Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλινάκια μου περαστικά σας..ελπίζω αύριο ο Παναγιώτης να είναι περδίκι και το ίδιο και η μικρούλα σας ;);););)

Πετρούλα ο ξενώνας φαίνεται καταπληκτικός πάντως αλλά αν είστε παρέα όντως τα Γιάννενα ίσως είναι καλύτερα..:D

Μαρίνα μου δεν ξέρω αν ήμουν στη θέση σου (χωρίς να ξέρω το πότε θα έρθει το μπεμπέ) πως θα ήταν τα πράγματα...:rolleyes::rolleyes: πάλι φαγώθηκα με τον άντρα μου (αυτή τη φορά για τα σκουπίδια), μαλωμένοι θα πάμε στο μαιευτήριο μου φαίνεται...:tongue::tongue::tongue:

Ana θα συμφωνήσω και εγώ ότι αυτές είναι οι ιστορές που θυμόμαστε...;)

Βατραχάκι και εγώ μερικές φορές στην αλλαγή του μήνα νόμιζα ότι θα αρρωστήσω αλλά τελικά όλα οκ... εύχομαι αύριο να είσαι καλύτερα...;)

Καληνύχτα κοριτσάρες, τα λέμε αύριο!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχας να ευχηθω με το καλό στα κοριτσια μας!!!! Ειναι τοσο κοντα ο τοκετος της μπεμπουλας μου και πραγματικα αναπολω τη στιγμη εκεινη!!! Μπορει τα συναισθηματα να ειναι διαφορετικά στο δευτερο τοκετό αλλα θα δειτε οτι ειναι ανεπαναληπτη στιγμη. Ισως παιζει ρολο το οτι πιστευουμε οτι ειναι η τελευταια φορά που το νιωθουμε. Μιλαω για εμας που εχουμε αποφασισει οτι δε θα κανουμε τριτο παιδι. (καλα ποτε δε ξερεις βεβαια. Ας μη λεμε μεγαλες κουβεντες)

Ο Πανουλης απο σημερα αρχιζει να συνερχεται σιγα σιγα. Μεγαλη ταλαιπωρια ρε κοριτσια. Να το βλεπεις να υποφερει και να μη μπορεις να κανεις τιποτα. Η μπεμπουλα μου λειπει τοσο πολυ. Μενει απο τη Κυριακη διπλα στη μαμα μου. Σημερα εκανε το πρωτο εμβολιο και εχει και αυτη 38,2 τωρα.

Προσπαθω να με ενεργοποιησω απο το pc της δουλειας και δεν μπορω. Δε θυμαμαι τον κωδικο στελνω email αλλα τιποτα. Τι να κανω;;;

Δε σχολιαζω τιποτα γιατι δεν εχω διαβασει τιποτα. Φιλια και καλο βραδυ

Πικουλινα μου δεν σε ειχα διαβασει νωριτερα...Συντομα περαστικα στα παιδακια σου και στη μπεμπουλα μην ανησυχεις, ο πυρετακος αυτος απο το εμβολιο δεν ειναι;;Γυρισες στη δουλειά ε;;Αντε καλή επαναπροσαρμογή!!

Εμεις πάντως στο τρίτο παιδί δεν λέμε οχι, αντιθετως θα έλεγα ειμαστε πολύ θετικοι..Βεβαια μεχρι τοτε θα αλλάξουμε πολλες φορες γνωμη αλλά εχουμε καιρό..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα μου δεν ξέρω τι να πεις...

Της δικιάς μου της το έχουν μάθει πλέον για τα καλά όλοι (παπούδες, γιαγιάδες και ο αντρας μου) οπότε εγώ απλά παλεύω με τα νεύρα μου και κάθε φορά που το παιδί λέει "ντα ντα κ#λ#" -ναι, έτσι το λέει:mad:- της λέω -μπροστά σε όλους- "αγάπη μου όποιος σου κάνει ντα ντα θα έχει να κάνει με τη μαμά". Δεν βρήκα τίποτα καλύτερο:confused::confused::confused::confused:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ε δεν αντεξα το εκανα θεμα και γελουσε...με εγραψε..

Πειτε μου αν το ξαναπει ,που θα το ξαναπει ,τι να της πω διοτι εχω θυμωσει και στεναχωρεθει πολυ..

