Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα μετά από 4 βράδια ξενύχτι το Ευάκι κοιμήθηκε ήρεμα αλλά είχε κάνει κακά στον ύπνο της..:confused: Αυτό δεν το έχει ξανακάνει, αλλά μάλλον θα ήταν πολύ κουρασμένη για να μην ξύπνησε..

Ριτάκι έχει απόλυτο δίκιο. Και τα πεθερικά μου έλεγαν κάτι τέτοια, στην πλάκα όμως, παρολαυτά ο καλός μου φρόντισε από την αρχή να τους το ξεκόψει (αλλά με άγριο τόπο κατευθείαν) και ευτυχώς δεν το ξαναέκαναν..Το θεωρώ απίστευτη βλακεία αυτό το πράγμα. Αν δεις ότι το συνεχίζει, να πεις και στον αντρα σου να της μιλήσει και να πεις στον Γρηγόρη ''η γιαγιά λέει βλακείες'' :lol:

Μια φορά στις κούνιες ήταν μία γιαγιά και απειλούσε το εγγονάκι της ότι θα φωνάξει τον παλιατζή να την πάρει αν δεν σηκωνόταν από τις κούνιες. Εγώ στην Εύα έχω μάθει ότι τον παλιατζή και τον ''καρπουζά'' και γενικά όλους αυτούς τους χαιρετάμε. Αφού κάθε φορά που ακούει παλιατζή τρέχει με χαρά να χαιρετήσει. Ε, εκείνη την ημέρα, κοιτούσε τη γιαγιά καλά καλά! Σαν τρομαγμένη. Κι εγώ της είπα ''μα καλά ρε Εύα, τι βλακείες λένε στο κοριτσάκι?Αφού ο παλιατζής είναι φίλος μας, του λένε ψέμματα και είναι κακό ε?'' ''ναι'' απάντησε το Ευάκι χαμογελώντας και αμέσως φάνηκε πως ανακουφίστηκε :-)

Μαρίνα τι γίνεται??? Είσαι εδώ ακόμα?

delenaki αύτιο η μεγάλη μέρα ε??? Τα βρήκατε με τον καλό σου? Άντε καλέ, κάντου καμιά γλύκα, πες του ότι ο γιος του τα κάνει όλα, όχι εσύ και φρόντισε να μην πάτε τσακωμένοι να γεννήσεις! :lol:

Νατάσα κι εγώ έχω περάσει παρόμοια κατάσταση στις αρχές με τoν καλό μου, και ακόμα το λέμε και γελάμε :lol: Τότε όμως ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημέρα ζουζούνες μου...

ριτάκι μου σ΄αυτό που λες με το ξύλο κτλ. σε καταλαβαίνω απόλυτα...το ζω κι εγώ και το ζω κάθε ΣΚ...πόσο σπαστικό κι εκνευριστικό είναι Θεέ μου!

Πήγα βολτίτσα χθες...για καφεδάκι στο κέντρο, τι καλά που ήταν!

m57Zp2.png

Καλημέρα!

Καλά σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά:oops:!

Ριτάκι μου σε καταλαβαίνω. Και η πεθερά μου τα πετάει κάτι τέτοια:evil:. Ευτυχώς που μένουν μακριά και συναντιώμαστε 3-4 φορές τον χρόνο.

armaki μου γιατί ξενυχτούσε η Ευούλα? Βγάζει κανα δοντάκι?

pikoulinaki μου περαστικά σας!

stone μου τέτοια εποχή γίνετε χαμός και σε χωριουδάκι να μείνεις κόσμο θα έχει. Εμείς είχαμε πάει Μάιο μήνα μετά τον γάμο μας, μείναμε σε καινούριο ξενώνα και είμασταν μόνοι μας! Στο χωριό συναντουσαμε τον καφετζή, 1 ταβερνιάρη και κανα βοσκό στο δρόμο(είχαμε γνωριστεί με όλους) φυσικά περασαμε υπέροχα αφου και στους 2 μας αρέσουν μέρη χωρίς κόσμο και φασαρία. Αφού θα είστε και παρέα όπου και να μείνετε θα περάσετε τέλεια. Τελικά που κλείσατε?

