Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

A Στονε το ξεχασα...ξεχασα και τη Φωτεινη που περιμενει κατι λινκς..σορρυ βρε κουκλες Φωτεινη θα στα στειλω το βραδακι

Πετρουλα οχι δεν την εχω κανει αλλα η κοπελα που την εχει δωσει ειναι εγγυηση.

Εγω κανω ετσι με κρεμα απο πανω ενιοτε την ''καρυδοπιτα σχεδον ελαφρια'' που εχω δωσει που εχει λιγα αυγα νομιζω το ιδιο θα ειναι..

Οσο για το προφιτερολ που ρωταγες ναι η λευκη κρεμα ειναι ζαχαροπλαστικης και οχι σαντιγυ

Ωραίο πάντως φαινότανε Ριτάκι και το ραβανί με την κρέμα , αν και δεν είμαι fun του ραβανιού το λιγουρεύτηκα κάπως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο ναι δες τα και οτι θες με ρωτας

Ωραιο το μοσχαρακι βρε παιδια οντως! λεω να το βαλεις στο τραπεζι.

Οσο για το γιογιο καλα το σκεφτεσαι η αληθεια ειναι οτι θελει δουλεια και αν οι γιαγιαδες δε συνεργαστουν δε θα εχει αποτελεσμα.

Πετρουλα το σημαντικο ειναι οτι καθεται και ολο και κατι κανει προφανως το παιδι δεν ηθελε εκεινη την ωρα κακα.

Εγω πλεον δεν του λεω να κατσουμε μου το λεει εκεινος..θελει το χρονο του αλλα ερχεται φυσικα θα δεις.

Απλα στην αρχη θα τον βαζεις εσυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωραίο πάντως φαινότανε Ριτάκι και το ραβανί με την κρέμα , αν και δεν είμαι fun του ραβανιού το λιγουρεύτηκα κάπως...

ΕΙναι πολυυυ καλο!Καμμια σχεση με τα ραβανι που εχουμε στο μυαλο μας..ειναι στο ψυγειο και με την κρεμουλα ειναι πολυ δροσερο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια είναι μικρουλα ακομη, μην το συνδεεις με φοβια να κανει τα κακα της στο παμπερς.Δουλεψε το ομως αφου εχει κατανοησει τη διαφορα γιογιο-πανας.

Παρομοια κατασταση βιωνει η κουμπαρα μου, της οποιας η μεγαλη κορη (4 ετων)οταν θελει να κανει κακακια ζηταει πάμπερς, ειδε και αποειδε η μαμα της και εκρυψε όλα τα παμπερς..Τρεις μερες εκανε η μικρη να ενεργηθει και στο τελος την ειχε με κλυσμα και υποθετα.. Ρωτησε την παιδιατρο και της ειπε οτι μονο του το παιδι θα ζητησει τουαλετα και ειναι καθαρα ψυχολογικό , μιας και εχει 2 μικροτερα αδερφακια που φορουν πανα και της είπε οτι οφειλεται στο γεγονος οτι με την πανα νομιζει οτι τραβαει την προσοχη των γονιών, εχει συνδεσει το παιδι την πανα με το χαδι και την φροντίδα..

Αυτη την εβδομαδα θα επισκεφτουν και παιδοψυχολογο..

αυτο φοβαμαι κι εγω γιατι εχω ακουσει πολλες τετοιες περιπτωσεις.στην αρχη χαρηκα.θεωρουσα οτι ειχε αυτοελεγχο αλλα μετα καταλαβα οτι απο εκει προηλθε η δυσκοιλιοτητα!

