Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fast την Αλεξάνδρα όταν την ρωτάμε πώς τη λένε απαντάει 'Ανανάνα'. Δύσκολο όνομα το Αλεξάνδρα. Έχουμε και άλλο διάλογο.

-Αλεξάνδρα πώς λένε τον μπαμπά;

-Πύο (Σπύρο).

-Και τη μαμά;

-Μαμά.

Δεν έχω βαφτιστικό εγώ :lol::lol::lol::lol:

Μην τρελαίνεστε πάντως κορίτσια με τα βιβλία ψυχολογίας. Και οι δικοί μας που δεν τα διάβασαν μια χαρά μας μεγάλωσαν και μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να έχει ψυχολογικό πρόβλημα από το καζανάκι ή την τουαλέτα.:-):-):-)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανεκδοτακι

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. ¶φησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω συμφωνω γιοβαννα μου κανενα βιβλιο δεν εχω διαβασει για αυτο το λογο.

Σχετικα με το γιο γιο διαβασα σε ενα ξενο σαιτ που παρακολουθω και αυτο για να ενημερωθω για τη διαδικασια.Κατα τα αλλα οτι μου κατεβει κανω παντα.Χαχαχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ανεκδοτακι

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. ¶φησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλο πολυ καλο ριτα !!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετυχημένο Ριτάκι!

Γιοβάννα τέλεια η δεσποινιδούλα με το κραγιονάκι! Ετοιμαστείτε για καυγάδες μαμά και κόρη όσων αφορά καλλυντικά και μπιζού!!! Πολύ σωστό το σχόλιό σου ότι κι εμάς παρόλο που οι γονείς μας δεν ήταν τόσο ενημερωμένοι μια χαρά μας μεγάλωσαν (ε εντάξει μην υπερβάλλουμε) γιατί εμείς μερικές φορές παρασυρόμαστε και τρελαινόμαστε απίστευτα με αυτά που διαβάζουμε (εγώ 1η και καλύτερη!)

Βατραχάκι εγώ στο ίδιο δωμάτιο έβαλα την κούνια της μπουμπούς με του Γώγου αλλά τελικά χάρηκε όταν την είδε όμως όταν ρωτούσα πού θα κοιμηθείς (κι ας είναι στη θέση που μέχρι χτες ήταν η δική του) μου έδειχνε το δικό του! Ευτυχώς του λέω γιατί η δική σου είναι πολύ πιο ωραία! Ποιός θα κοιμηθεί εκεί ρωτάω?Μπέμπα, ψιλολέει! Τα έχω πάρει στο κρανίο βέβαια με αυτούς που την έφεραν γιατί είναι χτυπημένη σε 3-4 σημεία και το απόγευμα πήγαμε από εκεί και κάναμε παράπονα με τον άντρα μου και είπαν ότι θα παραγγείλουν άλλη! Να δούμε πότε!

Κατά τα άλλα πήγα με μια φίλη μου και είδαμε μία ταινία τεράστια πατάτα και επέστρεψα προ ολίγου! Έχω και κάτι συσπασούλες σήμερα, για να δούμε πώς θα ξημερώσουμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου...φυσικα και δεν σας διαβασα ολες και οοοολα αυτα που γραψατε!!!μερες θελω!!!

να ευχηθω στην ευα χρονια πολλα .απο οτι καταλαβα γιορταζει ο συζυγος?να τον χαιρεσαι κοριτσι μου και με το καλο να ερθει και το δευτερο!!!

εγω θελω να σας πω μιας και λετε για γιογιο...το ειχα ξαναγραψει αλλα δεν μου απαντησατε ιως να μην το ξερατε...

η δικια μου σας εχω πει οτι καναμε προσπαθεια επιτυχημενη απο 11 μηνων.μετα το εκοψε λογω αυτου του προβληματος!εδω και ενα τριμηνο παλι πηγαινει αλλα με τα ρουχα της και αν της το βγαλω καθεται αλλα δεν τα κανει.