Διαφημίσεις

Κωνκωνακι μου το πιο πιθανό είναι να είναι από τα δόντια. Ετοιμάζεται ένα να βγει εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται ότι την ταλαιπωρεί την καημένη...Πως πας με την μέση σου εσύ?

Βρε κορίτσια έχω πεθάνει στα γέλια. Εχτές το βράδυ η Εύα ανακάλυψε το καπέλο της βάφτισής της στην ντουλάπα και είχε καταενθουσιαστεί και φώναζε ''νονό νονό''(ότι της το πήρε ο νονός της). Τώρα με το που ξύπνησε μου έδειξε κατευθείαν να την σηκώσω και να την πάω στην ντουλάπα. Την άνοιξα και πήρε κατευθείαν το καπέλο και το φόρεσε και μου ξαναέδειξε την κούνια της(πάντα κάθεται και παίζει κάνα τέταρτο αφού ξυπνήσει). Τώρα κάθεται εκεί με το καπέλο στο κεφάλι και καμαρώνει! :lol: :lol: :lol:

Κωνκωνακι μου το πιο πιθανό είναι να είναι από τα δόντια. Ετοιμάζεται ένα να βγει εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται ότι την ταλαιπωρεί την καημένη...Πως πας με την μέση σου εσύ?

Στα πόσα δοντάκια έχετε φτάσει? Η μέση μου ευτυχώς είναι καλύτερα! Καλά φοβερή η Ευα:lol:!

Σουλίτσα μου πώς τα πήγατε χθες στον παιδίατρο?

Καλημέρα τι μου κάνετε?Εγώ θα προσπαθώ να μπαίνω κάθε πρωί, να μην σας ανησυχώ τζάμπα! Σήμερα έχω και ραντεβού με το γιατρό για να δούμε τι θα πει...Δεν το βλέπω πάντως για σύντομα και τα βράδυα μου δεν είναι πια πολύ εύκολα αφού ξυπνάω περίπου 8-10 φορές, μία με ενοχλεί το ένα, μία το άλλο...Ευτυχώς σηκώθηκε ο άντρας μου κατά τις 7.30 έδωσε γαλατάκι στο Γώγο και κοιμάται ακόμα! Σε 10' θα τον ξυπνήσω να φάμε φρουτάκια και να πάμε για καφεδάκι οικογενειακώς! Έχω και ένα τρομερό πιάσιμο στον αυχένα και δε μπορώ να στρίψω καθόλου! Πάω να προμηθευτώ κανένα έμπλαστρο η γιαγιούλα!

Ριτάκι πρώτα από όλα περαστικά στον πεθερό σου και σιδερένιος! Εμένα πιο πολύ απ' όλα θα με εκνεύριζε η απρόσμενη-χωρίς ούτε ένα τηλέφωνο πριν-επίσκεψη! Όσο για τα άλλα θα σε δείρει η μαμά κτλ, αν χτυπήσει το παιδί από κάπου έλα να το κάνουμε ντα και διάφορα, επειδή κι εγώ δεν τους βλέπω πολυ συχνά απλά το αγνοώ! Βέβαια αν γίνεται συνέχεια, με το δίκιο σου φουντώνεις!

Άρμα η Ευούλα πεθύμησε το νονό της?Και μιας και είπες καπέλο αρχίσατε καθόλου να σκέφτεστε τι θα τα ντύσετε τις απόκριες? Είναι και νωρίς φέτος, εγώ ακόμα πρώτα ο Θεός θα είμαι λεχώνα, αλλά δε θέλω να στερήσω τη χαρά από το Γώγο μου! Σίγουρα θα πάρουμε στολή και θα γυροφέρνει με το μπαμπά του, αλλά αν είμαι κι εγώ καλά και η μπουμπούκα σκέφτομαι να την αφήνω για καμιά ωρίτσα στη μαμά μου και να πάω και το Γώγο μου βόλτα! Όσο να 'ναι θα του κακοφανεί εκεί που περνάμε όλη τη μέρα παίζοντας να με βλέπει κολλημένη συνέχεια με το μωρό!