Για το γιο γιο ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω ξεκινήσει ακόμα(περιμενω μήπως βρω της fisher price). Αυτό που ξέρω είναι ότι όλα θα γίνουν πολύ χαλαρά γιατί είναι σε πολύ μικρή ηλικία ακόμα και είναι ένα λεπτό θέμα που αν το πας λάθος από την αρχή θα έχεις και λάθος αποτελέσματα. Θα αφήσω την Εύα να με οδηγήσει..μου έκανε τρομερή εντύπωση που εχτές μου είπε η Ρίτα στο τηλ.ότι τρομάζουν όταν δουν τα κακά τους για πρώτη φορά! Λογικό αφού δεν τα έχουν ξαναδεί, οπότε αυτό το συγκράτησα καλά. Πάντως ότι γίνεται με το γιο γιο εσείς που το έχετε ξεκινήσει να μας τα λέτε γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα με πολλά απρόοπτα!

Για την πιπίλα όπως σας είπα εγώ δεν την κόβω ακόμα λόγω των δοντιών. Εξάλλου την έχει μόνο στον ύπνο αλλά με τα ξυπνήματα που κάνει το βράδυ και ουρλιάζει δεν πιστεύω πως είναι κατάλληλη περίοδος..

σε εμενα συνεβη αυτο και προσθετω ενα + !

κατα τα αλλα συμφωνω με οσα λες.δεν την πιεζω απλα θα αγορασω καπακι για την λεκανη και αν θελει να πηγαινει εκει!

οσο για την πιπιλα και η δικια μου κολλημα δεν εχει ευτυχως .κοιμαται και χωρις αυτην.αλλα την δινω για τα δοντια!

lazarenia μου μήπως να προσπαθήσεις αργότερα? Οταν θέλει να κάνει κακά και την έχεις με τη πάνα στο λέει?

εχει ξεχωρισει γιογιο και πανα.λεει κακα αλλα το αποφευγει.

δεν την πιεζω.

Λαζαρενια μου δεν το ειχα δει αλλα δε ξερω κιολας να σου παντησω με σιγουρια..

Το μονο που βλεπω ειναι οτι οντως εναν ψιλο ελεγχο απο την ωρα που θα τους ερθουνεχουν αποκτησει στην ηλικια τους...για λιγο ομως νομιζω ακομα..

Επισης ειδα οτι τα κανει ο δικος μου τα τσισακια του καθε 2μιση-3 ωρες(εξαρταται βεβαια και απο το τι εχει πιει) οποτε ισως και να συμπιπτει με την ωρα που βαζεις την πανα συν οτι προφανως νιωθει ασφαλεια..

Μην την πιεσεις λεω εγω μηπως δεν ειναι ετοιμη ακομα ασε λιγο χρονο και το ξαναβλεπεις αργοτερα.

περιπου καθε τοσο κανει και η δικια μου.αλλα την εχω παρατησρησει να σφιγγεται και να περπαταει καπως περιεργα.οποτε τα κραταει αν δεν εχει πανα.

απο την μια μου αρεσει που εχει αυτοελεγχο αλλα απο την αλλη με τρομαζει αυτη η συγκρατηση!

σας ευχαριστω ολες!!

ελπιζω να ειστε καλα!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Α Σουλα δινε της εσυ ατο απογευμα προς το βραδακι ..που θα παει και οι γιαγιαδες θα στρωσουν..

Αυτο κάνω Μαργαριτα μου .

Απόγευμα και Σ/κο που είμαι σπίτι.

Κοριτσακια μου επιτελους σχόλασα!!!Είμαι πτωμα.

Αντε να δουμε και τι "μελλει γενεσθαι" στον παιδίατρο το απόγευμα.

Φιλακια

Βρε Λαζαρενια μου δεν ηθελα να σε φοβισω..Δεν είστε ιδιες περιπτωσεις, η Λαζαρενια σου είναι ακομη μωρό, εκεινη ειναι κοριτσακι, πάει και στο σχολειο..

