Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πλακα κανεις που το θυμασαι.πω πω θηριο εισαι βρε.ναι αυτο ειπα.ειχα πει για 2,5 ετων αγορακι, πραγμα πολυ σπανιο, γνωστης μου κοπελας ο γιος.ετσι ξαφνικα χωρις λογο χωρις αιτια και το πορισμα ηταν αυτο δυστυχως.οι γιατροι και οι κατασκευαστες πιπιλων υποστηριζουν οτι η χρηση της πιπιλας μειωνει κατα πολυ αυτο το συνδρομο.το λεει και ο μαρινοπουλος ο παιδοχειρουργος που μας απανταει εδω.αχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.απλα να σας πω για να καταλαβαιτε τι ειναι η μοιρα.αυτη η γυναικα ειχε ενα 5 ετων τοτε κοριτσακι και το 2,5 αγορακι,οταν εφτασε η μερα που θα εκλεινε χρονο το αγορακι γεννηθηκε το νεο τους παιδι.παλι αγορι δωσαν και το ιδιο ονομα.δεν το πιστευα οταν το ακουσα και ομως.ιδια μερα!την ωρα που εφυγε το παιδι την ιδια ωρα την ιδια μερα ενα χρονο μετα εσπασαν τα νερα και την ωρα που το ειχαν καταλαβει τοτε την ιδια ωρα γεννηθηκε το νεο παιδι.

ανατρίχιασα...

ναι ναι έχω καλό θυμητικό η άτιμη :tongue:

βασικά αυτό που τους συνέβει είναι πολύ σπάνιο...συνήθως ο αιφνίδιος βρεφικός θάνατος συμβαίνει από 1 μηνών εως 1 ετών και η πλειοψηφία των περιστατικών είναι σε βρέφη από 2 μέχρι 4 μηνών!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια γλυκά

Εύχομαι να είστε όλες και τα μωράκια σας καλά

Κορδελάκι θα αναφερθώ σε σένα λέγοντας ότι η δίαιτα που κάνεις δεν είναι καθόλου σωστή, θα σε ταράξει τα νευρά, μπορεί να φαίνετε ότι χάνεις αλλά κούκλα μου πιστέψαμε τα κιλά δεν θα κρατήσουν και στην ουσία δεν είναι κιλά πάρα μόνο υγρά. δεν είναι ισορροπημένη διατροφή

Τι γίνετε με την Μαρίνα?? Κανένα νέο??

Βικουλίνα ταχτοποιήθηκε το θέμα για αύριο ? πηρές την πεθερά σου?

Όσο για την πιπιλά, στην Βίκυ και στην Κάλλη το είχα κόψει στα 2 και το είχαν απωθημένο, σε οποίο μωρό πηγαίναμε τρέχον να βρουν την πιπιλά του για να την πάρουν, η Κάλλη είχε φάει όλα τα χεριά και της μύτες από της Barbie κούκλες

εγω που εβαζα το μεγαλο δαχτυλο στο στομα μου και το πιπιλιζα εως τα νηπια ...τι εγινε?? δεν μεγαλλωσα ?? δεν εκανα οικογενεια? δεν εγινα μαμα και γιαγια.....και τι γιαγια τσαχπινα:):):)

Α βατραχακι και ο δικος μου εστω και ενα λεπτο νωριτερα κανει τον χαμο αν τον ξυπνησεις..

ασε κι εμενα τα ιδια αφου οταν θελω να τον ξυπνησω αφηνω την πορτα του δωματιου του ανοιχτη και κανω λιγο θορυβο απο εξω για να τον ακουσει και να ξυπνησει!

αυτη την στιγμη κανει μετακομιση στο δωματιο του βγαζει ολα του τα παιχνιδια εξω!!!!!!!!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εδώ είμαι κοριτσάκια, ακόμαααα.....Αν και από χτες το βράδυ τα πονάκια ψιλοεντάθηκαν και κατά τις 8 ξύπνησα από μια δυνατή σύσπαση! Τώρα τίποτα πάλι! Όχι τίποτα άλλο έστειλα και το παιδί σχολείο γιατί νόμιζα ότι θα με πιάσουν οι πόνοι και θα είμαστε οι δυο μας και θα πανικοβληθώ! Πάντως πριν φύγω για την κλινική θα προσπαθήσω να μπω να σας ενημερώσω!:wink:

Το βράδυ μας ήταν δύσκολο αφού στις 12 ξύπνησε ο Γωγούλης από εφιάλτη αλλά κοιμήθηκε αμέσως, όμως το σκηνικό επαναλήφθηκε κατά τη 1 και κάτι και κράτησε κανένα σαραντάλεπτο! Με έσφιγγε και μου έλεγε μαμά, μαμά! Είδαμε και πάθαμε να ηρεμήσουμε, αφού ήπιαμε και λίγο γάλα! Τον πήρα και στο κρεβάτι μας όπου τον έπιασε τρελός βήχας (σαν αλλεργικό) και μετά παααλι στο δωμάτιό του και κάθε που δοκίμαζα να τον αφήσω στην κούνια του έκλαιγε και με ζητούσε! Με τα πολλά ενώ καθόμασταν στην καινούρια πολυθρόνα που πήραμε για το παιδικό (και χτες ανακάλυψα ότι κουνιέται κιόλας!!!) μου λέει μαμά νάνι και μου έδειξε μόνος του το κρεβατάκι του! Είμαι σίγουρη ότι για όλο αυτό ευθύνονται και οι αλλαγές στο δωμάτιό του, αφού αποπροσανατολίστηκε όταν ξύπνησε αλλά και οι όλο πιο συχνές αναφορές για τη μπέμπα που θα μοιράζεται το δωμάτιο μαζί της! Σήμερα σκέφτομαι να παίξουμε κάμποση ώρα στο δωμάτιό του για να συνηθίσει κάπως τις αλλαγές και ας ευχηθούμε το βράδυ μας να είναι καλύτερο, γιατί είμαι κι εγώ τελείως πιασμένη σήμερα!

