Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα πραγματικα θα ηθελα να δω τη φατσα του οταν θα του λες οτι ο Γρηγορης θελει να ντυθει Ντορα! χαχαχαχχαχαχαχα! Μωρε τα ερημα δεν εχουν συναισθηση του φυλου τους ακομα.. Αυτο το εχω διαβασει δεν το λεω ετσι... Μεχρι τα δυο δεν εχουν καμια συναισθηση αν ειναι αγορια ή κοριτσια, οτι υπαρχουν δυο φυλα κτλ... Ειναι απλα μωρα μεχρι τοτε...

Παντως κι εγω λεω για Μικυ αλλα ειναι σιγουρη θα ξυνισει ο αντρας μου... Αμα το αφησω στο χερι του θα το ντυσει το παιδι καουμποη με δεκα πιστολια... Αηδιες..

Καθε πρωι εχει στην ΕΤ1 μικυ μαους κατα τις 9. Μου λεει ο αντρας μου που τον αναλαμβανει τον Σωτηρη το πρωι επειδη εγω φευγω νωρις οτι αρνειται να πιει γαλα ή να αλλαξει πανα, αν δε δει πρωτα τον μικυ!:lol::lol: Το κακομαθημενακι μου!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα δεν θα το γλυτώσει το εγκεφαλικό ο αντρούλης αν μαθει για το γιοκα του!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια να εξομολογηθώ και μια αμαρτία μου???

Εγώ και για δευτερο παιδακι πολύ το σκέφτομαι!!!!

Κοριτσάκια να εξομολογηθώ και μια αμαρτία μου???

Εγώ και για δευτερο παιδακι πολύ το σκέφτομαι!!!!

Ρε συ Σουλα εγω το βρισκω απολυτα λογικο... Απο αυτα που εχεις πει τουλαχιστον... Εχεις κλειστει πολυ, εχεις κουραστει... Αλλωστε ουτε τα χρονια σε πηραν, ουτε μεγαλωσε τοσο πολυ το παιδι να πεις οτι πρεπει τωρα να κανω δευτερο... Ασε τον χρονο να περασει και βλεπεις. Κι αν εχουν τα παιδια 5 χρονια διαφορα, τι εγινε? Εγω με την αδερφη μου εχουμε πεντεμιση, αλλα μια χαρα παρεα καναμε παντα. Σιγα...

t7fQp3.png

καλέ κορίτσια...αν δεν πετύχουν οι πατάτες μου τί θα τους δώσω καλέ να φάνε;;;

Τραχανα! Εμενα παντα αυτη ειναι η εναλλακτικη μου! Σημερα ο Σωτηρης θα φαει γιγαντες. Δεν εχει ξαναφαει σαν κυριως φαγητο, παρα μονο απο εμας εχει τσιμπησει και του αρεσε! Αν δε θελει, θα φτιαξει η μαμα μου τραχανα! Εγγυηση!:lol::lol:

Ξεχασα να σας πω! Χθες ο Σωτηρης εφαγε 5 γιουβαρλακια με ψωμι!:shock: ΠΕΝΤΕ!!! Οταν ολοι φαγαμε 4 και σκασαμε! Που θα φτασουμε δεν ξερω... Οταν τελειωσε τα 4 γιουβαρλακια εβαλε κατι κλαματα... Τον λυπηθηκαν και εφαγε αλλο ενα... Κι αλλο να του εδιναν, οχι δε θα ελεγε! :lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

λες ρίτα να ακούσω κι εγώ κανά τέτοιο;;;

καλέ κορίτσια...αν δεν πετύχουν οι πατάτες μου τί θα τους δώσω καλέ να φάνε;;;

γιατι καλε πως τις εκανες;τι εβαλες για πες;

Ρε συ Σουλα εγω το βρισκω απολυτα λογικο... Απο αυτα που εχεις πει τουλαχιστον... Εχεις κλειστει πολυ, εχεις κουραστει... Αλλωστε ουτε τα χρονια σε πηραν, ουτε μεγαλωσε τοσο πολυ το παιδι να πεις οτι πρεπει τωρα να κανω δευτερο... Ασε τον χρονο να περασει και βλεπεις. Κι αν εχουν τα παιδια 5 χρονια διαφορα, τι εγινε? Εγω με την αδερφη μου εχουμε πεντεμιση, αλλα μια χαρα παρεα καναμε παντα. Σιγα...

