Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

37289.jpg

τι τελεια εικονα!!!

κικο μου συγνωμη που δεν στο ειπα τοσες μερες αλλα χαρηκα και εγω πολυ με τα αποτελεσματα σας.πολλες φορες νομιζω οτι εχω κατεβασμενα στορια,πρεπει να χανω καποιες στιγμες δεν εξηγηται αλλιως.εννοειται πως γι'αυτο ευθυνεται η φωτεινη γιατι καθε μερα που περναει ειναι ολο και πιο γλυκια και με κανει να σκεφτομαι συνεχεια εκεινη οποτε χανω επεισοδια.ΨΩΝΙΟ ΜΑΝΑ

εγω για το θεμα της πανας και της πιπιλας δεν προχωραω.την πιπιλα δεν την κοβω για καποιους λογους που τους εχω ξανα πει αλλα τοτε δεν θυμαμαι καμια να ειπε κατι.και την πανα πιστευω οτι ειναι μικρη.ο βαφτισιμιος μου ειναι 3 και ακομα δεν την εκοψε.τα παιδια των συναδελφων το ιδιο,ετσι και εγω.το καλοκαιρι θα προσπαθησω και αν πιασει καλως αλλιως καποια στιγμη θα την βγαλει,δεν εχω δει ποτε κανεναν μεγαλο να φοραει πανα χαχαχα:lol::lol:.εξαλλου θα εχει ακρατεια για ενα μαλλον μεγαλο διαστημα επειδη στο δευτερο χειρουργειο ειχαν κανει αναδομηση της ουρηθρας.οποτε δεν αγχωνομαι καθολου.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σουλακι, τι σου ειπε για το νεφρο, πρεπει να κανεις κτ, να προσεξεις απο κατι ή ειναι καθαρα οργανικο;;

Πετρούλα μου οι εξετασεις δεν εδειξαν απο τι μπορει να προερχεται.Οπότε η μόνη λύση είναι παρα πολύ νερό και παρακολουθηση

καλημερα!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7:30 και τωρα κοιμηθηκε ορθιος τι να τον κανω καλυτερα τωρα παρα στης 12.

εσεις τι κανετε;

στονε μου το ειδατε το εργο;καλο;

τελικα με το ξενοδοχειο τι κανατε;να ξερω αν ειναι να ψαξω κι αλλο :lol:

σαρδελινα μου γιατι διαιτα;εχεις πμ το ειδες;

Σουλα μου ετσι ξαφνικα παρουσιασε προβλημα το αλλο νεφρο η το ηξερες απο πριν;

κι εμεις προχθες καναμε εμβολιο δεν ακουστηκαμε εως εκει;

αλλα τωρα βαζουμε κατι ειδικα αυτοκολλλητα μια ωρα πριν για να μην ποναει τα βαζει καμια σας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ωχ κουράγιο! Για το άλλο νεφρό τί σου ειπε?

Εχει και αυτό πέτρα που δεν δημιουργει βεβαια πολύ μεγαλο προβλημα αλλα πρεπει να τινει λιθοτριψία ΠΑΛΙ.

Απλα θα το κανω λιγο αργοτερα γιατι ειμαι αρκετα ταλαιπωρημενη από την επεμβαση και τις προηγουμενες λιθοτριψιες.

εγω για το θεμα της πανας και της πιπιλας δεν προχωραω.την πιπιλα δεν την κοβω για καποιους λογους που τους εχω ξανα πει αλλα τοτε δεν θυμαμαι καμια να ειπε κατι.και την πανα πιστευω οτι ειναι μικρη.ο βαφτισιμιος μου ειναι 3 και ακομα δεν την εκοψε.τα παιδια των συναδελφων το ιδιο,ετσι και εγω.το καλοκαιρι θα προσπαθησω και αν πιασει καλως αλλιως καποια στιγμη θα την βγαλει,δεν εχω δει ποτε κανεναν μεγαλο να φοραει πανα χαχαχα:lol::lol:.εξαλλου θα εχει ακρατεια για ενα μαλλον μεγαλο διαστημα επειδη στο δευτερο χειρουργειο ειχαν κανει αναδομηση της ουρηθρας.οποτε δεν αγχωνομαι καθολου.

