Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύα, το γαλατακι το πίνει μες τον ύπνο, στο κρεβατακι, όπως είναι, δεν ξυπνάει δλδ δεν ανοιγει μάτι, αλλά καταλαβαίνει οτι θα του το δώσω και μεχρι και τα χερακια του απλώνει να το πάρει μονος του, τότε του λέω "κατσε Αναστασούλη, θα στο δώσει η μαμακα", μολις τελειώσει γυρνάει μπρούμυτα βάζει και τα χερια κτ απο την πάντα και κοιμάται..

Ιωάννα, έχω μεγάλα ανοιγματα στις σκάλες ένα μετρο΄άνοιγμα...Η σκάλα είναι στη μέση, δεν εχει τοιχο δεξια αριστερα, μόνο κάγκελο, ζορίστηκα πολύ να βρω κτ που να εφαρμόζει σε κάγκελο (όλες έχουν εφαρμογή για τοίχο) και να εχει μεγαλο ανοιγμα και παρήγγειλα απο Αγγλία αυτήν..http://www.babysecurity.co.uk/picture.asp?PictureID=590536. Έχω βάλει 3 μεχρι τώρα, μία που κατεβαίνει στο υπόγειο, μια που κατεβαινει απο πάνω προς τα κάτω και μια εξω στα σκαλοπάτια πριν την είσοδο.. Δεν εχω βάλει απο το ισόγειο για τον πρώτο γιατι είπα πως θα τον βλέπω αν παει να ανεβει, και η αλήθεια είναι οτι σε εκεινο το σημείο δεν κάθεται τπτ..

Δεν ξέρω τι να κάνω για την άνοδο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον το ιδιο προβλημα το ειχαμε και εμεις και δυστυχως ουτε τοιχο ειχαμε και καναμε μια τσαχπινια ...βαλαμε μια προεκταση στο καγκελο ετσι να στερεωθει εκει η προεκταση και να ακουμπησει και για τις δυο μεριες ..αμα ενδιαφερεσαι να σου βγαλω φωτο να καταλαβεις τι φτιαξαμε ..και το καναμε και παμφθηνα με πορτακια απο το τζαμπο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπον το ιδιο προβλημα το ειχαμε και εμεις και δυστυχως ουτε τοιχο ειχαμε και καναμε μια τσαχπινια ...βαλαμε μια προεκταση στο καγκελο ετσι να στερεωθει εκει η προεκταση και να ακουμπησει και για τις δυο μεριες ..αμα ενδιαφερεσαι να σου βγαλω φωτο να καταλαβεις τι φτιαξαμε ..και το καναμε και παμφθηνα με πορτακια απο το τζαμπο ..

Βάλε Ιωάννα φωτο, να κνμ καμια πατέντα γιατι ο αντρας μου πήγε και εκεινος να βάλει μια προεκτασηη ξύλινη, κατατρύπησε τους τοιχους, παρολίγον να πάθω εγκεφαλικό και δουλειά δεν εγινε..Είδα και αποειδα έδωσα 200 ευρώ για αυτες τις πόρτες χωρις να ξερω αν τελικά θα καάνουν δουλειά, τελικά τις βαλαμε αλλά δεν τις λες και σταθερες....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

δεν προλαβα να σας διαβασω αναλυτικα απλα να ευχηθω συλληπητηρια στην ψυχουλα που εφυγε!πολυ λυπητερο γεγονος!:-(

να ευχηθω περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα κ στην σουλιτσα.ελπιζω ναμ ην χτυπησε πολυ.

λετε για τον υπνοσακο.ουτε κ εμενα δεν τον θελει.θυμαστε που σας ειπα οτι τον πεταξε στα σκουπιδια κρυφα.τωρα βρηκα αλλη λυση.

πουλανε στα premaman κ λογικα κ σε αλλα καταστηματα κατι μανταλακια που κρατανε την κουβερτα στο καγκελο.ετσι δεν ξεσκεπαζεται το μωρο.θα παω να τα αγορασω.σας το προτεινω.

για το γαλα που λετε κ εγω 12 η ωρα αν δεν το πειει ολο ,της το δινω κοιμισμενη κ ουτε που ανοιγει βλεφαρο.με καταλαβαινει κ ανοιγει το στομα της:o.

για το νανουρισμα ευα κ εγω αποφευγω να την κοιμιζω ενδιαμεσα γιατι μετα δεν μου κοιμοταν το μεσημερι.ξυπναμε στις 79μεσο ορο)κ οσο κουραστικο κ να ειναι την κραταωμεχρι της 2 ξυπνια.μαμ κ νανι μετα τουλαχιστον για ενα δυωρο.

το προβλημα μου εμενα ειναι οτι δεν κοιμαται μονη της δηλ στο κρεβατακι της.παρεα με εμνα με νανουρισμα.

την πιπιλα πλεον πολυ σπανια την χρησιμοποιουμε κ αυτην μονο στον υπνο καμια φορα.

να καλωσορισω κ εγω την yasmine κ την κικο.

καλως ηρθατε κοριτσια.

να καλωσορισω επισης την βικυ μας .να μας πεις νεα σου.

κα φωτεινη ειστε καλυτερα?

σας φιλω.

1654096yn4fep17z7.gif

Απλά μπήκα να συλλυπηθώ στο πικουλινακι για την ψυχούλα που μας βλέπει από ψηλά, πολύ λυπηρό γεγονός κούκλα μου, κουράγιο και δύναμη στους γονείς:-(:sad:

Θα σας απαντήσω αργότερα που θα καθίσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...