Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ριτα τις θυμαμαι ειχαμε τις ιδιες στολες χιχιχ!

φετος δεν ξερω εμενα παλι ο αντρας μου δεν παει καθολου τις στολες τυπου πριγκιποπουλο και τετοια τις λεει ξενερωτες!

να δουμε φετος που θα καταληξουμε

επίσης :tongue::tongue:

εμένα τα θεωρεί φλωρικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι τέλειος ο μικρός και πέρσι με την στολή και φέτος με τον Αη Βασίλη!!!!

Να τον χαίρεστε κούκλα μου!!!!! Μεγάλωσε πολύ το αντράκι μου!!!!

Ρε Πετρούλα εγώ γιατί δεν είδα την δικιά σου φωτό????Την έβγαλες κιόλας???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Όσο για 3ο παιδάκι που ζυζητάνε η Στόνε και το Βατραχάκι .....ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.Το εργοστάσιο κλείνει εδώ.Ο άντρας μου το συζητάει καμιά φορά αλλά είμαι ανένδοτη.

stone μου μονο εμεις θα παρουμε κοκκινες πινακιδες μου φαινετε :tongue::tongue::tongue::tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Φέτος απόκριες με βρίσκουν μια εβδομάδα πριν γεννήσω...και ήθελα να τον ντύσω τον ζουζούνο..επίσης στις 25 Μαρτίου δεν θα έχω 40ήσει,αλλά θέλω να τον ντύσω τσολιά και φέτος..μάλλον οι 40 μέρες μέσα δεν θα τηρηθούν κατα γράμμα...

Ευα-Ραφαέλα ο δικός μου δεν είχε δει ακόμα την γλύκα με τα δύο παιδιά και θέλει 3ο....του είπα ,θα βάλω τάπα!!!

Τελικά έχουν όλοι οι άντρες άγχος με την διαιώνιση του είδους;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αχ τι να πρωτοσχολιασω παλι????

Ριτα δε λες παλι καλα που ειναι μακρια και δεν τους εχεις στο κεφαλι σου συνεχεια? Κατα τη γνωμη μου εσυ κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις, το ειπες στην ιδια διακριτικα, το ειπες στον αντρα σου... Ο,τι ειχες να κανεις το εκανες... Και πανω απόλα προσπαθησε να μη συγχιζεσαι... Παντως καθομαι και παρατηρω τον Γρηγορη περσι και φετος.. Μεσα σε ουτε ενα χρονο εχει γινει αλλο παιδακι! Να τον χαιρεσαι, ειναι γλυκας!

Πικουλινακι περαστικα! Ευτυχως που γλιτωσε η μικρη, αυτο να σκεφτεσαι! Πως τα πας με τη δουλεια?

Αρμα δοντακια μου μυριζονται... Τα βγαζει μωρε ολα μαζι το Ευακι και παιδευεται...

Stone ουτε εγω προλαβα να δω το παληκαρι σου...

Σουλα μια χαρα η Ανδρεαννα! Θα παρει φορα τωρα, θα το δεις!

Μαρινα ακομα εδω ε? Και καθε πρωι μπαινω με αγωνια και λεω τωρα θα δω μνμ που θα λεει "Γενναω!":lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια εγω για τριτο δεν το σκεφτομαι καθολου... Θα μου πεις σκεφτεσαι για δευτερο? Οχι, αλλα μια μερα θα το σκεφτω... Το τριτο ομως αν το αποφασισω ποτε θα ειναι οταν θα εχω ξεπεταξει τα δυο μεγαλα, να πηγαινουν σχολειο και τα δυο δλδ... Αλλιως, ποτε!!!

Για τις αποκριες που λετε... Εγω περσι τον ειχα ντυσει τιγρη (ειχαμε παει στη Ρωμη περσι τετοια εποχη και την ειχα παρει απο το Disney store)! Μια στολη καταπληκτικη, καλοραμενη με πολυ ωραιο υφασμα... Εντωμεταξυ ειχαμε κανει και λογοπαιγνιο και λεγαμε οτι ντυθηκε ΣωΤιγρης!:lol::lol::lol: Φετος λεω να κοιταξω κατι σε μικυ μαους ή ντοναλντ αν υπαρχει που ειναι και οι αγαπημενοι του ηρωες... Να δω που θα τις βρω ομως!

t7fQp3.png

Α σωστα και μικυ του αρεσει πολυ..ειναι ενα παιδικο το πρωι που ο μικυ ειναι μαστορας χαχα

Αλλα σκεφτομαι δε θα ειναι πολυ γουνινη η στολη αυτη?

Δε θα τη ανεχτει με τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχαχαεχω πεσει κατω...

Του δειχνω φωτο και του λεω σε λιγες μερες θα παμε σε παρτυ με παιδακια τι θελεις να ντυθεις και για να με καταλαβει του αραδιαζα ηρωες..μαστορας,τουιτυ,μικυ κτλ..

Περνει υφος σκεφτικο και μου λεει

Ντοραααααααα

Οιμε...πως το λενε στον καλο μου αυτο?χαχαχα

Εχω λιωσει..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα-Ραφαέλα ο δικός μου δεν είχε δει ακόμα την γλύκα με τα δύο παιδιά και θέλει 3ο....του είπα ,θα βάλω τάπα!!!

Τελικά έχουν όλοι οι άντρες άγχος με την διαιώνιση του είδους;;;

Καλά όλοι είναι ίδιοι ρε παιδί μου.Και μένα ακόμη δεν ήρθε το δεύτερο το κοριτσάκι μας συζητάει για τρίτο.Καλά δεν πάνε καθόλου καλά μου φαίνεται.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαεχω πεσει κατω...

Του δειχνω φωτο και του λεω σε λιγες μερες θα παμε σε παρτυ με παιδακια τι θελεις να ντυθεις και για να με καταλαβει του αραδιαζα ηρωες..μαστορας,τουιτυ,μικυ κτλ..

Περνει υφφος σκεφτικαο και μου λεει

Ντοραααααααα

Οιμε...πως το λενε στον καλο μου αυτο?χαχαχα

Εχω λιωσει..

831527mtf6rmnlqe.gif831527mtf6rmnlqe.gif831527mtf6rmnlqe.gif

m57Zp2.png

λοιπόν έβαλα πατάτες στον φούρνο...αυτοσχεδίασα ...τώρα ή θα τρώγονται οι πατάτες οι θα μείνουν νηστικοί οι άντρες μου (εγώ δεν τρώω πατάτες λόγω δίαιτας)...έπειτα στο μείγμα που έκανα θα βουτήξω και την ψάρι (γλώσσα) και θα βάλω του μικρού στον φούρνο...τις δικές μας γλώσσες θα τις τηγανίσω!

m57Zp2.png

σ'αυτο το σαιτ που ειναι μικι μαους εχεις ωραιες μου αρεσαν ο αστεριξ ο οβελιξ το ναυτακι κι αλλες καλες θα δω κι εξω κι αν δεν μου αρεσει κατι ισως παραγγειλω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...