Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το έχω ακούσει αυτό για το αυτοκολλητο, αλλά εμείς κλαίμε απο την ώρα που θα δούμε τη γιατρό. Και με το στηθοσκόπιο που τον εξετάζει αυτός πλαντάζει στο κλάμα.

ειναι επειδη ειναι ζευγαρακι με την φωτεινη τα ιδια κανει και εκεινη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Το ήξερα ότι εχει και αυτο πετρες απλα ηταν πιο επειγον να ασχοληθουμε με το αλλο .Αχ οταν εχεις πετρες δεν γλυτωνεις ποτε, εχει πολύ ταλαιπωρια το θεμα.

Οσο για το εμβολιο εμας ο παιδιατρος με το που θα παμε της βαζει μια αλοιφη εκει που θα κανει το εμβολιο (μαλλον αναισθητικη).Αλλα η Ανδρεάννα κλαει με το που τον βλεπει οχι γιατι ποναει στο εμβολιο!!

αχ βρε Σουλα ευχομαι να τελειωνεις μ'αυτην την ταλαιπορια συντομα να ρωτησω ποτε σου εμφανιστηκαν οι πετρες;ειναι κληρονομικο;

ποια ρωτησε για αυτοκολλητα?δεν εχω ιδεα δε χρειαστηκε ευτυχως

κι εγω δεν τα ηξερα ριτα μου μου ειπε η γιατρος να του βαζω γιατι δεν θελει να τον ποναει τον λυπαται!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

συμπεθέρα χαχαχα κι ο γιος μου κλαίει με το που θα τον ξαπλώσω για να τον εξετάσει, αρχίζουν τα παρατράγουδα...είπαμε πολλές φορες αν δεν ταιριάζαμε....

βατραχουλίνα κάνω δίαιτα γιατι από τότε που έχω το πρόβλημα θυροειδής παλεύω μονίμως με τα κιλά...και τώρα έφτασε πάλι η στιγμή που λέω "τέλος...πρέπει να χάσω κάποια κιλά, ουφ πια"...τι καλά παλιότερα (πριν το θυροειδή) έτρωγα σαν μοσχαράκι και δεν έβαζα καλέ κιλά....

Βικουλίνι μου καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι...ούτε κι εγώ αγχώνομαι για το θέμα πιπίλας και πάνας...τότε είχες πεί για τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κων κων μου ευχαριστω!!!!Τα κανεις και με αλμυρη γεμιση αυτα?

Κικο καλοοοοοοοο!χαχα

Stone δε ξερω και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου ...αλλα αφου λες οτι δεν παιζιε τι να πω...εγω δεν τα πολυσυζηταω τα ονειρα με φοβιζουν λιγο και ας ειναι καλα..

Βικακι οχι δεν το θυμαμαι τι ειχες πει για την πιπιλα οσο για την πανα εσεις με την περιπετεια καλα κανετε και περιμενετε ομως αυτο το επιχειρημα ''κανεις δεν εμεινε'' με πανα δεν το πολυδεχομαι το ειχα ξαναπει αλλωστε..

Σαφως κανενας δε θα μεινει με πανα αλλα αν μπορουμε κατι να το κανουμε πιο αναιμακτο γιαιτ να το αφηνουμε?Και εγω εκοψα την πανα στα 5 και μια χαρα μεγαλωσα αλλα τη δεδομενη στιγμη ειχα προβλημα ,ψυχολογικη πιεση,προβλημα με το σχολειο και πολλα αλλα...

Η Stoneμολις μας ειπε για ενα παιδακι που ξαναγυρισε στην πανα εξαιτιας ζηλειας..ε αυτο ειναι πολυ πιθανον να συμβει οταν κανεις δευτερο παιδι το εχω ακουσει απο 2 στις 3 πειρπτωσεις φιλων με 2 παιδακια..γιατι λοιπον πρεπει να το αφησουμε στην τυχη του και να μην τα βοηθησουμε απο νωρις?Εξαλλου γιατι ειναι νωρις?εγω παντως ειδα οτι μια χαρα ανταποκρινονται τελικα.

δεν ειπα να παει σχολειο και μετα, αλλα απο τα 2 δηλαδη το καλοκαιρι να ξεκινησουμε τις προσπαθειες.μεχρι τοτε θεωρω οτι ειναι νωρις.μεχρι να κανω δευτερο εχουμε ακομα ουουουουουουου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Το ήξερα ότι εχει και αυτο πετρες απλα ηταν πιο επειγον να ασχοληθουμε με το αλλο .Αχ οταν εχεις πετρες δεν γλυτωνεις ποτε, εχει πολύ ταλαιπωρια το θεμα.

