Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι Ζαγοροχωρια θα παμε σιγουρα..κοντα δεν είναι;;

Τα Ζαγοροχώρια είναι τέλεια και έχει πολλά μέρη να δείτε. Τα Ιωαννινα δεν μου άρεσαν και πολύ, μία μέρα μου έφτανε για τα Ζαγοροχώρια όμως δεν έχω λόγια. Γιατί δεν μένετε σε κάποιο χωριο? Είχαμε μείνει στο Μονοδένδρι και τα γυρίσαμε όλα εκεί τριγύρω. Στην επιστροφή σταματήστε και Μέτσοβο, αξίζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζαγοροχωρια πολυ ωραια..αλλα βρε παιδια επαθα ψυχολογικο απο τους σκορπιους στα παλια κτιρια..στο ξενοδοχειο που μεναμε πετρινο και ανακαινισμενο ειχε σκορπιους..σοβαρα σας μιλαω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα στο εδωσε η στονε το λινκ.Καλη επιτυχια!

Εσυ ελεγες για το νησος λοιπον..το ελεγα εχθες στον καλο μου και δε θυμομουν καθολου που το ακουσα..μπλακ αουτ ειχα κολλησει.

Για το κρεβατακι θελει υπομονη καλα κουραγια! εμας εχω ξαναπει μας βοηθησε η αλλαγη περιβαλλοντος το καλοκαιρι και το ξεχασε,οταν γυρισαμε κατευθειαν στην κουνια του και ποτε ξανα στο κρεβατι μας με τη μεθοδο που εχω αναφερει.

Οσο για το γιογιο εγω νομιζω πως το παιδι ειναι ετοιμο.Το να κατσει ειναι το δυσκολο οπως για ολα τα παιδακια αλλά το μαθαινουν.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εδω Ιωαννιτσα και καλή επιτυχία!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3698&Itemid=56

Δεν με αφήνει να τη δω. Γιατί;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ρίτα έχεις δίκιο. Τα λέει η γλυκιά μου τα κακά της από 9 μηνών. Σε αυτό νομλιζω ότι άθελά μου το βοήθησα και εγώ. Δεν ήθελα να κάνει κακά στη βόλτα γιατί δεν θα είχα που να την αλλάξω και από πολύ μωρό την έπαιρνα στην αλλαξιέρα μετά το πρωινό γεύμα και της έλεγα 'έλα να κάνουμε κακά'. Έχουμε μείνει και 30' έτσι μέχρι να κάνει, αλλά τώρα έμαθε. Αν δεν την πας στην αλλαξιέρα να τη γδύσεις δεν κάνει. Θα εμφανίσω και εγώ το γιογιό και θα σας πω τα αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

Ε τοτε ειναι σιγουρα ετοιμη..τα κανει ηδη επι παραγγελια..σουπερ!

Απλα θα δυσκολευτεις λιγο να της το αλλαξεις αυτο.

Θα σου προτεινα να κανεις μια εισαγωγη πηγαινοντας μαζι με τη μικρη να αγορασετε το γιογιο μετα θα της δεεξεις στη φωτο του κουτιου(σχεδον ολα εχουν)το παιδακι που καθεται κτλ και θα της εξηγησεις .θα την αφησεις για λιγο καιρο και θα τη ρωτας τι κανει το παιδακι κτλ.

Σιγα σιγα θα τη ρωτας αν θελει να κατσετε να δεις που θα σου πει ναι!χαχα

Θελει επιμονη και υπομονη εγω αυτο καταλαβα τη μια μερα δε θελουν να κατσουν και την αλλη καθονται και τα κανουν και ξαφνιαζεσαι πιο πολυ απο αυτα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε τοτε ειναι σιγουρα ετοιμη..τα κανει ηδη επι παραγγελια..σουπερ!

Απλα θα δυσκολευτεις λιγο να της το αλλαξεις αυτο.

Θα σου προτεινα να κανεις μια εισαγωγη πηγαινοντας μαζι με τη μικρη να αγορασετε το γιογιο

Μας το έχουν ήδη κάνει δώρο και είναι ένας κύκνος.

΄Μακάρι κορίτσια μου να πέσετε μέσα στις προβλέψεις σας και να γεννήσουμε μαζί με τη Deleni την Παρασκευή! Κι εγώ θέλω netbook (αλλά δεν το βλέπω) γιατί το κινήτο μου δεν έχω αξιωθεί να το ενεργοποιήσω να μπαίνει interne και βαριέμαι να ασχοληθώ! Πριν φύγω για το μαιευτήριο όμως ελπίζω να προλάβω να σας γράψω ένα μηνυματάκι!

ΓΙοβάννα έτσι ακριβώς έμαθε κι ο Γώγος το γιογιό! Η διαφορά μας είναι ότι εσύ τη συνήθισες στην αλλαξιέρα ενώ εμείς κατευθείαν γιογιό! Είμαι σίγουργη ότι θα τα καταφέρετε χωρίς πολλές δυσκολίες! Το νήσος θυμάμαι που το έλεγες αλλά η φίλη μου που πήγαμε μαζί το είχε ήδη δει!

Κωνκωνάκι όχι και δε σου άρεσαν τα Γιάννενα!!!Θα μαλώσουμε!!!:lol:(Είμαι από εκεί για όποιον δεν κατάλαβε!) ΄Νομίζω ότι μια χαρά είναι να μείνεις μέσα στην πόλη και μπορείτε από εκεί να πάτε πολλές εκδρομούλες π.χ. Μέτσοβο (με την Εγνατία είναι πολύ κοντά), Ζαγοροχώρια περίπου 1 ώρα δρόμος, Κόνιτσα αλλά και εντός πόλης έχει πολλά να κάνεις και να δεις (μουσείο κέρινων ομοιομάτων, νησάκι και το σπίτι του Αλή Πασσά, σπήλαιο Περάματος και πολλά άλλα!). Να μη συζητήσω για τις τέλειες καφετέριες και ταβέρνες! Βέβαια αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...:lol:

Βατραχάκι ελπίζω αύριο να νιώθεις καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...