Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το εχει το τζαμπο ειναι αγνωστη μαρκα..δεν μπορω να το βρω να στο δειξω..θα το τραβηξω μια φωτογραφια να στο δειξω.Εχει και μουσικη.

Βεβαια να εισαι προετοιμασμενη στην αρχη θα στο σερνει κανωντας βουμ βουμ...

Παντως τωρα πρεπει να αρπαξεις την ευκαιρια να του το δειξεις το απλο και να του πεις τιμο μου μπραβο οταν θες κακα να μου το λες να πηγαινουμε να καθομαστε εδω κτλ με ενθουσιασμο φυσικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ρίτα μου η συνταγή για τυροπιτάκια μερεντοπιτάκια μαρμαλαδοπιτάκια είναι μία. Απλά βάζω οτι γέμιση θέλω, είναι μαλακή η ζύμη τους και ταιριάζει και με γλυκό και με αλμυρο.

Ζυμη για τυροπιτάκια μερεντοπιτάκια => 1 μαγιά, 1 κούπα γάλα (χλιαρό), 1 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο, 2 αυγά, 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη, 1 κουτ. του γλυκού αλάτι, 1 κουτ. του γλυκού ξύδι και αλευρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει.

Αφού τα ζυμώσω όλα, αφήνω τη ζύμη μισή ώρα σκεπασμένη να φουσκώσει λίγο. Μετά χωρίζω τη ζύμη στα 5 και ανοίγω φύλλο. Το κάθε φύλλο το κόβω με μαχαίρι πρώτα σταυρωτά και μετά χιαστή και βγαίνουν 8 κομμάτια. Στο κάθε κομμάτι βάζω οτι γέμιση θέλω. Βγαίνουν 2 ταψιά φούρνου 40 κομμάτια. Τα ψήνω στους 150 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα (δεν συγκράτησα χρόνο γύρω στα 25 λεπτα νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρη) Α και απο πάνω τα αλοίφω με αυγό.

Να σε ρωτησω 1 μαγια εννοεις ενα φακελακι?Και κατι αλλο τα τυλιγεις σαν κρουασανακι ε?Απο τη φαρδια προ την στενη μερια?Και η ζυμη πως να ειναι σφικτη ή να κολλαει λιγο?Σε ρωταω για να δω ποσο αλευρι να βαλω εσενα ποσο σου περνει περιπου?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

θεός ο Τίμος χαχα

κοριτσάκια πάω για μιά μικρή ξάπλα με το μπεμπέκι μου γιατι το απόγευμε έχω έξοδο κ χθες την νύχτα δεν με έπαιρνε ο ύπνος...κατά τις 4 τα ξημερώματα κοιμήθηκα!

m57Zp2.png

Κοριτσια το σαρδελακι μας ανεβασε καταπληκτικο και πρωτοτυπο τιραμισου

Κικο για δς το για το τραπεζι σου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4230&Itemid=49

Αφησαμε και σε εκρεμμοτητα τα φαγητα αλλα δε μου ειπες το μοσχαρακι το εκανες?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινάκι μου εχω σκεφτεί και εγώ να στραφώ στην ενναλακτικη ιατρικη και θα το κανω αμεσα.

Χθες και η μικρή μου ξύπνησε τρομαγμενη κατα τις 2 αλλα ευτυχώς κοιμηθηκε γρήγορα.

Βλεπουν ονειρα μωρε τα πουλακια μου.

vatraxaki αψογο τον βρίσκω τον μικρό!!!!

Κορίτσια η ανδρεάννα εφαγε χθες σπανακορυζο και το τσακισε.

Χθες σας ρωτησα τι τα ταιζετε γιατι εγω (ως συνηθως) δεν βγαζω ακρη με τις γιαγιαδες και την εχουν ταραξει στο ζυμαρικο και στις πατατες.

Της εβαλα μπροστα και θα της δινω και εγω οτι τρώμε και εμεις.

Ετσι και αλλιως της δίνω αλλα το απόγευμα γιατι το μεσημερι ..ειπαμε οι γιαγιακες μας!!!

ακομα η γιαγιαδες το δικο τους το βιολι ... εε Σουλα ???? εγω σημερα την εδωσα φακες αλλα τις αλλεσα και της εφαγε εβαλα και πατατουλα, λιγο σπανακι, καροτο και λιγο ρυζι

Καλησπέρα τσουπρες...

Σούλα δινε στο παιδι απο τα δικα σας φαγητα, να υπάρχει ποικιλία και να τρωει απο ολα το παιδι, ετσι μεγαλώνοντας δεν θα παρουσιασει ιδιαιτεροτητες στο θεμα του φαγητού..Να τα κανεις λιγο πιο αναλατα και οχι τσιγαριστά.

Αντε Βατραχακι, τα αγορακια μας πήραν φορα!!!Οπου βολευεται ο καθενας.Σημερα ο δικος μου δεν είχε πολλα κεφια μου είπε η μαμα μου, εκει δεν ετρωγε, ετσι πήρα το φαγητο και ήρθαμε στα ψαρακια μας..το εφαγε σε λιγα λεπτα και μετα πήγαμε γιογιο όπου εκατσε αρκετη ωρα αλλά η "κληρωτιδα" εβγαλε μονο τσίσα..χαχα, κατι είναι κι αυτό, ε;;

Ριτα χτες σε ρωτησα για την πουτιγκα στο μασα αν την εχεις κανει γιατι μου αρεσει πολύ αλλά δεν εχω κανει ποτέ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες τι κάνετε; εγώ πήζω τρελά γι'αυτό και δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω πολλά πράγματα.