Βικάκι πραγματικά συγκινήθηκα απίστευτα με την ιστορία που έγραψες. Τι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα! Δόξα το Θεό να λέμε που είμαστε γεροί εμείς και κυρίως τα παιδάκια μας!

Σούλα και το άλλο νεφρό έχει πέτρα ε? Έχεις δοκιμάσει να απευθυνθείς και σε κανέναν ομοιοπαθητικό?Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι κάνουν καλή δουλειά.

Δε θυμάμαι αν σας είπα ότι χτες βράδυ πήγα με μια φιλη μου σινεμά και είδαμε το Ένας σοβαρός άνθρωπος!!! Και δωρεάν να σας δώσουν τα εισητήρια, και σε dvd να πέσει στα χέρια σας μην το δείτε, μεγάλη πατάτα!!! Πετρούλα, την ταινία που είδες χτες την είδα το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά και ήταν τόσο συγκινητική. Πολυ κλάμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηρθαμε!Πηγαμε τραπεζα και σ/μ μεγαλη βολτα με τα ποδια..

Βατραχακι και εγω το ιδιο κανω!Πηγαινοερχομαι και ξυπναει χαχα

Ο γρηγορης παντως οταν τον ρωτας για την πιπιλα και οταν βλεπει αλλα παιδακια με πιπιλα λεει οτι την εκανε μπαμ στον παππου τον χοχοχοχο=Αγιος Βασιλης !

Παω να ζεστανω το φαι του.Του εχω ρυζι και σουτζουκακια που τρελαινεται.

Εμεις θα φαμε καμμια μακαρονδα την οποια δεν εχω φτιαξει ακομα ...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα ισως ηταν εφιαλτης αλλα μπορει να ειναι και τα τελευταια δοντακια μου το εχει κανει και εμενα τωρα τελευταια το μεσημερι ευτυχως και θελει να του χαιδευω το μαγουλο..μου πιανει το χερι και το βαζει εκει και ολη μερα τα χερια μεσα και πισω πισω..αντε 2 εμειναν..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα ισως ηταν εφιαλτης αλλα μπορει να ειναι και τα τελευταια δοντακια μου το εχει κανει και εμενα τωρα τελευταια το μεσημερι ευτυχως και θελει να του χαιδευω το μαγουλο..μου πιανει το χερι και το βαζει εκει και ολη μερα τα χερια μεσα και πισω πισω..αντε 2 εμειναν..

Δε νομίζω Ριτάκι φαινόταν τόσο τρομαγμένος ο καυμενούλης και όχι να πονάει! Ήθελε μόνο αγκαλίτσα σφιχτή-σφιχτή! Μάλλον κάτι έχουν πάθει οι ορμόνες μου γιατί το σκέφτομαι και μου έρχεται να μπήξω κι εγώ τα κλάματα!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ελα βρε Μαρινακι υπομονη θα ηρεμησεις σε λιγες μερες !Ολα τα παιδακια το κανουν αυτο μην αγχωνεσαι θα ηρεμησει και ο μικρουλης μας μολις συνειδητοποιησει την αλλαγη και δει και τη μπεμπουλα.Ειναι σε πολυ καλη ηλικια και νομιζω δε θα εχετε πολλες ζηλειες μια χαρα θα τα παει!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απ΄το στόμα σου και στου Θεόύ τ' αυτί Ριτάκι! Είναι αυτό που έλεγε και η Deleni στο τέλος μας πιάνουν κάπως τα ψυχολογικά μας! Άντε καλό μαγείρεμα σε σένα πάω κι εγώ να πάρω λίγο ψωμάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν θα πιστεψετε τι εκανε ο Τιμος βρηκε καινουρια τουαλετα :lol::lol::lol:

εχουμε αυτο το αυτοκινητακι

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.13.02/1402388

φωναζε να τον βαλω να κατσει μπροστα στο καλαθακι τον βαζω και μου λεει κακα του λεω τι κακα μου ξανα λεει κακα μπα λεω πλακα θα κανει μετα απο λιγο μου λεει νεο ηθελε να πατησω το καζανακι γιατι εκανε κακα στα αληθεια :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Xxaxaxa!Ειδες και εσυ?

Οριστε που δεν το εννοουν ενα ενα καθε μερα λεει κακα και καθεται και τα κανει ...

ε ενταξει οπου βολευεται το καθενα!!χαχα

Για την δικη σας περιπτωση θα προτεινω το γιογιο αυτοκινητακι σαν το δικο μας χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λες ριτα ;

εχω ενα απλο αλλα ουτε να το δει δεν θελει στην αρχη καθοταν με τα ρουχα τωρα καθολου αυτο το αυτοκινητακι με λιγη φαντασια μοιαζει με τουαλετα χαχαχα

πρεπει να εκανε και τσισα γιατι μου λεει τσουτσου τσισ!!!!

Ε στανταρ εκανε τα κακα πανε με τα τσισα εχω διαπιστωσει χαχα

Ναι καλε το εννουσε μην αμφιβαλεις!!

Αντε παρε σαν το δικο μας ισως του αρεσει καλυτερα τελικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...