Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα παλι σαν σωστος αντρας κανει οτι κανει κι ο μπαμπας του δεν φευγουμε απο το σπιτι αν δεν βαλουμε κολωνια και ζελε στα μαλλια του κανω οτι του βαζω και κορδονετε χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Προς το παρον δεν κανω τιποτα Stone εξω..δλδ κακα εξω πολυ σπανια κανει πλην 2 περιπτωσεων τωρα στις γιορτες που μαλλον εφτασε στο αμην μιας και ειμασταν εξω ολη μερα και μου ελεγε ''μαμα κακα γιογιο '' απεγνωσμενα..εκει λοιπον τα εχασα και του λεω καντα στην πανα σου τωρα δεν εχουμε γιογιο κτλ.

Ε αν θελετε το πιστευετε το παιδι με κοιταζε σαν εξωγηινη σου λεει μουρλη ειναι αυτη..μια ετσι μια αλλιως..

Σχετικα με τα τσισα τωρα τελευταια το ξεκινησε πιο εντατικα και δε ξερω τι θα κανω..

Προφανως πρεπει να κανω κατι και εξω και το εχω αμελησει...νομιζω η Μαρινα ειχε πει οτι εχει μαζι της γιογιο και στο αυτοκινητο..

Επειδη βεπω ομως οτι εξω δεν τα κανει συχνα θα τον αφησω λιγο ακομα και αν δω οτι σταθεροποιουνται τα τσισα στο γιογιο θα κινηθω αναλογα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα δεν ειναι κανονας οτι η πιπιλα σωζει απο βρεφικο θανατο, απλα εχει διαπιστωθεί οτι στα μετρα πρόληψης ανηκει και η χρηση πιπίλας μονο αν τη θελει το παιδι. Η εμφανιση του συνδρομου γνωριζω οτι αφορα σε παιδια ηλικιας μεχρι ενος ετους..Εξου και το βρεφικό.Μπορει να κανω λάθος..Στα θηλαζοντα παιδια η πιπιλα καλό είναι να μην μπει τους 2 πρωτους μηνες..ο δικος μου την πήρε μετα τους 8..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εμενα παλι σαν σωστος αντρας κανει οτι κανει κι ο μπαμπας του δεν φευγουμε απο το σπιτι αν δεν βαλουμε κολωνια και ζελε στα μαλλια του κανω οτι του βαζω και κορδονετε χαχαχα!

Καλε για τα κακα ελεγα όχι για το λουσο..χαχα!!!

Διαφημίσεις

πλακα κανεις που το θυμασαι.πω πω θηριο εισαι βρε.ναι αυτο ειπα.ειχα πει για 2,5 ετων αγορακι, πραγμα πολυ σπανιο, γνωστης μου κοπελας ο γιος.ετσι ξαφνικα χωρις λογο χωρις αιτια και το πορισμα ηταν αυτο δυστυχως.οι γιατροι και οι κατασκευαστες πιπιλων υποστηριζουν οτι η χρηση της πιπιλας μειωνει κατα πολυ αυτο το συνδρομο.το λεει και ο μαρινοπουλος ο παιδοχειρουργος που μας απανταει εδω.αχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.απλα να σας πω για να καταλαβαιτε τι ειναι η μοιρα.αυτη η γυναικα ειχε ενα 5 ετων τοτε κοριτσακι και το 2,5 αγορακι,οταν εφτασε η μερα που θα εκλεινε χρονο το αγορακι γεννηθηκε το νεο τους παιδι.παλι αγορι δωσαν και το ιδιο ονομα.δεν το πιστευα οταν το ακουσα και ομως.ιδια μερα!την ωρα που εφυγε το παιδι την ιδια ωρα την ιδια μερα ενα χρονο μετα εσπασαν τα νερα και την ωρα που το ειχαν καταλαβει τοτε την ιδια ωρα γεννηθηκε το νεο παιδι.

Ηταν μοιραιο Βικυ μου οι ανθρωποι να ξαναγκαλιασουν τον αγγελο τους..Δηλαδη διεγνωσμενη αιτια θανατου ήταν ο βρεφικος θανατος;;;

Πω πω συγκλονιστικο...

Και ολα τα παιδακια που δεν πηραν ποτε πιπιλα?Συνηθως τα θηλαζοντα δεν εχουν..τι γινετε με αυτα?

τιποτα βρε αγαπη μου.τιποτα.ειναι ενα πορισμα που λενε,δεν σημαινει οτι και να εχει πιπιλα δεν γινεται.δειτε τι εγραψε ο μαρινοπουλος

Η ηλικία που ο κίνδυνος κορυφώνεται είναι αυτή των 2-4 μηνών. Παράγοντες κινδύνου είναι η χαμηλή κοινωνικοοικονομική κατάσταση, η πρηνής θέση κατά τον ύπνο, το χαμηλό βάρος γέννησης, οι ανήλικες μητέρες, οι μητέρες καπνίστριες και το οικογενειακό ιστορικό αιφνίδιου θανάτου.

