

Νατάσα μου καλό κουράγιο και εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα..

Κίκο μου καλώς μας ήρθες και εδώ!

Ριτάκι σωστός ο Γρηγόρης!!!! Τέλεια τα χιονανθρωπάκια σου και η φώτο του βατραχακίου! :-)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Lazarenia τώρα είμαι καλά και με όλοι την ταλαιπωρία έχασα και 1 κιλό:confused::confused::confused:το έψαξα καθώς έκανα δουλείες αλλά δεν το βρήκα:rolleyes::rolleyes:, από πού έφυγε δεν ξέρω:)

Υasmine τα βγάζω τέλεια περά με την εγγονούλα, ευτυχώς όμως είναι και η μητέρα μου 78 ετών αλλά καλά κρατιέστε ,,να την έχει γερή Ο Θεός,,που με βοηθαει πάρα πολύ, η Φωτεινη την εχει τρελλα ακομα και ο Μπετοβεν ο σκυλος της Βικυς:):)

Σούλα την καημενούλα φαντάζομαι η τρομάρα που πήρατε, είναι η ηλικία δύσκολη τώρα,,,,, Η Παναγία να τα φυλάει

Ευα περαστικα στον καλο σου

Ana08 ο Σωτηρακης πολύ παιδεύετε ο καημενούλης, και τώρα σας είπε ο γιατρός για την νέα γρίπη,:?::?: δεν θα γίνει καμιά εξέταση αίματος για να είστε σίγουρη,:?::?: περαστικά σας κούκλα μου

Σαρδελάκι παθαίνω πολύ στέρηση με τον ελληνικό καφέ, είναι ο μονός που πίνω και όταν δεν είμαι καλά δεν τον αναζητώ αλλά με χτυπάει στο κεφάλι, και ότι λένε για τον καφέ και τσιγάρο σας το λέω δεν ισχύ. Η μόνη διάφορα με έμενα από τότε που έκοψα το τσιγάρο είναι ότι τότε τον έπινα γλυκό και τώρα τον θέλω σκέτο.

Arma ναι μου λείπει πολύ η μικρούλα μου, έχω να την δω από το Σάββατο, δεν θα πάω να την δω σήμερα ας υπαρχη λίγο ακόμα η απόσταση, ξέρω ότι αυτό που είχα δεν ήταν γρίπη απλός κρυολόγημα και αδιαθεσία, αύριο με το καλό πρώτα Ο Θεός θα την έχω και πάλι, ας την χαρεί και λίγο η άλλη η γιαγιάκα που δουλεύει και δεν έχει τόσο χρόνο ελεύθερο

Ρίτα ο Σωτηρακης μπόμπα ο μάστορας είναι εεε:?::?:

1875347lpywn26lgl.gif

Αχ Πικουλινάκι, διάβασα τα νέα σου και τα μάτια μου δε σταματάνε. Δεν έχω λόγια...Σούλα διάβασα και τα δικά σας και τα χρειάστηκα, εγώ με το αίμα πανικοβάλομαι, δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου! Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε καλά, ο μικρός έχει τα ίδια συμπτώματα με το Σωτηράκι και μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε aerolin εισπνοές και τώρα πάνε να πάρουν κι ένα σιρόπι attarax για το βήχα. O καμευνούλης μου έχει και πυρετό 38 και δε μπορεί να ηρεμήσει! Μέσα σε όλα, δεν πρόλαβα να χαρώ κι εγώ ότι συνήλθα ζορίστηκα λίγο μαζί του σήμερα και ξανάπεσα στο κρεβάτι με αδυναμία, τάσεις για εμετό και πυρετό 38. Δεν ξερω πού θα πάει αυτό! Έκανα βέβαια το τέστ της νέας γρίπης (κάποιο βέβαια που δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο) και ήταν αρνητικό. Παρόλα αυτά δε νιώθω καλά! Ας είναι μέχρι εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα μου ούτε θέλω να το φανταστώ και έγκυος και άρρωστη....γρήγορα περαστικά εύχομαι....:-(

Φωτεινή μου κάθε φορά που σε διαβάζω όταν γράφεις για τα κιλά σου γελάω μόνη μου....να 'σαι καλά!!!!:D:D:D

Ξέχασα να σας ρωτήσω... τα μωρά σας κοροιδεύουν καθόλου τα άλλα; Γιατί εμάς μόλις η Αναστασία ακούσει μωρό να κλάψει κατευθείαν το μιμείται!1

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πικουλινακι πράγματι παρα πολύ δυσαρεστα τα νεα σας..Ας είναι το αγγελούδι καλά μες τους αγγέλους και να βρεθεί μια μανούλα εκει ψηλά να το πάρει στην αγκαλιά της να το ζεστάνει...