Ριτακι πολύ ευχαριστο το γεγονος οτι ο πεθερος σηκωθηκε τοσο γρηγορα και ξεκινησε κιολας τις επισκεψεις..μα καλα δεν του ειπαν να μεινει στο σπίτι καποιες ημερες μεχρι να αναρρωσει τελειως;;Μαλλον πεθυμησε το Γρηγορη ομως..

Αφου δεν το καταλαβε ετσι απ'έξω όπως της το εφερες να καθησετε και να της εξηγησεις ότι δεν σου αρεσει ετσι οπως φοβιζει το παιδί, τι ειναι η μαμα μπαμπουλας;;Αν το εκανες εσυ για εκεινη και το παιδι αλλαζε τη συμπεριφορα του απέναντι της;;Πως θα της φαινοταν..

Και εγω ετσι το ξεκινησα στην πεθερα μου με τα κιντερ που του δινει και στην αρχη δεν με πήρε στα σοβαρα, συνεχιζε να του δινει οποτε της ερχοταν.."'ελα βρε ψυχουλα εχει κι αυτο, παιδακι ειναι" και κατεληγε το παιδακι να τρωει 2 αυγουλακια σοκολατενια μεχρι το μεσημερι..Οχι της είπα, το γλυκο θα το τρωει το απόγευμα και αυτο είναι το πρόγραμμα του..Επειδη εισαι εσυ του γλυκου με το ζορι να γινει και ο μικρος;;

Ελπίζω να το εχει καταλάβει κι απο εβδομαδα που θα τον αναλάβει ξανα να το εφαρμοσει...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Ελενακι μην συγχίζεσαι κοριτσι μου..Εγω ζηλευω πολύ που σε 2 24ωρα απο τωρα θα κρατας στην αγκαλια σου εναν αντρα!!!Και για μην αρχισει απο τωρα τις ζηλιες ο μεγαλος αντρας της οικογενειας αγκαλιασε για σημερα εκεινον μπας και γλυκαθει λιγο..Και εσυ να ηρεμησεις..Φιλακια και καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω!!!

σουρτουκεψαμε το απογευμα :tongue::tongue:

στονε μου ωραιος φαινετε ο ξενωνας αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια δες μεσα στη πολη και τα πρωινα πατε στα χωρια και για φαγητο!

οσο για το τριτο μαλλον μονο εμεις οι δυο ειμαστε θετικες στη σκεψη :lol:

ριτα καλως τους δεχτηκες θα μεινουν σ'εσενα;

deleni μου ασε αυτες οι ορμονες δεν παιζονται κι εμενα με πιανουν οι λοξες μου στα καλα καθουμενα :lol:

πικουλινακι μου περαστικα σας ευχομαι αυριο να εισαστε ολοι καλα!

Μαρινα μου μαλλον θελει πιο πολυ δουλεια αντε στρωθητε :lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ βρε κοριτσια το θεμα δεν ειναι μονο οτι του λεει για ξυλο που μου σηκωνεται η τριχα αλλά του ελεγε συνεχεια η μαμα θα σε δειρει,η μαμα θα φωναζει,πω πω μη φωναξω τη μαμα....ηξερε οτι δεν εκανε καλα και ελεγε εμενα και οχι το γιο της ουτε καν τον εαυτο της χαριτολωγοντας του στυλ..''θα σε δειρω..''

Τονιζε συνεχεια εμενα..μιλαμε πολυ στεναχωρεθηκα ρε γμτ ειμαι ολη μερα μονη με το παιδι και κανω τα παντα οσο κλαυτερα μπορω για να ειναι το παιδι χαρουμενο και ηρεμο δε με εχει βοηθησει πουθενα ουτε ενα μπιμπερο δεν επλυνε ποτε απο λεχωνα που ημουν και να το κανει τοσο προκλητικα?

Πολυ εχω ενοχληθει..

Μη σας φορτωνω..σορρυ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι οχι δε μενουν εδω μενουν στα αδερφια του ανδρα μου..ολο αυτο τον καιρο αθηνα ειναι μετα το νοσκομειο και θεωρητικα ο πεθερος μου δεν επρεπε να βγει ή να ερθει σε επαφη με κοσμο για 1μιση μηνα. δεν πρεπει ουτε συναχι να κολλησει..παρολα αυτα ηρθαν και ο ανθρωπος ηταν κομματια απο την κουραση ..φαινοταν..ενταξει μαλλον ηθελε να δει το παιδι αλλα θα μπορουσαμε αν μας το ελεγαν να το παμε εμεις..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