Προληπτικά μέτρα είναι το σχετικά σκληρό κρεβατάκι χωρίς έξτρα σκεπάσματα, η ύπτια θέση κατά τον ύπνο, η αποφυγή καπνίσματος στο σπίτι, η χρήση πιπίλας στον ύπνο, η σωστή και όχι υπερβολική θερμοκρασία παιδικού δωματίου.

Οι εμβολιασμοί τέλος δεν έχουν καμμία σύνδεση με το φαινόμενο.

εξαλλου ο θηλασμος βοηθαει ετσι και αλλιως σε πολλα και το παιδι αλλα και την μητερα

α και για να φαινεται που το βρηκα αυτο ειναι εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31095

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ηταν μοιραιο Βικυ μου οι ανθρωποι να ξαναγκαλιασουν τον αγγελο τους..Δηλαδη διεγνωσμενη αιτια θανατου ήταν ο βρεφικος θανατος;;;

ναι και η απαντηση που πηραν οταν ρωτησαν οι γονεις πως γινεται αφου ειναι εκτος επικυνδυνης ηλικιας ηταν οτι σε ολους τους κανονες υπαρχουν δυστυχως και τετοιες εξαιρεσεις.δεν προκειται ποτε να το ξεχασω αυτο σε ολη μου την ζωη.

αλλα ας το αφησουμε κοριτσια γιατι και η μαμα μου οταν μπει για θανατικο θα μας πει(για εναν οικογενειακο φιλο)και ενταξει φτανει.χαρες εχουμε αυτα ας μεινουν στο παρελθον.εχω και την παλιο μισθοδοσια που ηρθε και οχι τιποτα οι μονιμοι θα πληρωθουν ΦΤΟΥ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!!!!!!

Καλέ ξεσαλώσατε πάλι χθες!!!!Τα διάβασα λίγο βιαστικά.

Giovanna μου σκέτη τρέλλα η μικρή σου.Και μεις βάζουμε κραγιόν αλλά με κλειστο το καπάκι.Βάζουμε και ρούζ με το πινέλλο....καλά πολύ γέλιο.Όσο για την κολώνια έχει τρέλλα μόλις ντυθεί αμέσως ζητάει να της βάλεις κολώνια και αποσμητικό στη μασχάλη γιατί βλέπει εμάς που βάζουμε.

Μαρίνακι μου μεγειά η καινούρια σας κούνια!!!!!! Με το καλό να έρθει το ζουζούνι σας !!!!!

Κίκο μου ήθελα να σε πω πόσο χάρηκα που τα αποτελέσματα του αντρούλη σου είναι οκ.Μπράβο κορίτσι μου τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Stone μου μπράβο στον Αναστάση μας.Νομίζω πως είστε σε πολύ καλό δρόμο.Εμένα η δικιά μου μόνο κάθεται ή με τα ρούχα ή χωρίς αλλά δεν κάνει ποτέ τίποτα.

Σουλίτσα μου γλυκειά μου χάρηκα πολύ είσαι καλά από το νεφρό που έκανες την επέμβαση αλλά στεναχωρέθηκα πολύ με το άλλο....πότε θα ησυχάσεις βρε παιδί μου!!!!

Εγώ κορίτσια χθες έκανα τραπέζι την αδελφή μου που ήρθαν για τον άντρα μου και έκανα το μοσχαράκι με την μπύρα.Καλά περιτό να σας πω έγινε ΤΕΛΕΙΟ ξετρελάθηκαν όλοι δεν έμεινε βέβαι ούτε σταγόνα.....Το έκανα με ρυζάκι και έβαλα και πατατούλες στο φούρνο με μανιτάρια και κρεμα γάλακτος. Όλα έγιναν πολύ ωραία και όλοι ευχαριστήθηκαν.Περάσαμε πολύ όμορφα αλλά μπορώ να πώ ότι κουράστηκα λίγο.Χαλάλι όμως ....για τον αντρούλη μου!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Mπρσβο Ευα και του χρονου να εισαι καλα να το ξανακανεις.

Ευχαριστώ γλυκειά μου!!!!!!! Πάντως ο αντρας μου ξετρελαθηκε.Θα είναι ένα φαγητό που θα το κάνω συχνά από δω και πέρα.Και είναι και εύκολο!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ξυπνησε εφαγε και τα φρουτα του οκ!

ευτυχως ξυπνησε μονος του και δεν χρειαστηκε να τον ξυπνησω γιατι μετα ποιος τον ακουσε δεν θελει καθολου να τον ξυπνανε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευχαριστώ γλυκειά μου!!!!!!! Πάντως ο αντρας μου ξετρελαθηκε.Θα είναι ένα φαγητό που θα το κάνω συχνά από δω και πέρα.Και είναι και εύκολο!!!!

Ε ναι στη χυτρα ειδικα πανευκολο ειναι!

Χαιρομαι που του αρεσε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...