Συμπεθέρα ούτε και εμείς είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Αφου δεν μιλάει δε μου λέει αν θέλει κακά. Με την πιπίλα τόσο καιρό την έβαζε μέχρι να τον πάρει ο ύπνος και μετά τη πετούσε. Και ξυπνούσε συνέχεια μέσα στη νύχτα, αν δεν του εφτιαχνα γάλα δεν κοιμόταν. Εδώ και 2 βδομάδες του βάζω τη πιπίλα στη διάρκεια της νύχτας και δεν ξυπνάει. Σηκώνετε κατευθείαν το πρωί και μου δείχνει μόνος του να του φτιάξω γάλα. Επιτέλους κοιμάται τα βράδια!!! Θα γεννούσα και το άλλο και αυτός ακόμα θα ξυπνούσε για γάλα!:lol:

αλλα τωρα βαζουμε κατι ειδικα αυτοκολλλητα μια ωρα πριν για να μην ποναει τα βαζει καμια σας;

Δεν το έχω ακούσει αυτό για το αυτοκολλητο, αλλά εμείς κλαίμε απο την ώρα που θα δούμε τη γιατρό. Και με το στηθοσκόπιο που τον εξετάζει αυτός πλαντάζει στο κλάμα.

Καλημέρα φιλενάδες!

Από τα τελυταία που διάβασα και είδα..(είναι αδύνατον να διαβάσω με προσοχή τοοοοοοοσα πολλά! :lol: )

κικο απ'ότι κατάλαβα οι εξετάσεις του καλού σου ήταν καθαρές ε? Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα!

Giovanna μου φοβερή η φώτο της Αλεξάνδρας!!! Έτσι να μαθαίνουν από τώρα...χαχαχαχα!!!Κι εμείς βάζουμε κραγιον αλλά με κλειστό καπάκι! :lol:

Για το γιο γιο ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω ξεκινήσει ακόμα(περιμενω μήπως βρω της fisher price). Αυτό που ξέρω είναι ότι όλα θα γίνουν πολύ χαλαρά γιατί είναι σε πολύ μικρή ηλικία ακόμα και είναι ένα λεπτό θέμα που αν το πας λάθος από την αρχή θα έχεις και λάθος αποτελέσματα. Θα αφήσω την Εύα να με οδηγήσει..μου έκανε τρομερή εντύπωση που εχτές μου είπε η Ρίτα στο τηλ.ότι τρομάζουν όταν δουν τα κακά τους για πρώτη φορά! Λογικό αφού δεν τα έχουν ξαναδεί, οπότε αυτό το συγκράτησα καλά. Πάντως ότι γίνεται με το γιο γιο εσείς που το έχετε ξεκινήσει να μας τα λέτε γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα με πολλά απρόοπτα!

Για την πιπίλα όπως σας είπα εγώ δεν την κόβω ακόμα λόγω των δοντιών. Εξάλλου την έχει μόνο στον ύπνο αλλά με τα ξυπνήματα που κάνει το βράδυ και ουρλιάζει δεν πιστεύω πως είναι κατάλληλη περίοδος..

Σουλίτσα μου μπράβο για το νεφρό σου, πολύ ευχάριστο ου όλα τελικά πήγαν καλά, τι ταλαιπωρία είχες περάσει κι εσύ...

Τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εχει και αυτό πέτρα που δεν δημιουργει βεβαια πολύ μεγαλο προβλημα αλλα πρεπει να τινει λιθοτριψία ΠΑΛΙ.

Απλα θα το κανω λιγο αργοτερα γιατι ειμαι αρκετα ταλαιπωρημενη από την επεμβαση και τις προηγουμενες λιθοτριψιες.

Αμαν ρε παιδί μου με αυτές τις πέτρες, τί έχεις τραβηξει! Ελπίζω μόλις κάνεις και αυτή τη λιθοτριψία να είσαι μια χαρά και μη παρουσιαστούν ποτέ ξανα!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κων κων μου ευχαριστω!!!!Τα κανεις και με αλμυρη γεμιση αυτα?