Νατασσα μου εδω θα διαφωνησω νομιζω πως 5 χρονια ειναι αρκετε ποτε κανατε παρεα με την αδερφη σου;

γιατι βλεπω την ανηψια τωρα ειναι 6 και το αδερφακι της 5 μηνων ε δεν εχει κανενα ενδιαφερον νομιζω πως δεν θα παιξουν ποτε μαζι οταν το μικρο παει 5 αυτη θα ειναι στη εφηβια δεν θα θελει να παιζει με ενα μωρο οπως θα το λεει οταν αυτη φτασει 17 αυτο θα ειναι 11 παλι κανενα ενδιαφερον κοινο μεταξυ τους πιστευω πως μετα τα 20 θα μπορεσουν να εχουν κοινα ενδιαφεροντα!

συγνωμη την γνωμη μου λεω παντα ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατάσα μου και εγψ με την αδερφή μου εχουμε 7 χρονια διαφορα και μια χαρα ειμαστε.Αλλα το θέμα ειναι οτι ηδη ειμαι 35 οπότε δεν νομιζω να μπορω να το αφησω και πολύ.

Αλλα αυτη τη στιγμη ουτε να το σκεφτω δεν θελω.Ο μόνος λόγος που με κανει να προβληματιζομαι ειναι οτι δεν θελω να μεινει μόνη της η μικρή.

βατραχουλίνα έβαλα σε ένα μπολ:

ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμό πορτοκάλι, αλάτι, πιπέρι, λίγο γάλα εβαπορέ κι ένα αυγό...ανακάτεψα εκεί μέσα τις πατάτες κι έπειτα τις έβαλα σε φρυγανιά και στον φούρνο...μόλις δοκίμασε ο σύζυγος κι είπε πως είναι τέλειες...

και τώρα τρώει κι ο Αστέρης με την γλώσσα του μαζί και πατατούλες...

πάω να τηγανίσω!

m57Zp2.png

vatraxaki εγώ με την αδερφή μου αρχισαμε να "τα βρίσκουμε" από οταν εγινα εγω 16-17 χρονών.

Νωρίτερα δεν ειχαμε κατι ιδιαιτερο.

αυτο λεω κι εγω βρε Σουλα οτι μετα απο καποια ηλικια αρχιζουν να εχουν καποια κοινα μεταξυ τους.

παντως εσυ ξερεις καλυτερα κανε αυτο που πιστευεις εσυ κουκλα μου οσο για την ηλικια ε δεν σε πηραν και τα χρονια αλλα στα 35 ξεκινανε να παντρευτουν!

εως τα 40 κανεις ανετα παιδακι!

Διαφημίσεις

Ρίτα Ντόρα ο Γρήγορος???Ε, ποτέ! Εσύ φταις γιατί πρίγκιπα κτλ τα βρίσκεις ξενέρωτα!!!:lol::lol::lol: Πάντως όντως καμία σχέση ο Γρηγοράκης πέρυσι και φέτος ήταν μωράκι και έγινε παιδάκι!Σας έβαλα πρωί-πρωί και ψάχνεστε με τις στολές με τις απορίες μου! Εγώ προτιμώ κάτι σε ζωάκι, αλλά δε με χαλάνε και τα πιο ρομαντικά, ιππότης κτλ αλλά δεν αντέχω τα πολυφορεμένα spiderman, batman καουμπόυς κ.α. γιατί ξέρω ότι θα περάσουμε πολλά-πολλά χρόνια που θα βαρεθούμε αυτές τις στολές! Τώρα που ακόμα ψιλοπερνάει από το χέρι μας λέω για κάτι πιο παιδικό! Ο άντρας μου διαφωνεί και αν τον αφήσω ζορό ή καουμπόυ θα καταλήξουμε γι αυτό λέω να τρέξω πριν γεννήσω να προμηθευτώ εγώ καμιά στολή!