Μαρίνα και Φωτεινή περαστικά σας

Ρίτα μπηκα να δω τα χιονανθρωπάκια σου...Τι να πώ είσαι μια χρυσοχέρα και εμεις οι υπόλοιπες προσπαθούμε να σου μοιάσουμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Πικουλινάκι, διάβασα τα νέα σου και τα μάτια μου δε σταματάνε. Δεν έχω λόγια...Σούλα διάβασα και τα δικά σας και τα χρειάστηκα, εγώ με το αίμα πανικοβάλομαι, δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου! Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε καλά, ο μικρός έχει τα ίδια συμπτώματα με το Σωτηράκι και μας είπε η παιδίατρος να ξεκινήσουμε aerolin εισπνοές και τώρα πάνε να πάρουν κι ένα σιρόπι attarax για το βήχα. O καμευνούλης μου έχει και πυρετό 38 και δε μπορεί να ηρεμήσει! Μέσα σε όλα, δεν πρόλαβα να χαρώ κι εγώ ότι συνήλθα ζορίστηκα λίγο μαζί του σήμερα και ξανάπεσα στο κρεβάτι με αδυναμία, τάσεις για εμετό και πυρετό 38. Δεν ξερω πού θα πάει αυτό! Έκανα βέβαια το τέστ της νέας γρίπης (κάποιο βέβαια που δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο) και ήταν αρνητικό. Παρόλα αυτά δε νιώθω καλά! Ας είναι μέχρι εδώ!

Μαρινα κι εμας μας το εδωσε το αταραξ, το οποιο βεβαια ειναι για οταν ο βηχας θα γινει πολυ εντονος. Δεν ξερω αν πρεπει να του το δωσω προληπτικα αποψε. Ο γιατρος μου ειπε να του το δωσω για να κοιμηθει πιο ηρεμος. Κατι αλλο δε μας ειπε να παρουμε, θα περιμενουμε προς το παρον. Περαστικα σας κι εσας βρε κοπελα μου! Πολυ παιδευεστε κι εσεις! Ελεος με τις ιωσεις πια!!!

Σουλα κι εμεις χθες ειχαμε ενα ατυχηματακι αλλα τοσο αιμα που λες εσυ, οχι. Και το λιγο αιμα που ειδα να βγαινει απο το στομα το ηταν αρκετο παντως!

Πικουλινακι δεν εχω λογια.. Κουραγιο σε αυτους τους γονεις...

Φωτεινη δεν εχει νοημα να ταλαιπωρησω το παιδι να το παω για εξετασεις. Χειροτερα θα γινει και η θεραπεια ετσι κι αλλιως σε αυτη τη φαση παραμενει ιδια. Αν υποτροπιασει, θα δουμε...

Κοριτσια ο Σωτηρης κοιμαται ακομα το πρωι. Λογικο ομως αφο ξυπναει κατα τις 7:30 και κατα τις 10 νυσταζει. Κοιμαται μιση ωριτσα τοτε και ξανα 4 με 5:30 και το βραδυ το πολυ στις 11. Αν δεν κοψει το τοσο πρωινο ξυπνημα, ειναι αδυνατο να του κοψω κι εγω τον πρωινο υπνο...

t7fQp3.png

Να μαι και εγω ...

Ο Χρηστακης μου εδω και 15 λεπτα προσπαθει να κοιμηθει και τρανταζεται απο τον βηχα το αγορακι μου..εχει ταλαιπωρηθει παααρα πολυ ..πηρα την παιδιατρο και μας ειπε να του δωσουμε και εμας atarax (μαρινα ως συνηθως συμβαδιζουμε..)το καημενακι μου εχει τοσο καλη διαθεση και αυτος ο βηχας μας εχει ξεσκισει...

Νατασσα μου περαστικα σαςκαι σε σας ...

Πηγα και εγω παθολογο ..και εχω και εγω βαρβατη ιωση ,αμα σηκωσω εστω και δεκατα θα μου κανει αλλαγη αγωγης...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Deleni αυτοσαρκάζομαι αυτό είναι η άμυνα μου αφού όταν πάω σε μαγαζιά να ψωνίσω τους ρωτώ «έχετε ρούχα για μένα που είμαι χοντρούλα» έτσι προλαβαίνω πριν μου πουν «όχι κύρια μου δεν έχουμε στο νούμερο σας»

Μαρίνα μου στεναχωρήθηκα μαζί σου που πάλι δεν είσαι καλά εσύ και ο Γωγουλης επίσης και εσύ ana08 μου σας εύχομαι ολόψυχα περαστικά σας να έχετε ένα ήρεμο βραδυ δίχως προβλήματα, αμάν πια με της ιώσης πολύ ταλαιπωρούνται τα παιδάκια, δυσκολος θα ειναι ο χειμωνας πρεπει να θωρακιστουμε με σωστη διατροφη και βιταμινες

Stone ευτυχώς εγώ καλά είμαι τωρα απλός κρύωσα και αυριο πρώτα Ο Θεός θα έχω και την Φωτεινούλα μου παρεουλα στο σπιτι834329e92v55pcsw.gif

Βρε κορίτσια ειλικρινά πολύ σας σκέφτομαι με τόσα που περνάτε..

Από τη μία τα μικρά σας τόση ταλαιπωρία, από την άλλη πέφτετε κι εσείς..Η Μαρίνα μας έχει και την εγκυμοσύνη..ΟΥΦ! τι να πω? Καλή δύναμη σε όλες σας και περαστικά σας..

Εύχομαι για όλες να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάτε :-(

Το αταράξ το είχε πάρει και η Εύα δυο-τρεις φορές πέρυσι και μόνο αταράξ δεν ήταν.. Της έκανε καλό στο μπούκωμα, αλλά αντί να της φέρνει υπνηλία και να ηρεμει της έφερνε τρομερή υπερένταση!

Να ευχηθώ ένα καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες και αύριο να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα σε όλους τους αρρωστούληδες..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...