Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Κοριτσια εχετε δικιο καλα που δεν τους εχω κοντα..παρηγορουμε απο αυτα που λετε οτι δεν ειμαι η μονη που τα ακουει αυτα.

Αρμα για ενα περιεργο λογο την ακουγα να τα λεει οταν ηταν στα αλλα δωματια με τον μικρο.

Ο καλος μου αργησε να ερθει και μετα καθοταν πιο πολυ με τον πατερα του..

Βεβαια το ειπα επιτοπου μπροστα τους και με ακουσε.

Μετα οταν τον ρωτησα γιατι τα λεει αυτα αρχισε να μου λεει κατι χαζα του στυλ οτι εμενα ηθελε να τονισει η πεθερα για καλο.Οτι και καλα αφου ειμαι συνεχεια με το παιδι ηθελε να δειξει οτι με ακουει περισσοτερο το παιδι και κατι αλλες χαζομαρες.

Οταν του εκανα αναλυση φυσικα καταλαβε οτι με ενοχλει και ειπε οτι θα της το κοψει..για να δουμε...

Σουλα ειδες?Τελεια η μικρη μια χαρα ειναι η κουκλιτσα!!Μπραβο!!!

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

Μαρινα deleni πως πατε?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμεις εχουμε την περσινη στολή μας, ποντικακι, ταιριαζει μαλιστα και στο χαρακτηρα μας!!χαχα

Το παντελονακι του είναι κοντο αλλά θα βαλουμε ενα απο τα δικα του

Σας βαζω και μια φωτο με τα αυτακια του, μιας και εχω στον Η/Υ του γραφειου..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α το Σαββατο μας εχουν καλεσει σε παιδικο παρτυ και την τεταρτη εχουμε εμβολιο,εχω προβληματιστει δε ξερω αν πρεπει να τον παω ή οχι μη μου κολλησει τιποτα ...

Εγω δε ξερω ακομα τι θα τον ντυσω,περισυ ειχαμε παρει στολη σουπερμποι που δεν του εκανε ,μετα πηραμε καουμπου και κλοουν.

Δε νομιζω να του κανει καμμια φετος αλλα και παλι θελω να του παρω κατι που να αναγνωριζει, καποιον ηρωα που του αρεσει..αν εβρισκα μπομπ μαστορα θα ηταν το ιδανικο χαχαχα!

Μπας και εχετε δει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ναι ριτα τις θυμαμαι ειχαμε τις ιδιες στολες χιχιχ!

φετος δεν ξερω εμενα παλι ο αντρας μου δεν παει καθολου τις στολες τυπου πριγκιποπουλο και τετοια τις λεει ξενερωτες!

να δουμε φετος που θα καταληξουμε

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετρούλα και Μαργαρίτα ,

Απίθανα τα παιδακια σας.

Εγώ αν θυμαστε περσι μονο την αγόρασα τη στολή γιατι τελικά δεν πήγαμε πουθενα και δεν τη φορεσαμε.

Φυσικα φετος δεν νομιζω να τη βαλουμε γιατι ειναι ολοσωμη και αποκλειεται να την αντεξει η μικρη.

Deleni μουκαι Μαρινάκι μου με το καλό κορίτσια μου!!!!!

Αντε Delenaki αύριο η μεγάλη μέρα!!!! Ζηλεύω θέλω και εγώ να περάσει γρήγορα ο καιρός.

Πάντως κορίτσια το Βατραχάκι και η Κωνκων εχουν απόλυτο δίκιο στην δεύτερη εγκυμοσύνη κανένας δεν σε προσέχει τόσο όσο στην πρώτη!!!!!Το έχω παρατηρήσει και εγώ!!!!

Όσο για 3ο παιδάκι που ζυζητάνε η Στόνε και το Βατραχάκι .....ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.Το εργοστάσιο κλείνει εδώ.Ο άντρας μου το συζητάει καμιά φορά αλλά είμαι ανένδοτη.

Πικουλινάκι μου πολύ χάρηκα που άκουσα νέα σας.Ο Παναγιωτάκης δόξα το Θεό γίνεται καλά και η μικρούλα ευτυχώς είναι από το εμβόλιο οπότε θα περάσει γρήγορα.Να μου τους φιλήσεις και τους δυο!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...