Σουλίτσα εύχομαι κοπέλα να τελειώσει σύντομα και αυτή η ταλαιπωρία σου.

Ριτάκι , ξέχασα να σου πω ότι το έφτιαξα το Σάββατο το μπυρένιο μοσχαράκι και ήταν καταπληκτικό, λέω μάλιστα να το φτιάξω (ένα από τα κρεατικά) και στο τραπέζι.

Τώρα για γλυκάκια μου έκανε καλή εντύπωση η τούρτα με πορτοκάλι και σοκολάτα. Το βράδυ όμως απο το σπίτι θα τα μελετήσω όλα πολύ καλά και θα κατασταλάξω.

Βικάκι δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν είχες αναφέρει για τις εξετάσεις μας, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιάτί για τον ίδιο λόγο και εγώ δεν μπορώ να μπαίνω συχνά στο παρεάκι σας , γιατί ο μικρούλης με τρελαίνει και δεν με αφήνει σε υσηχία , συν του ότι μόλις με δει στον υπολογιστή έχει μάθει το κουμπί που τον σβήνω και τρέχει να το πατήσει.

Πάντως και εγώ απο φαγητά δίνω του μικρού απο νωρίς ότι τρώμε και εμείς και προσπαθώ να μη τα αλέθω αλλά να του τα λιώνω με το πιρουνάκι.

Μη το φοβάσαι Σουλίτσα είναι καλό να μαθαίνουν σε νέες γεύσεις εξάλλου ανθρωπάκια είναι και αυτά και βαριόνται εύκολα τα ίδια και τα ίδια.

Όσο για την πιπίλα ακόμα δεν σκέφτομαι να του την κόψω , 1ον γιατί η μόνη στιγμή που την χρησιμοποιεί είναι στον ύπνο και μόλις αποκοιμηθεί την πετάει μόνος του (δηλαδή δεν είναι φοβερά εξαρτημένος για να με φοβίζει αργότερα αυτό μήπως δεν καταφέρω την απεξάρτησή του) και 2ον επειδή έχουμε ένα θεματάκι με τον ύπνο γιατί για να αποκοιμηθεί πρέπει να είναι ένας από τους 2 γονείς παρών, θέλω σιγά σιγά να μάθει να κοιμάται μόνος του και μετά να του κόψω την πιπιλίτσα.

Τώρα όσον αφορά την πάνα , ούτε και εγώ έχω κάνει ιδιαίτερες προσπάθειες (ούτε καν γιογιό δεν έχουμε πάρει) αφενός γιατί δεν μιλάει καλά και αφετέρου γιατί όταν κάνει τα κακά του δεν τα λέει και απλά πρέπει να τον ρωτήσω εγώ. Νομίζω ότι το κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και αυτό σε οδηγεί εκεί που θέλει να σε πάει και όχι οι γονείς. Ίσως γι'αυτό και εγώ εφόσον δεν έχω πάρει αυτά τα σημάδια θεωρώ ότι είναι νωρίς να ξεκινήσω και εγώ, συν του ότι μεγαλώνει με 2 γιαγιάδες και ειδικά η πεθερά μου δεν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να τον έχει απο κοντά και να τον ρωτάει και να τον οδηγεί στο γιογιό για να τον βοηθήσει στην αρχή που θα έχει μεγάλη ανάγκη. Ελπίζω σιγά σιγά να αλλάξουν τα πράγματα.

Μαρινάκι κουράγιο και έφτασες στο τέλος , καταλαβαίνω την ψυχολογία σου και την ευσυγκινισία σου και εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα.

Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ που συμπάσχατε μαζί μου όσον αφορά τις εξετάσεις.

Φιλιά σε όλες

:wink:;-):wink:;-)

Μαρινακι έχει γουστο να γεννήσεις μαζί με την Ελενη:!::!::!::!::D:D:D:D

με το καλο κουκλα μου και με ενα πονο καλη λευτερια:):)

Ευχαριστώ πολύ κ. Φωτεινή, άντε κι εσείς με το καλό να αγκαλιάσετε κι άλλα εγγονάκια! Για βάλτε καμιά φυτιλιά στη Βϊκη!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κικιτσα δλδ τελος καλό όλα καλα ετσι;;Δεν σας ειπαν για επαναληπτικες μετα απο καποιο διαστημα.. Προτειναν φανταζομαι σωστη διατροφή και τσιγαρο ε;;

Πετρούλα μου ακόμα δεν τις πήγαμε στον καρδιολόγο, αλλά θεωρώ ότι δεν θα ζητήσει να γίνουν επαναληπτικές μιας και η δική του άποψη ήταν ότι οι εξετάσεις αυτές γίνονται καθαρά για λόγους εφυσήχασης, ούτως η άλλως το τσιγάρο το έχουμε κόψει εδώ και 4 χρόνια αλλά με την διατροφή όντως έχουμε ένα θεματάκι.

Είναι κρεατοφάγος ο άτιμος , τι να τον κάνω....

A Στονε το ξεχασα...ξεχασα και τη Φωτεινη που περιμενει κατι λινκς..σορρυ βρε κουκλες Φωτεινη θα στα στειλω το βραδακι

Πετρουλα οχι δεν την εχω κανει αλλα η κοπελα που την εχει δωσει ειναι εγγυηση.

Εγω κανω ετσι με κρεμα απο πανω ενιοτε την ''καρυδοπιτα σχεδον ελαφρια'' που εχω δωσει που εχει λιγα αυγα. νομιζω το ιδιο θα ειναι..

Οσο για το προφιτερολ που ρωταγες ναι η λευκη κρεμα ειναι ζαχαροπλαστικης και οχι σαντιγυ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...