Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κικο μου πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα του αντρα σου αντε τωρα βουρρρρ ξεκινα το μπιριμπιρι χαχα

στονε μου κανενα Πηλιο μηπως;η καμια Ελατη Τρικαλων;

Και σε αυτα εχουμε πάει στο Πήλιο ειδικα ουτε να το ακουει..Μολις αρραβωνιαστηκαμε πήγαμε στη Βυζιτσα για τριημερο και δεν συναντησαμε ψυχη..μα γιατι, μα γιατι...Εκεινο το Σαβ/κο βουιξαν τα ΜΜΕ για επιδρομη του χιονια και οι εκδρομεις να επιστρεψουν απο τα χιονοδρομικά, εμεις με τον αρραβωνα χαμπαρι δεν πήραμε!!Ενα θα σου πώ, πραγματι μας επιασε ο χιονιας και ο δικος μου ετρεχε να βρει φτυαρι να φτυαρισει το χιονι απο το αυτ/το μην το χασουμε κατω απο τα χιονια..ουτε τσιγαρα μπορουσαμε να βρουμε..για να μην πω για τη διακοπή ρευματος που μας αφησε χωρις ζεστη και φαγητό...Πολύ επεισοδιακό ταξιδι, μαλλον μας ματιασαν!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στπ Περτουλι πολύ συμπαθητικά και γραφικά..Εχει και πολλες περιοχες γυρω-γυρω που μπορεις να επισκεφτεις και να γνωρισεις..Καλη η ιδεα σου!

ναι βρε κατσε θα σου πω κι αλλα αν θυμηθω :lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Α Ριτακι πολύ ωραιο το προφιτερολ σου!!

Εψαχνα μια τετοια συνταγη για οικογενειακο, πες μου σε παρακαλώ ή κρεμα φερνει σε σαντιγυ ή σε κρεμα ζαχαροπλαστικης;;;

Βατραχάκι, αστην την κακούργα.... θα μας τρελάνει στο τέλος με τις συνταγές:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βίκυ μου κατάλαβα ότι πρόκειται για τον Κώστα να του δώσεις τις ευχές μου και απο ότι φαντάζομαι θα ρίξετε πολύ γέλιο με τον χαζομπαμπά...:D:D:D

Μαρίνα καλοριζικη η κούνια με το καλό να έρθει και η μπεμπούλα σας...:D:D

Εμάς σήμερα ήρθαν και τα αυτοκόλητα για το δωμάτιο του μικρού (http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=1263) και τα βάλαμε τώρα το μεσημέρι...αλλά με το κόλλημα που έχει η Αναστασία με τα ζώα πολύ φοβάμαι την αντίδρασή της...:?:

Περιμένω και την κομμώτρια το απόγευμα να την κουρέψει και φαντάζομαι τι χαμός έχει να γίνει....:rolleyes::rolleyes:

Όσο για τις ζημιές, το έχει η μέρα σήμερα... εμένα μου ανα ποδογύρισε το πιάτο με τη φασολάδα πάνω στο (μαλιαρό) χαλί...δεν της είπα όμως τίποτα γιατί δεν το έκανε επίτηδες...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι πρεπει να πατε στα χιονια ντε και καλα?

Χαμος θα γινετε σε τετοιους προορισμους εκεινες τις μερες

Οχι βρε δεν ειναι απαραιτητο..Αφου χτες με τα σκηνικα που περιεγραφα στον συζ και τις τιμες που του ελεγα - 190 ευρω για μια διοαν/ση- μου λεει δεν παμε μια Αθηνα και δεν τους γ... όλους;;;[/i]Και του λέω και δεν πάμε μετα το μετανοιωσε..ασε μου λεει γιατι με τις παρακαμπτηριους που θα συναντησουμε, θα φαμε ολη τη μερα στο δρομο

Πετρούλα, πάτε κάπου και όπου να'ναι... άκου και τη ζηλιάρα ετοιμόγεννη που δεν μπορεί να πάει πουθενά...:D:D:D

Το χαλί το κλαίω αλλά και τι να κάνω... μάλλον έχω γίνει λίγο αναίσθητη τελευταία...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Το χαλί το κλαίω αλλά και τι να κάνω... μάλλον έχω γίνει λίγο αναίσθητη τελευταία...:rolleyes:

Shaggy είναι ε;;Κι εγω να πέσω μεσα θα με ψαχνετε..παει η φασολαδα, εξαφανιστηκε..χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...