Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Shaggy είναι ε;;Κι εγω να πέσω μεσα θα με ψαχνετε..παει η φασολαδα, εξαφανιστηκε..χαχα

Μούλιασε παιδί μου...τι να λέμε!!!!:lol::lol::lol: Είναι και ανοιχτό καφέ με μια ωραιότατη πορτοκαλί στάμπα!!!:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια τα αυτοκολλητα Ελενη κι εμεις εχουμε την ζουγκλα θα τα βαλεις χωρια τα παιδια το καθενα το δικο του δωματιο;

εγω ακομη δεν ξερω προβληματιζομαι σκεφτομαι να τα βαλω μαζι αλλα φοβαμαι να μην ξυπναει καποιο απο τα δυο το βραδυ και μου ξυπναει και το αλλο!

στονε μου ελα καλε καπου θα βρειτε ψαξιμο θελει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες.

Κίκο αν θέλεις γλυκό σου στέλνω από τα έτοιμα τα δικά μου. Έχω εκμέκ, σοκολατόπιτα ή φουντουκόπιτα (όπως τη λέει η Ρίτα), καρυδόπιτα με σοκολάτα και γαλακτομπούρεκο.:lol::lol::lol::lol::lol: Λοιπόν, πολύ καλή ιδέα είναι και το εκμέκ. Εγώ το έφτιαξα με μελομακάρονα που μου είχαν μείνει και είναι τέλειο.

Deleni πολύ όμορφα τα αυτοκόλλητα. Με το καλό να δεχτείτε τον μπέμπη σας. Τι πάθατε βρε κορίτσια σήμερα με τις ζημιές; Πώ -πω τρελαίνομαι με κάτι τέτοια. Sardelaki δοκίμασε το διαβολάκο του λεκέ που σου είπε η Βίκυ και θα σωθείς.

Eva πώς είσαι; Συνήλθες καθόλου;

Soula είσαι μέσα στο μυαλό μου. Και εγώ σήμερα σκεφτόμουν τι σκτ να της μαγειρέψω για να φάει. Σήμερα μου είπαν από το Σταθμό ότι δεν έφαγε. Βέβαια θα της το δώσω το απόγευμα, τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Λυπάμαι και το φαί που το πετάω. Το μόνο που τρώει ευχάριστα είναι το ζαμπόν που το λέει όμως 'τυρί' :lol::lol::lol::lol::lol: και τα μακαρόνια. Χτες της έφτιαξα γιουβαρλάκια και κάτι έγινε, όχι όμως και σπουδαία πράγματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

χαχα αντε αν ειναι και πελατες θα εχετε και καλυτερη τιμη!

Μπα σπάνια ισχυει αυτο, το αντιθετο θα ελεγα!!Απλα σιγουρα δειχνεις μια ευγνωμοσυνη κ' εκεινοι το γνωριζουν καλά αυτο και ενιοτε το εκμεταλλευονται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ξερεις τι παρατηρησα;;;Οι καρεκλες είναι του συζυγου...χαχαχα

Το ματι που πάει κατευθειαν, ε;;;

Αλήθεια; Καλλιτέχνης. Έχει φτιάξει και όλα τα έπιπλα στο σπίτι σας φαντάζομαι. Αχ βρε να μην σας γνώριζα όταν ψάχναμε έπιπλα.

Λεω να παμε μια βολτουλα να παρουμε δωρακι στον ανηψιο μου και μετα να του το πάμε..

Βατραχακι και παλι σε ευχαριστώ, θα τα πουμε το βραδακι..

Βρε τι χαζή που είμαι. Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερός.

Eva χρόνια πολλά και στο σύζυγό σου. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό η δέυτερη μπέμπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...