Κικο καλοοοοοοοο!χαχα

Stone δε ξερω και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου ...αλλα αφου λες οτι δεν παιζιε τι να πω...εγω δεν τα πολυσυζηταω τα ονειρα με φοβιζουν λιγο και ας ειναι καλα..

Βικακι οχι δεν το θυμαμαι τι ειχες πει για την πιπιλα οσο για την πανα εσεις με την περιπετεια καλα κανετε και περιμενετε ομως αυτο το επιχειρημα ''κανεις δεν εμεινε'' με πανα δεν το πολυδεχομαι το ειχα ξαναπει αλλωστε..

Σαφως κανενας δε θα μεινει με πανα αλλα αν μπορουμε κατι να το κανουμε πιο αναιμακτο γιαιτ να το αφηνουμε?Και εγω εκοψα την πανα στα 5 και μια χαρα μεγαλωσα αλλα τη δεδομενη στιγμη ειχα προβλημα ,ψυχολογικη πιεση,προβλημα με το σχολειο και πολλα αλλα...

Η Stoneμολις μας ειπε για ενα παιδακι που ξαναγυρισε στην πανα εξαιτιας ζηλειας..ε αυτο ειναι πολυ πιθανον να συμβει οταν κανεις δευτερο παιδι το εχω ακουσει απο 2 στις 3 πειρπτωσεις φιλων με 2 παιδακια..γιατι λοιπον πρεπει να το αφησουμε στην τυχη του και να μην τα βοηθησουμε απο νωρις?Εξαλλου γιατι ειναι νωρις?εγω παντως ειδα οτι μια χαρα ανταποκρινονται τελικα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

..μου έκανε τρομερή εντύπωση που εχτές μου είπε η Ρίτα στο τηλ.ότι τρομάζουν όταν δουν τα κακά τους για πρώτη φορά! Λογικό αφού δεν τα έχουν ξαναδεί, οπότε αυτό το συγκράτησα καλά.

:shock: Αλήθεια? Φοβερό ε? Και ναι είναι λογικό όπως λες, αφου δεν τα έχουν ξαναδεί!

Δεν το έχω ακούσει αυτό για το αυτοκολλητο, αλλά εμείς κλαίμε απο την ώρα που θα δούμε τη γιατρό. Και με το στηθοσκόπιο που τον εξετάζει αυτός πλαντάζει στο κλάμα.

ναι κωνωκων μου ειναι κατι ειδικα patch μαλλον εχουν κατι που μουδιαζει την περιοχη και δεν καταλαβαινουν το τσιμπημα.

την προηγουμενη φορα δεν το καταλαβε αυτην ομως ξεχασα να το βαλω απο νωρις και λιγο πονεσε αλλα κι εμενα κλαει επειδη τον εξεταζει οχι γιατι ποναει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7:30 και τωρα κοιμηθηκε ορθιος τι να τον κανω καλυτερα τωρα παρα στης 12.

εσεις τι κανετε;

στονε μου το ειδατε το εργο;καλο;

τελικα με το ξενοδοχειο τι κανατε;να ξερω αν ειναι να ψαξω κι αλλο :lol:

σαρδελινα μου γιατι διαιτα;εχεις πμ το ειδες;

Σουλα μου ετσι ξαφνικα παρουσιασε προβλημα το αλλο νεφρο η το ηξερες απο πριν;

κι εμεις προχθες καναμε εμβολιο δεν ακουστηκαμε εως εκει;

Το ήξερα ότι εχει και αυτο πετρες απλα ηταν πιο επειγον να ασχοληθουμε με το αλλο .Αχ οταν εχεις πετρες δεν γλυτωνεις ποτε, εχει πολύ ταλαιπωρια το θεμα.

Οσο για το εμβολιο εμας ο παιδιατρος με το που θα παμε της βαζει μια αλοιφη εκει που θα κανει το εμβολιο (μαλλον αναισθητικη).Αλλα η Ανδρεάννα κλαει με το που τον βλεπει οχι γιατι ποναει στο εμβολιο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...