Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλήθεια; Καλλιτέχνης. Έχει φτιάξει και όλα τα έπιπλα στο σπίτι σας φαντάζομαι.

Αυτο Ιωαννα ειναι μια πονεμενη ιστορια..πειραματοζωο το εχουμε κανει..

Του λέω όλα τα επιπλα ειναι για αλλαγη, μου λεει τα εχει ρημαξει ο Αναστασης.. ε ναι του λέω είχαν τις προδιαγραφες...χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο Ιωαννα ειναι μια πονεμενη ιστορια..πειραματοζωο το εχουμε κανει..

Του λέω όλα τα επιπλα ειναι για αλλαγη, μου λεει τα εχει ρημαξει ο Αναστασης.. ε ναι του λέω είχαν τις προδιαγραφες...χαχαχα

Δεν πειράζει. Τουλάχιστον ξέρεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να φτιαχτούν. Τις γρατζουνιές από τα δικά μου ποιος θα τις φτιάξει; Οέο!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Stone μόνο με το σφουγγάρι και αβα, τίποτα δεν μπόρεσα να κάνω...:(

Βατραχάκι απο την αρχή θα είναι ο καθένας στο δικό του δωμάτιο...ψυχοπλακώθηκα πάντως γιατί όσο τα κολούσαμε στον τοίχο έλεγε ο άντρας μου..."τώρα που θα τα δει η αναστασία θα γίνει χαμός..." και επέμενε ότι αυτά είναι πιο ωραία απο τις νεράιδες της μικρής....:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πετρούλα στα μάρμαρα έριξα διαβολάκο του λεκέ που είναι για στυλό (αυτό είχα σπίτι) και με τρίψιμο αρκετό τα καθάρισα...ξεμεσιάστηκα καλέ...σχεδόν 2 ώρες έτριβα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

89877936.jpg

Το κορίτσι μου εδώ προσπαθεί να βάλει κραγιόν...........εννοείται ότι μου το κατέστρεψε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγω είχα παρεα τα πεθερικα μου..Ηρθαν απροοπτα για να δουν τον μικρό και ευτυχως τα χτεσινα κεφτεδακια και η λίγη ταρτα μανιταριών που ειχα κρατησειι στην καταψυξη με σαλατουλα μπροκολακι, παντζαρακια και λουκανικακι made by grandpa με εβγαλαν ασπροπρόσωπη..Τωρα εφερε ο καλος μου την ταινια που ψαχνω να βρω εδω και καιρό, "Η αδερφη μου κι Εγώ" και θα κατσουμε να τη δουμε..

Βατραχακι επιτελους τη βρηκαμε..

Πηγαμε και στον ανηψιο μου το απογευμα, του πήρα ενα ζευγαρι αθλητικες φορμες, πολύ trendy και με τρελανε στα φιλιά..Ειναι και αθλητικος τυπος και ξετρελάθηκε, χαρηκα και εγώ.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

giovanna μου κουκλιτσα η κορη σου. Να σου ζησει!!! Καλλιτεχνη την κοβω... :D :D

Ριτακι μου καπου εχω διαβασει (σε ενα βιβλιο ψυχολογιας νομιζω) οτι πρεπει να δειχνουμε στο παιδι οτι ριχνουμε τα τσισακια -κακακια απο το γιογιο στην τουαλετα για να μαθαινει αλλα πρεπει να κλεινουμε το καπακι και να τραβαμε το καζανακι. Να μην βλεπει δλδ το παιδι τη σκηνη που "εξαφανιζονται" μεσα στην τουαλετα γιατι οσο και αν του φαινεται αστειο και να γελαει στην πραγματικοτητα ειναι τρομακτικο για αυτο. Τα κακα του ειναι κατι που νιωθει οτι του "ανηκουν" και οτι τα εχει "καταφερει" . Με το να τα βλεπει να εξαφανιζονται δημιουργειται μια απεχθεια και ενας τρομος προς την τουαλετα που "εξαφανιζει" κατι δικο του. Αν θελεις και μπορεις τσεκαρισε το καπως γιατι εχω χρονια που το διαβασα. Οταν η μεγαλη ηταν μωρο το ειχα διαβασει και μου ειχε κανει τοσο εντυπωση γιατι δεν το ειχα σκεφτει που το τηρησα και στους 2.

Τελικα το πρωι δεν μου πηραν αιμα γιατι στον ελεγχο που μου εκαναν πριν με το τρυπημα της βελονας ειχα πολυ χαμηλη αιμοσφαιρινη. Ειχα ξαναπροσπαθησει να δωσω αλλα παλι δεν με ειχαν αφησει για τον ιδιο λογο. Ηταν ομως πιο παλια και ειπα μηπως με τα φαρμακα της εγκυμοσυνης ειχα στρωσει αλλα μπαααα... Κριμα γιατι παντα ηθελα να δινω αιμα και ζηλευω αυτους που μπορουν (πχ τον αντρα μου)

Ax βρε γιοβαννα αυτο ειναι το ωραιο με τα κοριτσακια!!Να τη χαιρεσαι ειναι πολυ κουκλα και κοκετα αλλα πανω απο ολα πολυ τσαχπινουλα!!

εγω παλι νικη μου ειχα διαβασει το αντιθετο και για αυτο το εκανα ετσι..οτι πρεπει να ξερουν λεει που καταληγει ο κοπος τους και ετσι καταλαβαινουν λεει καλυτερα τι ειναι τα κακα και τα τσισακια..ξερω και εγω..ισως δεν το καταλαβα και καλα τωρα που το ξανασκεφτομαι..

Παντως τωρα παει το εχουμε εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια και πανηγυριζει οταν τραβαμε το καανακι και κανει γεια ..οποτε θα το αφησω ως εχει...

Πριν λιγο ηρθε και μου ειπε μαμα τσις και μολις κατσαμε εκανε τσισακια σε ενα δευτερολεπτο..μα τι χαρα και αγαλιαση περνει το προσωπο του δε λεγεται...

Θεαματικη η προοδος τις τελευταιες μερες..ετσι μου ερχεται να του βαλω το βρακακι ..ξερω θα με βριζω μετα με τα χαλια ...

Μπα θα το ασφησω...χαχα ειμαι και πολυ σταθερη χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτακι μου συγχαρητηρια για την προοδο σας.. Θα καταλαβεις απο μονη σου ποτε ειναι ετοιμος για βρακακι. Το πολυ πολυ να πλυνεις και κανα 2 χαλια..χαχαχαχα

Οσο για αυτο που σου ειπα πριν...και εγω ειχα διαβασει οτι πρεπει να βλεπει που πανε τα κακακια-τσισακια (δλδ στην τουαλετα) .. η μονη διαφορα ειναι στο καζανακι.

Χαιρεται που τα καταφερνει ε??? Ααααχ πως θα κανω τον δικο μου να στρωθει στο γιογιο..μονο που ξερει οτι δεν μπορει να σηκωνεται απο εκει τρελενεται που το βλεπει.

Αρχισαμε και κουβεντες.. Νικολα πες μαμα..μαμα

πες μπαμπα..μπαμπα..

πες Ανια..ανια...

πες γαλα..γαλα...

πες γιαγια ..γιαγια..

που ειναι ο μπαμπας? ..ντουντα.. (στη δουλεια)

πως σε λενε? ντουντα...(Νικολα) οτι δεν μπορουμε να πουμε λεμε ντουντα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...