αντρακι εισαι δεν σε φοβαμαι.

όσο έχω αντοχές και διάθεση θα συνεχίζω την δίαιτα...δεν έχω βάλει στόχο...απλά κάνω την πρωτεινική δίαιτα του ατκινς...την κάνω 3 μέρες και μετά σταματάω μία και μετά ξανά 3!

m57Zp2.png

δεν ειπα να παει σχολειο και μετα, αλλα απο τα 2 δηλαδη το καλοκαιρι να ξεκινησουμε τις προσπαθειες.μεχρι τοτε θεωρω οτι ειναι νωρις.μεχρι να κανω δευτερο εχουμε ακομα ουουουουουουου

Ενταξει τοτε συμφωνουμε μια χαρα το σκεφτεσαι!Απλα ειπα τα παραπανω διοτι ακουω συνεχεια απο γονεις που τα παιδακαι τους περασαν τα 3 και ακομα εχουν πανα οτι ειναι νωρις για το Γρηγορη και αναρωτιεμαι γιατι ειναι νωρις? εφοσον το παιδι συνεργαζεται?Τους ρταω εσεις το δοκιμασατε στην ηλικια του Γρηγορη?οχι λενε ηταν νωρις ε και τωρα που ειναι οι ηλικια τους τι καταφεραν?Με πιανεις?φαυλος κυκλος..

Αντι να πουν οτι ισως επρεπε να εχουν ξεκινησει νωριτερα ακολουθωντας το παιδι και τα σημαδια του σου πετανε ενα ειναι νωρις χωρις αιτιολογια..

Τεσπα ειμαι εκτος θεματος το ξερω χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικουλίνι μου καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι...ούτε κι εγώ αγχώνομαι για το θέμα πιπίλας και πάνας...τότε είχες πεί για τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο;

πλακα κανεις που το θυμασαι.πω πω θηριο εισαι βρε.ναι αυτο ειπα.ειχα πει για 2,5 ετων αγορακι, πραγμα πολυ σπανιο, γνωστης μου κοπελας ο γιος.ετσι ξαφνικα χωρις λογο χωρις αιτια και το πορισμα ηταν αυτο δυστυχως.οι γιατροι και οι κατασκευαστες πιπιλων υποστηριζουν οτι η χρηση της πιπιλας μειωνει κατα πολυ αυτο το συνδρομο.το λεει και ο μαρινοπουλος ο παιδοχειρουργος που μας απανταει εδω.αχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.απλα να σας πω για να καταλαβαιτε τι ειναι η μοιρα.αυτη η γυναικα ειχε ενα 5 ετων τοτε κοριτσακι και το 2,5 αγορακι,οταν εφτασε η μερα που θα εκλεινε χρονο το αγορακι γεννηθηκε το νεο τους παιδι.παλι αγορι δωσαν και το ιδιο ονομα.δεν το πιστευα οταν το ακουσα και ομως.ιδια μερα!την ωρα που εφυγε το παιδι την ιδια ωρα την ιδια μερα ενα χρονο μετα εσπασαν τα νερα και την ωρα που το ειχαν καταλαβει τοτε την ιδια ωρα γεννηθηκε το νεο παιδι.

Διαφημίσεις

καλε γιοβαννα ξεχασα να σου πω οτι η κορη σου ειναι κουκλα.και η φωτεινη ετσι κανει αλλα με το θερμομετρο.το εχει για κραγιον.ειναι λιγο ψωνιο η δικια μου παντως

Βατραχακι ξεχασα να σχολιασω για την ταινια..Πολύ συγκινητική και λίγο σκληρη, έκλαψα πολύ αλλά νομιζω είχε καποιες διαφορες με το βιβλίο, το οποίο μου αρεσε πολύ περισσότερο..Το παθαίνω αυτο, αν διαβασω ενα βιβλίο και μετα παρακολουθησω την ταινια δεν με εντυπωσιαζει τοσο όσο το βιβλίο..Τα βιβλία βγαζουν πιο εντονα συναισθηματα..

Ριτα, ήθελα να σε ρωτησω για το γιογιο, οταν βγαινετε εξω τι κανεις ή τι εκανες στην αρχη μεχρι το παιδι να μαθει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...