Όσο για τρίτο παιδάκι, εγώ δεν είμαι αρνητική (ακόμα :rolleyes:)αλλά θα ήθελα να περάσουν 3-4 χρόνια! Όσο για τη διαφορά μεταξύ των παιδιών όταν είναι μικρά είναι καλά να έχουν μικρή διαφορά για να τα βρίσκουν στα παιχνίδια τους αλλά κάθε διαφορά έχει άλλα καλά! Σούλα πάντως καταλαβαίνω επειδή ζορίστηκες πολύ ότι δε θέλεις άλλο μωράκι άμεσα, χρειάζεσαι το χρόνο σου και βλέπεις!

Η εναλλακτική του τραχανά κι εμένα με βολεύει πολύ! Πάντως το μενού για εκείνον σήμερα είναι κοτοπουλάκι με πεπονάκι και για μας απλώς θα βράσω λίγα τορτελίνια!

Λέω να ποστάρω κι εγώ μία περσινή φώτο του Γώγου μου και τη βγάζω σε λίγο! Ουπς, πώς γίνεται όχι με απλό copy-paste?

mGKop3.png60Jvp3.png

βατραχουλίνα έβαλα σε ένα μπολ:

ελαιόλαδο, μουστάρδα, χυμό πορτοκάλι, αλάτι, πιπέρι, λίγο γάλα εβαπορέ κι ένα αυγό...ανακάτεψα εκεί μέσα τις πατάτες κι έπειτα τις έβαλα σε φρυγανιά και στον φούρνο...μόλις δοκίμασε ο σύζυγος κι είπε πως είναι τέλειες...

και τώρα τρώει κι ο Αστέρης με την γλώσσα του μαζί και πατατούλες...

πάω να τηγανίσω!

αντε μια χαρα αδικα αγχωθηκες!

καλη ορεξη!!!!

Ριτα πραγματικα θα ηθελα να δω τη φατσα του οταν θα του λες οτι ο Γρηγορης θελει να ντυθει Ντορα! χαχαχαχχαχαχαχα! Μωρε τα ερημα δεν εχουν συναισθηση του φυλου τους ακομα.. Αυτο το εχω διαβασει δεν το λεω ετσι... Μεχρι τα δυο δεν εχουν καμια συναισθηση αν ειναι αγορια ή κοριτσια, οτι υπαρχουν δυο φυλα κτλ... Ειναι απλα μωρα μεχρι τοτε...

Παντως κι εγω λεω για Μικυ αλλα ειναι σιγουρη θα ξυνισει ο αντρας μου... Αμα το αφησω στο χερι του θα το ντυσει το παιδι καουμποη με δεκα πιστολια... Αηδιες..

Καθε πρωι εχει στην ΕΤ1 μικυ μαους κατα τις 9. Μου λεει ο αντρας μου που τον αναλαμβανει τον Σωτηρη το πρωι επειδη εγω φευγω νωρις οτι αρνειται να πιει γαλα ή να αλλαξει πανα, αν δε δει πρωτα τον μικυ!:lol::lol: Το κακομαθημενακι μου!

Αυτο το μικυ βλεπουμε και εμεις το πρωι..ειναι σε στυλ ντορα συμμετεχουν τα παιδια και ο μικυ ειναι μαστορας..

Καλα αμα του το πω θα πεσει κατω ο καλος μου..τον βλεπω παρεα με τον πεθερο χαχα

Οσο για το φυλο εχεις δικιο βεβαια με τη Ντορα ειναι λιγο διαφορετικα ενα αγορακι τις γιορτες σπιτι μας 4 ετων σε ερωτηση τι ειναι η Νοτρα αγορι ή κοριτσι απαντησε τιποτα...ρωτησα και την ανηψια μου και εκεινη τιποτα μου ειπε..δε πιστευω να ειναι τυχαιο μαλλον τα μπερδευει η φιγουρα της.

Χχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα μου εδω θα διαφωνησω νομιζω πως 5 χρονια ειναι αρκετε ποτε κανατε παρεα με την αδερφη σου;

γιατι βλεπω την ανηψια τωρα ειναι 6 και το αδερφακι της 5 μηνων ε δεν εχει κανενα ενδιαφερον νομιζω πως δεν θα παιξουν ποτε μαζι οταν το μικρο παει 5 αυτη θα ειναι στη εφηβια δεν θα θελει να παιζει με ενα μωρο οπως θα το λεει οταν αυτη φτασει 17 αυτο θα ειναι 11 παλι κανενα ενδιαφερον κοινο μεταξυ τους πιστευω πως μετα τα 20 θα μπορεσουν να εχουν κοινα ενδιαφεροντα!

συγνωμη την γνωμη μου λεω παντα ε;

Τι ζητας συγνωμη καλε? Κουβεντα κανουμε...

Καταρχην, αν ενα ζευγαρι δεν ειναι ετοιμο να κανει δευτερο παιδι, δεν υπαρχει λογος να το κανει επειδη πρεπει.. Εγω δε θα αφηνα ποτε το παιδι μου μοναχοπαιδι, απο τη μια απο την αλλη αν δεν ειμαστε καλα θα το αφηνα μεχρι να μπορεσουμε. Κι ας περναγαν και 5 χρονια... Καμια φορα υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες (στη σχεση του χευγαριου, οικονομικες, επαγγελματικες) που εγω τουλαχιστον δε θα μπορουσα να τις παραβλεψω... Και να περασω την εγκυμοσυνη και τη λοχεια με αγχη, στενοχωριες και καυγαδες... Θα μου πεις θα ερθει ποτε η τελεια περιοδος? Οχι, αλλα μπορει να ερθει μια καλυτερη εποχη... Γενικα μιλαω παντα...

Ως προς εμενα, εγω οταν γεννηθηκε η αδερφη μου χαρηκα παρα πολυ! Την ειχα σαν κουκλα, μοιραζομασταν το ιδιο δωματιο και ενιωθα ασφαλεια και αλλα τετοια.. Οταν μεγαλωσε λιγο σε πληροφορω οτι παιζαμε πολυ! Εγω ημουν 8 και η αδερφη μου 3 και παιζαμε με τις μπαρμπι, παιχνιδια με τη φαντασια μας (εκανα τη δασκαλα κι εκεινη τη μαθητρια κτλ.) Το χασαμε για λιγο οταν εγω ημουν εφηβη και η αδερφη μου γυρω στα 9... εκει πραγματι δεν ειχαμε την απολυτη επικοινωνια. Οταν ομως εγινε η αδερφη μου 12 κι εγω 17 το ξαναβρηκαμε. Αρχισαμε να ανταλλαζουμε ρουχα, να βλεπουμε μαζι ταινιες, να μιλαμε για αγορια κτλ. Απο τοτε δεν το ξαναχασαμε ποτε. Εχουμε κοινες παρεες, κοινο χιουμορ, κοινα ενδιαφεροντα (αν εξαιρεσεις οτι εγω ειμαι μαμα και η αδερφη μου ελευθερη κι ωριαια, αυτα που μας αρεσουν ειναι ιδια, το χιουμορ κοινο, η πολυλογια παει συννεφο)... Για εμενα το αν ειναι δεμενα τα αδερφια δεν παιζει τον απολυτο ρολο η διαφορα ηλικιας, αλλα η οικογενεια και το ιδιο φυλο. Εμας η μανα μας μας εχει γαλουχησει απο μικρα οτι ειμαστε οι δυο μας στη ζωη, η μια για την αλλη... Κανενας δε θα μπει αναμεσα μας.. Αυτο το ακουμε απο την αρχη... Πιστεψε με εχω δει αδερφια με ενα χρονο διαφορα (ο αντρας μου για παραδειγμα με την αδερφη του) που δεν ειναι καθολου δεμενα και επειδη ειναι αλλο φυλο αλλα κυριως γιατι οι γονεις δεν επενδυσαν ποτε στο να δεσουν τα παιδια τους οπως πρεπει...

Για να μη μακρυγορω περαιτερω εγω πιστευω οτι μονο οταν το ζευγαρι ειναι ετοιμο υπαρχουν οι ιδανικες συνθηκες... Ολα τα αλλα στην πορεια βρισκονται!

Αυτα... Και δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης, αυτο εννοειται!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...