Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αναστασία νομίζω ότι έχεις δίκιο όπως το παρουσιάζεις! Κι εγώ με τον αδερφό μου ακριβώς ένα χρόνο διαφορά αλλά από το Καλοκαίρι που παντρεύτηκε και εχει ένα κοριτσάκι αρχίσαμε να δενόμαστε περισσότερο!

Για να δοκιμάσω Βατραχάκι έτσι όπως λες! Πουφ δεν τα καταφέρνω, μήπως από εκεί που λέει ανέβασμα εικόνας αλλά ζητάει url! Πόσο χαζή μπορεί να είμαι?

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα μου δικιο εχεις σ'αυτα που λες δεν αντιλεω και σιγουρα επαιξε μεγαλο ρολο σ'εσας οτι εισαστε το ιδιο φυλο.

τεσπα εγω σημερα εκανα φακη κι ο μικρος θα φαει κρεατοσουπα απο εχθες γιατι την φακη δεν την γουσταρει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ουφ σας εχασα...Ολως παραδοξως χτες και σημερα δεν μπορω να σηκωσω καφαλι απο τη δουλεια και αυτος ειναι ο λογος που μπηκα μετα απο λίγο και εσβησα τη φωτο του Ανασταση, δεν ηξερα τι ωρα θα ξεμπερδευα..

Τωρα ειμαι σπίτι και σας διαβασα..

Ριτα κουκλος ο Γρηγορακης και η διαφορα ειναι εμφανεστατη απο περισυ με φετος..ο δικος μου ιδιος μου φαινεται.

Στη συζητηση για τα παιδια να πω οτι για μενα συμβαλλει η διαφορα ηλικιας στη σχεση που θα αναπτυχθει αναμεσα στα αδερφια αλλά δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας.Και με τα λεγομενα της Νατασας συμφωνω και πιστευω οτι ενας απο τους σημαντικοτερους λόγους που τα αδερφια δεν μπορουν στις μικρες ηλικιες να δεθουν ειναι η ζηλια κι αυτη αν φυτρωσει, δυσκολα αποβαλλεται..Θελει πολύ δουλεια απο τους γονεις και το οικογενειακο περιβαλλον.

Δεν υπάρχει κανονας πάντως..Εχω δει και αδερφια του αντιθετου φυλου να ειναι τοσο δεμενα σε σημειο παρεξηγησεως..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αναστασία νομίζω ότι έχεις δίκιο όπως το παρουσιάζεις! Κι εγώ με τον αδερφό μου ακριβώς ένα χρόνο διαφορά αλλά από το Καλοκαίρι που παντρεύτηκε και εχει ένα κοριτσάκι αρχίσαμε να δενόμαστε περισσότερο!

Για να δοκιμάσω Βατραχάκι έτσι όπως λες! Πουφ δεν τα καταφέρνω, μήπως από εκεί που λέει ανέβασμα εικόνας αλλά ζητάει url! Πόσο χαζή μπορεί να είμαι?

Μαρινα μην παιδευεσαι..Πρεπει να πας στο www.imageshack.com να ανεβασεις εκει πρωτα την εικονα και μετα να κανεις το url copy paste εδω..

Διαφημίσεις

AAAAAAAAXXX!Μεγάλο θεμα ανοίξατε. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψε η Νατάσα, αλλά θέλω να σας πω κι άλλα...επλίζω να μην γεμίσετε 100 σελ. το μεσημέρι όσο θα κοιμάμαι για να προλάβω να γράψω αυτά που θέλω το απόγευμα!

Καλό μεσημέρι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Το αγορακι μου σημερα καηκε στα δαχτυλακια του και ειναι μες τη γκρινια και το παραπονο..Μολις κοιμηθηκε και φυσικα δεν εφαγε τπτ..Αναψοκοκκινησε και ιδρωσε..δεν βλέπω κτ στα δαχτυλακια του γιατιπρολαβε η μαμα του και του εβαλε μια αλοιφουλα και σπαθολαδο οποτε δεν προλαβε να ερεθιστει για αυτο δεν μπορω να καταλάβω που εκαψε το χερακι του..Τεντωθηκε στις μυτες των ποδιών και επιασε στιγμιαια την εστια της κουζινας

Αρα ολες καταληγουμε στο εξης: Συνταγες δεν υπαρχουν, ουτε κανονες! Η μονη παραμετρος που εχει σημασια ειναι να ειναι καλα το ζευγαρι, να το θελουν και οι δυο εξισου και να μπορουν να ανταποκριθουν στα εξοδα του δευτερου παιδιου τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο... Επισης για τις μανουλες που εργαζονται και ειδικα γι'αυτες που ειναι σε ιδωτικες εταιρειες, οπως και να το κανουμε δυο εγκυμοσυνες σε μικρο χρονικο διαστημα δημιουργει προβλημα στον εργοδοτη (κακα τα ψεματα) και περιοριζει ή εστω καθυστερει την πιθανοτητα ανελιξης η με απλα λογια προαγωγης. Ειναι κι αυτη μια αιτια που καποιες μανουλες τη σκεφτονται στην εποχη που ζουμε με την οικονομικη ανασφαλεια και την ασταθεια που υπαρχει στις δουλειες... Ανεξαρτητα απο ολα αυτα, αμα υπαρχει υγεια και αγαπη ολα βρισκονται... Ακους Σουλα????????? Και μεγαλη δεν εισαι! Και στα 38 και στα 40 κανεις ανετα δευτερο παιδι! Αλλες τοτε κανουν το πρωτο! Μην τρελαθουμε κιολας!!!:D

t7fQp3.png

Πετρούλα κι ο Αστέρης μου είχε καεί στο σίδερο κάποια στιγμή και του έβαλα flamigel...θαυματουργή αλοιφή και δεν είχαμε γκρίνιες...γιατι δεν το βοηθάει μόνο να μην ερεθιστεί αλλά παίρνει και το τσούξιμο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα κι ο Αστέρης μου είχε καεί στο σίδερο κάποια στιγμή και του έβαλα flamigel...θαυματουργή αλοιφή και δεν είχαμε γκρίνιες...γιατι δεν το βοηθάει μόνο να μην ερεθιστεί αλλά παίρνει και το τσούξιμο!

Γνωστη ειναι αυτη σαρδελακι, θα πάρω και εγω να εχω..bepanthol νομιζω του΄βαλε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...