Το ανεφερα για να δειξω πως επιδραει και η ψυχολογια του παιδιου σε καποια πράγματα όσο κι αν εμεις προσπαθουμε.Και η κουμπαρα μου η κακομοιρα της ταζει, την παίρνει με το καλό, μεχρι και πέντε γιογιο της εχει αγορασει, για να τα βλέπει και να πηγαινει μονη της..Δυο χρονια είναι αυτη η κατασταση!Εχει απελπιστει πολύ..Καλα το τι βγαζει τι στομα της δεν μπορω να σας περιγραψω.. ο ποπος ομως;;;

Και ολο την ρωταει "ειμαι καλό κορίτσι" "με αγαπας;;" και καθεταιο μονη της και παραμιλάει "η μαμα αγαπάει τη Σοφη" το λεει για να το ακουει, εχει ανασφαλειες το παιδι..

Ριτα σε ευχαριστώ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε Λαζαρενια μου δεν ηθελα να σε φοβισω..Δεν είστε ιδιες περιπτωσεις, η Λαζαρενια σου είναι ακομη μωρό, εκεινη ειναι κοριτσακι, πάει και στο σχολειο..

Το ανεφερα για να δειξω πως επιδραει και η ψυχολογια του παιδιου σε καποια πράγματα όσο κι αν εμεις προσπαθουμε.Και η κουμπαρα μου η κακομοιρα της ταζει, την παίρνει με το καλό, μεχρι και πέντε γιογιο της εχει αγορασει, για να τα βλέπει και να πηγαινει μονη της..Δυο χρονια είναι αυτη η κατασταση!Εχει απελπιστει πολύ..Καλα το τι βγαζει τι στομα της δεν μπορω να σας περιγραψω.. ο ποπος ομως;;;

Και ολο την ρωταει "ειμαι καλό κορίτσι" "με αγαπας;;" και καθεταιο μονη της και παραμιλάει "η μαμα αγαπάει τη Σοφη" το λεει για να το ακουει, εχει ανασφαλειες το παιδι..

Ριτα σε ευχαριστώ...

γιατι εχει ανασφαλειες???

δεν με τρομαξες αλλα τα εχω ακουσει κι εγω ολα αυτα !!

αλλα το παιδι απο νωρις σου δειχνει σημαδια!

1654096yn4fep17z7.gif

Και εγω νομιζω οτι δεν ειναι ιδα περιπτωση...το εχω ακουσει και εγω οτι συμβαινει αλλα σε μεγαλυτερες ηλικιες..οταν δλδ το παιδι παρααργησει.

Νομιζω το αναφερουν και κοπελες στο θεμα για το κοψιμο της πανας στο parents

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη τα ιδια θα σας πεει και ο καρδιολογος, αφου και οι μικροβιολογικες και το holder είναι τζαμι..Να αποφευγεις το πολύ κρεας και να το γυρισεις σε ψαρια και πουλερικά..Σχεδον καθολου χοιρινα, τηγανιτά..Βραστες σαλάτες, λαχανικά και φρουτα.Το τσιγαρο είναι πολύ σημαντικο που το εχετε βγαλει απο τη ζωη σας μια ισορροπημενη διατροφη πρεπει και λιγη ασκηση εφοσον υπαρχει η θεληση και η δυνατότητα.

Το μοσχαρακι καταπληκτικό ε;;Ειδες τι χρυσοχερα εχουμε στην παρεα μας και μας κανει ετσι;;Αφου η μαμα μου, που οχι να το παινευτώ κάνει τα πιο νοστιμα φαγητα που εχω δοκιμασει- είναι μαγειρισσα πρωτη και στο επαγγελμα της- αυτο το μοσχαρακι μου ζητησε να της εξηγησω τη διαδικασια βημα-βημα..

Διαφημίσεις

Να μαι και γω!!!!

Καλησπέρα φιλενάδες!!!

Μαρίνα μου λες να γεννήσουμε μαζί;;;!!!!:D:D:D Μακάρι!!!!!:D:D

Κίκο μου μπραβο σας και ελπίζω να ξεμπερδέψατε μια και καλή... είμαστε και σε περίεργες ηλικίες όχι τίποτα άλλο...