οκ μεχρι εδω...

αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι την αφηνω χωρις πανα πολυυυυυυυυ ωρα και δεν τα κανει πανω της.αλλα ουτε και στο γιογιο.

αν της βαλω την πανα θα τα κανει.

απορω τα κραταει? ή δεν ειναι η ωρα της???

κατα τα αλλα ειμαστε καλα αν και δεν τρωμε ...τα ουλα ειναι πρησμενα οποτε μαλλον αυτο ευθυνεται!!!

καπου σας διαβασα που λεγατε για την κενακομπ.

θελει προσοχη αυτη η κρεμα διοτι η δικια μου ψιλοεβγαλε τριχουλες λογω κορτιζονης!!!

αυτα !σας φιλω

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου δεν το ειχα δει αλλα δε ξερω κιολας να σου παντησω με σιγουρια..

Το μονο που βλεπω ειναι οτι οντως εναν ψιλο ελεγχο απο την ωρα που θα τους ερθουνεχουν αποκτησει στην ηλικια τους...για λιγο ομως νομιζω ακομα..

Επισης ειδα οτι τα κανει ο δικος μου τα τσισακια του καθε 2μιση-3 ωρες(εξαρταται βεβαια και απο το τι εχει πιει) οποτε ισως και να συμπιπτει με την ωρα που βαζεις την πανα συν οτι προφανως νιωθει ασφαλεια..

Μην την πιεσεις λεω εγω μηπως δεν ειναι ετοιμη ακομα ασε λιγο χρονο και το ξαναβλεπεις αργοτερα.

Καληνυχτα τωρα τελειωσα με δουλειες παω και εγω για υπνο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

37289.jpg

Ζουζούνες καλημέρα σας εύχομαι και σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις συνταγούλες. Εχθές δεν κατάφερα να δω τίποτα γιατί μετά τη δουλειά είχα νέφτι στον π@#@# και έτρεχα σαν το Βέγγο , θα τις μελετήσω σήμερα από τη δουλειά και θα σας πω τι θα κάνω.

Είστε όλες γλυκύτατες , σας ευχαριστώ πολύ πολύ.

Και μιας που λέτε και ανεκδοτάκι κάτι για να ξεκινήσει με χαμόγελο η μέρα σας.

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια γκόμενα με φοβερό κορμί. Τρελάθηκε! Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται! Η γκόμενα είχε απίστευτο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος.

Οπότε την ρωτάει:

- "Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου;

- "Στο κολυμβητήριο απαντάει αυτή!"

- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;;;"

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημέρα!

Λυσάξατε χθες πάλι!

Πότε προλαβαίνετε ρε κορίτσια και μπαίνετε συνέχεια? Εγώ γιατί δεν προλαβαίνω???

Ρίτα μου η συνταγή για τυροπιτάκια μερεντοπιτάκια μαρμαλαδοπιτάκια είναι μία. Απλά βάζω οτι γέμιση θέλω, είναι μαλακή η ζύμη τους και ταιριάζει και με γλυκό και με αλμυρο.

Ζυμη για τυροπιτάκια μερεντοπιτάκια => 1 μαγιά, 1 κούπα γάλα (χλιαρό), 1 1/2 φλυτζανάκι του καφέ ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο, 2 αυγά, 1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη, 1 κουτ. του γλυκού αλάτι, 1 κουτ. του γλυκού ξύδι και αλευρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει.

Αφού τα ζυμώσω όλα, αφήνω τη ζύμη μισή ώρα σκεπασμένη να φουσκώσει λίγο. Μετά χωρίζω τη ζύμη στα 5 και ανοίγω φύλλο. Το κάθε φύλλο το κόβω με μαχαίρι πρώτα σταυρωτά και μετά χιαστή και βγαίνουν 8 κομμάτια. Στο κάθε κομμάτι βάζω οτι γέμιση θέλω. Βγαίνουν 2 ταψιά φούρνου 40 κομμάτια. Τα ψήνω στους 150 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα (δεν συγκράτησα χρόνο γύρω στα 25 λεπτα νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρη) Α και απο πάνω τα αλοίφω με αυγό.