Κωνκωνάκι αλήθεια εσύ πώς είσαι, ανακατεύεσαι ή είναι καλή η εγκυμοσύνη σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Κωνκωνάκι αλήθεια εσύ πώς είσαι, ανακατεύεσαι ή είναι καλή η εγκυμοσύνη σου?

Μαρίνα μου ανακατοσούρες είχα στην αρχή μόνο, τώρα είμαι καλύτερα. Ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα! Είναι πιο δύσκολα απο τη πρώτη εγκυμοσύνη, τότε με προσέχαν μη σπάσω τώρα..... άστα:lol:!

Διαφημίσεις

Κωνκωνάκι μου 5 δόντια έχει τα οποία τα έβγαλε όλα μεσα σε 25 μέρες και μετά έκανε παύση. Τώρα μάλλον έχουμε δεύτερο γύρο.

Μαρίνα μου ίσως αν σε εξετάσει ο γιατρός σήμερα κάτι να γίνει...

Η Εύα δεν πεθύμησε τον νονό της απλά ψωνίστηκε με το καπέλο! :lol: :lol: :lol:

Εγώ δεν ξέρω τι θα την ντύσω τις απόκριες, πέρυσι την είχα ντύσει χιονάτη και πιστεύω πως η στολή θα της κάνει και φέτος μιας και πέρυσι ήταν τεράστια :-). Θα δω όμως δεν ξέρω...

Καλά το σκέφτεσαι με τις βόλτες πάντως. Αν είσαι καλά και μπορείς καλά θα κάνεις να βγαίνει και λίγο με τον Γωγούλη.

Καλημερα και από μενα τώρα που προλαβαινω γιατι μετα θα τρεχω παλι.

Καταρχήν τα νεα μας από τον παιδίατρο.φυσικά μας ακουσε το σύμπαν αδικα πηγε τοσο μπλα μπλα που της εκανα.

Ειναι πολύ καλά πήρε περίπου 240 γρ. και 1 πόντο(ναι εναν ολόκληρο πόντο).

Ειμαστε δλδ 11100 γρ. και 82,5 ύψος.

Δεν πρόλαβα να διαβασω και πολλά.

Μαρινάκι μου θα βγει η μπουμπουκα οταν θελει αυτη .Γιατι να αφησει την κοιλιτσα της μανουλας ???Αντε με το καλό.

Ελενίτσα αυριο ειναι η μεγαλη μερα εεε??Αντε να κρατησεις τον γιοκα σου αγκαλιτσα.

Μαράκι μου σίγουρα την ταλαιπωρουν τα δοντια μωρε.Που θα παει θα βγουν!!Να μου το φιλησεις το κοριτσακι μας.

Μαργαρίτα σε καταλαβαίνω απόλυτα.Τι ιδιο προβλημα αντιμετωπίζω και εγώ αλλα οχι απο την πεθερα αλλα απο τη μαμα μου.

Δεν εννοει να καταλαβει οτι και να της πω.Και δεν φτανει οτι λεει συνεχεια "η μαμα θα σε δείρει" " η μαμα μαλωνει" αλλα κανει δηθεν και αυτη πως τη χτυπαει οταν κανει καμια ζημια.

Μου χτυπαει στα νευρα !!

όσο για τις απόκριες κι εγώ σκέφτομαι τι να τον ντύσω φέτος...πέρυσι ντυθήκαμε αλλαντίν και η στολή σίγουρα του κάνει και φέτος γιατι ήταν πολύ μεγάλη, αλλά παρόλα αυτά θέλω κάτι άλλο...θα δούμε!

m57Zp2.png

Μαρίνα μου ανακατοσούρες είχα στην αρχή μόνο, τώρα είμαι καλύτερα. Ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα! Είναι πιο δύσκολα απο τη πρώτη εγκυμοσύνη, τότε με προσέχαν μη σπάσω τώρα..... άστα:lol:!

εγω το λεω και το φωναζω κωνκων μου σαν την πρωτη εγκυμοσυνη δεν εχει αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε να το ξερετε κοριτσια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...