Σούλα τι να πω πια...ελπίζω αυτό το νεφρό να μην είναι τόσο "ξεροκέφαλο" :D:D:D

Για το γιογιό πάντως ακόμα είμαι επιφυλακτική αν και το έχουμε εδώ και 2 μήνες :D Καταρχήν δεν τα λέει απο πριν βέβαια αν τη ρωτησεις τι κανουμε στο γιογιό σου λέει κακά αλλά και να τη βάλω δεν κάθεται...μετά απο 10 δευτερόλεπτα σηκώνεται οποτε...αναμένω..:roll:

Για την πιπίλα πάντως απο οδοντιατρικής σκοπιάς (το έχω ξαναπεί νομίζω) καλή ηλικία είναι το αργότερο τα 2,5 μετά αρχίζουν να δημιουργούνται ορθοδοντικά προβλήματα τα οποία όμως αν το παιδί κόψει την πιπίλα μέχρι τα 4,5 μπορεί και διορθωθούν απο μόνα τους (δεν είναι βέβαιο, αλλά συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις) και φυσικά το είδος του "προβλήματος" εξαρτάται και απο τη διάρκεια και τη συχνότητα χρησης...

Εγώ πάντως έχω βάλει στόχο, τώρα και με το μωρό, μέχρι τα 2 να κοπει εντελώς μιας και τώρα την παίρνει μόνο στον ύπνο..Περισσότερο δεν θέλω να την ταράξω τώρα και με το αδερφάκι... Θα δούμε...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

γιατι εχει ανασφαλειες???

Γιατι εχει αλλα 2 μικροτερα αδερφακια και νοιωθει παραμελημενη...Πηγαινει και στο σχολειο και νομιζει οτι χανει επεισοδια απο οτι γινεται στο σπίτι με τα πιτσιρικια..

Να σε ρωτησω 1 μαγια εννοεις ενα φακελακι?Και κατι αλλο τα τυλιγεις σαν κρουασανακι ε?Απο τη φαρδια προ την στενη μερια?Και η ζυμη πως να ειναι σφικτη ή να κολλαει λιγο?Σε ρωταω για να δω ποσο αλευρι να βαλω εσενα ποσο σου περνει περιπου?

1 φακ. μαγιά ή 1 κυβακι φρέσκια

Τα τυλίγεις σαν κρουασανάκι απο το φαρδύ που θα βάλεις τη γέμιση προς το στενό. Και τη ζύμη θα την κάνεις σφικτή. Οταν θα φουσκώσει και θα τη χωρίσεις στα 5 στο κάθε μπαλάκι θα βάλεις λίγο αλευρι για να μην κολλάει και να ανοίξει πιο ευκολα. Το αλευρι που χρησιμοποιησα πρέπει να ήταν γύρω στο μισό κιλό.

ντελενι μου και η παιδιατρος τα ιδια μου ειχε πει..καλη η πιπιλα φτανει να του την κοψεις εγκαιρα..εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου εξ αρχης.

Οσο για εσας ναι μην κανεις τιποτα τωρα καλυτερα μην τις πεσουν οι αλλαγες μαζεμενες.

Για πες πως νιωθεις?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

1 φακ. μαγιά ή 1 κυβακι φρέσκια

Τα τυλίγεις σαν κρουασανάκι απο το φαρδύ που θα βάλεις τη γέμιση προς το στενό. Και τη ζύμη θα την κάνεις σφικτή. Οταν θα φουσκώσει και θα τη χωρίσεις στα 5 στο κάθε μπαλάκι θα βάλεις λίγο αλευρι για να μην κολλάει και να ανοίξει πιο ευκολα. Το αλευρι που χρησιμοποιησα πρέπει να ήταν γύρω στο μισό κιλό.

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...