παλι καλα που δεν μενουν εκει ριτα το φανταζεσαι τοσο καιρο να ηταν η πεθερα μαζι σας;;;;;;;;;

μην στεναχωριεσαι για τετοια γλυκια μου δεν αξιζει μην δινεις σημασια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ βρε Ρίτα σε καταλαβαίνω. Και εμένα με ενοχλούν πολύ αυτά και το κάνει κυρίως ο μπαμπάς μου. Του το λέω συνέχεια ότι δεν είναι σωστό και με ενοχλεί αλλά το συνεχίζει. 'Θα σε μαλώσει η μαμά, θα σε δείρει η μαμά........πάντα η μαμά'. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ότι θέλεις να είναι ήρεμος και χαρούμενος. Και εγώ κωλοτούμπες στο πατώμα κάνω για να γελάει η Αλεξάνδρα. Εντωμεταξύ έχω παρατηρήσει ότι όταν της μιλάει έτσι ο μπαμπάς μου αυτή έρχεται και μου δίνει φιλιά. Φοβάται ότι θα τη μαλώσω και με καλοπιάνει;:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Αχ τα είπα και εγώ και ξεθύμανα. Κουράγιο κορίτσια γιατί όσα βιβλία και να διαβάσουμε δεν υπάρχουν εγχειρίδια για σωστούς γονείς και ευτυχισμένα παιδιά. Όλα θέλουν προσπάθεια και πολλές φορές είναι και θέμα συγκυριών.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κ. Φωτεινή, άντε κι εσείς με το καλό να αγκαλιάσετε κι άλλα εγγονάκια! Για βάλτε καμιά φυτιλιά στη Βϊκη!!!

Αααα για κάτσε καλά!γέννα εσύ με το καλό κ αφού πάρουν σειρά όλες οι άλλες μετά κ εγώ.μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αλλά δεν θέλω να λείψει τίποτα στη φωτεινή.με ένα νέο μωρακι σίγουρα θα χάσει τα πρωτεία.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αχ βρε Ρίτα σε καταλαβαίνω. Και εμένα με ενοχλούν πολύ αυτά και το κάνει κυρίως ο μπαμπάς μου. Του το λέω συνέχεια ότι δεν είναι σωστό και με ενοχλεί αλλά το συνεχίζει. 'Θα σε μαλώσει η μαμά, θα σε δείρει η μαμά........πάντα η μαμά'. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες ότι θέλεις να είναι ήρεμος και χαρούμενος. Και εγώ κωλοτούμπες στο πατώμα κάνω για να γελάει η Αλεξάνδρα. Εντωμεταξύ έχω παρατηρήσει ότι όταν της μιλάει έτσι ο μπαμπάς μου αυτή έρχεται και μου δίνει φιλιά. Φοβάται ότι θα τη μαλώσω και με καλοπιάνει;:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Αχ τα είπα και εγώ και ξεθύμανα. Κουράγιο κορίτσια γιατί όσα βιβλία και να διαβάσουμε δεν υπάρχουν εγχειρίδια για σωστούς γονείς και ευτυχισμένα παιδιά. Όλα θέλουν προσπάθεια και πολλές φορές είναι και θέμα συγκυριών.

Ετσι ειναι βρε γιοβαννα...τελικα πιο ευκολα τα βγαζουμε περα με τα παιδια παρα με τους μεγαλους ωρες ωρες...

Να σου πω την αληθεια αν ηταν ο πατερας μου θα του τα εχωνα πιο ευκολα ..σκεψου τωρα να εχεις την πεθερα ή τον πεθερο να λενε ετσι για σενα στο παιδι..μιλαμε τρελαθηκα μου ειχε ανεβει η πιεση και δεν ειναι η πρωτη φορα το εχει ξανακανει και της την ειχε πει η μανα μου..

Της ειχε πει ''.οχι η μανουλα δε δερνει.Η μανουλα σε αγαπαει Γρηγορη μου.Εμας θα δειρει αν συνεχισουμε..''

και παλι γελουσε και το συνεχιζει, νομιζω επιτηδες το κανει.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια,

Εύχομαι να ειστε όλες καλά,

Περαστικά πικουλινακι … συγγνώμη δεν διάβασα ποιος είναι αρρωστουλης

Σήμερα δεν θα έχω την αγαπούλα μου και μου λείπει από τωρα1693483v55hq85hcc.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...