Ελπίζω να κατάλαβες... Ο Κωνσταντίνος τα τρώει με μαρμελάδα. Η μερέντα στο φούρνο ψήνετε λιγάκι αλλά σε γευση είναι super. Η συνταγή είναι της μαμάς μου, την κάνουμε πολλά χρόνια τώρα!

giovanna κούκλα η κορη σου!

lazarenia μου μήπως να προσπαθήσεις αργότερα? Οταν θέλει να κάνει κακά και την έχεις με τη πάνα στο λέει?

κικο ωραίο το ανεκδοτάκι σου!

Ρίτα μου τώρα διάβασα και δικό σου ανέκδοτο:lol::lol::lol:. Γιατί δεν πιάνει στους παντρεμένους:lol::lol::lol:?

Διαφημίσεις

Καλημερα Κουκλιτσες μου!!!!

Πως ειστε σημερα;;

Κωνκων ευχαριστουμε για τη συνταγουλα, εγω την τσακωσα πάντως..

Ωραιοτατα ανεκδοτακια Ριτα και Κικο, της Ριτας το διαβασα προσφατα, της Κικης οχι και γελασα πολύ!

Ειδα τη ζουζουνα στη φωτο Κικιτσα και θυμηθηκα το ονειρο που ειδα χτες..Ειδα οτι εκανα μια μπεμπουλα και ηταν ημερων και οπως την ειχα στην αγκαλια μου με ειπε μαμα και τρελάθηκα!!Μετα μεσα στον υπνο μου σκεφτομουν οτι δεν ειναι καλό που το μωρο μου αν και τοσο μικρό μιλησε...

Μην προτρεχετε, σας προλαβαινω να σας πω οτι το πρωί αδιαθετησα..Τι να σημαινε αραγε αυτο το ονειρο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λαζαρενια είναι μικρουλα ακομη, μην το συνδεεις με φοβια να κανει τα κακα της στο παμπερς.Δουλεψε το ομως αφου εχει κατανοησει τη διαφορα γιογιο-πανας.

Παρομοια κατασταση βιωνει η κουμπαρα μου, της οποιας η μεγαλη κορη (4 ετων)οταν θελει να κανει κακακια ζηταει πάμπερς, ειδε και αποειδε η μαμα της και εκρυψε όλα τα παμπερς..Τρεις μερες εκανε η μικρη να ενεργηθει και στο τελος την ειχε με κλυσμα και υποθετα.. Ρωτησε την παιδιατρο και της ειπε οτι μονο του το παιδι θα ζητησει τουαλετα και ειναι καθαρα ψυχολογικό , μιας και εχει 2 μικροτερα αδερφακια που φορουν πανα και της είπε οτι οφειλεται στο γεγονος οτι με την πανα νομιζει οτι τραβαει την προσοχη των γονιών, εχει συνδεσει το παιδι την πανα με το χαδι και την φροντίδα..

Αυτη την εβδομαδα θα επισκεφτουν και παιδοψυχολογο..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από μενα γιατι μετα δεν βλεπω να προλαβαινω.

Εχω μια εξαγωγη στην Ιταλια και εχω ενα σωρο χαρτια.

Χθες πήγα στον γιατρο για το νεφρό μου και μου ειπε οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση παρολη την ταλαιπωρια .Εχουμε βεβαια ενα θεμα με το αλλο νεφρο αλλα πιστευω οτι αντιμετωπιζετε πιο ευκολα.Θα δείξει.

Σημερα εχουμε και εμβολιο και απο τωρα σκεφτομαι το κλαμα που θα ριξει η κορη μου!!

Μαρινάκι εδώ είσαι ή γεννησες?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...